15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
basic 69 #354 szal ezzel kalibrálhatod a kormányod középre, ha esetleg nem tetszik ahogyan az éppen középhelyzetben van. :) -
#353 abban verébfing a FFB -
#350 szerezzetek be Viper racingot!! -
#348 LOL
asszem erre elég ennyit reagálni.... kíváncsi vagyok lenne-e erőd ásítozni úgy 90 perc padlógáz és precíziós versenyzés után......
-
basic 69 #347 azért más, de biztos ez is tuti!
MOMO tweak-ről hallottál már? -
basic 69 #345 nálam nincsen probléma. simán pedálról. próbálgassátok csak. :)
-
#344 szerintem pl. a Colin 2 se rossz - kormány téren
mondjuk a rc2000 jobb, ha éppen nem száll el a kormánykezelés -
#343 Nascar azért szar, mert uncsi a körpálya -
#342 jaja, a gáz-fék billentyüről megy nálam is -
#341 na mert a kiskedvencedben nincs sprite? hehe. van. -
basic 69 #340 képet hol lehet találni a pedálról? -
#339 te mennyé várat ostromolni sprite-okkal baze :) -
#338 Müanyag az is de yool vannak elhelyezve és a rugó erő is yool van belőve -
basic 69 #337 milyen a racing pedálja? -
#336 Szerintem semmi csak a kivitelezés minősége(kormány burkolata,pedálok,kormány mögötti gombok) más én kipróbáltam a drágábbikat is mégis az olcsóbbat vettem meg a váltókar miatt! -
#335 nem rossz a rally trophy, ez tény, de a rázás effekt tényleg túl van lőve -
basic 69 #334 MOMO Force-szal kapcs kérdezhetsz! -
#331 Fríkre nem kell odafigyelni, mert egy kvék fan
-
#330 Rally Trophy?????? Ne viccelj már, az az egyik leggagyibb.... Csak rázni tud, semmi mást.
ahol profi a FFB:
Nascar Racing 2002
V8 Challenge
LFS
F1 sorozat (2001-2002)
Insane
Screamer 4x4
hirtelen ennyi jutott eszembe
lényeg, hogy én alig vártam hogy megszerezzem a Rally Trophy-t, de egy óra után le is szedtem... -
#329 Csákány skaccok!
Akit érdekel a MOMO Force(tehát az olcsóbb) Mo. a Metro és a Herta forgalmazza.A Hertában ugyan drágább 32.5 Bruttó de ott van,a Metroban már gázosabb pl Budaörsön én vettem meg az uccsót:))) -
#327 Force be with you! -
basic 69 #326 a force ereje szerintem kegyetlen! :) nem?!
meg úgy az egész ott van. -
basic 69 #325 a force ereje szerintem kegyetlen! :) nem?!
meg úgy az egész ott van, szerintem. -
basic 69 #323 na mesélj már milyen! :) -
#322 Insane-t is lesd meg! -
basic 69 #321 grat a kormányhoz! üdv a társaságban! ;) -
#319 nfs5, toca2, f1 es gamek, viper racing. ezeket lesd meg ha kiváncsi vag a kormány tudására -
#315 Ugy lehet majd kapni a MOMO Racing kormanyt, mint a Formula Force GP-t, szoval sehogy... -
basic 69 #313 momo racing-re gondolt. tuti -
#312 Ha a MOMO olyan nagy szam, Bp-n pl. lehet kapni - pontosabban Budaorson - a MediaWorld-ben. Meg erdemes megnezni meg az Ors vezer teri Arkad - MediaMarkt-ot is. -
zero_cool51 #309 hod64: itt Szombathelyen a Metro áruházban -
Fasee #308 Sziasztok,
Az érdekelne, hogy akinek Microsoft FFB kormánya van az, hogy a búbánatba installálta fel a SideWinder Game Controller Software 4.0-át, Win XP Pro-ra? Azt írja ki, hogy csak adminisztrátorok installálhatják. Mivel én vagyok az egyetlen felhasználó, így fogalmam sincs, hogy mit kellene megváltoztatni. Valami ötlet? -
#307 nekem ment egybol -
#306 tomshardware azt irja, amiert megfizetik -
#305 nekem nem ad kotyogo hangot
egyebkent en a engine-t levettem 10%-ra, mert idegesitett, a valosagban se remeg ennyire a kormany, mert jar a motor -
Bilux #304 De ez az mit? Mert nemtaláltam semmit.. beállítottam hogy kormányal vezethessek..de csak ennyi.. -
#303 a Mafia-ban csak ki kell pipálni valamit, és máris megy a tökéletes ffb -
#302 Hi
Hát igen, ha "ráz" az effekt, akkor van hangja, én az ilyen engine effekteket ki szoktam kapcsolni, egyrészt hogy kíméljem a kormányt, másrészt mert egy porschéban (de már egy opelben sem) nem érzed a kormányon a motor aktuális fordulatszámát.... Max a sebváltón...
ennyi
igazán gagyibrutálparaszt engine ffb élmény a Villeneuve racingben van.... -
#301 Ja és még van: a pedálok igen elég magas, ezért laposabbra kell helyeznem a lábaimat, pl. ülésmagasság alacsonyabbra. Tehát szóval nincs problémám a kormány ergonómián, nem tudom mit akar a TOMSHARDWARE. :) -
#300 tomshardware ezt írta: "Az erõhatások elég erõsek és karakteresek, így az útminõség változása is jól érezhetõ."
Tehát nem tudom mi más a másik márkájú kormányon. :)
De a véleménye részben ÁTKOZOTT SZEMTELEN! :( Pl. "a két sebességváltó kapcsoló elég vacak kivitelû, s ráadásul túl messzire is került az ujjaink helyétõl" <-- ez nem igaz! Megfogtam, el tudtam érni a fülváltó gombokat, igen kellemes fogás, szóval tévedés van.
Másik: "Néhány játék nem tudja kezelni a harmadik tengelyt, így azokkal a kormány nem használható.", ez sem igaz, működik minden játékoknál, szóval feleannyi lehangoló KAMU szövege van.
Részben igaz, pl. holtpont igen pontatlan, de ez nem vészes.
Tehát ne vessen össze a hírekkel és hírhedt tesztelőkkel, inkább a magányvélemenyeket tükrözöm.
Csá.