30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#2952 hát ezen behaltam dámómán a legnagyobb arc
-
#2951 Concept-art:
-
#2950 Nos ha az eddigi trendet követik akk kb. 2 hónap és kiadják szval augusztusban upadte! :D De ahogy a valve-t ismerjük... -
#2949 Én már nagyon vártam hogy a heavy kapjon egy ápdétet, szerintem most az a leggyengébb kaszt, és mostanában egyre többet überchargeolnak pyrot, szal ettől is megfosztották szegény heavyt... UPDATET IDE! -
Pio #2948 ITT el lehet olvasni a VALVe vívódásait arról, hogy miért kell heavy update, mit szeretnének updatelni, hogyan szeretnék satöbbi. Abszolút fő problémának nagyjából azt hozza, hogy jelenleg a heavy hatékony csak mediccel a seggében tud lenni.
Amúgy érdemes elolvasni ezt a cikket, mert tanulságos, aki azt hiszi, hogy könnyű ilyen updateket gyártani kaphat egy kis ízelítőt abból, hogy milyen sok szempontot kell figyelembe venni. -
#2947 http://img301.imageshack.us/img301/8752/heavyweaponspd6.jpg?
öcsém mé nem lehet szerkeszteni na mindegy itt van mégegyszer -
#2946 hát ez fail. -
#2945 Concept art :D:
-
#2944 jézus :D -
PunkZoli #2943 a norbi ásványvízben cigány könnyek vannak és norbi izzad seggét törlő kendőt csavartak bele -
Neoncsoves #2942 beteg vagy ember :D:D:D -
#2941 Okok, thx. -
#2940 Ja, így próbáltam először, de nem sikerült. Akkor majd tovább próbálkozom. -
#2939 jaja, a kedvencem a norbi ásványvíz. hogyan lesz az ásványvíz norbi már? most komolyan. meg a norbi rúd (túró rudi). nem gáz neki olyan picit eladni? -
Neoncsoves #2938 gyorsan váltogatsz 2 ember között. monnyuk fut egymás mellett egy pyro meg egy heavy, elkezded heavyre, egyből át pyrora egy pillanatra és egyből vissza heavybe... -
#2937 igen táncolni kell a hulla felett, a 2 übert meg úgy h nézed h az első alanynál lemegy a feléig a csík akkor átváltasz a másik alanyra. ezt úgy csináld meg h ki van kapcsolva az optionsban az h folytassa a töltést a medic ugy h nem nyomod a gombot. -
#2936 Autospy Report achinál egy tauntot kell nyomni hulla felett? És hogy lehet egyszerre überchargeolni 2 embert? -
donatus13 #2935 Azt nem mondtam ,hogy a fegyó mellé nem fog járni Norbi update kenyér -
Neoncsoves #2934 -
#2933 dagadt szöcske? -
donatus13 #2932 Egyből szöcske-_- -
PunkZoli #2931 mindneképpen olyan fegyoja lesz amit futás közben is használhat:D ugrubugri hevi lesz :D -
#2930 vagy olyan h kevesebb töltény de pontosabb, és könnyebben hordózható heavyhez. -
donatus13 #2929 Nem sokkal csak annyira hogy ne csak 5 cm-ről tudjad megölni hanem kicsit többről és akkor máris hatásosabb lenne én sniper updatnél meg egy fasza zoomos távcsős sniperre várok ami nem ujrahuzos hanem automata p l M107 -
#2928 Jaja, jó ötlet. -
donatus13 #2927 Én egy lassabban lövő vagy de kicsit pontosabban lövö gólyószorot. -
Neoncsoves #2926 pont Heavy? Mivan még több élete lesz? ... igyis 2 headshot kell neki snipertől, + ha medic van rajta akkor 3. ezt nem hiszem el komolyan, hova updatelik a heavyt? Ha csak azért csinálják mert kevés a heavy, azért kár ilyen fajta updatet kiadni. Bár lehet hogy olyan lesz mint a pyronak, hogy kb. 1 használható új fegyója lesz... Előre látom h a melee fegyó egy boxer lesz 100% crit esély lesz vele... sok hülye meleevel fog rohangálni -
donatus13 #2925 Nah mi az ocg-be nem lehelnek életet?:D -
#2924 mit tudjam én? csak azt modták h lesz és hogy mi. azt nem hogy mikor :D
http://www.shacknews.com/onearticle.x/53419 -
PunkZoli #2923 mikor?! mond meg! :Ð -
#2922 Kartel Kocsma Updatelve! -
#2921 Remélem majd a rúgás lesz az új melee :D . -
#2920 Csak a magyarok, gondolom egyik admin sem frissített. -
#2919 mi az h mindegyik szerver üres? -
Neoncsoves #2918 vipera -
#2917 na vajon mil lesz a melee upgrade? boxer? -
#2916 Heavy lesz az új updatelt kaszt -
#2915 Hmm, ezekszerint nincsen dedicated szerónál olyan beállítás, hogy restartoljon, ha van újabb update. -
#2914 Server uses different class tables
-
donatus13 #2913 Nekem is irja ezt a class table-s hibát :S nem tom miért