15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#618 melyik hülye aki ilyet veszik?:) ne haragudj de tudod, olcsó húsnak híg a leve... -
#617 :((((((((( ha nincs visszacsere az száksz..most írtam emailt egy szervíznek csinálnak mindent..remélem kormányt is..ha igen szolok..ha találsz valamit akkor szolj ide pls... -
[Walaki]D`Lair #616 basszus! Hol lehet kormányokat javíttatni? Kezd elszaródni a MOMO-m -
basic 69 #613 próbáltad mindkettőt? -
#612 hát én fölraktam a patchet és rá az eredeti törést. Inkább ne lenne force, mert annyi az egész, hogy ha lemész a pályáról akkor remeg egy kicsit,de inkább ne lenne semmi... -
#610 Need for Speed 6 alatt van nektek force??? -
[Walaki]D`Lair #609 Ehh...próbálj ki egy MOMO Force-ot...rá fogsz jönni hogy mi a különbség... -
#608 Ma vettem MOMO Racing kormányt. Hát egy kicsit ledöbbentem. Bár nincs komoly összehasonlítási alapom, de nekem nagyon bejött. Isten az erővisszacsatolás és szerintem a rögzítése is megfelelő (aki erre panaszkodik, az bírkozni szokott vele, vagy autós progival nyomja???).
Most már csak a Colin 3-nak kéne kijönni, vagy valami szinvonalas autós proginak és csak úgy áramolhatna a csí energia..... -
#607 ha nincs pénzed akkor és nem márkás kormányt akarsz venni akor nemtudunk segiteni.. az oldalak is csak az értelmesebb kormányokat tesztelik..ha gyüjtesz még lesd meg a MOMO-t vagy az Microsoft sidewinder FFW-t -
DVDMester #606 Metroban kapható ELTA forcefeedbakces kormány, 12ezerért. Erről van valakinek tapasztalata? -
#605 szvsz probáld ki másik gépen...ha ott jo akkor format a gépeden... -
#603 szal Logitech és MS FFW-t kell kiprobálni és választani...ferrárit csak az akinek ferrári kell.. -
#602 ez a pár mondat is onnan van Balea -
#601 Az újabb és olcsóbb Logitech Momo kormányról egy teszt:
http://www.tomshardware.hu/consumer/02q4/021205/index.html
Ha tényleg ilyen jó, muszáj lesz egyet beszerezni :-))))))))))))))))))))) -
#600 tényleg így van... eddig csak láttam és csuna volt most már rájöttem hogy kényelmetlen is... -
#598 hja és az a karocska ami kettő van a kormányon..az is baromi szar -
#597 pff meglestem a thrustmaster kormányokat..hát no comment!!!
az f1 es nekem baromira nem tetszik.. a gombok szarok tul messze vannak, és csak ugy tudom megfogni a kormányt ha fogom egyfolytában hátul a fémpedálokat...a másik a sima régi meg semmi kül.... -
#596 Amugy a pedal egyeni izles kerdese.
Az elozo valtozaton, "fityegos", billego, pedal volt (ha latsz kepen, ezust szinu, lyukacsos), "elore nyomos", es lagy.
Az uj valtozaton fix, "elore- es lenyomos":))), mint az autokon, es eleg kellemesen "kemeny".
Nekem az uj jobban tetszik. Kemenyen oda lehet lepni, "erzem" hogy megyek:)) -
#595 A pedal faraszto?? Majd a kormany:)))
Ha full-ra allitod, es kiprobalod a GTR 2002-ot, akkor masnap biztos izom lazad lesz:)))
Amikor a kerekvetok szetrazzak a kezeidet, vagy egy jo kicsuszas, farolas utan, kitepi a kezedbol a kormany, az lesz a tuti:)))
Nem csak eros, hanemm rengeteg az apro kis effekt ami erzel, es korigalni kell.
10-15 kor, es tuti kidolsz:)))))))) -
#594 Ja, meg a pedalok. Olyan furcsan neznek ki a fenykepen. Kepen jobban tetszik a Modena pedalja. Jo hasznalni? Nem faraszto? -
#593 Koszike a valaszt. Ha nem is idealis az elkepzeleseim szerint, annak ellenere is ezt veszem meg, mert tobb az elonye mint a hatranya, tetszik es van rajta POV. Csak egy kicsit idegesit az a velemeny amit a fijuk a
http://www.tomshardware.hu/consumer/02q2/020524/wheel-21.html -en
irnak a pontossagrol es a precizitasrol. A modena 360 -at probaltam es az nagyon tetszett. Hat remenlem hogy ez legalabb olyan jo lesz. Azert szolj visza legyszi hogy mi a velemenyed a pontossagra real jatek kozben. - oszinte. Koszike. -
#592 nem annyira, mert iszonyu nagy élmény vele menni, szinte lobog a hajad, de azert neha idegesito. mondjuk nem engem hanem apamat zavarja, emrt engem leköt a jatek es a hang, őt viszont nem:) szoval jo kormany ez a sidewinder. ba rnincs osszehasonlitasi alapom, de szerintem jo. -
#590 Sziasztok!
Gyerekek, nagyon szepen megkerlek benneteket mert rettenetes surgossen kellene a tuti biztos oszinte valasz. A "THRUSTMASTER Force Feedback GT Racing Wheel"-rol lenne szo. Akinek van ilyen nagyon szepen kerem irja be azt a 1-2 mondatot minnel hamarabb. Ugyanis nekem most ithon van egy "THRUSTMASTER 360 Modena Pro Racing Wheel" ami ForceFeedBack nelkul van es nagyon megvagyok elegedve vele!!! De en egy ilyet akarok venni de ForceFeedBack-el es az pedig a "THRUSTMASTER Force Feedback GT Racing Wheel" lenne. Sajnos a THRUSTMASTER weben ennek a kormanynak nincs hozaferheto 3D mov-ja amit tekergetni tudnak, csak ketto baromi nagy shot de nemjo szogbol, ugyhogy a lenyeget nemlatni rajta. A lenyeg harom dolog ami erdekel. Es az a UP/DOWN es a GAS/BREAK noss es foleg az utobbi erdekel. Mert ezen ami nalam van 360 MODENA ezen a kormany mogott van sebesseg valto UP/DOWN es fantasztikus mert van gaz es fek kezelo is ami paralell mukodik a lab-pedalokkal es a kormany mogotti UP/DOWN paralell mukodik a panelon levo kulon sebessegvaltoval. Es meg a kormanyon elorol van ketto egyszeru nymogomb es egy 4-iranyu gomb es egy 8-iranyu POV gomb. Szoval az a fontos nekem hogy a ForceFeedback verzion is ottlegyen a kormany mogott a UP/DOWN es a GAS/BREAK kezelek plusz pedalok es a kulon sebvalto a kormany mellet meg ketto nyomo gomb, egy 4-iranyu gomb, es egy 8-iranyu POV gomb. Es a masik fontos kerdesem az hogy ki-e lehet kapcsolni a FORCE-t a kormanyrol valami gombal (hardwarilag ugy ahogy a Microsoft kormanyon van ra nyomo kapcsolo) vagy csak a system-be softwarilag? Es hogy ha valahogy kikapcsolod a FORCE-t akkor milyen ereje van a kormanynak? Csak ugy uressen pereg, vagy ugy viselkedik hogy van kozepe es odaugrik magatol mind a Force nelkuli kormanyok? Szoval a lenyegek utoljara a THRUSTMASTER ForceFeedBackel kapcsolatban:
A kormanymogotti UP/DOWN es GAS/BREAK kezelok?
A Force kikapcsolo gomb es hol van elhelyezve?
A kormany viselkedese a kikapcsolt Force-nal (kozepere ugrik, vagy uresbe tekereg)?
Elore is koszi a valaszokat - de kerlek oszintek legyenek. -
#589 pff...gáááz... -
#587 nfs6 csinal olyyan hangot mintha nem erne el vmit belul -
#586 kifele kotyog, jobbra balr csak minimalisat. de tok jol hasznalhato, csak ha ugy rossz szemmel nezem veszes. bar kifele neha idegesito -
#585 pffffffffffffff az gáááz...tehát kotyog mint atom? -
#584 őőő
hát az a piros amit mostanában lehet a boltokban kapni -
#583 milyen kormányod van és mikori? (usb,gameport?)
amugy nekem befelé/kifelé kemény 1max 2 mm-t mozog..szal az semmi...és most lett szétszerelve a kormányom de mondhatom hogy szvsz kuka az egész..ez megadta magát 4 év alatt:) -
#582 akokr lesd meg a sötétkamrát ott meg MS FFW kormányok vannak sorban a polcokon:)))))))))) -
#580 nalam kozepen csak jobbra balra fel centit lehet mozgatni. nekem csak aza furcsasaga hogy ezt ki es be is lehet. na meg hogy kerreg ugy magaban. hagyom hozza sem nyulok es kerreg. rautok akkor neha qssol:) -
#579 AKINEK VAN MS FFW je!!!! :
neked van holtjátéka ha az ffb be van kapcsolva??? pl egy kicsit meglendíted a kormányt akármerre...( leheletnyit) és mivel középen fél -fél cm re két irányban holtjátéka van visszarántja és azon az 1cm en belűl elkezd kacsázni..nah ez már csak nálam van vagy ez az ujjakon is rajta van????? -
basic 69 #578 na ennek örülök! :) majd tali mircen -
#576 dec 27 edikei teszt a tomshw-n -
basic 69 #575 mi az hogy a racing nyert? :) xy pár századdal job időt ment vele. ennyi. ez nem összehasonlítás...
szerintem :) -
#573 lehet menni 15 kort 1-2 tizeden belul is az lfs-ben:) -
#571 A Momo a legjobb, a Momo Racing a második, amely katasztrofális rögzítési megoldása dacára egy kiváló kormány; precíz és nagyszerû erõ-visszahatási modellel rendelkezik. 150 euró körüli ára különesen jó vétellé teszi. A Microsoft 140 euróért cserébe egy minden helyzetben jól használható, elsõrangú kormányt kínál, amelynek fõ erényei az ergonómia és a rögzítési megoldás. Ami a Thrustmaster F1-et illeti, ez a kormány csak azok számára érdekes igazán, akik a Forma 1 és az ehhez hasonló játékok szerelmesei. Különös formája miatt nem igazán alkalmas kemény használatra. A tengely lötyögése nem nagyon bíztató, még akkor sem, ha a kormány precizitása tényleg egészen rendkívüli – olyan, mint a Momo-é. Természetesen e borsos árú kormány a Ferrari rajnongóknak is készült, s belõlük pedig biztosan nincs hiány. -
basic 69 #570 jöjjön :) -
[Walaki]D`Lair #569 nemnem. A Fizikája egy rakás szar!!!!! (A LFS 0.2-höz képest :))))))) -
#568 nem azért de a kormányomnak már igen nagy holtjátéka van..igaz a rangidős itt a forumon, mert akkor vettük amikor kihozta az MS:))))) szal nem mai..1cm bizti van..vagy ez a többi kormányon is így van?