30108
  • RatBaG #2952
    hát ezen behaltam dámómán a legnagyobb arc
  • kopa1
    Concept-art:

• kopa1
    Nos ha az eddigi trendet követik akk kb. 2 hónap és kiadják szval augusztusban upadte! :D De ahogy a valve-t ismerjük...
  • RedDevilsza
    Én már nagyon vártam hogy a heavy kapjon egy ápdétet, szerintem most az a leggyengébb kaszt, és mostanában egyre többet überchargeolnak pyrot, szal ettől is megfosztották szegény heavyt... UPDATET IDE!
  • Pio
    ITT el lehet olvasni a VALVe vívódásait arról, hogy miért kell heavy update, mit szeretnének updatelni, hogyan szeretnék satöbbi. Abszolút fő problémának nagyjából azt hozza, hogy jelenleg a heavy hatékony csak mediccel a seggében tud lenni.
    Amúgy érdemes elolvasni ezt a cikket, mert tanulságos, aki azt hiszi, hogy könnyű ilyen updateket gyártani kaphat egy kis ízelítőt abból, hogy milyen sok szempontot kell figyelembe venni.
  • Nkrissz
    http://img301.imageshack.us/img301/8752/heavyweaponspd6.jpg?
    öcsém mé nem lehet szerkeszteni na mindegy itt van mégegyszer
  • bertino
    hát ez fail.
  • Nkrissz
    Concept art :D:
  • Nitramk
    jézus :D
  • PunkZoli
    a norbi ásványvízben cigány könnyek vannak és norbi izzad seggét törlő kendőt csavartak bele
  • Neoncsoves
    beteg vagy ember :D:D:D
  • Narxis
    Okok, thx.
  • Narxis
    Ja, így próbáltam először, de nem sikerült. Akkor majd tovább próbálkozom.
  • Nitramk
    jaja, a kedvencem a norbi ásványvíz. hogyan lesz az ásványvíz norbi már? most komolyan. meg a norbi rúd (túró rudi). nem gáz neki olyan picit eladni?
  • Neoncsoves
    gyorsan váltogatsz 2 ember között. monnyuk fut egymás mellett egy pyro meg egy heavy, elkezded heavyre, egyből át pyrora egy pillanatra és egyből vissza heavybe...
  • Nitramk
    igen táncolni kell a hulla felett, a 2 übert meg úgy h nézed h az első alanynál lemegy a feléig a csík akkor átváltasz a másik alanyra. ezt úgy csináld meg h ki van kapcsolva az optionsban az h folytassa a töltést a medic ugy h nem nyomod a gombot.
  • Narxis
    Autospy Report achinál egy tauntot kell nyomni hulla felett? És hogy lehet egyszerre überchargeolni 2 embert?
  • donatus13
    Azt nem mondtam ,hogy a fegyó mellé nem fog járni Norbi update kenyér
  • Neoncsoves
  • Nitramk
    dagadt szöcske?
  • donatus13
    Egyből szöcske-_-
  • PunkZoli
    mindneképpen olyan fegyoja lesz amit futás közben is használhat:D ugrubugri hevi lesz :D
  • Nitramk
    vagy olyan h kevesebb töltény de pontosabb, és könnyebben hordózható heavyhez.
  • donatus13
    Nem sokkal csak annyira hogy ne csak 5 cm-ről tudjad megölni hanem kicsit többről és akkor máris hatásosabb lenne én sniper updatnél meg egy fasza zoomos távcsős sniperre várok ami nem ujrahuzos hanem automata p l M107
  • Narxis
    Jaja, jó ötlet.
  • donatus13
    Én egy lassabban lövő vagy de kicsit pontosabban lövö gólyószorot.
  • Neoncsoves
    pont Heavy? Mivan még több élete lesz? ... igyis 2 headshot kell neki snipertől, + ha medic van rajta akkor 3. ezt nem hiszem el komolyan, hova updatelik a heavyt? Ha csak azért csinálják mert kevés a heavy, azért kár ilyen fajta updatet kiadni. Bár lehet hogy olyan lesz mint a pyronak, hogy kb. 1 használható új fegyója lesz... Előre látom h a melee fegyó egy boxer lesz 100% crit esély lesz vele... sok hülye meleevel fog rohangálni
  • donatus13
    Nah mi az ocg-be nem lehelnek életet?:D
  • Nitramk
    mit tudjam én? csak azt modták h lesz és hogy mi. azt nem hogy mikor :D
    http://www.shacknews.com/onearticle.x/53419
  • PunkZoli
    mikor?! mond meg! :Ð
  • HeadHunter86
    Kartel Kocsma Updatelve!
  • Nkrissz
    Remélem majd a rúgás lesz az új melee :D .
  • TreDoR
    Csak a magyarok, gondolom egyik admin sem frissített.
  • Nivea
    mi az h mindegyik szerver üres?
  • Neoncsoves
    vipera
  • RatBaG #2917
    na vajon mil lesz a melee upgrade? boxer?
  • Nitramk
    Heavy lesz az új updatelt kaszt
  • TreDoR
    Hmm, ezekszerint nincsen dedicated szerónál olyan beállítás, hogy restartoljon, ha van újabb update.
  • trident
    Server uses different class tables
  • donatus13
    Nekem is irja ezt a class table-s hibát :S nem tom miért