15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#946 nem a game-ben! a whell controlpanelén!
(ugye nem az XP-be építettet használod?) -
#945 hát itt csak ilyen van
Colntroller1
controller 2
a tipusnál:
keyboard
joystick
s wheel
értelemszerűen a 3-ra rakom
utáána lehetne beállitani a kéziféket kamerat egyebet de nem érzékeli.
Ha meg arra kattintok, hogy controller panel akkor bejon a 98 controller panelje ahol látom a kormányt hogy OK
Lehet, hogy az a baj, hogy a rip?
De a teljes meg valamiért el sem indul -
#944 Figy! próbáltad már a pedálok combined/separate módjait váltogatni? Sok program érzékeny a separate-ra (pl NFS HP2) -
#943 333.000?
én 17.000-ért vettem
tényleg nem tudjátok véletlen, hogy a colin 1-nél mi a trükje a kormánybeállításnak?
Az istennek se akar menni -
#942 Lehet, hogy csak nekem vannak lapát kezeim. Mindenesetre ez volt a leg kényelmesebb fogású -
#940 nemtom hogy a tied már optikai-e..mindenesetre még a kormány hangja is más.. persze ez nem vités.. összeveti egy veterán kormánnyal?...szvsz teljesen jo lenne nekem a régi is csak müködne még a pedálja...lehet hogy csak vezeték hiba.. hisz ha tekergetem akkor valamikor megtalálja..csak nincs ms szervíz:)lol -
#939 nálam 5-6 évig bírta és most bírt beszarni egy éve.. és kitudja miért.. és volt rángatva rendesen.. egy 150 kilos ember rángatta aki a sulyát kinyomta 10 szer... szal rendesen volt nyüstőlve..és amugy sem a külső hanem a belső minőségre... -
#938 nem az a lényeg, hogy miből van, hanem hogy meddig bírja! nálam 2 éve nap mint nap bizonyít, és a fiam is ezen nő fel ;) -
#937 Csocso!
nade az enyém usbs! és azt írták, hogy ehhez képest a bele ua.
amúgy nem fogom lecserélni az immersion miatt, az tuti, főleg, hogy fingom nincs mi az, így eddig nem is hiányzott :))))) -
#936 hat az MS kormany egy nagy frocsi ugy ahogy van az aztan a minoseg:DDDDDDDD
En nem akarok venni nekem MOMO Force van nem szandekozom lecserelni egy jo MS kormanyra:D -
#935 az f1 esen jók a karok??:DDD
bazz nem fér el az ember keze:((
egyébként jó lenne..
nekem thrustmaster gt ffb van
ez is ferraris -
#934 Ez az f1-re hasonlító, vagy valami "alacsonyabb" kategóriás? Nekem leginkább az tetszik benne, hogy a kormány mögötti karokat ezen tudom tisztességesen elérni -
#933 :)) okéé.. azt veszel amit akarsz..érdekel engem mibe költöd a pénzed?... én nem vennék thustot..
anyagminőségben jobb?azért nézz már végig egy két tesztet.. egy olyan teszt sincs amiben a thrist megelőzte volna az ms-t -
#932 CSOCSO ez a minoseg duma gazos ha nem lenne a resetelos hiba kiba jo kormany lenne!!!!
Desingbe anyagminosegben szarra veri az MS szoftvare tamogatasrol mar ne is beszeljunk.. -
#931 :) -
#929 mert ne vegyél tmastert:) nem a legjobb minőség:) nemtom mennyiért veszed inkább momo vagy piros MS...
régi kormányom nem usb-s hanem gameportos..
a piros már ujabb..pl optikai.. imersion technologia is benne van amit hiányolt a tomshardware...
rohadt f1 2001 gt racing meg nem akar elindulni:((((((((((( -
#928 NEKME IS THRUSTMASTER VAN
ÉS PONT TEGNAP CSináált iylet:((( -
#927 pl neha menet korben leresetel eleg idegesito:) -
#926 Ménevegyek trustmaster f1-et? Az árán kívül... -
#925 sztem a Ferrari mód jobb
és a GPL -
#924 És a Live For Speed se kutya! -
#923 Mberek! FFB-t tesztelni F1-2002 GTR2002moddal tessék! totálbrutál -
#922 Csocso!
Jobb a piros MS FFB? Én azt olvastam valahol, hogy a belén nem piszkáltak
A régid usb-s? -
#921 Why? -
#920 Hát nem tudom nem szedtem szét, de kivulről jónak tűnik és sztem könnyen elérhetők bár én általában autoshift-ezek -
#919 ne.. thrstmastert neeeee -
#918 mennyiér? -
#917 de csak dragan:) pl elektro world -
#916 de force már nincsen -
#914 25 ér tudok
ez lenne az olcsó:)
de éehet hogy ms lesz előle mer aszongyák hogy töhetetlen
Breki azt szeretném tőled kérdezni hogy a kromány mögötti váltók miylen minőségüek?? -
#913 Hi!
Ha veszek egy kormányt (konkrétan thrustmaster), ami USB-s, az működhet ps2-ővel? Csak mert ami ps2-höz volt, az valami rettenetes fogású volt... -
basic 69 #912 Momo racing, nem?
Kérdezz körbe, jópár emberkének van. -
#911 nekem megfelel a Sidewinder
egy hibája van
Jön le a Ms felirat :-) -
#910 ja, annyiér
hát ebből lehet hogy momo lesz mer elég olcsó nem? -
#909 én meg azt akartam:)))))) szvsz probáld ki mindkettőt..vhogy.. -
#908 25 öt irtam:) -
#907 15 ért momo??? az egész jo... -
#906 sajna fogalmam sincs mé nem lehet feltenni xp re?
amugy hogy bírtál genius kormányt venni? no de mindegy..
simán menj be a vezérlőpultba majd játékeszközök vagy mi és ott add hozzá manuálisan..talán menni fog.. -
#904 hát én most a momo-t 25 ér tudok 2 év garanciával
a michrosoft ot pedig 20 alatt tudom beszerezni... -
#903 ár értékben ms a best...mondjuk az is 40 rugo volt nemrég...egalábbis annyi volt mm ben és electroban...de most ez a tescos 20 valami nagyon zoral...szal ms-t végy....momo egy kicsit jobb..tényleg ali..főleg anyagban jobb (alu meg bőr) de kétszer annyiba kerűl..