30108
  • Narxis
    Nem lehet, hogy a mostani update a kasztokat érinti és ezért?
  • Narxis
    Nekem is, szerintem még nem updatelték a servereket.
  • TreDoR
    Már nekem is adott párszor ki ilyen hibaüzenetet. Én max. arra tudok gondolni, hogy a class cfg fájlaim nem üresek hanem vannak benne scriptek, bár nem tudom, akkor miért azt írja, hogy "class tables"...
  • donatus13
    Nekem ilen fehér csíkos lesz a kép néha:)De levettem 800*600 ra és most csak fagyni szokott de kép esés már kevésbé :)
  • Narxis
    Team Fortress 2, July 1 2008 Update

Fixed backburner's flame critical hits not being recalculated after collision. This meant that it would check if the target was looking away once and after that the flame could score a critical hit again even if the orientation changed

Added back some damage falloff to the Pyro's flamethrower. Not nearly as extreme as it was before the Pyro class pack

Fixed bug that caused Demomen to take a small amount of extra damage from their own grenades and fly farther using them

Fixed spy getting stuck in players after removing his disguise

Fixed spy stabbing and being able to go invisible instantly

Fixed spy disguised as enemy medic being able to spam voice commands

Fixed buffed health not decaying properly after being healed by a dispenser

Selectable menus can now be operated with number keys even if they are not bound to slot1, slot2, etc.

Removed the remaining speed adjustments for carrying intelligence (a couple of game modes still reduced your maxspeed)

Fixed a buildable item placement bug where the object would not rotate after the user tried to place in an invalid location
  • Nitramk
    valamit babráltál a kasztokkal?
  • kicket
    Mitől írja azt majdnem minden szerver hogy:
    Disconnect: Server uses differenc class tables.
  • HeadHunter86
    Nekem 8800GTS, nekem eddig 2x jött elő, akkor is csak 2óra játék után.
    Neked más játéknál esett már szét a kép?
  • Nkrissz
    Ja így lefagy pár másodpercre aztán így néz ki amúgy 8600 GT-m van és nem mindíg jön elő ez a hiba.
  • HeadHunter86
    Bazz ez a bug azt hittem csak nálam van. Megáll a kép pár másodpercre majd szétesik, igaz? Én arra gyanakodtam hogy a Videókarim a hibás, de ezek szerint nem, hacsak nem mind2-nknek szar a VGA-ja :D
    (sárga béka megoldás, a link után írj egy "?" jelet és akkor megjeleníti a képet.)
  • Zomil
    kepfeltolto.hu
    kepfeltoltes.hu
    images.netbag.hu
  • Nkrissz
    Hát ja tényleg jó szar csak az a baj hogy nem találtam jobbat :D.
  • Rage47
    jah, tényleg így van:D
    tudnám, mitől ilyen híres az a békás oldal:O
  • donatus13
    De jó hogy mindenki arra a szarra teszi fel a cuccot csak sehol nem jeleníti meg:D
  • Nkrissz
    Kis bugocska :D
    kép1
    kép2
    kép3
    kép4
  • Neoncsoves
    igaz mostanában sok gamet vettem spanoknak, utalták a pénzt, vagy haver áthozta. de én azt giftben küldtem szóval abba meg nincs beleszólása a steambe hogy mennyi pénzem van, kinek mikor és miért veszek játékot...
  • vamisten
    Igen, én vagyok az :-)

Kártyás vásárlással kapcsolatban - bár ez nem hiszem, hogy a te esetedben ez igaz Neon - amikor megvettem a CS:S-t magamnak, pár haver megkért hogy vásároljam meg nekik is, és igen, odaadták az acc-jukat több mint 10 percre :-) No a negyedik ilyen vételnél a steam visszaírt, hogy erről a kártyáról mostanság sok az utalás, és emiatt egy ideig nem vehetek náluk játékot... LOL. American Express kari volt, azóta lecseréltem Mastercardra...mert az minden másra ott van :D
  • Neoncsoves
    persze hogy próbáltam már 2x is... szerintem elszámolás meg zárás van ugye a bankoknál és majd holnap jó lesz szerintem...
  • trogerzsiger
    Ma próbáltad? Hátha volt rajta valami limit.
  • Neoncsoves
    omg. eddig kb 8játékot vettem ezzel a kártyával steamen keresztül és ugyanugy EUROval volt feltöltve. ne idegesitsetek:)
  • kopa1
    Akk ahogy mondani szokták:
    "A kártyája nem kompatibilis a Steam-el!" :D
  • Neoncsoves
    tegnap lett feltöltve 50 euroval. (12ezer ft) és azóta nem lett használva csak tegnap próbáltam meg.
  • PunkZoli
    és tuti van elég pénz a karin?
  • Nitramk
    mert az egész focicsapatot meghívtuk játszani :D
    "figyi tudnál kölcsönadni nekem 10 percre MAX 11 acc.ot? ha kell én is adok neked, de most sürgős lenne :D
  • The Norberto
    Teccik ez a game:) Sztem meveszem:):) sok magyar van neten?? és hogy rakja össze az embereke ??
  • Narxis
    Rendben!
  • donatus13
    nem mi keményebbek vagyunk mi 11 et akarunk:@
  • Narxis
    De csak 10 percre.
  • donatus13
    Teknős te tolod ocg-n ?:) Nálam még nem próbálkozott de remélem fog elkérem az accját:D Zaklatni kéne te figyelj má add má kölcsön az accodat:D:D
  • Neoncsoves
    á lehet hogy megbukott kiscsoportban haggyad már
  • Nitramk
    kevesebb. mondta hogy most megy nagycsoportba :D
  • Neoncsoves
    Egyébként mivel általában mindig lopott accounttal próbálnak lopni másikat, ezért próbáljátok meg belőle kicsalni előbb az ő accountjukat. Próbáljátok ki, ha nem megy menjetek vissza és mondjátok meg, hogy át akart baszni mint szart a palánkon ezért nem adod oda. Ha megadja a rendest, gyorsan átirod a jelszavát, te blockolod steamen, majd lenne egy oldal ahol gyüjtenénk a lopott accokat, és megkeresnénk az acc jogos tulajdonosát:)
  • Nkrissz
    Miért mindíg azzal jönnek hogy "Ocsmány vagy az élet jól megszivatott" és ezt hajtogatják 10 percen keresztül azt hiszik hogy úgy megsértenek hogy odaadom az accom?:D Amúgy ez a gyerek max 16 éves (az acclopó).
  • Neoncsoves
    5500Ft STEAMen, CDGalaxisnál meg 7000Ft, postaköltséggel 8000Ft :(
  • Neoncsoves
    arra nincs pénzem
  • trogerzsiger
    Vedd meg dobozosan.
  • Neoncsoves
    Ja igen és annyit ír ki, hogy nem fogadja el a bankkártyát, meghogy csekkoljam az infokat. Csekkoltam, minden rendben van, és mint említettem mindig ezzel a kártyával vásároltam.
  • Neoncsoves
    srácok egy kis off de kéne nagyon a help:
    Tegnap lett feltöltve az EUROs kártyám amivel eddig is vásároltam, és EUROval volt eddig is feltöltve. Tegnap délelőtt lett feltöltve 11 óra körül, az OTP bankban. Azóta nem tudom megvenni a Company of Heroes Opposing Fronts-ot STEAMen. Próbáltam délután, este, hajnalban, reggel és most délben is, eddig összesen 13x, de nem értem mi lehet a probléma!
  • Nitramk
    lol :D
    nem is tudtam hogy te vagy a Zseniteknős (ahogy Kamikatze mondta, akinek szájmenése van állandóan xD)
  • trident