30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#70 olyan 700 server van most. -
ronhaven #69 hany server van meg jatekos igy a betaban?
lehetne egy screenshotot mondjuk a server listarol delutani-esti idopontbol? -
Ronin666 #68 Gondoltam már megoldottad. :) Azért felveszlek, aztán majd írsz, ha jó a TF -
#67 akkom: evotiii
De nekem kifagy a gamma :( Remélem holnap kiad az ATI egy hot fixet mert ahogy olvasom csak 2900xt-kkel szarakodik. -
Ronin666 #66 Lehet két deffense gun is. :D ;)
A pálya felénél sokszor ajtó, vagy valamilyen átjáró van. Azzal szemben 45 fokos szögben két 3-as szintü gun elég jól teljesíthet. :)
Dobj meg egy névvel és felveszlek friends-be, aztán valami gamét összehozunk. ;) -
#65 ÁÁ az enginer az enyéém xDD -
Dodo55 #64 Nekem meg csapattársam(SG Team).
Mindig el szokott küldeni aludni, ha hajnali 3-kor felmegyek a szerverre, most visszakapja azzal a 10 PÜ-vel -
Ronin666 #63 Játszottam egy órácskát. Egész jó. Kicsit nekem gyors az egész.
Még nem találtam meg, hogy ki legyen a kedvenc karakterem, de erősen az enginer felé húz a szívem. A régi TF-be is ő volt a kedvenc :)
Kicsit viszont zavar, hogy annyira gyors a játék, hogy sok értelme nincs építkezni. Vagy erősebb a másik csapat és akkor nincs idő lerakni a védelmet, vagy a mi csapatunk volt erősebb és akkor szinte semmi értelme nem volt. :) De az bejön, hogy nekem csak építkezni kell, az a szar meg elvégzi helyettem a melót. :D -
#62 Én személyesen ismerem Vegast most beszéltem vele msn-en és nem találja a kuponját XD -
Dodo55 #61 Vegas nevű fórumozónak van egy ilyen kuponja, ő lehet eladja neked, de ha lehet legalább 10x küldd el a PÜ-t, mert valami baj van a regjével, és nem minden PÜ-t kap meg -
Wild Black Bone #60 Üdv!
Valaki nem akarja eladni a Black Box kuponját, amit videókarikhoz adnak ajándékba ( pl 2900xt-k vagy 2600xt sapphire full) -
#59 Köszi! Ezzel müxik. -
#58 Vagyis ablakban dx8 módban... -
#57 van megoldás, és működik most játszottam öt percet és nem lépet ki. viszont az a kurzor kicsit elkalibrálódik, ergo klikkelésnél zavaró de a játékban nem érezni.
a megoldást egy fórumban találtam:
game propertiesben a set launchnál ezt másold be:
-dxlevel 80 -w 800 -h 600 -console -windowed
majd indítsad el. ezután az optiponsban beállítod a neked megfelelőt. ezt a steam fórumában találtam
-dxlevel 80 -w 800 -h 600 -console -windowed
-
Ronin666 #56 a fekete képernyő az nekem is megvan. A videó nem jött valamiért elő. Amúgy megy, de sokan panaszkodnak. -
#55 Én leszedtem de fekete képernyő van intro helyett, majd pedig mikor jönne a menü kidob az asztalra hl2.exe hibával. :s Másnak volt ilyen? -
Dodo55 #54 Amúgy nekem leghamarabb péntek, ha nem, akkor hétfő-kedd, a legrosszabb esetben meg október 10 után pár nappal. -
Dodo55 #53 Elemlámpa(van egyáltalán? :D) árnyékol? -
Ronin666 #52 Amúgy motion blur az újdonság. HDR is van már minden mappon, csak nem olyan élesen működik, mint mondjuk az EP1-ben. Ha jól tudom az EP2-ben várható újdonság a soft shadows lesz, bár az tuti nagyot fog ugrasztani a gépigényen. -
Ronin666 #51 1920*1200, 6xAA/16AF, High
Átlag: 40fps
X1950XT, 2Gb 800 ram, E6400 @2,6Ghz, Vista 64bit.
-
#50 Szerintem a 2900xt-hez hot fix kell majd vista alá mint a bioshock-hoz. -
#49 várok valami beta hotfixet. ja itt vista 32bit van. -
Ronin666 #48 proci, OPrendszer, driver ugyan az. Vid kártya más. Lehet az lesz a hibás. Nektek ugyan az a kártya van, ha jól láttam. -
Ronin666 #47 nekem jó... -
Ronin666 #46 még 2 min...
-
Ronin666 #45 nekem is, csak Home Prof.
Remélem nem a 64bit miatt van... -
#44 Vista ultimate x64 -
buba23 #43 Nekem csak a background01 nevű "tesztmappon" fagy ki a game kb 1 perc utáná.
Néhány kép:
1024*768
4xAA, 8xAF
High ,HDR
Amd 4600+, 7900 gt , 2gb ram, winxp sp2 -
Ronin666 #42 95%-nál van a töltésem. 10 perc és tudom én is próbálni. Nekem is ugyan az a driver van fent. Vista, illetve 1950XT a kártyám. -
Ronin666 #41 milyen OP rendszered van? -
#40 nekem is 7.9 van. ablakban futattva megy 1 percet kép:
www.kepfeltolto.hu/?img=57s1 -
#39 OMG nekem kifagy már a menüben is. -
Ronin666 #38 és más grafikai beállítással sem megy? -
Ronin666 #37 szóval a legújabb
mikisanzi:
Gondolom most neked is az van fent, de egy régebbivel is próbáltad, ha jól értem. -
#36 Nekem a 7.9-es driver. -
Ronin666 #35 ugyan az a vid karitok. Lehet az lesz a ludas. Milyen driver van fent? -
Ronin666 #34 pff... az fasza -
#33 Nekem is kifagy de nekem 10 mp után. -
#32 Nálam 2 perc után lefagy a játék, csak feladatkezelővel lehet kilépni. volt újraindítás, friss driver stb. na most mi a ? -
Ronin666 #31 no még 1óra 5 perc... :)