30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#630 En sosem CSztem es en is WoWoztam (drood, lock, mage, preist, warrior), wowban is quakeben is scripteltem, de vannak dolgok amiket meg kell tanulni, mert a scripttel soha nem fogod tutni megfeleloen hasznalni. A Rocket Jump is ezek koze tartozik. Amugy ha a smiley-kat nem erted akkor mea culpa.
Szoval milyen scriptelesi kerdesed lenne tulkepp?
Ui.: Szarok a fragre :P Mindig is a funert jatszottam ... ha mellette a klanom elert sikert is az csak hab a tortan.
Ui2.: But there's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake. :D -
PunkZoli #629 kartel kocsma és az ogc:) elég jó szerók! ki is tehetnétek a bannerba:) de úgy hogy copypastelni lehessen:D -
#628 azért most volt keményen csapatmunka is 1-2 körben :)
bár az érdekes, mikor védünk, és nálunk van 3 spy :D -
#627 Nincs valami jó kis semi-HC magyar klán? -
#626 a pályák eléggé magától értetődőek, ráadásul mindegyikhez van egy kis videó amit megnézhetsz hogy mit kell csinálni. érdemes esetleg a medic classban kezdeni, elsajátítod a játékmenetet és közben hatékonyan segíted a csapatot -
#625 Na én megyek is a kocsmásba -
#624 Nincs de senki nem néz noob-nak mindenki csak magával törődik.. -
#623 Nekem nagyon bejött, sőt, sajnáltam is hogy nincs mikrofonom, amit tudtam volna használni, de ahogy romeo is célzott rá, több játékban, több helyen még az alapvető dolgok sincsenek meg, hogy jól érezd magad, vagy erre büszke legyél, de a kocsma rácáfolt, ne legyen ennél rosszabb tapasztalat! -
#622 Üdv.
Elkezdtem letölteni a gémet (redetit steamról persze:)) és lenne egy kérdésem.
Alább olvastam hogy itt nincsenek botok szal akkor nincs lehetőség valami offline bemelegítésre rendes játék előtt? Nemszeretnék hót núbként nekiugrani :D
Meghogy a lentebb említett magyar szerveren mennyire tűrik el az újjoncokat? Vagy ha meglessz menjek nyugodtan? :) -
#621 Ott vagyok én is :DDD -
#620 Örülök neki hogy tetszik a szerverünk, próbáljuk összegyűjteni a magyar játékososkat, hogy egy helyen egy nyelven tudjunk kommunikálni és egy jót gamelni, aki nem tudná annak megadom az ip-nk és community group-unk ha beszélni akartok velünk.
Nyugodtan vegyétek fel a Kartel Kocsmát Group-ba: http://steamcommunity.com/groups/kartel-kocsma
IP: 195.70.35.202:27100 -
#619 és az miért lenne jó? és speciel kerülöm a magyarokat
@powerdozer: a játékod és a szerver nem azonos verziójú és nincsenek botok tf2-ben -
#618 nekem az nem tetszik, hogy sok magyar játékos nem jelzi, hogy magyar. pl. kirakhatná a neve mellé mindenki, hogy [hun] vagy vmi, amiről ez felismerhető sztem... -
powerdozer #617 jah és hogyan lehet berakni botot? a tf 2-be?
-
powerdozer #616 "This server using newer protokoll than your client"
Ezt írja ki ha csatlakozni kívánok vmelyik szerverhez,
vki segítsen thx:) -
faber #615 Én azért érzek némi különbséget a cheatelés meg ez között...cheatelni a a kutya sem akart...na de mindegy, ne menjünk bele, már így is több karaktert vesztegettem erre, mint kéne. -
#614 Nagyon kellemesen csalódtam, mert eddig általában német vagy angol szervert választottam. Még nincs eltéve a kedvencekbe az össze magyar szerver címe, de a kocsmában nagyon jó volt a hangulat, korrekt bagázs jött össze.:)
-
#613 Azon az 1 szál magyar szerón is alig vannak magyarok :S -
#612 Szerencsére eddig még egyik steames játékok aktiválásával sem volt problémám, de valóban van rá esély, hogy ellopják. -
#611 Több az esélye hogy ellopják a serialt és vacakolni kell az aktiválással, mint hogy bármi gond adódjon netes vásárlásnál. -
#610 Sohasem értettem mire jó a scriptelgetés multis játékban, ezzel az erővel aimbotot is berakhatsz magad helyett, ha már úgysem akarsz semmit sem magadtól csinálni... A cheatelés meg egy nagy parasztság. -
#609 Nemtudom, nekem narancsom van és dobozzal együtt vettem, steames vásárlásban meg nem bízok. -
chooselee #608 + ÁFA...ami a TF2 árát 1000HUF-al megnöveli kb,mert nekem 6300at szedett le a kártyámról! -
faber #607 Nos köszi a konstruktív hozzászólást. Bevállalom, valóbban nem vagyok pro CS-s fragvadász cyber-vérpistike, aki nedves álmaiban frag no.1-nak álmodja magát. Ha tetszik, köpj le, mert érdekel, hogy ez hogy működik. WoW-ozok, igen remélem nem gond, de köszi a tippet, lockot nem indítok. Túl easy.
A rocket jump mellesleg egy példa volt. Ha gondolod, komplikáltabb scriptekről is beszélgethetünk...bár inkább nem, mert láthatóan "az omg nobb l2p I r 1337" szintre kezdünk érni...arra meg nem vagyok kiváncsi.
Az UI-t köszönöm, bár ez azért már nekem is feltünt. Mindegy, megoldom, csak kiváncsi voltam, miért nem működik. Mivel eddig is a soldier jött be a legkevésbé és scriptel vagy anélkül sem játszanék többet vele, sry a kérdésért. -
#606 Ahmagad! Mar a quake sceneben is lekoptek azokat akik bindelt rocketjumppal jatszottak :D
Nos ha olyan jatekot szeretnel ahol a skill kivalthato scriptelessel akkor ajanlom a WoW-ban egy warlock inditasat :D :D :D
Amugy meg ... tessek megtanulni rocketjumpolni ...
Ui.: Szerintem ott kurod el, hogy a script mukodesehez le kell nezned kulonben elore losz egy raksit :D -
#605 és miért nem működik? vagy mi a baja? mit csinál, vagy mit nem csinál? -
#604 noob -
faber #603 Mélyreható kérdés a TF2 lelkivilágába: ez a scriptelés...mit ronthattam el?
Scriptelés
Itt nézegettem, hogyan kell csinálni, kell egy autexec.cfg-ot és belepakoltam a következőt:
alias +rocketjump "+jump;+duck;wait;+attack"
alias -rocketjump "-jump;-attack;wait;wait;wait;-duck"
bind mouse2 "+rocketjump"
Ha nem vagyok túl láma, ez lenne a rocketjump scriptje, egér jobb gombjára bindelve...mit kell tennem, hogy működjön, Valaki nállam skillesebb? -
#602 amikor gondom volt a pingemmel, megpróbáltam körbenézni, nem csak rinyálni, hogy nem megy. A kép amúgy besztóf. -
faber #601 Meghajlok nagyságod előtt...kösz, hogy kisegítettél linkelésben :D -
#600 megoldottam saját magamtól is.és képzeld teljesen tökéletesen játszok vele neten.na py. -.- -
faber #599 Na ez nem jött össze :( Képfeltöltésről mért nem tudok ide linkelni? :S
BTW tényleg nem értem, minek ide ez a sok warez-duma.
Alap, hogy warezolt játékkal nem (vagy csak nagyon gány minőségben, esetleg hamachin) fog tudni multizni az ember. Én eddig 2 játékot vettem meg, World of Warcraftot és TF-et. És mondhatjuk, mindkettő nagyon megérte. Az előbbibe már összesen (havidíj, alap+kieg) legalább 80-100 ropit toltam bele, de egy pillanatig sem bántam meg, hogy a laggos, nem működő, üres, sz*r törtszerverekről átáltam a normálra. TF meg...hát hogy is mondjam, Steamen 6,5k érte, nem pénz, még Mo.-on se...egy közepes bulizós hétvége alatt elnyomhat(ok) annyit /az ember/.... -
#598 jó kép
ha vki nem látja a béka miatt:
-
faber #597 -
#596 látom megtaláltad a teamfortress2fort fórumot :) -
#595 ez tetszik:DD -
#594 -
#593 Steamen keresztül le lehet külön tölteni a team fortress 2-t (meg a többit is). TF2 : 5.226 ft. Egyébként az 5 game közül csak a tf2, portal, és a hl2 jó, az episodok rakás kakik. -
#592 Mivel nem eredeti nem fogsz tudni neten játszani, ennyi. -
chooselee #591 Tökéletes és ezáltal tele van legtöbbször az a gond! :)