30108
  • Evogordon
    olyan 700 server van most.
  • ronhaven
    hany server van meg jatekos igy a betaban?
    lehetne egy screenshotot mondjuk a server listarol delutani-esti idopontbol?
  • Ronin666
    Gondoltam már megoldottad. :) Azért felveszlek, aztán majd írsz, ha jó a TF
  • Evogordon
    akkom: evotiii

De nekem kifagy a gamma :( Remélem holnap kiad az ATI egy hot fixet mert ahogy olvasom csak 2900xt-kkel szarakodik.
  • Ronin666
    Lehet két deffense gun is. :D ;)
    A pálya felénél sokszor ajtó, vagy valamilyen átjáró van. Azzal szemben 45 fokos szögben két 3-as szintü gun elég jól teljesíthet. :)

Dobj meg egy névvel és felveszlek friends-be, aztán valami gamét összehozunk. ;)
  • Evogordon
    ÁÁ az enginer az enyéém xDD
  • Dodo55
    Nekem meg csapattársam(SG Team).
    Mindig el szokott küldeni aludni, ha hajnali 3-kor felmegyek a szerverre, most visszakapja azzal a 10 PÜ-vel
  • Ronin666
    Játszottam egy órácskát. Egész jó. Kicsit nekem gyors az egész.

Még nem találtam meg, hogy ki legyen a kedvenc karakterem, de erősen az enginer felé húz a szívem. A régi TF-be is ő volt a kedvenc :)

Kicsit viszont zavar, hogy annyira gyors a játék, hogy sok értelme nincs építkezni. Vagy erősebb a másik csapat és akkor nincs idő lerakni a védelmet, vagy a mi csapatunk volt erősebb és akkor szinte semmi értelme nem volt. :) De az bejön, hogy nekem csak építkezni kell, az a szar meg elvégzi helyettem a melót. :D
  • Evogordon
    Én személyesen ismerem Vegast most beszéltem vele msn-en és nem találja a kuponját XD
  • Dodo55
    Vegas nevű fórumozónak van egy ilyen kuponja, ő lehet eladja neked, de ha lehet legalább 10x küldd el a PÜ-t, mert valami baj van a regjével, és nem minden PÜ-t kap meg
  • Wild Black Bone
    Üdv!
    Valaki nem akarja eladni a Black Box kuponját, amit videókarikhoz adnak ajándékba ( pl 2900xt-k vagy 2600xt sapphire full)
  • Zsoltika 007
    Köszi! Ezzel müxik.
  • Malakai
    Vagyis ablakban dx8 módban...
  • mikisanzi
    van megoldás, és működik most játszottam öt percet és nem lépet ki. viszont az a kurzor kicsit elkalibrálódik, ergo klikkelésnél zavaró de a játékban nem érezni.

a megoldást egy fórumban találtam:

game propertiesben a set launchnál ezt másold be:
    -dxlevel 80 -w 800 -h 600 -console -windowed

majd indítsad el. ezután az optiponsban beállítod a neked megfelelőt. ezt a steam fórumában találtam

-dxlevel 80 -w 800 -h 600 -console -windowed

• Ronin666
    a fekete képernyő az nekem is megvan. A videó nem jött valamiért elő. Amúgy megy, de sokan panaszkodnak.
  • Zsoltika 007
    Én leszedtem de fekete képernyő van intro helyett, majd pedig mikor jönne a menü kidob az asztalra hl2.exe hibával. :s Másnak volt ilyen?
  • Dodo55
    Amúgy nekem leghamarabb péntek, ha nem, akkor hétfő-kedd, a legrosszabb esetben meg október 10 után pár nappal.
  • Dodo55
    Elemlámpa(van egyáltalán? :D) árnyékol?
  • Ronin666
    Amúgy motion blur az újdonság. HDR is van már minden mappon, csak nem olyan élesen működik, mint mondjuk az EP1-ben. Ha jól tudom az EP2-ben várható újdonság a soft shadows lesz, bár az tuti nagyot fog ugrasztani a gépigényen.
  • Ronin666
    1920*1200, 6xAA/16AF, High

Átlag: 40fps

X1950XT, 2Gb 800 ram, E6400 @2,6Ghz, Vista 64bit.

• Evogordon
    Szerintem a 2900xt-hez hot fix kell majd vista alá mint a bioshock-hoz.
  • mikisanzi
    várok valami beta hotfixet. ja itt vista 32bit van.
  • Ronin666
    proci, OPrendszer, driver ugyan az. Vid kártya más. Lehet az lesz a hibás. Nektek ugyan az a kártya van, ha jól láttam.
  • Ronin666
    nekem jó...
  • Ronin666
    még 2 min...
  • Ronin666
    nekem is, csak Home Prof.

Remélem nem a 64bit miatt van...
  • Evogordon
    Vista ultimate x64
  • buba23
    Nekem csak a background01 nevű "tesztmappon" fagy ki a game kb 1 perc utáná.
    Néhány kép:

1024*768
    4xAA, 8xAF
    High ,HDR

Amd 4600+, 7900 gt , 2gb ram, winxp sp2
  • Ronin666
    95%-nál van a töltésem. 10 perc és tudom én is próbálni. Nekem is ugyan az a driver van fent. Vista, illetve 1950XT a kártyám.
  • Ronin666
    milyen OP rendszered van?
  • mikisanzi
    nekem is 7.9 van. ablakban futattva megy 1 percet kép:

www.kepfeltolto.hu/?img=57s1
  • Evogordon
    OMG nekem kifagy már a menüben is.
  • Ronin666
    és más grafikai beállítással sem megy?
  • Ronin666
    szóval a legújabb

mikisanzi:
    Gondolom most neked is az van fent, de egy régebbivel is próbáltad, ha jól értem.
  • Evogordon
    Nekem a 7.9-es driver.
  • Ronin666
    ugyan az a vid karitok. Lehet az lesz a ludas. Milyen driver van fent?
  • Ronin666
    pff... az fasza
  • Evogordon
    Nekem is kifagy de nekem 10 mp után.
  • mikisanzi
    Nálam 2 perc után lefagy a játék, csak feladatkezelővel lehet kilépni. volt újraindítás, friss driver stb. na most mi a ?
  • Ronin666
    no még 1óra 5 perc... :)