30108
  • Zomil
    :DDDDDDDDDDDDD

ennek a gyereknek vmi kissebségi komplexusa lehet, h mindig a zsidózással jön
  • Neoncsoves
  • vamisten
    No, kedves barátunk nálam is bepróbálkozott, még a végén kiderül hogy jó arc a köcsög, alant a story...

Never tell your password to anyone.

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: hali

Zseniális (G.)Teknős: csaó

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: Tombácz gábor unokabáttya vagyok

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: és ő mondta hogy vegyelek fel

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: pontosabban "csövesvadász"

Zseniális (G.)Teknős: oks rendben

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: tudsz nekem segíteni? azt mondta hogy elvileg igen

Zseniális (G.)Teknős: mondsza

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: hááát...annyi lenne hogy kellene nekem úgy 10 percre kölcsönbe MAX egy account ha nem akadály, persze nagyon szivesen oda adom neked az enyémet is

Zseniális (G.)Teknős: naná, mi kellene?

Zseniális (G.)Teknős: név, jelszó?

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: az

Zseniális (G.)Teknős: név: kisköcsög

Zseniális (G.)Teknős: jelszó: kapbdpeafaszom

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: bocsi nemláttam mit irtál bezártalak véletlenül

Zseniális (G.)Teknős: próbáld ki remélem jól írtam

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: nem láttam mit irtál bezártalak véletlenül

Zseniális (G.)Teknős: várj szrkjfjfj netemmm szkad mememgg

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: nem látom mit írsz mindig bezárlak véletlenül mikor irnál valamit

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: de nekem azt mondták hogy bazd szájba a zsidó kurva anyádat állitolag?

Zseniális (G.)Teknős: szrkszikk nttm kicszt szkaddzik

Zseniális (G.)Teknős: kisköcsög gyorsan húzz el

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: meg hogy a retkes kurva anyád is zsidó? mindegy én soha nem látom mit írsz mert bezáródik ez a szar

Zseniális (G.)Teknős: szar neked :-)

Zseniális (G.)Teknős: :-)

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: anyád tényleg zsidó?

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: te meg olyan ronda vagy hogy itt baszod a napodat?

Zseniális (G.)Teknős: cuncimókus

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: azt is mondták :-)

Zseniális (G.)Teknős: ne kedveskedj mert megszeretlek

Zseniális (G.)Teknős: :-)

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: de tényleg állítólag eléggé otromba fejed van a lányok kedvence sem te vagy... nem rossz érzés?

Zseniális (G.)Teknős: figyu kistesó most lehet hogy szar napod lesz, mondd neked az valamit hogy nyomozó?

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: nem nagyon

Zseniális (G.)Teknős: nem baj, majd fog

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: és az neked hogy bazd szájba a kurva édes anyádat?

Zseniális (G.)Teknős: igen mééég írj pár ilyet

Zseniális (G.)Teknős: lehetőleg rondábbakat

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: attol mondjuk még otromba fejed marad és az életed szar hmm pedig csak 1 élet van

Zseniális (G.)Teknős: ennyi telik csak tőled?

Zseniális (G.)Teknős: na, még ilyen aranyköpéseket, hadd teljen meg az sg fóruma

Zseniális (G.)Teknős: pöcsöm sem áll fel, etnikum vagyok, meg hasonlók

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: ha fórumba beirod mit érsz vele? semmit a fejed tényleg nem fog változni lehet most itt steamen te vagy a jógyerek de máshol már eléggé levagy sorozva

Zseniális (G.)Teknős: konkrétan a másholra lennék kíváncsi

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: akár az életben

Zseniális (G.)Teknős: besorozást értem, katona voltam

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: LEsorozás

Zseniális (G.)Teknős: Ifj. Uri Gellerhez van szerencsém esetleg?

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: ha már olvasni sem tudsz

Zseniális (G.)Teknős: lol te tényleg olyan hülye van ahogy már a többiek írták :D

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: te is tudod miről beszélek hiába a poénkodás :-) had kérdezzek valamit amikor a tükörbe meglátod magad nem érzed hogy az élettől kaptál egy megalázást hogy olyannak születtél?

Zseniális (G.)Teknős: Hüpp hüpp én vagyok Quasimodo, ne bááántsatoook, ne mondd el senkinek légyszi, de tényleg, lopok neked bérbe accot, jó?

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: nekem nem kell account

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: nem is kellett soha

Zseniális (G.)Teknős: na, kihívás miatt csinálod?

Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: viccelődsz ezzel pedig magadban elég sokat bánkódhattál miatta meg azért gondolom megkaptad már másoktól is ahogy hallottam :) nem véletlenül téged szivattalak most

Zseniális (G.)Teknős: Némmá te egy jó arc vagy, még a végén kiderül
    Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 [H34RT]|: nem is csoda mindig tereled a szót nem is nagyon térsz rá ki

Zseniális (G.)Teknős: Na takarodj te tetves kis fartúró köcsög, mert megmondalak anyucinak és kukoricán fogsz térdelni te faszkalap

Blocked communication
  • Nitramk
    az ám hazám :D
  • Neoncsoves
    np. remélem maradandót alkottam:D
  • Nitramk
    kösz, elvileg működik, most próbálom ki. köszi a segítséget.
  • Neoncsoves
    HLSS Leirás TF2höz (én forditottam ;S):

1. Lépés:
    - Menj a következő könyvtárba: SteamApps\account-name\team fortress 2\tf\cfg. Ez nem a teljes útvonal mert rakhattad akárhova a STEAMet. Ha benne vagy a mappában, keresd meg az autoexec.cfg filet. Ha nincs neked,töltsd le innen, és másold be a CFG mappádba.

1/b. Lépés: Ha van autoexec.cfg-d akkor ezt másold bele:
    alias hlss-START "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord; alias ToggleWAV hlss-STOP"
    alias hlss-STOP "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord; alias ToggleWAV hlss-START"
    alias ToggleWAV "hlss-START"
    voice_fadeouttime 0

2. Lépés:
    - Ha nincs a HLSS letöltve, töltsd le a Downloads szekcióból. Ha ez megvan, indítsd el és menj a File > Options menübe. Most kattints a 'browse' gombra, majd felugrik egy ablak ahol add meg a következő könyvtárat: SteamApps\account-name\team fortress 2
    Ez a játék könyvtára. Ha megvan, klikk OK, Megint OK aztán zárd be az ablakot.

3. Lépés:
    - Indítsd el a TF2-t és írd be a consoleba: bind del "ToggleWav"
    Ha nincs consoled, akkor kint a STEAM ablakában jobb katt a TF2-re, properties, Launch Options-ba ird be: -console. (A del helyére azt a gombot add meg amivel szeretnéd elinditani illetve leállítani a lejátszást, de hagyhatod del gombon is).

4. Lépés:
    - Most be van lőve a HLSS TF2höz. Most pedig hozzáadunk pár .wav filet a lejátszási listához. Nagyon fontos, hogy minden hang .wav legyen és így legyen beállítva. Legyen nyitva a HLSS, majd kattintsunk a zöld plussz jelre és adjuk hozzá a hangokat.

Shortcut Key-nek adjuk meg azt a gombot, amivel ki szeretnénk választani az adott hangot játék közben amit le akarunk játszani.
    Ajánlott F1-F12ig használni a gombokat (kivéve F10 :D)

Utolsó lépés:
    -Mielőtt belépsz a játékba, találsz egy ilyen jelet, amire rá kell kattintanod. Le megy minimized modba a HLSS, ezután indithatod el a TF2-t. Ha több hangot akarsz hozzáadni, vagy bármilyen HLSS beállítást át akarsz állítani, rá kell menned a gombra.

Na, remélem sikerül megcsinálni! Csak ésszel nyomasd a hangokat mert kibannolnak ha túl gyakran nyomod a hangokat :)
  • Nitramk
    kössz mindkét választ :D
  • Neoncsoves
    HLSS
  • Zomil
    mikrofont a hangfalhoz teszed nevü progi :DDDD

amugy meg nemtudom :)
  • Nitramk
    igen, tudom hogy már kérdezték, de sehogy sem találtam meg a válszt rá, de hogyan lehet valamilyen hangot voice chatbe lejátszani? úgy értem mi annak a proginak a neve?
  • Nitramk
    én is szívesen dumálnék egy ilyennel xD
  • Neoncsoves
  • trident
  • Asmodeus84
    Engem is kerülget már két napja. Különböző accountokkal próbál felvenni friendsbe, de eddig aljas módon mindig visszautasítottam. :) Ma reggel próbálkozott pont ezzel a névvel is.
  • Neoncsoves
    télleg össze kéne fogni és az acclopókat felvenni és csoportosan zaklatni hogy add má kőcsönbe az accodat tezsvirem 10 percreeeee
  • Zomil
    "elkérném az accját 10 percre... "

:DDDDDDD
  • Rage47
    én meg akarom keresni, de nem található ezen a néven:D
    elkérném az accját 10 percre...
  • Zomil
    hát ez nagyon szánalmas....

szerencsére engem még nem talált meg :D
  • buba23
    Fel vesz friends-be és folyamatosan zaklat. XD
  • donatus13
    Ilyennel melyik szerón vagy hol találkoztok ezekkel?:)
  • buba23
    Emese ismét akcióban!

jovanyricsi: hali
    Buba23: hi
    Buba23: ki vagy?
    jovanyricsi: Atomprof unokatestvére vagyok
    Buba23: kk
    Buba23: és mit szeretnél?
    Buba23: vagy csak úgy poénból vettél fel?
    jovanyricsi: hát ő mondta hogy vegyelek fel téged segitség ügyben
    Buba23: nem én vagyok a máltai szeretet sz.....
    Buba23: XD
    jovanyricsi: háát...annyi lenne hogy kellene nekem úgy 10 percre kölcsönbe MAX egy account ha nem akadály, persze nagyon szivesen oda adom neked az enyémet is
    Buba23: aha
    Buba23: és mire szeretnéd elkérni?
    jovanyricsi: bátyámmal 2on2 znu
    jovanyricsi: zni*
    Buba23: Elég szemét dolognak tartom amit te csinálsz a steam communityn, ez már mindennek a teteje. Nincs pénzed megvenni egy-két játékot, inkább lenyúlod más accát?
    jovanyricsi: te mi a faszrol beszelsz?
    Buba23: aki tf2-zik, az valszeg a fórumokat is olvassa
    Buba23: és ott már egy párszor ezt leírták
    Buba23: mi az? megkukultál?
    jovanyricsi: aggy linket
    Buba23: sg.hu-n keresgélj
    Buba23: gondolom ezt az accot is csórtad
    jovanyricsi: ez az enyém kölcsönbe kellene a tied!!!!
    Buba23: és mit szeretnél játszani?
    Buba23: tf2?
    Buba23: css?
    jovanyricsi: tf2
    Buba23: hát akkor kérj meg egy olyan emberkét, akinek pl csak egy-két játéka van és abban benne van a tf2 is
    Buba23: én nem addog hozzáférést az enyémhez a te 10 -kás accod ellenében
    Buba23: *k
    jovanyricsi: jó de kit Buba?
    Buba23: ANYÁD
    jovanyricsi: bazd szájba a kurva anyád?
    jovanyricsi: azt a zsidó gecit?
    Buba23: lol :)
    jovanyricsi: ANYÁD
    Buba23: mikor mész a nagycsoportba?
    jovanyricsi: holnap
    Buba23: XD
    Buba23: tom hogy csak az accomat akarod lenyúlni, de most komolyan, mit csinálnál vele, kereskedsz a lenyúlt accokkal?
    jovanyricsi: nem kölcsön kell
    Buba23: persze.. persze..
    Buba23: na csá
  • Nitramk
    ha eddig nem volt vele baj akkor nem hiszem h most hirtelen baja lett
  • norbi56
    de szted elképzelhető hogy a VGA-val van baj még AGP-s a cucc másfél éve vettem
  • Nitramk
    nincs. vedd meg. megéri.

norbi: nem tudom, nem sokat tudok a rookitről, csak haveromtól hallottam, de az sem biztos h az. De azért ritka hogy egy kép csak úgy ennyire tönkremennyen.
  • korinho641
    reggelt!
    van olyan szerver amely ingyenes és felenged tört verzioval is?? vagy van hozzá olyan progi ami kiüti hogy lehessen a törtel is multizni??

aki tud ilyent irjon nekem! köszönöm!
  • norbi56
    nekem a vírus a windows mapában lévő rendszerfájlt támadott meg ugye most C formázva lett de semmi jel hogy vírus van csak azt tudom hogy nem enged dx9-et feltenni és a gép nem is észleli a shader model 4.0 és az Open GL-t sem és ha feltszem a legújabb drivert csak 4 biten megy a win és 800x600-on ezért tavalyi WHQL drivert kell használnom
  • norbi56
    fú bazdki akkor most 3 winfow reinstall után is itt garázdálkodhat?és ha meg lesz az uj gép alaplap,cpu,ram,vga vinyót nem veszek lehet hogy az uj gépben is tuvább él?:S
  • Nitramk
    vírus, és mindent tud. havernak túlélt 2 winchester leformázást, mert a memóriában tárolódott vhogyan. nagyon durva cucc. észre sem veszed h belemegy a rendszeredbe, mert semmit különöset nem csinál hanem szinte átveszi a gép felett az uralmat, lassan, de biztosan :) átír dolgokat, és a végén csak azt veszed észre h nem tudsz megszabadulni tőle. de havernak sikerült.
  • norbi56
    hogy mi?:D
  • Nitramk
    rootkit?
  • norbi56
    már 3x csináltam:(
  • Nivea
    win re instal
  • norbi56
    Én meg nemtok jáccani valami nem jó a gépemmen még a dx9-et sem engedi felrakni de sebaj remélem 2-3 hét mulva már meg lesz az uj gép és akkor majd éjjel nappal:D
  • RatBaG #2838
    melyik mapon történt? :DDD
  • TreDoR
    Ezek a cali-sok mekkora noob-ok. Sniper spawn-ból egyfolytában fejbelő, amikor meg rárusholok és leszedem pyro-val, admin egyből kibax.
  • Nitramk
    úgy hogy ma nem volt jó néhány embernek a steam. nézd meg lehet hogy azóta már jó.

Kartel Kocsmájában, valaki voice chatbe:
    "Várjál meg healellek. Itt vagyok fent balra, jobbra mögötted."
  • kicket
    Valaki tapasztalt már olyat, hogy megvan pyro achievementsekből 23. db, de még semmi felugró ablak nem jött elő, és nem kaptam meg a 3. fegyvert sem. Hogyan lehet ezt orvosolni?
  • rhazid
    rohadt jó :D
  • Nitramk
    A Heavy majdnem olyan erős mint a Rambó