30108
  • K Ace
    Nekem is pont ez lessz.
  • Rage47
    akármikor le lehet később tölteni
  • chooselee
    Nekem ez az első steames játékom és az lenne a kérdésem,hogy ha netán mondjuk elvész a játék a gépről valami oknál fogva akkor bukó,vagy le lehet megint tölteni az accountommal????..ha már egyszer megvettem...
  • Timber
    es az 'emote'jai :D Buckalakok FTW :D
  • Rage47
    Most voltam először Pyro-val, nagyon bírom, ahogy dünnyög a maszkban:DD
  • HeadHunter86
    Nekem pl. 3 napi meló volt a Meló Diáknál, a dobozos Orange Box.
  • Rage47
    Achievement mire jó? Láttam h kaptam ma is vmit medic-el, de nem tudom mire lehet használni, vagy hol lehet elérni.
  • Xreactor
    baszki...leszedtem TF updatet..beléptem egy szerverre és resetelte a statjaim..meg az összes archivementet amit eddig elértem leresetelt..ezt a szart..
  • Rip
    /agree
  • trident
    Nem "újgazdagokról" van itt szó, nem akarok flémelni, beszólni, de ide sem a warez nem való, sem az idióta, gyerekes ikszdés gyíkszöveg. Sem faq, sem más nem kell ide, egyszerűen ezért, mert alapvető lenne hogy ez a stílus nem ide való, másrészt így korrekt, kerek, tisztességes a történet, hogy megvásároljuk az egyébként kedvező árú szoftvert. Hasonlítsd össze más frissen kijött játékok árával. Ha még tanulsz, akkor néhány hétvégét diákmunkával töltve vagy spórolva megvásárolhatod; ha dolgozol, akkor nem ragoznám.

Ha meg nem akarod megvásárolni, akkor nem értem miért vergődsz és feszíted a húrt.

(zárójelben: tiszta sor, hogy nem adják ingyen. tiszta sor, hogy az ember nem vásárol szoftvert ész nélkül mint a bolond. DE. Ésszel lehet válogatni, több olyan nagyon jó szoftver/játék van, ami megéri a pénzét. Van ami már pár ezer forintból megvásárolható és még mindig teljesen jó/komoly/élvezetes/jelentős közösség áll mögötte)

NEM megbántani akarlak, de ezeket vagy figyelembe veszed, vagy nem. Ha nem vagy nem akarod, az nem a "mi" hibánk.
  • Rage47
  • Fodek
    Orange box: 12 000. CS Source 7 500. Beszólni a fórumon felbecsülhetetlen. Valamit nem lehet pénzért megvenni, minden másra ott a Master Card XD XD
  • Rage47
    Szólt hozzád vki vmi rosszat?
  • Fodek
    jaj, most a sok újgazdag itt kénykedik, hogy mennyiért vettem meg és mi vagyunk a szarok, amiért nem vesszük meg!
  • chooselee
    5 szervert találtam...jóa! :D
  • antgecc
    Én spec. 80%-ban UK servereken játszok.
  • HeadHunter86
    Én ide járok: 195.70.35.202:27100
    Mivel ez a mi szerverünk, tegnap indítottuk, már mani admin plugin is van rajta. 2-en felmentünk kora du.-n, 15 perc után tele volt a szerver.
  • Rage47
    én game-monitor.com-on néztem meg a magyar szerver ip-ket és beraktam őket favba a játékban
  • chooselee
    Ti melyik szervereken szoktatok lenni??
    Esetleg még magyar szerveripket be tudnátok rakni ide??
    Előre is köszi!!
    /OFF
    Ma vettem meg és érdekes egy játék mivel,az elején hogy nem ismertem nem annyira tetszett,de pár óra játék után ráéreztem a "bukéjára" és mostmár nagyon tetszik!! :D
    /ON
  • Rage47
    Nem.
    Itt részletesen leírták a vásárlás menetét.
  • hinar
    Nekem vagyon tetszenek a modellek.
    De mi még a régi HL gyurjuk, mert nem gép és videokártya igényes.
    Jó lenne a modellek beilleszteni a régi játékba.
    Talált valaki erre megoldást?
  • k3nGu
    junior kártyával is lehet venni, de tudtammal CSAK paypalos rendszeren nem?
  • Rage47
    aham én is azzal vettem
  • ski22o
    ó ez remek! köszönöm szépen!
  • romeozor
    lehet, olvasd el ezt
  • ski22o
    Hali!
    Még sajna csak junior kártyám van, azzal lehet steamen fizetni? Ha esetleg igen vki segíthetne, mert fölöslegesnek érzem az egész OB-ot megvenni
  • Blacksheep333
    Igen hasonló, csak ez már Source Engine 10 és a CS:S még csak 7. De állitólag hamarosan azt is átirják Source Engine 10 re. Mo -n már Okt. 19. óta lehet kapni az Orange Box -ot, szerintem külön a TF2 őt csak Steam en lehet.
  • Fodek
    L.O.L. nem látok FAQ-ot, amiben le van írva, hogy ne warezoljunk XDXD
  • atenza
    Hasonló a gépigénye mint a cs sourcenak? MO-on mikortól lehet kapni dobozban külön a TF 2-őt?
  • Rage47
    így voltam én is vele:)
  • R4zoR
    Mi található a boxban a cdken kívűl?
  • chooselee
    Mivel én nem tolok végig csak nagyon ritka esetben 2* egy játékot,inkább csak a multisra hajtottam...Inkább 6300 mint 12000 ilyen esetben!! :)
  • HeadHunter86
    12.000-ért vettem Orange Box-ba, dobozosat.
  • Zsoltika 007
    9900-ért vettem (áfával). Igaz akkor még olcsóbb volt pár %-al mert nem volt kint a portal és az ep2.
  • Rage47
    2x annyiért kb.
  • Zsoltika 007
    Az lol! Egy picivel többért tiéd az orange box :D
  • kisviku
    A topic gazdáját kérjétek meg, hogy a warez dolgokhoz nyisson valami okosságot.Na, ezt jól megmondtam...
    Vagy irányítsátok át valami üres oldalra, ahol lehet erről beszélni.Tényleg nem való ide a warez.
  • chooselee
    Áfával együtt 6300 pénzt vesz le a kártyáról külön a TF2!
  • Phoenix007
    Ja!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyébként!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyéb topicokban a warez témát egyszerűen kimoderálják!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt is ezt javasolnám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!
  • antgecc
    !!!!!!!!!!Mi is nagyon!!!!!!! vártuk!!!!!!!!!!! Meg is! vettük!!!!!!