15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#902 árban biztos hogy ms
asszem 19 ér láttam a neten -
#901 hát ja:))
de akkor most momo vagy ms??:) -
#900 nekem...régi logitech amit nem vennék mert elég gáz hogy kicsit lehet fordítani.. ferrari kormányok sem tetszenek..hátul nem fér el a kezem.. de erre más is panaszkodott itt.. a régi ferrari kormány meg ugy gáz ahogy van.. mármint elég gáz anyagokbol van összerakva .. mondjuk ugyhogy gagyi feeling...tesztekből is csak az derül ki hogy MOMO és MS FFW rulez van!!! mondjuk tesztek is elég nagy hülyeségek:) azt irják hogy az a baj az ms el hogy nem tudják a középre húzó erő állítását azaz az IMERSION technologiát..vagy valami hasonló volt..a legszebb hogy meglstem a kormányom alját nagy betűkkel kiemelve ( lehet hogy az ilyen tesztelők kedvéért) hogy IMERSION TECHNOLOGIA FULL EXLUSIVE AZ MS KORMÁNYHOZ.. hehh akkor mi is van?:) -
#899 annyira jó a gplben??
namost nekem az lenne a LÉNYEGhogya gpl állat legyen!!
van valakinek több kormánnyal tapasztalata?? -
#898 ferrari meg gt racing nem megy nálam:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((ha ffb kell tegyétek fel a porsche nfs-t!!!!! legjobb ffb hatása van az nfs ek közül...nyomod a gázt és rezed a kormány mint atom..lehetett érezni rendesen a loerőőőőőőőt -
#897 én megvagyok
kulonosen a gpl, wrc 2002, és ferrari mod...... -
#896 nah barátom meg vagy elégedve az MS kormánnyal?:) nem hiába istenítem itt már évek otA:) -
#895 ezt én tudom a legjobban:) 5 éve van ms kormányom:))))))
és most nojje van.. amugy szvsz nagy szar a 4 es driver... tök köcsögség ez a gombra betüre kalibrálás... ma nem is tudtam kalibrálni a netcar gamezt... -
#894 ugy van:))))))))))) -
#892 MS Sidewinder POWER !! :D -
#890 megnezni nemtudom,mert mar uninstall volt,de gondolom a tobbi tengelyen (gaz,fek) tudod allitani a deadzone-t.... -
#888 nemtom,en csak a legfelsot allitottam,hogy a kormanyzason nem legyen akkora holtjatek :)
-
#886 nalam ugyanez van es nem ilyen a kormanyom...
valszeg ennyi az ffb :) -
#885 ja en nemtom.. :)))
en meg aszittem colin3 :D -
sitti23 #884 Skacok nekem az a gondom, hogy a colin 3-ban miután betölti a stage-t elszáll a force ereje vagyis valami kis effekt marad pl. ütközéskor, de nem az igazi és vibrálás sincs pedig maxra állítottam az option-ban!Kormányom:MS FFB Wheel(USB)
PLZ HELP
THX -
#883 colin3??????? azthittem colin 2 röl van szo:))) -
#882 en is tudom iranyitani,ezzel nincs gond....
csak lehet,hogy Breki rallyzni akart a Colin3-al es nem szankozni :D
es igy esetleg azt gondolja szarul van beallitva a kormanya,pedig nem :) -
#881 amugy egy evo 7 essel igenis szinte egyhelyben megfordulsz akár betonon!!!!!!!!!!!!!nagyon zoralok ezek a dögök!!!!!! -
#880 nemtom miről beszélsz én teljesen jol tudom irányítani a autot -
#879 te,ne legyel mar kiakadva ennyire
allitgathatod azt akarhova, a colin3ba ilyen szar az iranyitas...
nem azert tudsz megfordulni egyhelyben mert szarul van beallitva a kormanyod,hanem ilyen jol sikerult a fizika a jatekban :D -
#878 nekem alapon van hagyva éls jo a coln 2 ben...nemtom mi a bajod... a kormány driverében a sárga dead zonet rakjad minnél low abbra.. a zöldet meg 3/4edre jobbra... -
#876 miota megvan ez a kormány nagyon bejön az f1 2002:))))))))))) -
#875 szvsz mindíg összekéne huzni mert a holtjáték igen idegesítő a másiakt meg mégjobban széjjel hogy valoban akkor forduljon ki a kerék fullosan amikor én kifordítom akormáényt fullosan -
#874 colinba a legfelso csuszkan a holtjatekot allitod
ha osszehuzod,hogy majdnem osszeer a ket vonal kozepen akkor a legkisebb mozdulatra is reagalni fog az auto,ha szethuzod akkor ellenkezo hatast ersz el vele
ezt sajat szajiz szerint kell beallitani
nalam osszevan huzva szinte teljesen -
#872 nem ezt a drágalátos fönök dugta a zsebembe...
és Breki33
nemtom milyen beállítás kell ezekhez én nem állítgattam be pontos értékekre. -
#871 amit anyuci tomott a zsebedbe :D -
#870 sziasztok
énis ilyet vettem tegnap
az XP egyből felismerte ugyhogy gondolom nem kell a driverlemezzel szórakozni.
Azért sz.tetek érdemes megnézni a picipuhánál van-e ujabb driver hozzá?
Akinek ilyen kormánya van elmondaná hogy a GTR MOD-ban (milyen értékekre)
Colin-ban (a csúszkákat)
es GPL-ben (hogy tudom elfogadtatni) hogy célszerű kalibrálni?
Köszike -
#869 Én is saját pénzből veszek majd, logitec PS2-höz (állítólag jó pc-hez is), vagy Thrusmaster f1. Még elválik, hogy melyik :) -
#868 :DDD -
#867 lol ezt a pirosat a saját manimbol vettem -
#866 :))) -
#865 facomat,itt mindenkinek az apja veszi a kormanyt,caak en melozok mint a hulye ha akarok valamit ?!?! :DDD
holnap szolok is fateromnak,hogy kene egy uj proci,hatha megveszi :) -
#863 a jatekban kalibrald bemesz az optionsba ott a controllers es ott van calibrate -
#862 :))))) -
#860 persze olyan hülye vagyok:)))))))))
nem a másik már megvan 6 éve...nem kis pénzért vette fater akkor... -
#857 -
#856 Heheheheee megvetteeeeeeeeeeeeem:)))))) és nagyon jo.. jobb precízebb keményebb!!SZEBB!!!:)))
MS FFW nem jobb mint a MOMO.. viszont most igy ár/érték arányban kenterbeveri nagyon is!! momo 40 ezer..ez csak 18 és alig jobb a MOMO!!....hja és XP vel simán megy!.... -
#852 ajaj marha ez NR2003:)) -
#851 amikor kalibralod akkor eloszot a kormanyt mozgatod ugye es ott a ok folott van egy jobbra nyil na arra bokj ra es a pedalokkal is tedd meg:) -
#848 és az jobb mint a momo?