30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#2552 Help :D -
Pio #2551 Ron Ragm, azért csinálom meg, hogy meglegyenek, végülis ilyen szempontból elég "maximalista" vagyok, ráadásul nem is kizárólag a 3 fegyverét csinálom meg (nem a fegyverekért csinálom, mivel úgyse nagyon pyrozok :) ).
Ráléeptt a jó útra a Valve mert már nem kell az összes achi a fegyverekhez, remélem hamarosan rájönnek az agytrösztjeik valami trükkre, amvel elérhetik, hogy ne 1 kasztból legyen teltház ilyenkor. Részemről egy ötlet, hogy ne 1 kasztnak hozzanak ki 1×re 35-35 achit, hanem akár mindegyiknek 5-5 darabot, vagy pedig 3-4 kasztnak 10et egyszerre és azért járjon 1-1 fegyver, de ezt már elhisztiztem itt és ki vagyok én, hogy a valvénak megmondjam :D -
#2550 De ha útálsz pyroval játszani akkor minek csinálod meg az archiveket?
Valve pedig megérdemli ha nem tanult a COD 4 hibájából, már ott is szar ötlet volt ez a grindfest, itt is az. Miért nem lehet odaadni az új fegyvereket és meghagyni az achievmenteket mókának? -
#2549 Steam már húzza nekem, 130kb/s el jön, meddig fog ez eltartani?(Most indítottam el.)
thx.. -
Pio #2548 Ja és lefelejtettem a véleményem erről a fél óra alatt összeszedem mind a 3 fegyvert dologról... Szóval én spec sajnálom a Valvét, mit érezhetnek a dolgozók amikor látják, hogy heteket dolgoznak azon, hogy megcsinálják az ötletesebbnél ötletesebb achikat és akkor a többség csinál haverékkal privátszervert és fél óra alatt letudja. Official fórumon is nyitott valaki topikot, hogy höhö ő a tesójával 45 perc alatt megvolt mindennel, nagyon csúnyán elküldték a srácot a p*csába. Én ilyet nyilván nem teszek, mert mindenki úgy rontja el a saját szórakozását, ahogy akarja, de szerintem azért fontoljátok meg, hogy behoznak tök jó kis rejtett célokat a játékba amikkel jó pár napig leköthetnéd Magad, megéri 1 óra alatt haverokkal unottan leafarmolni? Nem jó, amikor egy játékból ilyet csinálnak a játékosok :(
Mondjuk most eléggé bort prédikálok és vizet iszok, mert a pyro achikat szerintem én is valami achiboxban fogom letudni, mert a pyroval egyszerűen utálok játszani :) De a medicesek 75%át rendes szerveren csináltam meg, kábé 2 hétig tartott, aztán ami maradt azt összehoztam achiboxban, de egyáltalán nem bántam meg, a legszórakoztatóbb 2 hét volt a TF2zésem folyamán :D -
Pio #2547 donatus13, itt úgy van, hogy a fejlövés az szinte 100%os halál testre meg többet kell lőni általában, de a scout meghalhat 1 testlövéstől is. A lényeg az, hogy ha bezoomolsz elkezd töltődni egy kis energiacsík és az minél inkább töltődve van annál nagyobb a sebzés, szóval érdemes megvárni, hogy feltöltődjön.
Ezenkívül 2 fegyvere van, egy géppuska, ami elég messzire ellő és egy Kukri. -
donatus13 #2546 Sniper szeretnék lenni valaki tud mondani róla valami infot hogy milyenek a képességei és 1 lövés egy ember van e itt ? mert több játékban legalább 2 lövés 1 ember:) -
#2545 Ja, csak azzal a lángszóróval 175 helyett 225 hp-d lesz. megéri használni/cserélgetni.
Másik: OMGWTFBBQ achievementtel nemtom hogy vagytok, de én azt rendesen szereztem meg :D Mach4-en egyik bázis bejáratánál jött 2 pyro, nyomtam egy tauntot és az egyik véletlen beleszaladt :D -
Neoncsoves #2544 egyébként nincs sok értelme a 2. lángszórónak. a mapok 3/4én nincs esélyed pyroval hátbakerülni embert... és ugye a léglöket képességed is eltünik a 2. lángszóróval. -
#2543 aham tök jó -
Neoncsoves #2542 klánnal (atom) csináltunk szerót, fölmentünk és farmoltunk egymásnak achievementeket, kb 1 óra volt az egész (22 achievement) a többit majd public kifarmolom -
#2541 ezt meg hogy csináltad?? -
Neoncsoves #2540 nekem megvan mind a 3 fegyó. de most nem tudom megnézni az achievementjeimet azt irja jelentkezzek be hozzá :o szerintem emelni fognak a limiteken... -
#2539 nekem is mindjárt meglesz a 2. fegyó már csal 1 achievement kell. -
kicket #2538 2. fegyó vmi eszméletlen :O heavyk fekszenek....jobb néha mint a spy -
#2537 hát emberek 90%-a pyro jelenleg, remélem, ez hamar megváltozik -
#2536 Gratula. Nekem még csak 1 achievement van meg az amikor 3 tauntoló embert kell megölni. -
kicket #2535 Nekem már megvan az 1. fegyó :) nagyon fasza -
#2534 Szerverek még nincsnek felupdatelve, mondjuk a mienk már igen, de még én se tudok bejutni :D
Na majd holnap. -
#2533 Na végre. -
#2532 jaja, mindenki restartoljon és update-re fel:) -
#2531 Kinn a Pyro Update!!! -
#2530 épp most olvastam végig a szöbveget amit beszúrtam:D annyit azért meg értek csaknem figyeletm oda:D:P -
#2529 jah értem am. angoltudásom még elég gagyi:D -
#2528 nem
/10char -
Pio #2527 Nem, lentebb épp ezt tárgyaltuk ki...
"The main event of the week is the Pyro Update, which will be made available this Thursday"
Ami annyit tesz, hogy csütörtökön lesz az update, csak annyi a para, hogy nincs pontos időpont adva és a "Valvés" csütörtök az nálunk holnap reggel 9ig tart, tehát menjetek szépen aludni és reggelre ott lesz a pyro update :D
Amit norbi56 beidézett, az nem a pyro update, hanem az ingyenhétvége, ami pedig péntek 11:00 PDTkor lesz ami nálunk péntek 20:00. -
#2526 Akk péntek 20 óra? :( :( -
#2525 Finally, to give everyone a chance to try the new weapons and community maps, Valve will hold another Team Fortress 2 Free Weekend via Steam beginning this Friday at 11 am PDT. -
Pio #2524 Full gáz achi, nem csoda, hogy tele van a net fórumokkal, ahol erre toboroznak embert :) Kéne valaki, aki tud csinálni saját szervert ami nem teambalanszol és összejövünk 8an, beállunk 1 csapatba és megnyerjük a mapot... Már csak olyan ember kell, aki tud erre egy szervert biztosítani meg 7 másik akinek kell ez az achi... :D Persze ha valaki tud olyan szervert, ami elég halott és nem autobalanceol az is jó :) Ha van autobalance, akkor meg nyilván 2× annyian kellünk. -
#2523 jó ötlet, meg akkor már jöhetne pár olyan ember is akinek még hiányzik pár achivement. de inkább majd a free week után kéne, mert akkor több lesz az új ember. haverom is nemrég vette meg, meg nekem is hiányzik még 1 db achi. szal támogatom az ötletet. -
#2522 Egy csapatban is kell lenni... -
#2521 Hajnali 9 körül lesz náluk éjfél szval van még idejük a nap végéig :D -
Pio #2520 Ahh boccs, pontatlanul fogalmaztam, szóval hogy washingtoni idő szerint 11kor... Mert lehet, hogy kihozzák ott este 8kor ami itt már erősen holnap hajnal :)
Más kérdés: Nem próbálunk meg összeszervezni egy "With firends like these..." achievementet? Csak mert nekem ezt még nem sikerült letudni. Illetve valaki leírhatná pontosan hogy működik, mert 1× voltam 1 meccsen elég frienddel, de nem adta be. Olvastam olyat, hogy legalább 1 full kört le kell játszani velük. Kel az is, hogy 1 csapatban legyek velük vagy csak 1 szerveren elég? -
#2519 de időpontot nem látok:/ -
#2518 "The main event of the week is the Pyro Update, which will be made available this Thursday"
ez a steam oldalárol van
itt -
#2517 így van:) -
Pio #2516 De még mindig sehol senki nem linkelt bizonyítékot arra, hogy ma kéne megjönnie a patchnek. Szóval én egyenlőre nem tudom mire fel ez a nagy várakozás mindenhol, minden fórumon az megy, hogy ma jön ki a patch de sehol, semmilyen hivatalos valve hírben nem találtam erre utalást... -
#2515 sehol semmi :( -
#2514 Akkor marad web page maker..:D de azzal szó szerün ratyit tudok csinálni áá:((((( -
#2513 háááát, html ismeret nélkül nehéz dolgod lesz...
inkább használj vmi CMS pl.: e107 hasonlók