1286
http://www.anarchy-online.com/
-
#446 Tényleg, valaki esetleg tudja, mi a jó abban az agent-nek, hogy fél órára felveszi más szakmák "formáját"? -
#445 Nos, a kiegészítők (szám szerint 3 -> Notum Wars, Shadowlands, Alien Invasion) teszik teljessé a játékot, de enélkül is élvezhető a dolog. Mindegyik kieg lehetővé tesz számodra valami extrát a plussz fegyvereken és páncélokon kívül. Én a shadowlandses tapasztalatokróül tudok neked mesélni, azon voltam. A Shadowland, lehetővé teszi a Jobe elérését, ami az Árnyföldeken fekszik, egy, a bolygó felett lebegő világot jelenti. Ez egy fantasztikus világ, harcra kihegyezve. Vagyis itt nincsennek küldetés terminálok, hanem olyan hatalmas terepek, melyek tele vannak (megjegyzem, gyönyörűen megalkotott) szörnyekkel. Maga a világ, rettentően változatos, és csodálatosan megalkotott. Itt van erdős terep, sziklás terep, hóval borítottt terep (!), tüzes-lávás terület, egyszóval tényleg mindenféle. Olyan lényekkel találkozhatsz, amiket Rubi-Kan álmaidban sem láttál. Vannak már beépített és nagyon részletesen megalkotott küldetések, amiket egyes lényektől (baráttól/ellenségtől úgyszintén) kaphatsz meg. De nem olyan hogy bemész egy épükletbe és mindenkit kiirtassz, nem. Beszélned kell valakivel, vagy elvinni neki valamit, esetleg fel kell szabadítanod egy falut, sokkal szinesebb küldetések és ebből nem is kevés. Van videó erről a világról mindenkinek ajánlom hogy nézze meg, mert csodaszép. Tényleg nagyon hiányolom ezt a terepet, éjjel nappal ott lennék de sajna pénzem nincs hogy fizessek érte :C
A notum wars a Notumért folyó háborút teszi lehetővé, és sok-sok eszközzel egészíti ki a játékot (pl.: kocsik, páncélélok). Sokat nemtok róla, mivel nekem ez be volt építve a trialba nem nagyon vettem észre a változást, de ha jól tudom, ez a kiegészítő teszi lehetővé a tornyok kitelepítését is.
AZ Alien invasion már annyiban is megváltoztatta a játékot hogy lezuhanunk a Rubi-ka felé tartó repülőnkkel. Továbbá ez a kieg teszi lehetővé a klánoknak a város létrehozásának a lehetőségét, ezt onnan tudom hogy mikor még meg sem jelent az Allien invasion, csak a shadowlands még nem láttam ilyen városokat. Továbbá ezzel a kieggel részt vehetsz az idegenek elleni háborúban. Ha megfigyeled, ott van a neved mellett hogy hány idegent öltél már meg, és hányszor öltek meg téged idegenek. Tehát ezt számon is tartják, de valószínűleg csak az omnisoknak/clanosoknak van valami értelme. Szeerintem itt is (sőt, sztem biztos) ad valamiféle új terepet a kieg, mert idegeneket Rubi-Kan még nemigen láttam, szerintem nincs is.
Kb ennyi amit tudok, ha a shadowlandről akarsz kérdezni arra vagyok, a többi csak tényeken alapuló feltételezés -
#444 Jelenleg úgy néz ki hogy csak este leszek fenn kb. 7-8 körül. -
#443 Hát én keverékkarit fejlesztettem, egyrészt martial artsra másrészt viszont én nyomtam fel a nanohoz való dolgokat is hogy használni tudjak gyógyító meg buff nanoprogikat. Ez azzal járt hogy mostanra (lvl37) nincs tartalék IPm. Úgy csináltam hogy az abilitiesben mindegyiket fejlesztettem (asszem, nem tom pontosan fejből az értékeket :) ), a bodyban mindent ami martial art illetve a speedben az összes evade-et plusz a physic int, és a nano initre is adtam egy keveset, ezenkívül tunkoltam a computer literacyt hogy legyen sok NCUm (most 39 de lesz még sokkal több is :) ) az ugyanis kell a buffokhoz. Nem használok semmilyen harci fogást (láttam mások használnak ilyen birdöt meg tudomisénmit), nem nagyon találtam jókat, illetve amik jók azokhoz még kevés vagyok. Én a fast attackra egyáltalán nem adtam és nem használok deflection shieldet sem, szerintem lenyomja a sebzést. a parryt tudtommal csak melee fegyvereknél használják. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Megbeszélhetnénk egy találkát játékon belül és akkor pontos értékekkel, tapasztalatokkal tudnék szolgálni. Rajtam kívül még Meckarb van MAval szóval őt is kérdezd meg és akkor a kettőnkéből csak kisül valami jó :). -
#442 meg amugy is lenne kérdésem, pl. használom a flurry of blows-t, mert állítólag nagyon jó..elvileg turbózza az ütéseim gyakoriságát, viszont blokkolja a fast attack értékemet...
igazából nem vettem észre különbséget.
ahogy a másik, egy Energy Deflection Shield-et is használok, ez meg a parry értékemet blokkolja.
szintén nem észrevehető a különbség..
?
-
#441 mindkettő maxolva van (strengh, stamina)
ált. nem gond, mert olyan 100körül jön ki a brawl, de ez a két érték szélsősége feltünt.
ami gond lehet, szinte biztos, hogy az, az a riposte (azt nem nagyon húztam, 113-on van, viszonyképp a martial artist 195)
és a Physic. Init. ami 38-on (viszonyításképpen itt az evade értékek 190 felett vanak)
nálad hogy vannak? -
#440 Én Martial Artist vagyok :). Minden csak a képzettségtől függ :). Ha megnézed a skilljeidet ott írja hogy hány százalékban mitől függ, ha azokaz fejleszted akkor az adott támadás erősebb, pontosabb lesz.
A 278 nvalószínűleg critical hit volt. Amúgy meg azért nagy az ingadozás mert sokj fdügg ez ellen skillkjétől és ACjétől. -
#439 nagyon jó a játék!!!
mindenképpen megéri.
hard szinten a küldetéseknél ált. párosával állnak a mobok
volt ahol 3 volt (egy ember lővész) ott el kellett lőnöm a dimach-ot, nem lehet elcsalni, tök közel vannak egymáshoz. :(
van még itt martial artist?
nem tom miért van de a brawl támadásom volt már hogy 278(!)-at sebzett, de volt hogy 36-ot....
ez függ vmi képzetségtől?
-
#438 A fizetős részekről kérdezd Otttot mert ő játszott a shadowlandsel ha jól emléxem. De szerintem érdemes leszedni ezt az ingyeneset, mert szerintem nagyon jó játék és azért nem mindennap játszhat az ember ingyen egy MMORPGt. Ha más nem nemtetszik és letörlöd :) -
#437 Érdemes letölteni az ingyenes részét? Vagy nagyon kellenek a fizetős részek is, hogy lehessen élvezni a játékot? -
#436 Húúúú ez elég részletes válasz volt, még ha csak feltételezés is. Carobot már kérdeztem nem nagyon akaródzott neki beszélni arról hogy milyen egy klán. Hát ezek után tényleg úgy gondolom hogy nincs értelme klánt alapítani. Viszont én részemről csatlakozok majd valamilyen klánhoz, márcsak azért hogy lássam milyen. -
#435 Sokat? Inkább csak alap dolgokat, sosem voltam egy klánban sem. Kérdezd Carobot, ő többet tud, amit most leírok csak feltételezés, elmélet és annyira alapszik tapasztalaton, hogy néha beszélgetünk erről.
Egy klán a kezébe kap egy kis terület irányítását, tulajdon képpen az a célja hogy a szervezetének (omni, clan) dicsőséges győzelmeket arasson, nem tudom, de lehet ezért kapnak valamit. Továbbá saját városokat hozhatnak létre, és tornyokat egyaránt, persze csak a saját területeken belül. A tornyoknak szigorúan katonai jelentőségük van, a városok bázisként működnek, de tulajdonképpeen némi közjóval is szolgálnak (kocsmák, büfék)
Ha beállsz egy klánba elkötelezed magad. Ha kitör a háború vagy ha lerohanják a bázisotokat, menni kell és harclni, és nincs kifogás mert kibasznak. A hódításhoz nem kell bevonulni, akár egyedül is hódíthatsz ha bírod.
A bázisok elvesztése komoly hátrányokat von maga után. Ha a klán elveszti a területét, és az összes tornyát. Továbbá ha egy clan területen, omnisok rohannak le egy bázis és nyernek is, akkor az a terület továbbá clanosként fogja kezelni a játék.
Pl: Avalont lerohanta egy omnis csapat, most a területen omnis tornyok épültek, omnis emberek mászkálnak, de pl a városok megmaradtak clanosok (pl: Camelot)
Kb ennyi, tény hogy katonai jelentősége van. Menni kell és hódítani, dicsőséget nyerni vagy bukni.... -
#434 Tényleg Ottto, te úgylátom sokat tudsz a klánokról. A játékban a klán egy katonai szervezet? Vagy van más előnye is? Ugyanis ilyen dolgokról nem írnak sehol semmi (mármint hogy mik egy klán előnyei hátrányai).
Amennyiben a klán pusztán egy katonai szervezet, akkor semmi értelme létrehozni egyet. -
#433 Netural is lehet, csak olyan nagyon kevés van. -
#432 Szerintem nem lehet neutral klan csak omni, vagy clan. De örülnék neki hogyha ez volna a legnagyobb bajom. Egyelőre a gond az hogy elég ember sincs egy klánhoz. Meg az az igazság hogy úgy nincs értelme (szerintem) klánt indítani, hogy csak minimális létszám van. Vagy úgy hogy a fentlévő magyarok többsége benne van, vagy sehogy. Már csak kért dolog miatt is fontos a létszám:
1. Katonai erő (egyértelmű)
2. Pénz (gondolom a saját bázis kiépítése, fenntartása nem kis pénz és minél több ember annál több részre oszlik a költség) -
Donihun #431 Tervben van a clanos magyar clan, akit érdekel az keresse meg a donihun t!!!! csak clan és az 1es szerveren -
#430 Igen en is pont igy vagyok vele.
Elfut a tobbseg es utana csak azt veszi eszre az ember, hogy csak ot uti minden enemy.
Pedig addig nem szabadna elfutni, mig valaki azt nem mondja a team csatiban. -
#429 Én ezért is kérdeztem a dolgot (semlegesség). Mert én Omni vagyok és így nemigen tudok mit kezdeni egy neutral klánnal... -
#428 kössz töltöm lefele...
egyébként nemtom ti hogy vagytok vele de én kezdem megunni....unom már, hogy a magyarokon kívül a többség(tisztelet a kivételnek) még lvl 40 körül is noob...nemegy teamet hagytam már ott mert úgy traineltek hogy m ire odaértünk a deffenderhez már vagy harminc kultista követett bennünket..tényleg nagy szerencsém van ha kifogok egy jó csapatot aki nem húz rögtön 3 skeletont legoséknál aztán fut elfele minket otthagyva a többinek..
egyébként szereztem 100k-t mert összeraktam vkinek az implantját....nah ennek örülök(: igaz hogy a nanoprogramjaim már 50kba kerülnek de nembaj :) -
#427 Babylon5 - I've Found Her
Sorry nem emléxem -
#426 már játék közben is feltetted és asszem választ is kaptál rá:)...de megadhatnád a linket a B5 játékhoz.... -
#425 Most akkor mondjátok meg érdekel valakit még rajtam kívül az hogy legyen magyar klán vagy nem, mert ha nem akkor nem keresgélek, nézelődök, kérdezősködök a témával kapcsolatban, elfelejtem az egészet. De ez a legrosszabb felteszem a kérdést többszörösen és semmi reakció. -
#424 Tényleg, ti semlegesek vagytok? -
#423 3 minimum van, mivel 3 felet sajat szememmel lattam.
De lenyegtelen ott maradni, ha csak nem akarsz kraftolni olyan cuccokat amit csak ezen a szigeten lehet. -
#422 Egyébbként Jaku. sztem jobb lvl 2-3 körül még a kezdőszigeten, mert két helyre is rak unique mobokat..a pókos részre olyat amit most öltünk, és közel hozzá meg egy másik tipusút.
és ha épp nincs akkor is van egy csomó kis mob.
én lvl 10-en jöttem ki múltkoz, 20k credittel. -
#421 Gyere vissza jon egy Adranna nevu magyar
-
#420 de nem kellene Nagypapi..
akkármit csinálsz, ha egy pályán vagyunk húzunk téged is, és majd ha belejösz, meg dumálunk, akkor jó lesz mindenkinek.. -
#419 levágott...
:(
-
Nagyapi #418 Oksi. Próbálok felnőni, jelentkezem. Egyenlőre leöltem valamijen állatot, aminél csizmát, kardot találtam. Nem csináltam valami gebaszt?
Na és hogy kell felvenni a csizmát, és a páncélt? -
#417 Hali, épp most töltöm lefele az ingyé verziót, érdemes komolyabban belefogni a játékba? Tudok egy kicsit angolul, gondolom kelleni is fog rendesen, de mégis magyarosítás nincsen hozzá?
-
#416 Amúgy ez vagyok én:
lvl 12 - Agent (Omni) -
#415 És érdemes a küldetéseket is megcsinálni...
Javaslat: a report-os feladatkört csináld meg kétszer, ha bármelyik oldalra be akarsz állni. -
Nagyapi #414 Bocsesz, de szóltam, hogy kilépek, mert csak fogom a csapatot. Nekem még tanulni kell ezt a gamet.
-
#413 Nagyapi miert benazol ? :P
Ott dumalunk hozzad te meg kilepsz. -
#412 Belfegor leszek a pokolbol. :P -
#411 legfelső szinten van egy kereskedő, neki eladhatod, ha olyanod van amit egy másik jó karakter fel tud venni, akkor megpróbálhatod neki eladni...
amit írt tegnap a srác, az is élhet, ha valakinek magasabb (vagy zöld) a Computer Literacy-ja az jobb áron tud túladni a cuccaidon. -
#410 Na belehet lepni.
Gyertek befele. -
#409 Egyenlore senkivel, mivel nem tudunk belepni. :P
Ah kereskedni. LOL Kisse elirtad.
Elmesz a parton balra, ha hattal alsz a lezuhant kabinnak.
Talalsz a falban egy bejaratot. Azon bemesz es fent talalni fogsz egy arust.
-
Nagyapi #408 Benéztem a német oldalra, ott írják, hogy a Funcom már dolgozik a login problémán.
Más. Kivel kerekedhetek? a tengerparon kószafaszálok, tele a puttonyom dögökkel, és nem tudok eladni. -
#407 En valoszinu egy Atrox Soldierrel megyek, mert kell nekem ez a palcel.:P
Amugy ha van valakinek egy felesleges Div9-e az szoljon.