30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#2672 remélem soldier lesz a következő update... esetleg scout -
Neoncsoves #2671 A spyhoz jöhetne a köv. update :P Mondjuk van 1 ötletem fegyvernek:
Übersapper: Van az alapsapperod ugye... nos lenne ez a sapper, ami sokkal gyorsabban robbantaná az épületet de mondjuk csak 4db lehetne nálad... Vagy késnek olyan, hogy szemből 50% crit chance, hátulról viszont csak 75%ra csökkenne.
Revolver: lehetne mondjuk DEAGLE, ami hátulról 100% crites lenne :)
-
chooselee #2670 Akkor inkább így... :D -
chooselee #2669 Nevet változtatni szerintem a Steam progiba lehet->Community odalon->Edit my Steam ID linkkel!Ekkor megváltozik a játékban is a neved!Ha jól tudom... -
#2668 Friends Listben felül View, ott pedig Settings. -
#2667 Kint a winben is van szerverkereső, ott is hozzá tudja adni. Jobb klikk a steam ikonon. -
gregtom6 #2666 oks,txh. És a névváltoztatás??? -
chooselee #2665 Van a bannerban a link..rányomsz...kidobja a magyar szerverek listáját...aztán belépsz a játékba...ott bemész pl a favourites-be és sűrű alt+tab-olás közepette beillesztgeted a címeket Ctrl+c és Ctrl+v-vel és így később is meg lesz! -
#2664 [banner] -
gregtom6 #2663 Hogy lehet nevet változtatni a játékban??? És a magyar szervereket hogy lehet játékból megtalálni? -
#2662 Én nem találok magyar szerót -.- -
Pio #2661 Csinos a kis bulisipka a pyro fején :D -
#2660 Hm. Na nekem is (így) az kellene...
A következő medic fegyver, updateből:
-
#2659 sosem fagyott még ki -
chooselee #2658 Igen az nekem is tetszik,hogy nem kell az összes achievement a fegyverekhez.
Amúgy nektek nem szokott néha kifagyni a játék??Félek a gépem melegszik túl,vagy valami hasonló... -
Pio #2657 Flare gun tényleg jó lesz, ha kitapasztalják az emberek a korlátait, mert például amikor Pyrok 2forton a sniper decken campelnek vele az megmosolyogtató, de viszont nagyon hatékonyan ki lehet vele szedni engineer "fészkeket" ha ügyesen használja az ember. -
Neoncsoves #2656 jó az. ma dustbowlon heavyket öltem vele -
PunkZoli #2655 nna, nekem is megvan mind a 3, és átértékelődött bennem a használhatóságuk:D
még a flare gun is tetszik, viszont a dróóúúúútos balta az még mindig sztem elég gyengus :) -
#2654 Én játszottam tegnap egyből update után sima magyar szerveren, és csomó achit meg tudtam szerezni:O
Ma meg összejöttem egy haverral egy üres norespawntime-os szerveren, és megcsináltunk pár achit... így megvan mind a 3 új fegyó. Az tetszik, hogy nem kell az összes achi mind a 3 fegyóhoz, és sokkal könnyebbek a feladatok, mint a medicnél, fele annyi időbe nem telt... A medic 3. fegyója még mindig nincs meg. -
Pio #2653 Tényleg a jószándék vezérel, szóval nem kötekedésből, csak hogy teljesen tiszta legyen:
Szóval a jobbgomb Demomannál a lerakott stickyk felrobbantásáért felel, de ezt bármikor megteheted kivéve amikor épp tauntolsz. Természetesen a stickyket csak Sticky grenade launcherrel pakolhatod le de utána felrobbanthatod akár viszkisüveggel a kézben is. Viszont a demoman a kedvencem és megfigyeltem egy különbséget, miszerint a sticky robbanásának jelzőhangja attól függ, hogy mi van a kezedben:
- gránátvető-->nincs hang
- stickyvető-->hosszú majd rövid sípolás
- üveg-->két rövid sípolás
Legalábbis nálam ez tuti így van :)
Ja és még az is fontos, hogy a lerakott stickyk elvesznek, ha meghalsz. -
Code92 #2652 demomannél gránátventőnél semmi sticky puskánál jobb gombbal robbantja fel azokat. -
#2651 Hja és igen, Demonmant értettem a defender alatt ;) -
#2650 Okés, köszönöm a segítséget a részletes leírást Pio és Code92!:) -
Code92 #2649 a defender kérlekszépen, terror oldalon a legolcsóbb assault rilfe :) jobb gombbal semmit nem csinál, hasonló mint az ak47 csak némileg gyengébb. sniperrel nem lehet zoomolni, tegyél nagyítót a monitor elé, soldival semmi extra, pyro meg sűrített levegővel lök eggyet. -
Pio #2648 Sniper célkereszt: nincs további zoomolás, csak az, ami jobbgombra bejön. Még sok is, mert nagyon fragveszélyes a sniper és szinte minden pályán vannak nagyon jó pozíciók, néha már az a baj, hogy a fél csapat kempel és nincs, aki konkrétan bázist védjen :D
Pyro jobbgomb disznópörzsölőnél: egy "léglöketet" csinál, ami ellöki az ellenséges játékosokat és lövedékeket, pölö soldier lövedékét vissza is küldheted a feladónak vagy bárhová "lőhetsz" vele.
Soldiernél semmit nem csinálj a jobb gomb.
Defender alatt a Demomant érted? Mert akkor az első fegyvere pattogós gránátokat lő, amik pár másodperc után robbannak, vagy azonnal, ha ellenséges játékosnak üzköznek. A második fegyvere pedig tapadóbombákat hajigál, amik szinte minden felületen megtapadnak, de soha nem robbannak fel maguktól, csak ha nyomsz egy jobbgombot. Jobbgombra viszont mindig felrobbannak, bármilyen fegyver van a kezedben és akkor is ha a világ másik végén vagy :) Egyszerre maximum 8at tehetsz le, ha leteszel egy kilencediket, akkor az első felrobban. Ha Defender alatt nem a Demomant érted, akkor szólj :)
Ja és ha valamit rosszul írtam akkor javítsatok ki nyugodtan, nem vagyok még valami nagy szakértő. -
#2647 Snipernek a célkeresztet a jobbgombbal hozom be az addig oké, de nem tok közelíteni?:( a Pyro-nál meg a jobb gomb mit csinál a gázlángnál?a defender és a soldiernél a jobbgomb csinál valamit?
Defendernél az első és a 2. fegyver konkrétan mit csinál?mert én nem értem..
Am meg fogom venni úgy néz ki, maxon van és nem szaggat, csak mikor bezárom kell 3-4 frissítés a gépnek, hogy éledjen fel..:) -
#2646 Annyi install van, hogy kulcsokat hoz létre a registryben. -
#2645 800 mega az csak az indítófájlok lesznek (+mapok, stb)
a source motor, textúrák, hangok, meg minden egyéb...
az indítófájlokat egyébként akkor készíti, amikor először elindítod. nincs valójában install, azzal installálod, hogy leszeded a gcf-eket. a gcf-ekből szedi ki "on-the-fly" az adatokat játék közben (nagyrész legalábbis)
egyébként:
gcf-ek: ..\Steam\SteamApps\
indítófájlok: ..\Steam\SteamApps\<név>\team fortress 2\
[mellékesen megjegyzem: nekem az indítófájlok 2,32 GB-t tesznek ki. van ott néhány demo meg spray meg hang meg map, meg video, meg még miegyéb] -
#2644 800 MB? Az milyen verzió. LOL. -
#2643 hz lehet 4 giga nekteka tf2? nekem 800 mega sincs -
gregtom6 #2642 A játékot magát pontosan hova teszi fel?(a nem gcf fájlokat,hanem az exe-t,meg ilyesmit) -
gregtom6 #2641 Rájöttem arra,hogy ha csak a gcf fájlokat töltöm le a Steamről,akkor egyből 6,55 gb lesz, és ebbe tölti bele a fájlokat,h kijöjjön a szükséges adatmennyiség. Majd ebből telepíti a játékot.
Az update-be beletartozik maga a telepítés is.Próbaképp megállítottam a letöltést a szükséges fájlok után,amit installnak jelzett,és utána updatelhettem. Szóval magát a telepítést is update-nek veszi. -
#2640 A legtisztább egy házi szerver, néhány ember és nekiállni.
-
#2639 az a baj h az ember nem tud angolul és nem tudja megkérni az ellenfelet h micsináljon! -
#2638 Nem, tudom, de nekem már hullik a hajam, de még a backburnert jó lenne beszerezni.:D
-
gregtom6 #2637 Olvass vissza,és megtudod. egyenlőre korlátolt a netem, szóval fölöslegesen nem szeretnék tölteni 5 vagy hány gigát. Próbálkozni meg szabad. -
szodalit #2636 csinálj egy steames accot aztán töltsed le normálisan, ne a lewarezolt tf2-nek a fájljait próbáld bemásolni a steam mappájába, mert úgyse lesz jó... -
PunkZoli #2635 mihez lenne nagy segítség? -
gregtom6 #2634 Ja,és ha vki képet linkelne,azt privát üziben tegye,mert innen sztem kitörlik a modik. -
#2633 tf2 mappa lehet üres is, steamapps mappában annak kell lennie amit leírtam... Melyik common mappa? Van jópár...