30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
gregtom6 #2592 És hogy kezdi el frissíteni? Bejelentkezek,és játékból? -
#2591 10kor gém^^ -
gregtom6 #2590 Ja oks. -
#2589 a steam magától frissít -
gregtom6 #2588 Hy! Az eddig létező patcheket honnan tudom letölteni a játékhoz?? -
donatus13 #2587 Sem mert 10 kor :( -
donatus13 #2586 Nah 9 kor free weekend :)) -
#2585 így van, nem azért csinálják az úgy fegyókat, hogy erősebbek legyenek, hanem hogy változatosabb legyen a játék -
#2584 Jönne valaki csinálgatni a pyro cuccokat? -
#2583 véleményem szerint semmi értelme programmal feloldani. sztem valve nem azért csinálta őket. ahelyett h élveznéd a játékot, és éreznéd a végén hogy, "igen, ezeket én magam szereztem meg", te csak elbasz*d a magad játékát. Te bajod. Én az ilyeneket szoktam n00boknak nevezni, már bocs. -
Pio #2582 Úúúú de izomszagú itt valaki... :) -
#2581 Miért mondja mindenki azt, hogy a flare gun egy kalap szar?!
Nagyon hasznos kis fegyver, csak mindneki pyroval van ezért nem lehet jól kihasználni.
Meg kéne tanulni célozni aztán a fegyverre fogni a balfaszságot... -
#2580 Van, de VAC a neve... -
donatus13 #2579 Magyarul Trainer Gonosz csiter :D Punk Buster nincs vagy ilyesmi?:S -
#2578 nemkód... Program -
donatus13 #2577 Kartel kocsmába zúzzátok egymást ?:D -
#2576 kodot használtál?:S -
#2575 Na nekem is megvan az összes ach!
Az egész szó szerint 2 mp-be telett... Hát ezek az új fegyók mitnemondjak... -
#2574 Fönt a magyar szerverek linken megtalálsz minket :D -
donatus13 #2573 Én felkészültem és nagyon várom :) veletek merre lehet találkozni?:D(szerver) -
PunkZoli #2572 a flare gun egy nagy kalap szar sajna :( -
Pio #2571 Dehogy zárták le, 3 óra múlva kezdődik csak el az ingyenes hétvége.
Ponthogy jófejek, mert engedik, hogy előre letöltsed és így ne menjen el az ingyenes órákból az első 5-10 letöltéssel, szóval legyél hálás és készülj estére a háborúra :D -
#2570 Mire lejött ez a hülye játék, addigra lezárták..majd 5óra múlva játszhatok.Fasza..grat.. -
#2569 94% a pre-loading vagy mi ^^ -
#2568 Úgy beindult ez a topik az update miatt, hogy már a 13. a legnépszerűbb topikok listáján -
#2567 A végében van egy kis kavarodás.
Így lenne normálisan:
Sztem a lángszóró a legjobb újítás nekem már sokszor sikerült vele hátba támadnom az ellent, és ilyenkor a heavy-t is 1 másodperc alatt halálra perzselem. -
#2566 Én teljesen egyetértek PIO-val a balta és a Flare Gun területén.
Nekem már megvan mindegyik és "teszteltem" is őket. A Flare Gun sztem szinte használhatatlan, a balta : mire eljutnák odáig hogy Crit-ezzem addig már rég meghal az ellenfél. Sztem a lángszóró a legjobb újítás nekem már sokszor sikerült vele hátba támadnom az ellent és ilyen a heavy-t is 1 másodperx alatt halálra perzselem. -
#2565 Ja, és sikerült már élesben kipróbálni -
#2564 Axtinguishert úgy lehet jól használni, hogy valaki begyújtja az ellent Flare gunnal / flamethrowerrel, te meg közben másik irányból rárohansz a balátval. -
Pio #2563 Ja még annyi, hogy élesben kipróbálni még csak a flare gunt tudtam, szóval aki "tesztelte" is őket simán lehet, hogy rámcáfol... :) -
Pio #2562 Sajnos nem érzem olyan jónak az új fegyvereket az az igazság.
Flare gun hiába tud messzire lőni, megölni senkit nem lehet vele és amit írtak, hogy jó lesz sniperek ellen az egyszerűen nem igaz, mert egyrészt lassú lövedék, tehát el lehet lépni előle másrészt pedig lefelé ível a röppályája, tehát nem tudod igazán messzire pontosan ellőni hacsak nem vagy baromi rutinos. Szerintem nem igazán az lett a flare gunból, amit a Valve szeretett volna csinálni. Lehetne spéci tüze, ami addig ég amíg el nem oltja valahogy az illető vagy meg nem hal és mindenképp nyíl egyenesen kéne repülnie a lövedéknek, hogy tényleg használható távolsági fegyverré váljon szerintem.
Backburner szerintem főleg a +50 HP miatt elgondolkodtató, ritka, hogy jól hátba tudsz kapni valakit pyroval illetve 1-2 hét után már rutinból mindenki háttal fog menekülni a pyro elől és úgy arconlövi. :) Arról nem is beszélve, hogy az air blast nagyon ötletesnek és jól használhatónak tűnik, nekem demoman a kedvencem és idegbajt kapok amikor szépen bestickyzem a bejáratot azt a pyro egy hanyag mozdulattal kitakarít :D
És végül a balta szerintem a leghasználhatatlanabb, bár az néz ki a legjobban :) Közelharcban az egyik legjobb fegyver a lángszóró a játékban, szóval ha baltaütés közelségbe kerülsz akkor már rég szénné égetted az ellent. Abban a pár órácskában amit életemben pyroztam balta csak akkor volt nálam, amikor másik pyro ellen mentem, vízben voltam, elfogyott a nafta (bár ezekben a helyzetekben is inkább shotgunoztam). Namost ezekben a helyzetekben nyilvánvalóan nem fogom tudni felgyújtani az ellent, szóval a régi balta a hatékonyabb.
De ezzel SZERINTEM semmi baj nincsen! Ezeknek az új fegyvereknek egyáltalán nem az a lényege, hogy jobbak, erősebbek legyenek az előzőnél és mindenki azonnal cserélje le, hanem a lényege az, hogy változatosabbá, színesebbé tegye az adott kasztot illetve jobban tudj a helyzethez, pályához alkalmazkodni.
Na, várom az ellenvéleményeket :D -
Neoncsoves #2561 én csak azért csináltam meg, mert ugyis mindenki holnapra fullos pyroval fog szaladgálni, én meg nem szeretem a pyrot. szervereken szinte csak pyro lesz és kell medic illetve más kaszt is. ezen kivül az új fegyókkal se szeretem a pyrot, de ne legyek már hátrányban a többi emberrel szemben. -
#2560 Én alapból szeretek pyroval játszani, ezért csinálom az ach-eket.
---
és mindenkinek: A C H I E V E M E N T ! nincs benne R! pls :( -
chooselee #2559 Na hát ezért kellett volna preloadolni... -
donatus13 #2558 kössz pont erre voltam kíváncsi:D -
#2557 Ja én is simán megszereztem. Egy engineer éppen épített egy sentryt dustbowl-on, én meg rajtakaptam és letauntoltam:D -
#2556 Aha, jelenleg ez megy: -
chooselee #2555 Dehogynem...menübe lehet cserélgetni...Characters info and setup a menü neve!Ha jól emlékszek... -
chooselee #2554 Hát nem tudom,attól függ mit szedsz...ezért kellett volna preloadolni.Ha meg csak az updatet szeded akkor percek kérdése! -
#2553 ha megszerezted a fegyvereket akkor utánna nem téhetsz vissza régikhez?