30108
  • offkorz
    de most én annyit kérdezek hogy mikor felpatchelem.és csatlakoznék szerverhez.vagy éppen keresni akarnék,kivág a szarba.most ebben mi a warez?rohattul idegesít mindez.plz aki segít nekem írjon privátban.hogy ne szennyezzem a topikz.py.
  • offkorz
    jóhát.kösz :-ccc
  • Timber
    Nem is tudtam, hogy egy sztar-ujsagiroval jatszom egyutt :D :D :D
  • Code92
    de, beléptem ogc-re 2 perccel a vége előtt, elvesztettük és kiírta h. azzal a kaszttal teljesítve van az egy kör.
  • kisviku
    Egyetértek.
    No,meg a csítelés...Minek az egy multiplayerbe?Azzal vesztené el az igazi értékét.

Én elhiszem, hogy sokaknak egy 12 ezer forintos játék drága, de ezen változtatni nem tudunk.Cserébe viszont kap az ember öt játékot, egytől-egyig kiválóak,support is van, meg nincs többé olyan felkiáltás, hogy "nekem tört van és nem t'ok csatlakozni szerverekhez"...
    Kábé 2000-2500 forintra jön ki egy game ebben a csomagban.
    Annyit azért érdemes már áldozni...
  • k3nGu
    Stuller megmondja a frankót;)
  • Stuller
    kezd már nekem speciel rohadtul elegem lenni, hogy a törthöz mit hogy kell meg mittomén. itt MINDENKINEK eredeti van és warez/cheat/stb nek itt szerintem nincs helye. bb
  • offkorz
    ja és feltettem a patchet az 1.6 ig.na de ezután ha find serverre nyomok,kivág exe hibával. :-c
    nemtudom milehet valaki plz.help. :(
  • offkorz
    de nekem nem eredeti.akkor is ottkell?
    vagy mégis hol.nem nagyon értem :|
  • lololol
    friendsben kell átírni
  • offkorz
    plz azt valaki mondja meg melyik cfg-ben tudom a nevet átírni.köszönöm.
  • Blacksheep333
    Az nem számit teljes körnek ha belépsz a serverre és a pálya felénél tartanak.
  • HeadHunter86
    Miért a mi szerverünk nem jó? :)
  • Code92
    nem, pl dustbowl az 3 részből áll, 1 rész=egy kör mopndjuk ez első részét lebnyomod pyroval (kiírja a sarokban h. 1 kaszttal megvan az egy kör) ezután eljátszod ezt a többi kaszttal is, nekem spéci úgy jött össze h. volt egy naggyopn foglalós map az ellenfél csapat tele scoutokkal a miénk mindenféle védő kaszttal és ilyen másfél perc alatt vezsítgettük el a köröket :) és csak váltogattam kör végén a kasztot :D
  • chooselee
    A többi 3 magyar szerver mindig üres! Miért? Senki nem kezdni el feltölteni őket?? :)
  • k3nGu
    de 1 kör végülis annyi maddig nem vesztünk vagy nyerünk, és ezt kell 9 classal megismételnem, de nem muszály 1 mapon hanem addig míg kinem lépek?
  • Blacksheep333
    A Head of Class-t úgy kapod meg, hogy mindegyik kasztal mész egy teljes kört.
    A Nemesist akkor irja ki az ellenséges játékos neve mellé, amikor le domanetingolt, vagyis (azthiszem)3 szor megölt egyhuzamba. Ilyenkor csak megkell ölnöd és akkor kiirja hogy Revange (vagyis visszavágál, meg bosszultad) ezért pontot is kapsz akárcsaka Domaneting ért.
    Igen a Sentry Gun -os az az. Nem számit te hányszor haltál, csak az hogy a Sentry Gun -od mennyit nyirt ki. A bal felső sarokba irja is.
  • k3nGu
    h kell azt a "díjat" teljesíteni, aminek a neve az h vmi head of class, egy körig minden kasztal kell mennem belőle min. 1 emberrel vagy h?6 megvan de végigpróbáltam minden classból 1 emberrel de még úgy adott pontot.vki tudja?nah mega nemesist is h kell, meg a sentry gunos az az h bármilyen szintű sentry-vel öljek 10-et meg?
  • trident
    Nem hiszem hogy az lennél, de a lényeg, hogy sikerült, tudod, megoldottad.:)
  • offkorz
    bocsi.de rájöttem a gondomra.nekem még olyan verzsön van.ami a bétához tartozott szóval ezért nemtudtam mégcsak szervert sem keresni,kissé faszvagyok,szori mindezért.most jön a black box.abban van ami nekem kell.remélem az már jó lessz.köszi azért mindezt.py.
  • trident
    (frissítsd -van teljes és gyorsfrissítés is-, ha kell állítsd be a filtereket. Nálam nagyon jól működik, így eszemben sincs külön programot, memóriafelhasználó alkalmazást futtatni, van history és kedvencek fül is, de valószínűleg nálam van a hiba hogy megy, gondolom neked jó minden ezért nem tudsz semmire sem nyomni [kétfejnyi szájhúzós szmájli])
    [nem ironizálok, csak ha megy valami egyszerűen, miért kell bonyolítani? Való igaz, két bal gombot kell nyomni, személy szerint a vac bekapcsolva ; ping>100 alatti szerverekre állítottam be a filtert, majd ráklattyolok a latencyre, hogy növekvő pingek alapján listázza a szervereket ; --- igaz, első használatkor valóban egy percet pöcsöltem, míg beállítottam, kitaláltam, de azóta két bal klikk. Ez barátságosabb és gyorsabb mint az xfire, ase, game monitor hlsw ésatöbbi. Sok sikert.)
  • offkorz
    az a gondom hogy nemtudok semmire nyomni,mégcsak keresni sem servert.ip-t sem tudok beírni.valami patch kellene?valaki plz segítcsen rajtam. :-c
  • offkorz
    mert semmire nemtudok nyomni:|
  • trident
    (a beépített szerverkereső és filter miért nem jó?)
  • offkorz
    helóztok.éjjel beszereztem énis a gammát.érdekelne hogyan is tudok szerverekre menni.és hogyan tudom a nevemet beírni.melyik cfg.fájl az?
    segítséget megköszönném.py.
  • Phoenix007
    Nálam 9.5/10 , itt van a véleményem egy kicsit bővebben kifejtve ;) Persze nem egészen nektek szól a cikk, inkább azoknak, akiknek fogalmuk sincs, mi az a TF2.
  • Stuller
    xfire;) game-monitor, gametracker
  • TreDoR
    Köcce, beraktam az ip címeket favoritesba.
  • lololol
    http://www.game-monitor.com/search.php?game=tf2&location=HU
  • TreDoR
    Teganp kipróbáltam, zsír a game. Megtaláltam a név beállítást is a cfg fájlban, csak CS-ből megszoktam, hogy a bindek után abc sorrendben vannak a parancsok, itt viszont nem... Viszont vannak benne érdekes dolgok, nem enged spray logot berakni, hiányzik neki valami dll fájl. Szeretem, hogy eredeti gamekkal eddig többet szívtam, mint törtekkel... Valamint ha csinálok szerót és ki akarok lépni, megkérdezi, hogy mentem-e az állást?!?! WTF? Multi gamenél mit mentsek hova? Vagy mi van? LOL.

Tud valaki mondani valami normális szerver keresőt, mert írtam, hogy ASE ba*xik megtalálni a gamet (hl2-t persze megtalálja...). A steam szerver keresőjében meg magoznom kell, hogy találjak 1-2 magyar szerót.
  • Stuller
    9/10 de csak azer mer neha dühitöek az okos spyok:) de aztan kapnak egy raksit arcba es csend van
  • Rage47
    10/10 nálam:D

nevedet steam-en kell változtatni
  • TreDoR
    Hát, gondoltam kipróbálom a gamet ha már megvettem, de nem találom a név beállítást sem, még a config fájlában sem (kicsit érdekes), és az ASE sem látja a játékot...

Egyébként milyen a játék?
  • chooselee
    Ige, csak ki akarom írni,ha elszál a vinyó,de már megcsináltam.Kb a felére összenyomta,elég komoly!!A 6,35GB-ból csinált 3,27GB-t! :)
    Nem is kell DL-es lemez!
    Köszi a válaszokat mindenkinek! :)
    Üdv...
  • Xreactor
    http://img508.imageshack.us/my.php?image=pyrouo0.jpg
    Áh nem szúrta be -,-'
  • Xreactor

^_^
  • Rip
    lesz
  • romeozor
    ha van másik vinyód akkor arra rárakod a steamapps mappa tartalmát és nem kell a bekuppal szenvedni. ha meg újrarakod a géped akkor csak visszamásolod a cuccokat a mappába és steam restart
  • chooselee
    Igen igen azt akarom megpróbálni,csak azt mondják nem fér rá egy lemezre...bár DL-esre rá kell mennie,mert csak TF2-vel a steam mappa 6,35GB!Ettől csak kisebb lehet remélem backup után,akkor megoldható!:D
    THX...ki is mentek a fejemből a DL-es lemezek.
  • trident
    Illetve ki is tudod írni. Ha jól emlékszem a "backup" opciót keresd, talán steam/my games/jobb klikk.