30108
  • RatBaG #2672
    remélem soldier lesz a következő update... esetleg scout
  • Neoncsoves
    A spyhoz jöhetne a köv. update :P Mondjuk van 1 ötletem fegyvernek:
    Übersapper: Van az alapsapperod ugye... nos lenne ez a sapper, ami sokkal gyorsabban robbantaná az épületet de mondjuk csak 4db lehetne nálad... Vagy késnek olyan, hogy szemből 50% crit chance, hátulról viszont csak 75%ra csökkenne.
    Revolver: lehetne mondjuk DEAGLE, ami hátulról 100% crites lenne :)
  • chooselee
    Akkor inkább így... :D
  • chooselee
    Nevet változtatni szerintem a Steam progiba lehet->Community odalon->Edit my Steam ID linkkel!Ekkor megváltozik a játékban is a neved!Ha jól tudom...
  • Blacksheep333
    Friends Listben felül View, ott pedig Settings.
  • Ability
    Kint a winben is van szerverkereső, ott is hozzá tudja adni. Jobb klikk a steam ikonon.
  • gregtom6
    oks,txh. És a névváltoztatás???
  • chooselee
    Van a bannerban a link..rányomsz...kidobja a magyar szerverek listáját...aztán belépsz a játékba...ott bemész pl a favourites-be és sűrű alt+tab-olás közepette beillesztgeted a címeket Ctrl+c és Ctrl+v-vel és így később is meg lesz!
  • Rage47
    [banner]
  • gregtom6
    Hogy lehet nevet változtatni a játékban??? És a magyar szervereket hogy lehet játékból megtalálni?
  • dragon11
    Én nem találok magyar szerót -.-
  • Pio
    Csinos a kis bulisipka a pyro fején :D
  • trident
    Hm. Na nekem is (így) az kellene...

A következő medic fegyver, updateből:

• Rage47
    sosem fagyott még ki
  • chooselee
    Igen az nekem is tetszik,hogy nem kell az összes achievement a fegyverekhez.
    Amúgy nektek nem szokott néha kifagyni a játék??Félek a gépem melegszik túl,vagy valami hasonló...
  • Pio
    Flare gun tényleg jó lesz, ha kitapasztalják az emberek a korlátait, mert például amikor Pyrok 2forton a sniper decken campelnek vele az megmosolyogtató, de viszont nagyon hatékonyan ki lehet vele szedni engineer "fészkeket" ha ügyesen használja az ember.
  • Neoncsoves
    jó az. ma dustbowlon heavyket öltem vele
  • PunkZoli
    nna, nekem is megvan mind a 3, és átértékelődött bennem a használhatóságuk:D
    még a flare gun is tetszik, viszont a dróóúúúútos balta az még mindig sztem elég gyengus :)
  • Rage47
    Én játszottam tegnap egyből update után sima magyar szerveren, és csomó achit meg tudtam szerezni:O
    Ma meg összejöttem egy haverral egy üres norespawntime-os szerveren, és megcsináltunk pár achit... így megvan mind a 3 új fegyó. Az tetszik, hogy nem kell az összes achi mind a 3 fegyóhoz, és sokkal könnyebbek a feladatok, mint a medicnél, fele annyi időbe nem telt... A medic 3. fegyója még mindig nincs meg.
  • Pio
    Tényleg a jószándék vezérel, szóval nem kötekedésből, csak hogy teljesen tiszta legyen:
    Szóval a jobbgomb Demomannál a lerakott stickyk felrobbantásáért felel, de ezt bármikor megteheted kivéve amikor épp tauntolsz. Természetesen a stickyket csak Sticky grenade launcherrel pakolhatod le de utána felrobbanthatod akár viszkisüveggel a kézben is. Viszont a demoman a kedvencem és megfigyeltem egy különbséget, miszerint a sticky robbanásának jelzőhangja attól függ, hogy mi van a kezedben:
    - gránátvető-->nincs hang
    - stickyvető-->hosszú majd rövid sípolás
    - üveg-->két rövid sípolás
    Legalábbis nálam ez tuti így van :)

Ja és még az is fontos, hogy a lerakott stickyk elvesznek, ha meghalsz.
  • Code92
    demomannél gránátventőnél semmi sticky puskánál jobb gombbal robbantja fel azokat.
  • dragon11
    Hja és igen, Demonmant értettem a defender alatt ;)
  • dragon11
    Okés, köszönöm a segítséget a részletes leírást Pio és Code92!:)
  • Code92
    a defender kérlekszépen, terror oldalon a legolcsóbb assault rilfe :) jobb gombbal semmit nem csinál, hasonló mint az ak47 csak némileg gyengébb. sniperrel nem lehet zoomolni, tegyél nagyítót a monitor elé, soldival semmi extra, pyro meg sűrített levegővel lök eggyet.
  • Pio
    Sniper célkereszt: nincs további zoomolás, csak az, ami jobbgombra bejön. Még sok is, mert nagyon fragveszélyes a sniper és szinte minden pályán vannak nagyon jó pozíciók, néha már az a baj, hogy a fél csapat kempel és nincs, aki konkrétan bázist védjen :D

Pyro jobbgomb disznópörzsölőnél: egy "léglöketet" csinál, ami ellöki az ellenséges játékosokat és lövedékeket, pölö soldier lövedékét vissza is küldheted a feladónak vagy bárhová "lőhetsz" vele.

Soldiernél semmit nem csinálj a jobb gomb.

Defender alatt a Demomant érted? Mert akkor az első fegyvere pattogós gránátokat lő, amik pár másodperc után robbannak, vagy azonnal, ha ellenséges játékosnak üzköznek. A második fegyvere pedig tapadóbombákat hajigál, amik szinte minden felületen megtapadnak, de soha nem robbannak fel maguktól, csak ha nyomsz egy jobbgombot. Jobbgombra viszont mindig felrobbannak, bármilyen fegyver van a kezedben és akkor is ha a világ másik végén vagy :) Egyszerre maximum 8at tehetsz le, ha leteszel egy kilencediket, akkor az első felrobban. Ha Defender alatt nem a Demomant érted, akkor szólj :)

Ja és ha valamit rosszul írtam akkor javítsatok ki nyugodtan, nem vagyok még valami nagy szakértő.
  • dragon11
    Snipernek a célkeresztet a jobbgombbal hozom be az addig oké, de nem tok közelíteni?:( a Pyro-nál meg a jobb gomb mit csinál a gázlángnál?a defender és a soldiernél a jobbgomb csinál valamit?

Defendernél az első és a 2. fegyver konkrétan mit csinál?mert én nem értem..

Am meg fogom venni úgy néz ki, maxon van és nem szaggat, csak mikor bezárom kell 3-4 frissítés a gépnek, hogy éledjen fel..:)
  • TreDoR
    Annyi install van, hogy kulcsokat hoz létre a registryben.
  • betjaardejoe
    800 mega az csak az indítófájlok lesznek (+mapok, stb)
    a source motor, textúrák, hangok, meg minden egyéb...
    az indítófájlokat egyébként akkor készíti, amikor először elindítod. nincs valójában install, azzal installálod, hogy leszeded a gcf-eket. a gcf-ekből szedi ki "on-the-fly" az adatokat játék közben (nagyrész legalábbis)
    egyébként:
    gcf-ek: ..\Steam\SteamApps\
    indítófájlok: ..\Steam\SteamApps\<név>\team fortress 2\

[mellékesen megjegyzem: nekem az indítófájlok 2,32 GB-t tesznek ki. van ott néhány demo meg spray meg hang meg map, meg video, meg még miegyéb]
  • TreDoR
    800 MB? Az milyen verzió. LOL.
  • Nivea
    hz lehet 4 giga nekteka tf2? nekem 800 mega sincs
  • gregtom6
    A játékot magát pontosan hova teszi fel?(a nem gcf fájlokat,hanem az exe-t,meg ilyesmit)
  • gregtom6
    Rájöttem arra,hogy ha csak a gcf fájlokat töltöm le a Steamről,akkor egyből 6,55 gb lesz, és ebbe tölti bele a fájlokat,h kijöjjön a szükséges adatmennyiség. Majd ebből telepíti a játékot.
    Az update-be beletartozik maga a telepítés is.Próbaképp megállítottam a letöltést a szükséges fájlok után,amit installnak jelzett,és utána updatelhettem. Szóval magát a telepítést is update-nek veszi.
  • trident
    A legtisztább egy házi szerver, néhány ember és nekiállni.
  • Nivea
    az a baj h az ember nem tud angolul és nem tudja megkérni az ellenfelet h micsináljon!
  • trident
    Nem, tudom, de nekem már hullik a hajam, de még a backburnert jó lenne beszerezni.:D

• gregtom6
    Olvass vissza,és megtudod. egyenlőre korlátolt a netem, szóval fölöslegesen nem szeretnék tölteni 5 vagy hány gigát. Próbálkozni meg szabad.
  • szodalit
    csinálj egy steames accot aztán töltsed le normálisan, ne a lewarezolt tf2-nek a fájljait próbáld bemásolni a steam mappájába, mert úgyse lesz jó...
  • PunkZoli
    mihez lenne nagy segítség?
  • gregtom6
    Ja,és ha vki képet linkelne,azt privát üziben tegye,mert innen sztem kitörlik a modik.
  • TreDoR
    tf2 mappa lehet üres is, steamapps mappában annak kell lennie amit leírtam... Melyik common mappa? Van jópár...