30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#2752 re köszönöm!:)
Még én is megpróbálok utánnaolvasni, nézni.
Banánt akkor vettem fel, igaz nem csak rajta töltöttem fel az übert. Hmhmhm. -
#2751 ja ott voltam én is, durva volt.. :D -
#2750 hejj, ezt a választ most vettem csak észre... (kicsit jobban vissza kellett volna olvasnom)
most nem tudom, hogy konkrétan kikre gondolsz, de mi Twetr0xxal múltkor végigtoltunk a Cartoon Crew szerveren egy granary-t ezzel a taktikával (2 medic, sima über + übersaw) egyébként nem kell ezt ellesni YouTube-ról, adja magát a dolog...
még egy R1CO nevezetű tagot is sikeresen felbosszantottunk vele, aki - miután nyertünk egy kört kb 20 perc alatt - kijelentette, hogy mi mekkora n00b-ok vagyunk már, hogy egy ilyen idegesítő taktikával játszunk. namost akármennyire is poén, nem túl könnyű a taktika, ráadásul azért mindketten október-november óta aktívan tf2-zünk, szal a 'noob' kifejezésen akadtam egyet (mint mindig -- kár, hogy nem volt fenn a Sourcemod, pedig lenne adminom, kapott volna mute/gag-et)
egyébként kár, hogy a legtöbb map nemigen alkalmas rá (wellen már pl esélyünk se volt, mert eléggé sokszintes) -
#2749 elvileg a Family Practice ki lett javítva nem sokkal a Goldrush Update után... úgy tűnik nem egészen sikeresen. elvileg akkor kell megkapd, ha "legközelebb rányomod az übert egy barátodra"...
egyébként a megfogalmazás nem mondja ki tisztán hogy 10 különböző barátodat kell überelni, de tudja kánya, lehet, hogy pont az kell, hogy olyat überelj be, akit már letudtál... a Valve/Steam/Source kiszámíthatatlan :D -
#2748 próbáld meg emberen... :) nem tudom szokott néha szarakodni, meg van hogy csak egy idő után adja meg az achit. nem chargeoltad előtte Banánt? Csak mert csak egyszer lehet egy embert, és úgy elsőre adja meg ha friend. -
#2747 A csontfűrészhez már csak másfél achievement hiányzik...
Ez:
és a milestone3.
A fentit hogy csináljam meg, hiszen olyan, mintha már kész lenne. Felvettem most cali|banánt és hiába nyomtam rá übert, semmi...
Lenne tippetek? -
Neoncsoves #2746 mp_teams_unbalance_limit 0
asszem ez -
#2745 juhé, magyar nyelvű leírás :D
thx! -
PunkZoli #2744 srácok melyik parancsal kapcsolja ki a teamblalancot? azaz lehessen pl 5v2 ?! az mp unbalansz nem jo :( -
PunkZoli #2743 connect 80.98.40.71:27017; password sghu
acsi szero gyertek, magyarba megoldjuk:Ð -
#2742 Nem dedikált listen szerver. Szerverkonfighoz nem értek tf/source-ban, annyit látok még a konzolban, hogy vac secure off, gondolom ha a keresőben nálad be van pipálva a vac secure, akkor lehet ezért.
Nem halok bele ha nem lesz csontfűrészem, de ha valakinek hiányos az achievement listája, főleg pyroként, akkor a legegyszerűbbeket gyorsan megcsinálhatja. :) -
Pio #2741 Bár most nem is lenne időm segíteni, de azért szólok, hogy szerintem valami nem jó, mert nem látom a szerveredet. -
#2740 Biztosra nem mondom meddig, de fut:
Szervernév: aaa jelszó: pumba
IP 84.3.130.73, ports 27015
(vagy join a nevemre)
Ha nem lenne meg, akkor először máshonnan töltsd le az achievementbox_b3 nevű pályát.
Lumberjackek, ölj meg hátulról x ellent, flaregunos achievemnetekre (szerintem az ach. felét itt simán lehet) tökéletes.
Nekem néhány medic kell csak.
-
#2739 Akinek kell segítség csak szóljon STEAM en. nekem is kellenek:) -
#2738 én is szeretem őket. -
#2737 ezt egy youtube videobol leshették el:)
én is ott láttam elöször ezt a megoldást -
vamisten #2736 Hali!
Achievementek: Pio hossszzzúúúúúúúú leírásával max. mértékben egyetértek
TF 2 miatt már 2 hónapja nem CS-zek, ez sok mindent elmond.
Ma este én is csatlakoznék az achi farmoláshoz, kellene már az a fránya Ubersaw
Ti már találkoztatok azzal a két magyar sráccal, akik Medic-kel nyomják a következő módon: mindkét tagnál Ubersaw, egymást (is) töltik, amikor az egyik rányomja az Ubert a másik tagra, az megpróbál 4x megbökni valakit, ha sikerül, neki is maxra töltödik az uber, most ő teszi rá az előzőre, és az kezd vagdalkozni...ergo - szinte - folyamatas Uber, Hegylakó style :-) (én marha jól szórakozom rajtuk...)
És hogy ne csak baromságokat írkáljak, itt van az új leírásom, használjátok egészséggel!
http://www.filefactory.com/file/ad9f80/n/TF2Hun_zip -
#2735 Én imádom az achikat :P -
#2734 Ja meg hogy nem lehet komolyan venni, a grafikája miatt, szóval igazi játék! :) -
#2733 Szerintem is. Számomra a legjobb játék eddig amivel játszottam. Meg látni hogy foglalkoznak vele. Havonta a Meet the videók, az Update-ek (még ha mindenki szidja is az achikat), meg hogy a karakterek ki vannak dolgozva, az is nagyon tetszik. :) -
#2732 én aktivan cod4-ezek, nagyon szeretem, de hatamlasat lehet szorakozni haverokkal tf-ezés közben :D
megunhatatlan beszólások/poénok, vicces helyzetek :)
én nagyon szeretem -
#2731 -Igazad van, a tax/áfá-t el is feledtem! Jogos!
-oké, köszi, csak beugrott a nickről ez.:)
Ha linkelek egy jó képet, remélem engem sem vet meg senki sem a duplaposztért....:)))))
-
#2730 Amikor én vásároltam meg a tf2-t, (már fel volt telepítve a steam, létrehoztam egy acc.-t), akkor kb másfél perc alatt vettem meg a játékot és már tölthettem is. Jól nem tudok angulul, de nem volt gond.:)
(ugye utánna már csak türelem kellett, de maximális sávszélességgel tudtam tölteni a tf2-t).
Amit Zomil írt arról nem hallottam, nagyon jó az az ötlet is, de szerencsére biztonságos a steames vásárlás, ez előbbi akkor jó, ha nincs bankkártyád (nincs feltüntetve a profilodban az életkor, tippelni meg nem szeretnék).
Összességében bőven megéri a pénzét a játék. Nem csak azért mert jól kidolgozott, kitalált, hanem azért is, mert olyan stílusban alkották meg, tényleg szórakoztató, a közösség is szerintem marha jó (összehasonlítva eddigi tapasztalataimmal).
(Nagyon zárójelben: lesz egy hasonszőrű játék is, amit sokan szeretnek a tf2-vel szembehelyezni (szerintem nem helyesen), a bf:heroes nekem nem tűnik olyan poénosnak, szarkasztikusnak mint a tf2, és mivel ingyenes lesz, tartok tőle, hogy rengeteg lesz a vér istván fedőnevű bizonytalan egyén, és mivel biztos sikeres is lesz, a nagy tömeg miatt rengeteg cheat is lesz. Ha meg punkbuster védelem lesz, akkor egyrészt a csalás miatt hullik a haja, majd az elavult pb miatt is. Például 1. például 2. , Három a magyar igazság.
Ne legyen igazam!:) De azért flémet sem kérek, szigorúan magánvélemény, ami még nem tud tényeken alapulni).
re rappelz: igen, egy jól kidolgozott mmo, egy jóbarátom rappelz-ezik, és van neki egy Pio nevű guildtársa, akivel jóba van, csak ezért kérdeztem.:)
-
Pio #2729 Lol és most esett le, hogy a rappelz az mmorpg, boccs, szóval nem, azzal se játszottam soha.
Tök kellemetlen mindenért duplapostolni, dehát ez van, ha pénzbe kerül az edit gomb :( -
Pio #2728 "
re Pio: igen, fluktuálnak néha az árak, én sem tudtam fejből, ezért néztem meg (19,99), meg ugye most tényleg alacsony a dollár ára, így jött most ez ki. Szerencsére a magyar oldalon fel vannak sorolva a kártyák is, például visa electron jó a steamnek, de például már paypalnál nem akarta elfogadni... Hmmm. Jut eszembe nem vagy te rappelz játékos (Bunty HUNter klán)?
"
Csak azért nem fér bele 3ezerbe, mert a VALVe is trükkösen adja meg az árakat és abban még nincs benne az ÁFA és attól lesz végülis 23,99$ az ár. Ha a rappelz kérdés nekem szólt, akkor nem, sose játszottam komolyan FPS-sel, a haveri LANos szintnél többre nem vagyok elég... :) -
#2727 nem az az a G-Potato-s MMO? -
gregtom6 #2726 Aha. Ezer thx(a kioktatást is)és sorry, h azt mondtam,h gyors választ kérek, nem gondoltam,h ez irritálna bárkit is,nem sértegettem senkit,csak ha látja vki a kérdésem,írjon választ.
Amúgy meg a rappelz játékról még nem is hallottam. -
#2725 szolok, h cdgalaxisnál lehet digitális vásárolni, és a steam-es cuccok annyiba kerülnek mint steam-en viszont lehet átutalással fizetni igy akinek nincs bankkártyája, az bemegy a bankba és elutalja nekik a pénzt
én igy vettem meg az orange box-ot és átutalás után kb. 2orára már küldték is a cdkulcs-ot -
#2724 Miért nem keresel, olvasol? Van magyar és steam hivatalos oldal, minden szükséges információ megtalálható.
gyors választ kérek!!!!!!!!4444
(ha valaki tud és akar az válaszol. Ezzel a stílussal maximum csak irritálsz másokat. Nem, nincs minden beágyazva a bannerba, de persze az is jó lenne, de az ember ésszel él, nem árt néha olvasni, keresni)
re Pio: igen, fluktuálnak néha az árak, én sem tudtam fejből, ezért néztem meg (19,99), meg ugye most tényleg alacsony a dollár ára, így jött most ez ki. Szerencsére a magyar oldalon fel vannak sorolva a kártyák is, például visa electron jó a steamnek, de például már paypalnál nem akarta elfogadni... Hmmm. Jut eszembe nem vagy te rappelz játékos (Bunty HUNter klán)?
-
Pio #2723 Ejnye, ilyen rövid posttal könnyű beelőzni :D -
Pio #2722 Aha, pontosabban megveszed és onnantól ha az adatok stimmelnek a vásárláskor azonnal bekerül a my games listádhoz és ha akarod ott telepítheted is neten keresztül. -
#2721 -
gregtom6 #2720 És csak megkérdeztem,mielőtt bárki azt mondaná,h nem mind1,vedd meg,meg hasonlók... -
gregtom6 #2719 tehát ahhoz,h Steamen keresztül letöltsem,ahhoz először kéri a bankkártyaszámot,és csak utána engedi a letöltést??? -
Pio #2718 Steamen keresztül 25 dollárba kerül és az jelenleg ha nem is 3ezer forint, de 4ezerből megvan. Viszont ehhez a vásárláshoz kell valami erre alkalmas eszköz, például dombornyomásos bankkártya. -
gregtom6 #2717 És hol kapható ez 3000 ft környékén? mert eddig még mindenhol drágábban hallottam róla.
Azért a kérdésemre egy gyors választ kérnék. -
gregtom6 #2716 Még meggondolom..... a cs-től nekem jobban tetszett,de a battlefieldtől nem jobb :) -
PunkZoli #2715 este csinálunk egy acsi szervert majd sztem, ip pw itt és megcsinázzuk:) -
#2714 VEDD MEG! megéri. azt nem mondoöm h jobb mint a cs de jo! -
#2713 Az accountot nem banolták, csupán nem tartozik hozzá teljes értékű játék. Ezért ingyenes hétvége. Egy kipróbálási lehetőség, hogy el tudd dönteni, hiszen demo nincs.
Ráadásul még most érdemes megvásárolni a játékot, amig mélyrepülésben van a dollár (most ~3000.- jó magyar forintért meg is van).