30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#2872 :DDDDDDDDDDDDD
ennek a gyereknek vmi kissebségi komplexusa lehet, h mindig a zsidózással jön -
Neoncsoves #2871 -
vamisten #2870 No, kedves barátunk nálam is bepróbálkozott, még a végén kiderül hogy jó arc a köcsög, alant a story...
Never tell your password to anyone.
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: hali
Zseniális (G.)Teknős: csaó
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: Tombácz gábor unokabáttya vagyok
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: és ő mondta hogy vegyelek fel
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: pontosabban "csövesvadász"
Zseniális (G.)Teknős: oks rendben
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: tudsz nekem segíteni? azt mondta hogy elvileg igen
Zseniális (G.)Teknős: mondsza
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: hááát...annyi lenne hogy kellene nekem úgy 10 percre kölcsönbe MAX egy account ha nem akadály, persze nagyon szivesen oda adom neked az enyémet is
Zseniális (G.)Teknős: naná, mi kellene?
Zseniális (G.)Teknős: név, jelszó?
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: az
Zseniális (G.)Teknős: név: kisköcsög
Zseniális (G.)Teknős: jelszó: kapbdpeafaszom
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: bocsi nemláttam mit irtál bezártalak véletlenül
Zseniális (G.)Teknős: próbáld ki remélem jól írtam
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: nem láttam mit irtál bezártalak véletlenül
Zseniális (G.)Teknős: várj szrkjfjfj netemmm szkad mememgg
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: nem látom mit írsz mindig bezárlak véletlenül mikor irnál valamit
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: de nekem azt mondták hogy bazd szájba a zsidó kurva anyádat állitolag?
Zseniális (G.)Teknős: szrkszikk nttm kicszt szkaddzik
Zseniális (G.)Teknős: kisköcsög gyorsan húzz el
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: meg hogy a retkes kurva anyád is zsidó? mindegy én soha nem látom mit írsz mert bezáródik ez a szar
Zseniális (G.)Teknős: szar neked :-)
Zseniális (G.)Teknős: :-)
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: anyád tényleg zsidó?
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: te meg olyan ronda vagy hogy itt baszod a napodat?
Zseniális (G.)Teknős: cuncimókus
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: azt is mondták :-)
Zseniális (G.)Teknős: ne kedveskedj mert megszeretlek
Zseniális (G.)Teknős: :-)
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: de tényleg állítólag eléggé otromba fejed van a lányok kedvence sem te vagy... nem rossz érzés?
Zseniális (G.)Teknős: figyu kistesó most lehet hogy szar napod lesz, mondd neked az valamit hogy nyomozó?
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: nem nagyon
Zseniális (G.)Teknős: nem baj, majd fog
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: és az neked hogy bazd szájba a kurva édes anyádat?
Zseniális (G.)Teknős: igen mééég írj pár ilyet
Zseniális (G.)Teknős: lehetőleg rondábbakat
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: attol mondjuk még otromba fejed marad és az életed szar hmm pedig csak 1 élet van
Zseniális (G.)Teknős: ennyi telik csak tőled?
Zseniális (G.)Teknős: na, még ilyen aranyköpéseket, hadd teljen meg az sg fóruma
Zseniális (G.)Teknős: pöcsöm sem áll fel, etnikum vagyok, meg hasonlók
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: ha fórumba beirod mit érsz vele? semmit a fejed tényleg nem fog változni lehet most itt steamen te vagy a jógyerek de máshol már eléggé levagy sorozva
Zseniális (G.)Teknős: konkrétan a másholra lennék kíváncsi
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: akár az életben
Zseniális (G.)Teknős: besorozást értem, katona voltam
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: LEsorozás
Zseniális (G.)Teknős: Ifj. Uri Gellerhez van szerencsém esetleg?
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: ha már olvasni sem tudsz
Zseniális (G.)Teknős: lol te tényleg olyan hülye van ahogy már a többiek írták :D
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: te is tudod miről beszélek hiába a poénkodás :-) had kérdezzek valamit amikor a tükörbe meglátod magad nem érzed hogy az élettől kaptál egy megalázást hogy olyannak születtél?
Zseniális (G.)Teknős: Hüpp hüpp én vagyok Quasimodo, ne bááántsatoook, ne mondd el senkinek légyszi, de tényleg, lopok neked bérbe accot, jó?
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: nekem nem kell account
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: nem is kellett soha
Zseniális (G.)Teknős: na, kihívás miatt csinálod?
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: viccelődsz ezzel pedig magadban elég sokat bánkódhattál miatta meg azért gondolom megkaptad már másoktól is ahogy hallottam :) nem véletlenül téged szivattalak most
Zseniális (G.)Teknős: Némmá te egy jó arc vagy, még a végén kiderül
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: nem is csoda mindig tereled a szót nem is nagyon térsz rá ki
Zseniális (G.)Teknős: Na takarodj te tetves kis fartúró köcsög, mert megmondalak anyucinak és kukoricán fogsz térdelni te faszkalap
Blocked communication -
#2869 az ám hazám :D -
Neoncsoves #2868 np. remélem maradandót alkottam:D -
#2867 kösz, elvileg működik, most próbálom ki. köszi a segítséget. -
Neoncsoves #2866 HLSS Leirás TF2höz (én forditottam ;S):
1. Lépés:
- Menj a következő könyvtárba: SteamApps\account-name\team fortress 2\tf\cfg. Ez nem a teljes útvonal mert rakhattad akárhova a STEAMet. Ha benne vagy a mappában, keresd meg az autoexec.cfg filet. Ha nincs neked,töltsd le innen, és másold be a CFG mappádba.
1/b. Lépés: Ha van autoexec.cfg-d akkor ezt másold bele:
alias hlss-START "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord; alias ToggleWAV hlss-STOP"
alias hlss-STOP "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord; alias ToggleWAV hlss-START"
alias ToggleWAV "hlss-START"
voice_fadeouttime 0
2. Lépés:
- Ha nincs a HLSS letöltve, töltsd le a Downloads szekcióból. Ha ez megvan, indítsd el és menj a File > Options menübe. Most kattints a 'browse' gombra, majd felugrik egy ablak ahol add meg a következő könyvtárat: SteamApps\account-name\team fortress 2
Ez a játék könyvtára. Ha megvan, klikk OK, Megint OK aztán zárd be az ablakot.
3. Lépés:
- Indítsd el a TF2-t és írd be a consoleba: bind del "ToggleWav"
Ha nincs consoled, akkor kint a STEAM ablakában jobb katt a TF2-re, properties, Launch Options-ba ird be: -console. (A del helyére azt a gombot add meg amivel szeretnéd elinditani illetve leállítani a lejátszást, de hagyhatod del gombon is).
4. Lépés:
- Most be van lőve a HLSS TF2höz. Most pedig hozzáadunk pár .wav filet a lejátszási listához. Nagyon fontos, hogy minden hang .wav legyen és így legyen beállítva. Legyen nyitva a HLSS, majd kattintsunk a zöld plussz jelre és adjuk hozzá a hangokat.
Shortcut Key-nek adjuk meg azt a gombot, amivel ki szeretnénk választani az adott hangot játék közben amit le akarunk játszani.
Ajánlott F1-F12ig használni a gombokat (kivéve F10 :D)
Utolsó lépés:
-Mielőtt belépsz a játékba, találsz egy ilyen jelet, amire rá kell kattintanod. Le megy minimized modba a HLSS, ezután indithatod el a TF2-t. Ha több hangot akarsz hozzáadni, vagy bármilyen HLSS beállítást át akarsz állítani, rá kell menned a gombra.
Na, remélem sikerül megcsinálni! Csak ésszel nyomasd a hangokat mert kibannolnak ha túl gyakran nyomod a hangokat :) -
#2865 kössz mindkét választ :D -
Neoncsoves #2864 HLSS -
#2863 mikrofont a hangfalhoz teszed nevü progi :DDDD
amugy meg nemtudom :) -
#2862 igen, tudom hogy már kérdezték, de sehogy sem találtam meg a válszt rá, de hogyan lehet valamilyen hangot voice chatbe lejátszani? úgy értem mi annak a proginak a neve? -
#2861 én is szívesen dumálnék egy ilyennel xD -
Neoncsoves #2860 -
#2859 -
Asmodeus84 #2858 Engem is kerülget már két napja. Különböző accountokkal próbál felvenni friendsbe, de eddig aljas módon mindig visszautasítottam. :) Ma reggel próbálkozott pont ezzel a névvel is. -
Neoncsoves #2857 télleg össze kéne fogni és az acclopókat felvenni és csoportosan zaklatni hogy add má kőcsönbe az accodat tezsvirem 10 percreeeee -
#2856 "elkérném az accját 10 percre... "
:DDDDDDD -
#2855 én meg akarom keresni, de nem található ezen a néven:D
elkérném az accját 10 percre... -
#2854 hát ez nagyon szánalmas....
szerencsére engem még nem talált meg :D -
buba23 #2853 Fel vesz friends-be és folyamatosan zaklat. XD -
donatus13 #2852 Ilyennel melyik szerón vagy hol találkoztok ezekkel?:) -
buba23 #2851 Emese ismét akcióban!
jovanyricsi: hali
Buba23: hi
Buba23: ki vagy?
jovanyricsi: Atomprof unokatestvére vagyok
Buba23: kk
Buba23: és mit szeretnél?
Buba23: vagy csak úgy poénból vettél fel?
jovanyricsi: hát ő mondta hogy vegyelek fel téged segitség ügyben
Buba23: nem én vagyok a máltai szeretet sz.....
Buba23: XD
jovanyricsi: háát...annyi lenne hogy kellene nekem úgy 10 percre kölcsönbe MAX egy account ha nem akadály, persze nagyon szivesen oda adom neked az enyémet is
Buba23: aha
Buba23: és mire szeretnéd elkérni?
jovanyricsi: bátyámmal 2on2 znu
jovanyricsi: zni*
Buba23: Elég szemét dolognak tartom amit te csinálsz a steam communityn, ez már mindennek a teteje. Nincs pénzed megvenni egy-két játékot, inkább lenyúlod más accát?
jovanyricsi: te mi a faszrol beszelsz?
Buba23: aki tf2-zik, az valszeg a fórumokat is olvassa
Buba23: és ott már egy párszor ezt leírták
Buba23: mi az? megkukultál?
jovanyricsi: aggy linket
Buba23: sg.hu-n keresgélj
Buba23: gondolom ezt az accot is csórtad
jovanyricsi: ez az enyém kölcsönbe kellene a tied!!!!
Buba23: és mit szeretnél játszani?
Buba23: tf2?
Buba23: css?
jovanyricsi: tf2
Buba23: hát akkor kérj meg egy olyan emberkét, akinek pl csak egy-két játéka van és abban benne van a tf2 is
Buba23: én nem addog hozzáférést az enyémhez a te 10 -kás accod ellenében
Buba23: *k
jovanyricsi: jó de kit Buba?
Buba23: ANYÁD
jovanyricsi: bazd szájba a kurva anyád?
jovanyricsi: azt a zsidó gecit?
Buba23: lol :)
jovanyricsi: ANYÁD
Buba23: mikor mész a nagycsoportba?
jovanyricsi: holnap
Buba23: XD
Buba23: tom hogy csak az accomat akarod lenyúlni, de most komolyan, mit csinálnál vele, kereskedsz a lenyúlt accokkal?
jovanyricsi: nem kölcsön kell
Buba23: persze.. persze..
Buba23: na csá -
#2850 ha eddig nem volt vele baj akkor nem hiszem h most hirtelen baja lett
-
#2849 de szted elképzelhető hogy a VGA-val van baj még AGP-s a cucc másfél éve vettem -
#2848 nincs. vedd meg. megéri.
norbi: nem tudom, nem sokat tudok a rookitről, csak haveromtól hallottam, de az sem biztos h az. De azért ritka hogy egy kép csak úgy ennyire tönkremennyen. -
korinho641 #2847 reggelt!
van olyan szerver amely ingyenes és felenged tört verzioval is?? vagy van hozzá olyan progi ami kiüti hogy lehessen a törtel is multizni??
aki tud ilyent irjon nekem! köszönöm! -
#2846 nekem a vírus a windows mapában lévő rendszerfájlt támadott meg ugye most C formázva lett de semmi jel hogy vírus van csak azt tudom hogy nem enged dx9-et feltenni és a gép nem is észleli a shader model 4.0 és az Open GL-t sem és ha feltszem a legújabb drivert csak 4 biten megy a win és 800x600-on ezért tavalyi WHQL drivert kell használnom -
#2845 fú bazdki akkor most 3 winfow reinstall után is itt garázdálkodhat?és ha meg lesz az uj gép alaplap,cpu,ram,vga vinyót nem veszek lehet hogy az uj gépben is tuvább él?:S -
#2844 vírus, és mindent tud. havernak túlélt 2 winchester leformázást, mert a memóriában tárolódott vhogyan. nagyon durva cucc. észre sem veszed h belemegy a rendszeredbe, mert semmit különöset nem csinál hanem szinte átveszi a gép felett az uralmat, lassan, de biztosan :) átír dolgokat, és a végén csak azt veszed észre h nem tudsz megszabadulni tőle. de havernak sikerült. -
#2843 hogy mi?:D -
#2842 rootkit? -
#2841 már 3x csináltam:( -
#2840 win re instal
-
#2839 Én meg nemtok jáccani valami nem jó a gépemmen még a dx9-et sem engedi felrakni de sebaj remélem 2-3 hét mulva már meg lesz az uj gép és akkor majd éjjel nappal:D -
#2838 melyik mapon történt? :DDD -
#2837 Ezek a cali-sok mekkora noob-ok. Sniper spawn-ból egyfolytában fejbelő, amikor meg rárusholok és leszedem pyro-val, admin egyből kibax. -
#2836 úgy hogy ma nem volt jó néhány embernek a steam. nézd meg lehet hogy azóta már jó.
Kartel Kocsmájában, valaki voice chatbe:
"Várjál meg healellek. Itt vagyok fent balra, jobbra mögötted." -
kicket #2835 Valaki tapasztalt már olyat, hogy megvan pyro achievementsekből 23. db, de még semmi felugró ablak nem jött elő, és nem kaptam meg a 3. fegyvert sem. Hogyan lehet ezt orvosolni? -
#2834 rohadt jó :D -
#2833 A Heavy majdnem olyan erős mint a Rambó