30108
  • Zomil
    te is mikor elkezdtél tf-ezni mekkora noob voltál....

v te kapásbol mindent tudtál?
  • vamisten
    Kb. két hónapja amikor először leültem TF2-t játszani, még én sem tudtam merre fussak a Duston, akkor noob voltam? Majd belejönnek ők is, addig meg tűrni kell és nem noobozni...
  • TreDoR
    Imádom az ingyen hétvégéket, utána mindig megduplazódik a noobok száma akik aztse tudják, hogy merre kellene rohanni.
  • Nitramk
    még nem tudni h ki lesz a legközlebbi update-áldozat? :)
  • trident
    lál.
    De ezt korábban is neked linkeltem.;)
  • Nitramk
    steamen az egész orange box 7000 :)
  • Narxis
    Igen, eredetiek.

Akkor olyan olcsó ha Steam-ről töltöd le, nem kapsz hozzá, tokot, borítót, de gondolom ez nem érint fájdalmasan mivel magad is ki tudod írni DVD-re, borító meg van a neten.
  • gregtom6
    Hy! A magyar szerverek eredeti szerverek??? És a VAC(Valve Anti-cheat)szerverek eredetiek???

És cdgalaxison 7ezer Ft ez a játék. Eddig azt hittem 4ezer. És itt a fórumon még 2-3 ezernek is mondtátok,lol.
  • Nitramk
    xD
  • Neoncsoves
    :DDD
    jó hülyülni vele xD majd később elkezdem toborozni a külföldieket
  • Jim Morrison
    atyauristen
  • Twetr0x
    steam fórumon mindenki mindenkit ezzel szopat :D
  • Neoncsoves
    Steamen aki akar lépjen be a RickRoll FanClub-ba :D
    RickRoll

xD
  • Twetr0x
    lol szép
  • Nitramk
    Régen volt Meet videó:
    Meet Me
  • rhazid
    ja tom nekem is ujságolta szentségelt rendesen ^^meg naon izgult rajta:\

nagyon bejön a gém csak még ratyi a gép hozzá elöbb azt kell fejleszteni aztán majd utánna a tf2-t beszerezni de egyszer meg lesz tutira:)
  • Neoncsoves
    nálunk 2 haver vásárolt :) (Sneff és mEksz)
  • Twetr0x
    Nem tudom hogyan lopják el, de már írtak a VALVe-nak.

(Milyen volt az ingyenhétvége? megveszed?)
  • PunkZoli
    simán a pokol tüzén fog égni:D
  • donatus13
    Ardamax al sima ügy accot lopni :) bárki meg tudja csinálni csak valami kamu crack vagy valami kép is elég megnyitod és kész:)
  • HeadHunter86
    Persze nem ezzel az accal volt bejelentkezve.
  • HeadHunter86
    LAkótársammal is eljátszotta tegnap. Ugyanezzel a szöveggel.
  • rhazid
    szerencsétlenje :|
    de h tudja elcsórni vmi progi vagy mi?*nem akar accot lopni csak kiváncsi*
  • Narxis
    LOL
  • Twetr0x
    Szegény klántársam accountját feltörték, már folyamatban van a visszaszerzése. Megkeresett, ebben a postban leírtam, hogy mit fogok válaszolni, ha account tolvajok keresnek meg.

Never tell your password to anyone.
    2008. június 24.
    17:48 - magic cow(:.tm: csácsá! tudnál nekem segíteni egy pillre? életbevágó lenne :S
    17:48 - Twetr0x.tm: csá
    17:48 - Twetr0x.tm: persze
    17:48 - magic cow(:.tm: háát.. annyi lenne hogy kellene nekem úgy 10 percre kölcsönbe MAX egy account ha nem akadály, persze nagyon szivesen oda adom neked az enyémet is
    17:49 - Twetr0x.tm: ő
    17:49 - Twetr0x.tm: 10 perc?
    17:49 - magic cow(:.tm: aham
    17:49 - magic cow(:.tm: tudsz helpelni akkor? eléggé hálás lennék
    17:50 - Twetr0x.tm: Igen tudom, büdös zsidó vagyok és különben is nekem a kurva anyámat, mert nem lophatod el az accountomat
    17:50 - magic cow(:.tm: nem vagy az
    17:50 - magic cow(:.tm: tök rendes vagy
    17:50 - Twetr0x.tm: Te meg accountlopó fasz
    17:51 - Twetr0x.tm: sajnálom
    17:51 - magic cow(:.tm: ez van
    17:51 - Twetr0x.tm: akkor csá
    17:51 - magic cow(:.tm: csáó
  • Mad Monkey
    köszi szépen, én így próbálkoztam vele:
    crosshair = 1
    tehát az egyenlőség volt a hiba...köszi még 1x
  • PunkZoli
    crosshair 1
  • Mad Monkey
    Hi!
    Valaki megtudja mondani hogy a célkeresztet hogy lehet visszaállítani, mert megőrülök...sehol nem találom és azt sem tudom hogy hogyan kapcsoltam ki =/ hihetetlen...
    Előre is köszönöm!!
  • Nitramk
    nekem eddig az übersaw teccik legjobban. igaz a pyro fegyvereiből csak a flaregun van meg.
  • TreDoR
    Véleményem a pyro fegyverekről:

Backburner: eddig ez a legjobb amit achikkal el lehet érni, a +50 hp pont arra elég, hogy ne halj meg ha szembefutsz az ellennel, és ha körbefutod akkor jönnek a critek.

Flaregun: ha túlteszem magamat a célzáson és azon, hogy lassú a lövedék és minden lövés után újra kell tölteni, akkor márcsak az a szépséghibája, hogy a sebzése harmatgyenge... Nincs értelme sniperek ellen bevetni, mert ha 3×-4× eltalálod (HA el tudod találni) akkor sem hal meg, és persze ő 1 lövésből lekap. Nah és persze ha felszerelem akkor víz alatt nincsen lőfegyver. Teljesen használhatatlan.

Axtinguisher: még nem teszteltem élesben, de sztem backburner mellett nem is fogom túl sokat használni.
  • Nitramk
    komolyan beszarok. pedig pont tegnap lett meg az összes achi
  • Rage47
    na meg is lett a 3. medic fegyóm egyből:)
  • motyodlee
    thx
  • TreDoR
    Végre egy értelmes lépés a Valve-tól.
  • Nivea
    angol lesz az alapértelmezett ha letöltöd a steamot és beirod a cdkulcsot.
  • motyodlee
    nagyon köszönöm a gyors választ :)
  • Pio
    Steamben jobbgombot nyomsz a TF2re a my gamesnél és ott a legalsó menüpont (angolul Properties), azon belül az utosló fül (Language) és ott egy dropdown menüben kiválaszthatod a nyelvet, aztán kicsit töltöget, okézod és elkezdi letölteni az adott nyelvhez szükséges dolgokat.
  • motyodlee
    Szépjónapot!
    Úgy néz ki hogy én is beszerzem eme játékot, mégpedig egy osztrák kereskedésből. Arra számítok, hogy itt a német nyelv lesz alapértelmezett.
    Kérdésem az lenne, hogy van vmi módja annak, hogy a játékot angol nyelven lehessen játszani, ha nincs nyelvválasztás?
  • vamisten
    A mai (tegnapi) frissítés hozománya, és a nap híre:

Reduced Medic's unlockable requirements to match that of the Pyro's. Medic players now meeting the requirements will receive their unlockables shortly after joining a server

Azaz csökkentették az új fegyverek eléréséhez szükséges Medic achiket, és ez egy szerverhez történő csatlakozáskor érvénybe is lép! A teljesítendő achik darabszáma megegyezik a Pyronál szükséges darabszámmal!
  • Neoncsoves
    mikrofonban nyomta a hülyeségeit? ilyen vékony hangja volt? :D mert akkor ismerem. idegesitő gyerek... ki is utáltuk TSről :)