Anarchy Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Aki tud Robot leirasokat passzolja mar ide, mert szeretnek majd egy engineert is inditani es gaz lenne harci droidika nelkul lenni. 😛.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
btypehun ja megvan. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Milyen nikkel nyomulsz ?

b-type
én itt valahol olvastam valamit....már nem tom hol, elkezdtem keresni, de most mikor kellene persze nem találom.
a lényege vmi olyasmi volt, hogy kell hozzá vmi spec cucc, amivel ki lehet nyerni belõlle (robotjunk) vmit....
sajnos, hogy nem tudok konkrétan segíteni, de ez volt ami a legközelebb áll ahoz talán.

egyébként bárkinek: én (btypehun) Atlantea (Rubi-Ka 1)-en vagyok, most épp az elsõ missziómmal szívok West Athen-ban, este megyek újra..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BBird
Mivel még nem telt le neki a 24órás sg regisztráció micsoda, így csak üzenni tudom a nevében: "Köszi" :-)
akyyy
DC++

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

BBird
Hi!

Havernak kellene egy link, ahol nem a torrent változat van. Valaki tud egy helyet? A nevében is köszi!
Sadun Tryst
thx! mûködött! 😉

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

[Jakuza]
Azt tudja valaki, hogy a robotjunk-bol hogyan lehet csinalni robotot ?

Ottto
Használjl bit torrentet, ne a tornadot, azzal szedni fogja!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ottto
Ez szar 😛 olvasgasd a hivatalos honlapot, ott minden széépen részletesen le van írva!
www.anarchy-online.com

[Jakuza]
Tudja valaki merre talalhato a "Prepared Program Crystal" az eleg ha megmondjatok melyik gepbol veheto, mert az kene a nano keszulekemhez, de sehol nem talalom. Gondolom vasarolni kell hozza.
Az adatddiszkhez mar hozzatettem 2 alkatreszt amit a kocsma felett lehet kaopni, de ezt sehogy sem talalom.

Stotoo
Melyik szerveren vagytok?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Az egyik skill, "computer literacy".

\"...lámák kíméljenek.\"

b-type
figy. nem tudsz egy oldalt, ahol az alapok le vannak írva, a nano cuccok felhasználása, meg az implantok?
teli vagyok már teljesen, és nem tudom mit adhatnék el, q10-es nano-k, meg az implantokról sincs lõvésem se...
én ezt az oldalt olvasgatom folyamatosan...

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ZsZso
meg van a letöltendõ fájl neve, igaz ? Írd be google -be. Kiad (legalább) egy linket. Onnan kb. 100 kilóval szedheted ! Sok sikert !
(amúgy a linket már beírtam a fórumba is, szóval ha van kedved, olvass vissza érte)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ottto
nyomd be a disket a kapu melletti terminálba!

b-type
tök gáza, ez végül is már nem mai játék, de hogy a rákomba kell elmenni a kezdõszigetrõl?
van kártyám, Clan lettem, elvileg mehetnék Athén felé, de nem.
lvl kell hozzá?
most még csak 7-es.
ha berágok elúszom...😄DD

j0nNyKa
Nah ugy nez ki, tobb embert is erdekel a dolog. Nem akarunk osszegyulni pl IRC-n ? Ha mar igy valogathatok, akkor qneten. 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sadun Tryst
nekem a torrentes letöltés azt írja, h nincs elég seed ahonnan szedhetne... :/

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

b-type
szasztok btypehun nicken van martial artist lvl 5-ös karim.

Gnome
az biztos....tegnap is kaptam egy emberkétõl 256.000 Credet azzal a feltétellel, hogy "just have fun"...eleinte tényleg bonyorult de aztán belejöttem😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

SRobert
Sziasztok!

Nektek mennyi idõ múlva gyorsult be a letöltés?
Nekem pár óra múlva is csak 2-3 kb/s. 😊

Mert ha ennyi magyar van, újra játszanék a gammával.
Nem egy mai darab, de amikor játszottam, magasan a (sztem) legjobb közösség ott volt. Nem a magyarok, hanem úgy általában is.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

[Jakuza]
Nalam egy ket targy kiirja, hogy szugseges a felvetelehez "Comp. liter from 20 vagy mas szam.
Tudja esetleg valaki, hogy mi ez ?

grebber
Nekem még ez gordiuszi csomonak tünik de majd csak belejövök.
Elolvasom a leirást azt menni fog szerintem.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Na én most telepítem fel azt kiprobálom.

Next PC upgrade: 2022

Zsolo007
Na mikor lesztek fenn fiúk? Vagy már most is fennvagytok? 😊

Ottto
szvsz EZ a legjobb anarhcys oldal! Nézegessétek, minden le van írva. Kovácsolás, páncélkészítés, csakhát olyan cuccokból amiket még életemben nem láttam...

Ottto
hát ez így nagyon faja 😄
vagy 7-8 magyar friendlistában; van élet rendesen 😊

Nekem is 1x lefagyott a játék, és utána meg nem volt meg a karim, de rájöttem, h A MÁSIK SZERVER VOLT ALAPBÓL KIVÁLASZTVA!!!. Átállitottam a Rubi-Ka 1-re, és ott volt a karim, nem volt semmi para.

\"...lámák kíméljenek.\"

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Zsolo007
Nekem senki sem segít? :'(

Ottto
Karimat "Ottto" néven megtaláljátok.
Nagyon hiányolom az árnyföldeket, tényleg sokat dobott a játékon, ott voltak a legjobb boltok, most egy mormális páncélom nincs, úgy nézek ki mint egy utolsó csöves 😛PPPPPP

Jakuza:hát ez gáz 😞 sry. csinálj új karit

Gnome: Az a link HIBÁS! Nekem sem jött le rendesen, újra kellett szednem. Csak a torrentes leetöltés mûködik. Legalábbis nekem mûködik, 1 éjszakát rászántam, de lejött és most virulok. Salz a torrentes letöltést javaslom!

[Jakuza]
Hat ez kurva jo.
Lefagy a jatek es utana eltunt a karakterem. 😞((

Zsolo007
Hogy lehet pénzt és cuccokat szerezni? Hogy vállalhatok küldetéseket???
Valaki pls HELP!

Zsolo007
MI van itt mndenki játsziok????? 😞(( Valaki HELP!

Gnome
jovan...linkeles elbszva..

Gnome
hello tudna vki segiteni?

elinditom a setup.exe-t és akkor kiirja ezt

azután elinditom az install exe-t es akkormeg ezt irja ki leokezom es nemtortenik semmi...a #106 os linkrol szedtem le

koszi..

Zsolo007
Már kijutottam a kis szigetrõl, romeba teleportáltam, pontosabban a subway elé, de romeba nem tudok bejutni, mert a subwayben mindíg megölnrk. Mia francot csináljak? Te mree játszotok? Kéne segítség minél hamarabb!!!

Zsolo007
én az egyes szerveren vagyok, milyen név alatt játszotok? Én Zsolo007 vagyok 😊. Mellesleg mi a frászt kell csinálni a szigeten? Miután lelõttek, felmentem a platformokhoz, katoinák lövöldöznek, beszéltem a parancsnokkal is. MI a fenét kell csinálni? Hogy szerezhetek cuccokat? Hol lehet átállítani az irányítást?

Ottto
Felejtsétek el, sikerült megoldani,
Rubi-ka! ITT JÖVÖK!!! 😄DDDDDDDDDD
Gyertek az 1-es szerverre. thnx

Ottto
Na, szal EZ lenne a problémám. Elindítom a játékot és kapok egy ilyen üzenetet. Mit csináljak?

Zsolo007
Én most raktam fel. Melyik szerverre menjek? Hol találok magyarokat?

Ottto
Fontosabb billentyûparancsok:

/help | help menü
/terminate | öngyilkosság
/afk | away from keyboard (ha nem vagy gépnél)
/follow | követni a kijelölt személyt (sztem hülyeség de néha jó)
/cc addbuddy <név> | +barát
/cc rembuddy <név> | -barát
/stuck | ha beragadsz valhova (épületek közé, szakadékba) ezt írd be és kiszednek onnan

Ottto
Nektek van mûködõ szerver? nekem valamiért nem ad, kiírja hogy valami baj van és hogy babráljak a settingsben, csakhogy nagyon nem értek hozzá.
HELP!!! <#help>

[Jakuza]
Amugy a friendlisthez hozzaadas:
/cc addbuddy <név>

[Jakuza]
Kosz.
My name is Jakuza es szinten ekezet nelkul. 😛

Ottto
A "help" fájlokat olvasgassátok szorgalmasan (írd be a játék konzolájba \help), ugyanis ez a játék igencsak alapszik a billentyûparancsokra ami ott szépen le van írva. Még jó hogy anno leírtam magamnak a legfontosabbakat 😉

A bal alsó sarokban van😊

Jah és a karim neve is Kovasz (ékezet nélkül)<#wink>

\"...lámák kíméljenek.\"

[Jakuza]
Nem tudja valaki, hol talalhato a beallitasok panel, vagy milyen gombra jon elo ? A leirasban bootom right volt de en nem talaltam meg jobboldalt alul.