30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#2632 Ezt honnan veszed? -
szodalit #2631 azért black box-a van, mert törttel próbál felmenni az ingyen hétvégére ez a szerencsétlen :D -
gregtom6 #2630 Prt Sc gombbal,és utána Paintbe lementve feltölteni vhova. PLS,nagy segítség lenne. -
PunkZoli #2629 ? O.o -
gregtom6 #2628 Csinálna vki 3 db képet a következő mappákról???
steamapps mappa
team fortress 2 mappa
common mappa
Nagyon megköszönném,ha küldene v linkelne vki képet.
Remélem a modik ezt az üzit ne törtlik ki,hisz semmi rosszat nem kérek:) -
Neoncsoves #2627 Én véleményem az új lángszóróról:
Igaz, hogy hátulról 100% crit, na de most kérdezem azt: Minden kasztnak csak 200 körüli hpja van, csak a HEAVYnek van 300. HEAVYvel általában megy egy MEDIC. Ha egy jobb medic van mellette nem fog állni és végignézni ahogy megölik a HEAVY-t, illetve kommunikálnak is valószínűleg (mint mi, ATOMosok). Ez esetben HEAVY hátra-arc, és szétlövi a pyrot.
A sima lángszóró amúgyis sokat critelt nálam, akár szemből, akár hátulról, akár oldalról. Ha jól gondolom olyan 65-75% a crit chance hátulról az alap lángossal.
Flare gun: No comment, 2Fortson kiállok belelövök a sniperbe egyet, felgyullad (igen rohadt távolról löttem) mit csinál? Visszafut és tölti a HP-t :) Mire feljutnál a sniperig, 6millio sentry illetve scout meg heavy kicsinál. Shotgun azért értelmesebb mert ha már egyszer közel vagy az ellenséghez, megfogod, belelősz 1-2t és meg is hal (ha már 1x felgyujtottad).
Új balta: Egész jó ötlet csak ez az 50%al kevesebb sebzés nem fekszik. Legalábbis a FREE Weekend idején, mert a szerverek 3/4e pyroval megy... Tehát felejtős.
Alap lángszóró másodlagos tüzelés: Nagyon hasznos lett! Sentry rakétáját is visszalőheted akár, Demoman granyoit, rakétákat, stickyket, mindent. Talán ez a leghasznosabb upgrade a pyronak.
Összefoglalva, nem azt mondom, hogy szart sem érnek az új cuccok. Sőt. Ezeket warokon lehet, vagy nem is tudom... jól szervezett public csapatban. Tegyük fel vannak a pyrok akik szemből támadnak alap fegyverekkel (nagyobbat sebez ugye az axe, ha kifogysz a lángosból. na meg ott a soti). Most jönnek az achi-s pyrok. Ők hátul maradnak, megvárják amig előremennek az alap pyrok. a Flaregun-nal támogatják őket messziről (hamar ki lehet tanulni a röppályáját). Miután ez megvolt, olyan helyre rohannak ahol bevárják az ellent, majd hátbalángszórózzák őket. Vagy csatlakoznak valamelyik szárnyhoz az alappyrokhoz... Ezáltal (vegyük Dustbowl-t, amikor le kell menni a spawntól és onnan indul) ott ugye 2 helyen le lehet ugrani az indulási helyhez, a jobb oldalin befutnak az achi-s pyrok, várakoznak, ha leugrik egy heavy vagy demoman hátbalövik. -
chooselee #2626 Pyronál olvass továbbre kattintva ugrik elő a lényeg! :)
De ezek már voltak linkelve régebben is... -
chooselee #2625 Új fegyverek pyrohoz: PYRO
MEDIChez: MEDIC
Magyar linket hirtelen nem találtam!
Többi kaszthoz még nincs,de ami késik nem múlik. Kíváncsi vagyok pl engy-t vagy a heavy-t hogy fogják updatelni! :):) Elég durva lesz remélem... -
Code92 #2624 scout, soldier, pyro, demo,heavy,engineer, medic,sniper,spy ezek vannak, voltak, lesznek semmi új kaszt nincs. -
#2623 jó ez a flare gun...:D -
#2622 Köszike, am tetszik a gamma.Am csak szóba, mik az új kasztok?:D fegyverek?:D mert én most gamalek vele először.. -
#2621 én is csak erre tudok gondolni, mert tudtommal black box-hoz is kell steam acc :) -
#2620 Gondolom nem saját Black Box-ról tette fel... -
Pio #2619 ITT találsz ötleteket, hogy milyen snipertrükkök vannak az egyes mapokon, de pár kör után minden pályán tudni fogod, hogy hol lehet jól elbújni sniperrel. -
#2618 Ehh, igen jó game.Pyro voltam meg sniper.. de nem tom hol a campelő hely, de nagyon bejön.. Jah és nem szaggat egyáltalán !:) az optionsba nem nyúltam sztem alapon volt, de így is élvezhető.Most felhúzom a grafikát.. megnézem úgy
BTW HOL LEHET CAMPELNI?mert pyro szép és jó a lángvágó de én Sniper párti vok..cover powa^^ -
Pio #2617 A Balck Box meg se jelent, nem...? Valami olyat olvastam, hogy 1-2 űberdrága ATi videókártya mellé adták ajándékba aztán, de bolti forgalomban sose volt, illetve adtak sok videókártya mellé egy black box lite kupont is vagy mit, amiért HL2 deathmatch és HL2 lost coast járt, egyik haveromnak is ilyenje volt. -
#2616 de ha megvan black box akkor miért kell neked az ingyenhétvége? abban nincs bent TF2? -
#2615 Megkeresed ezeket a fájlokat és bemásolod a SteamApps mappádba:
source 2007 binaries.gcf
source 2007 shared materials.gcf
source 2007 shared models.gcf
source 2007 shared sounds.gcf
sourceinit.gcf
team fortress 2 client content.gcf
team fortress 2 content.gcf
team fortress 2 materials.gcf
winui.gcf
Elvileg ez is kell, bár nem tudom a hl mióta securom védelemmel van ellátva, de nekem van ilyen gcf fájlom is:
Source Shared Securom.gcf
Az mai (2008.06.21.) updattel együtt 4,14 GB összesen. -
#2614 Csináltál magadnak külön accot és avval jelentkeztél be ma? -
#2613 Black Box? az tudtommal nagyon csúnyán Steames... mármint hogy Steam nélkül az isten kedves balbokájáért sem fog működni...
egyébként meg akárhogy próbálod, ha nem a SteamApps-ban vannaka a .gcf-ek, a Steam nem fogja installáltnak érzékelni a progit. ha átrakod a gcf-eket oda, akkor teljesen jó. -
gregtom6 #2612 Már leírtam kismilliószor,h nem. Black Box van meg. -
#2611 egyáltalán steam-en töltötted le? :)
mert anélkül nehezen fog menni -
gregtom6 #2610 Pont ezaz,h nincsenek. Gondolom emiatt nem ismeri fel. Azért a screenshotokat elküldhetnéd:) -
Pio #2609 Na igen, nem a legideálisabb "megoldás" amit írtam az tény, de tuti működik, legalábbis remélem :)
Amúgy felinstalláltad valahová a játékot és ugyanúgy vannak .gcf fileok, meg minden? Mert akkor azokat át lehetne másolni egy frissen installált steam Steam\steamapps mappájába és szerintem úgy is menne. -
gregtom6 #2608 A ''Csurgatás'' eddig is ment volna, csak ha már feltettem előtte a játékot,nem értem miért nem látja a 2 progi egymást. Na mind1. -
Pio #2607 Szerintem az biztos baj... Bár nem vagyok olyan nagy guru, de felinstalálsz egy steamet és ott a Steam\steamapps mappában kell lennie a cuccnak, amie gy csomó .gcf kiterjesztésű filet jelent. Jelentős részének ott a nevében, hogy source vagy hogy team fortress, nkem még van 1-2 steam játék feltéve és így 7 és fél gigányi cucc van ott, szerintem csak a Tf2 is kitesz vagy 5 gigát minimum.
Akinek gondja van és nem ért hozzá annyira, hogy megoldja az szerintem inkább töröljön le mindent, tegyen fel egy szűz steamet, regeljen egy accountot vagy lépjen be a már meglévővel, aztá menjen fel IDE, nyomjon felül a "PRE-LOAD TF2 NOW" gombra és akkor a steam elkezdi csurgatni lefelé a cuccot, most már úgyis este van reggelre meg szépen letöltődik minden. -
#2606 erre a free wíkendre "befizetek" (kiprobálom ...) -
gregtom6 #2605 hiába indítom újra.... -
donatus13 #2604 Fogod bezárod a steam-et és újra indítod :) -
gregtom6 #2603 és az updatet hogy töltötted le? mert nekem not installednek jelzi a játékot, nem onnan töltöttem le.
Lehet,h az a baj,h nem a steamapps mappában van a játék? -
#2602 nem tom hol van de úgy töltöttem le még vmeik nap h bejelentkeztem egyik haverom accjára letöltöttem aztán ma letöltöttem az updatet és ennyi.azt most nem tudunk felmenni (mármint akik ingyeneznek):[ -
donatus13 #2601 Nekem nem csinál semmit:@ -
gregtom6 #2600 Most lesz ingyen hétvége???Amúgy nektek hova van feltéve a játék? A Steamapps mappában? -
#2599 mármint az ingyen hétvégével kapcsolatban -
#2598 még két óra vagy vmi gubanc van? -
#2597 :D nem azért írtam, csak előbb próbáljátok ki a fegyvereket aztán oltsátok.
Ma is haverral felmentünk egy szerverre aztán flare gunnal meg axtinguisherrel aláztunk. :P
---
Másik: Próbáljátok ki azt, hogy ráugrotok egymás fejére pyroval, aztán pattogtassátok egymást :D
Vagy teniszezzetek flare gun tölténnyel.
Mókás :DD -
gregtom6 #2596 És mi van akkor, ha a Steam Not installed-nek nézi a Team Fortress 2-t,mert nem onnan szedtem le,hanem máshonnan telepítettem? -
#2595 Ejj, nem 10kor, hanem éjfélkor^^bár lehet a MI időnk szerint 10 kor nyílik^^ -
#2594 nem, bejelentkezel és frissíti -
#2593 bejelentkezel és kiírja hogy update, majd kér egy restartot, ennyi.