15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#461 hja a 6/10 es az thrustmaster! -
#460 http://f1.megagiciel.com/npdrw.html
MS FFW: 9/10
360 Modena Pro: 7/10
Wingman formula force GT:7/10
Nascar Pro Digital Racing Wheel 6/10 -
#459 nagyon jo kormány... 80-90%-os.. attol függ ki teszteli és mivel...most a legujabb (bár csak új borítást kapott) az ilyen bordós szinű középen szürke.. 32 ezerért láttam -
#457 a sidewinder az jo kormany? -
#456 nem vagy kénytelen, az más kérdés, hogy megteszed...
és hol is kapsz 25-ér MOMO-t? -
#455 én levegőbe??:) MS FFW RULEZ:) hehehehe
MS SUX de a kormányuk nekem full jo... MOMO csunya a többi meg igénytelen -
#454 naja főleg, hogy még mimdig a MS a drágább! :DDD
különben meg nem én teszteltem, hanem a világ másik fele, én csak kénytelen vagyok hinni nekik :D -
#453 még mielőtt félreértenél, elmondom újra, hogy nem a MS-t tartom a legjobb kormánynak, csak nem érzek akkora különbséget, amit az árbeli eltérés sugall -
#452 erről az elnagyolt dologról annyit, hogy előszőr én is így éreztem, mert brutális ereje van a középrehúzó motornak max állásban (ez a default) de ahogy lejjebb vettem, előjöttek a finom effektek is... ennyi
tesztelni is tudni kell -
basic 69 #450 Magyarországi logitech forgalmazó:
VII. Dohány u. 37.
Tel.: 322-2232
www.herta.hu -
basic 69 #449 persze az árat a force-ra mondtam :) -
#445 akkor mit erdemes most venni? nem a momo-ra gondolok mert tul draga:( -
#443 eredetileg MS-t akartam venni, de egyik tesztben sem végzett első helyen, és akkoriban még 50 rongyért árulták -
#442 én kb. egy éve olvastam végig egy tucat tesztet, amikor MOMO-nak még híre hamva nem volt, és akkor a Thrustmaster-t hozták ki bestnek, a MS-t pedig dicsérték, de túl elnagyoltnak nevezték a FFB részét
nem emlékszem linkre, rákerestem a kormány nevére +test +review stb -
[Walaki]D`Lair #440 a MOMO Force ami fém + bőrborítása van...És ez a régebbi :DD -
#439 Media Markt,Electro World..legalábbis 1 hete még volt:)) -
#437 Háát ár/érték arányban a legjobb (kb 16e Bruttó)szerintem, de innen nincs messze egy jobb kormány..kérdés persze az is hogy váltókart akarsz-e vagy sem? -
#435 jaigen! küldjél linket légyszi amiben SOKKAL jobbra hozzák ki a MOMO-t, mert addig ugyan úgy a levegőbe beszélsz, mint CSOCSO ! -
#434 ugyan már! tudom, hogy nem a MS kormány a legjobb, de amit mondasz az baromság!
igenis ott van a csúcskategóriában, és egyáltalán nem járt el az idő felette. -
#431 MS suxxx:))..MOMO King!!:))) -
#430 hát már a Thrustmaster is jóval fejlettebb, mint a MS, de nem fogok erről veled vitatkozni, csak megkértelek valamire -
#429 ez elég nagy baromság.. legujabb kormány szinte csak a MOMO.. azután az MS a legjobb.. most is csak egy külső ujítást hoztak ki rá mert olyan tökéletes hogy nem kellett belűl semmit változtatni... amugy meg mi az hogy ne istenítsem?? akkot ti se istenítsétek a MOMO-t meg a ferráris szarságot amit max a neve miatt lehet eladni -
#428 CSOCSO légyszíves állítsd le magad
mindenki tudja, hogy neked egy őskövület MS wheel-ed van, nem kell 5 soronként megismételni, hogy szerinted ez a jobb
olvass el egy tesztet, és rájössz, hogy eljárt az idő felette, kevés effektet tud, és inkább nehezíti a vezetést, mintsem könnyítené
ha ezzel nem értesz egyet, az se baj, csak plz ha nincs semmi mondanivalód, akkor hanyagold az MS wheel istenítését
a többiek nevében is THX -
basic 69 #427 bruttó 47.700,- -
#424 csakhogy ezek egyike sem szimulátor
egy kormányt nem lehet megítélni árkád játékkal (illetve árkád játékot felesleges kormánnyal játszani, mert általában billentyűkkel jobbat lehet menni)
Nascar Racing 2002 és GP4 jó tesztalany
MS pedáljai kb. olyan erősek, mint egy Fiat Brava kuplungja (most tudom, hogy nem sokat mondtam, de máshoz nem tudom hasonlítani :) -
#423 Nagyon fasza a MOMO.
Drome Racers-el király.
NFS: HP2-vel szar.
MS RalliSport Challenge-hez nem jött be.
Amúgy király -
#422 MS pedálja pont jo:))))
menj és proszáld ki szerintem nyugodtan mindegyiket -
#421 Trust formula force pedalja eleg kemeny szerintem:) momonak nem kemeny:) -
#420 dontsetek mar el melyik a jobb:)
jo lenne ha kemeny lenne a pedal, de nem anynira, es nem lehetne szettorni. meg pontops lenne... -
#419 namég1x:
MS FFB-vel a Mafiában lehet normális effekteket csiholni? Csak a rázás megy, a roadgrip egyáltalán nem... -
#418 gameportos verziorol már nem kell beszélni már nem árusítják a boltokban..csak az USB-set... -
#417 jaigen! azzal nem kell foglalkozni, ha nyafog installkor, hogy ezen az oprendszeren nem biztos, hogy menni fog -
#416 figyu! én nem tudom milyen gépen tesztelt a Tom, de az usb-s MS FFB MINDEN XP-n tökéletesen megy a 4-es driverrel (ezt adják hozzá) 3 totál különböző konfigon már kipróbáltam...
mint mondtam a gameportos verzsönről nincs infóm... -
#415 MOMO is jo...MS a kiráály:)) majd írj hogy tetszik a kormány.. ezeket lesd meg vele:
Viper racing ( xp-n szvsz nem megy:(
NFS 5 Porsche
Colin 2
stb -
#414 Hogy tudjam, mert még nem vettem meg. Ezen a héten fogom megvenni.
Kiváncsi vagyok, és türelmetlen. -
#412 Adnak hozzá vmi játékot? -
#411 Már mindegy.
Logitech MOMO Racing lesz. -
#409 Ezviszont már értelmesebb kérdés -
#408 Akkor azt is megkérdezem, hogy angol WinXP Prof alatt melyik a legmegbízhatóbb, melyiknek jó a szoftvere? -
#406 MS FFW ha értelmes kormányt akarsz...32 az a piroskás...