9010
-
#1069 a francba, tudtam h valaki kimaradt :DD -
#1068 ha a klip egy chapter akkor ki lehet szedni a DVDrol Smartripper nevu progival es meg szet is szedi video (m2v) es hang (ac3) fileba ami azert jo, mert nem rossz dolog meghagyni az eredeti hangot es cxsak a videot konvertalni at majd utolad muxolni (pl. virtual dub mod)
bocsi az offert, csak probalok segiteni -
#1067 8)))) hehehe -
#1066 Halgass Földlakó!! :DD -
#1065 Én ismerem majdnem összes klipjüket, és nem nagyon tudok dönteni sajna... :-) Ami kisgyerekként nagyon megfogott, az az Invisible Man volt, sok lézer, sok Brian, stb. :-) Aztán amit a legtöbbször láttam, mivel kedvenc számom, Scandal, úh az is nagyon hozzám nőtt. És akkor most gondolkozok, hogy Innuendo, vagy a These are the days utolsó másodpercei... :-( De ha most szigorúan mint klip, akkor talán inkább Innuendo.
1. Invisible Man
2. Scandal
3. Innuendo
Aztán lehet, hogy holnap már másik 3-at írnék. :-)
Kedvenc gitáros meg John Petrucci, egyszerűen elképesztő számomra az az ember. Az egy dolog, hogy talán a legtechnikásabb, akit valaha láttam, de számomra az ő dallamai tetszenek a legjobban. Utóbbi két DT lemezre ez nem vonatkozik... (sajnos)
Erre az Under Pressure-re gondoltál?
http://www.youtube.com/watch?v=_JCzk0fql3w&search=Queen%20Freddie%20Mercury -
#1064 Van Halenről mindig a Vissza a jövőbe, és Marty (M. J. Fox) ugrik be :))) -
#1063 -s
Inkább hallgass bele a Tubular Bells 3-ba :) -
#1062 Lol moonlight shadows... miért bombázol közhelyekkel? -
#1061 jaja ez az... Ebben van a negyedénél egy olyan durva gitártéma huhh... De sok bort fogyasztottam el erre a számra elmélkedve ejjjj
Ja úgy értem Oldfield inkább zeneszerző, mint zenész. Tud játszani a hangszereken egy nem nagyon magas szinten, de nem az a virtuóz. :) Viszont nagyon sokoldalu. -
#1060 Tényleg...Szekeres Tamás Dreamlake albuma nincs meg vkinek? -
#1059 Jah hát igen....Eddie Van Halen....huhhhh...nem semmi a srác..ő is kegyetlen precíz és nagyon egyedi a stílusa. Őt is fel lehet ismerni 1000 gitárjáték közül is. És ha már magyarokat is megemlítünk akkor nekem Szekeres Tamás is nagy kedvencem. -
#1058 Kedven klippjeim:
1. One Vision
2. Somebody To love
3. Radio GaGa
Nagyon beindultak itt a dolgok, Bobo, minden elismerésem :D -
#1057 Én is vitatkoznék vele. Elég ha meghallgatjuk a "középszerű" Moonlight Shadows-t -
#1056 Hát igen!!!
És azt sem felejtsük el, hogy felfejlesztette a 86-os koncertekre. És nem stúdióban játszotta el, hanem élőben vagy 20-szor!!! Ő Hendrix mögött a legjobb. Page "csak" a stúdióban volt fasza, az összes koncerten eléggé alapteljesítményt nyújt.
Melledleg elfelejtettétek Eddie Van Halent. Ő is piszkosul tud -
#1055 Sajna nem tudtam a DVD-ről lekapni az Under Pressure klippet, de egyébként a "mászkálós" az, csak vannak benne "durva" és elgondolkodtató bejátszások, jelenetek, villanások. -
#1054 -
#1053 nem sokat tud?????
ezzel erősen vitatkoznék
az a 3-as
klikk -
#1052 Az Tubular bells,
és a hármas sokkal jobb szerintem mint a kettes a közönség zuhogó esőben felállva tapsol, illetve nagyon jó még a Berlini koncert ahol ujjatlan kesztyűben nyomják. -
#1051 jó, de azé akkorse kéne így égetnie magát :) -
#1050 A fehér öltönyös a TBIII oncert volt :-) Az is ott van a szeren, de nekem a 2 a kedvencem. -
#1049 -
#1048 Hát ahogy elnézem 20 éve nem játszotta. De saját számában nem nyúl mellé az ember. ;-) -
#1047 Nem sokat tud, de azt gitártól, szintin át harangig mindenen. :) Én is szeretem. Az az a koncert, amikor ilyen full fehér öltönyben van? -
#1046 :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!köszi :-) -
#1045 Nem...sajnos én nem tudok és nem tanultam gitározni...nem is hinném, hogy lennék olyan ügyes, hogy akár csak egy akkordot is le tudjak fogni. De a jó zenét komálom. A szólóhoz meg gratulálok! -
#1044 gitározol? :)
én igen, az eredeti BR szóló első két futamát tanulom most, a második megy is :D -
#1043 Mondjuk ha már gitárosok én Mike Oldfield-et is nagyon komálom, mert hihetetlenül átjön a gitárjátékán (no meg a csőharangon :-) ) mit is akar a hangszereivel elmondani. Tudom ajánlani a Tubular Bell 2 koncertet ha vki nem látta volna. Van, hogy 3x 4x cserél gitárt egy szám alatt a basszustól a szóló gitáron keresztül az akusztikusig...hihetetlen pali és óriási zenész. -
#1042 -
#1041 http://www.youtube.com/watch?v=SqyKE5DIFrU&search=jimmy%20page%20heartbreaker
tess
amikor játsza a főtémát, jól beszívja egy hanggal, szerintem ha nem showman-eskedik annyit akkor simán kijön neki, a szóló meg elég trahedrány, főleg hogy egy csomó részt kise bír játszani.
ne érts félre, énis szeretem Page játékát, meg nagy gitáros, de ez valahogy nem szólt a szívemhez :D -
#1040 Légyszi tedd föl valahova ftpre -
#1039 háhá!
végre valaki, nekem is az a kedvencem :D
-
#1038 Ha normálisan kiszedem a DVD-ről az Under Pressure klippet akkor átrakom DivX-be feltöltöm ftp-re és adok hozzá linket. -
#1037 valamelyik torrent oldalon találtam -
#1036 Én csak annyit mondok, hogy gitárvirtuózok ide-vagy oda azért a Brighton Rock Solo-t nem sok minden übereli... -
#1035 Ezt honnan lehet megszerezni? -
#1034 engem Page-től az térített el elég keményen, hogy láttam tőle egy videót, ahol nemcsak a szólóval, de a főtémával is olyan szinten küszködik hogy nem hallatszanak hangok, vagy a szólóban megáll a játékban. Ráadásul ez a Heartbreaker klipje volt. Urambocsá', azért nem ártana begyakorolni azt a nyűves számot, ha nemmegy :( Profi zenésztől ez a hozzáállás nekem elég idegen.
May sokkal precízebb színpadon. -
#1033 nekem:
1: Lukács Péter - Szerintem a külföldieket is a háta mögé bassza, elég keményen
2: Ritchie Blackmore - Állat.
3: Steve Lukather - Nagyon szép, technikás szólók, hűde szeretem :)
4: Brian May - Kb. az igaz rá mint a 3.-ra :)
+ akit nem tudok besorolni, de nagyon szeretem, egyik kedvenc: Bencsik Sándor
Slash tényleg jó gitáros, de sztem a fennt említettek hátra kényszerítik.
Petrucci is jó, hallgattam tőle pár cuccot nagyon kellemes, majd később lehet előkelőbb helyre kerül :D
A Satriani-Vai-Malmsteen triot meg nem ismerem túlságosan, szerintem némelyikük kicsit feldobott. -
#1032 0. Ray Manzarek (orgona:))) ő orgonán nyomja a gitárszólót
1. Page (A nagy öreg, Slash is őt hallgatta, ő volt a példaképe)
2. Slash (Fájó szívvel teszem Page mögé)
3. Malmsteen (Az akusztikus gitáros játék skillje miatt került 3. helyre)
5. May (Fájó szívvel teszem Malmsteen mögé)
6. Hendrix (Nálam ennyire futja..)
7. Petrucci
8. Iommi (Black Sabbath gitárosa)
9. Santana
10. Ide mindenki akit kifelejtettem
11. 10-es pont miatt nincs.
Satriani, és Vai nem fértek be, mert ők nem gitároznak, hanem orgonálnak gitáron... -
#1031 igazad van, egesz jo -
#1030 Slash azért nagyobb gityós ennél. :)