30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
donatus13 #2992 Jah tod bármi letölthető ingyen csak jó helyen kell keresni :D -
#2991 krissz: honnan? légyszi magyarázd el mert kéne. és legálisan, szal ne torrent v ilyesmi. -
#2990 A hl2:dm-et letöltheted ingyen. -
#2989 hali, még új vagyok de megvan orange box 8steamen jozing néven vagyok ha vki felvenne). medic fegyók nincsenek meg, sztem nemis fogom a közeljövőben megszerezni :) nekem egypéként a dobozból a half-life-ok tetszenek a legjobbban. csak kár h a HL2: deathmatch nincs benne. -
#2988 jah télleg futva olvastam is .. a dagadt szöcske -
#2987 Heavy -
#2986 egyébként lehet tudni vmit arról melyik lesz a köv. kaszt? -
#2985 egy nap alatt (tegnapelőtt du-tól tegnap du-ig) sikerült már a pyro és a medic első kettő új fegyvereit megszereznem, pedig féltem hogy sokáig eltarthat majd (tegnap jöttem haza albérletből ezért most elég sűrűn teljesíttettem párat ). Majd segítene valaki az elég nehéz achikat is megcsinálni? (mondjuk mert nincs túl sok steam friends-em :D) jövő héten terepgyakorlatom lesz ezért még csak megkérdezem hogy hány emberre számíthatok majd egy rövid összedolgozás erejéig? :) -
donatus13 #2984 Igen, erre szoktam mondani isten nem bottal ver hanem az ilyen emberekkel csak az a baj hogy ez nem verés,nem is büntetés, ez kegyetlen kínzás,sztem az amikor pihen tolja az agysejt vadaszást aztán azért ilyen fura :) -
#2983 én csak annyira ismerem hogy láttam egyszer. Ha egyáltalán ő volt az. nem Moo az admin?
Ja és DODZYLLA, megint kifogtad ma Katzét. Kamikatzét. :D -
donatus13 #2982 Játékba DODZYLLA néven pörgök asszem párotokkal már találkoztam :) Nem tom ismeri a valaki az admint az ocg n de megkérhetné hogy legyen pár pálya + ba:):D:D -
#2981 :-) -
vamisten #2980 Sry, a linket nekem nem hozza be (sztem elszúrtam valamit...help), és mivel nincs szerkesztés ezért itt a link:
http://www.filefactory.com/file/2a16a3/n/TF2Hun_zip -
vamisten #2979 Látom szólítottak :-)
Itt a (viszonylag) friss leírás(szerűség), használd egészséggel!
Üdv, Zseniális (G.) Teknős alias Zseniteki :-) :-)
Magyar nyelvű leírás -
#2978 Tudod. mondta hogy "hőőő hiszen itt ő káromkodik a legkevesebbet" meg hogy "idehívjam anyukámat hogy miket mondtok neki?!" - ekkor léptem épp fel - aztán az admin asszem kickelte, majd fél- 1 óra múlva visszalépett és elkezdett kármokodni voice chatbe természetesen hogy "b*zmeg menjél már be, b*zmeg, elfogy az über b*zmeg!" - kinyírták - "b*sszameg!"
Na mind1 nem akarom csesztetni meg kibeszélni a hátamögött, mert jóban vagyunk, de néha kicsit tényleg sokat beszél. és mondjuk jó hallgatni a spawnnál hogy a pálya elején mit csináljon az akit gyógyít. :D -
donatus13 #2977 Igen tegnap balszerencsén napom volt -
#2976 Ezek szerint te is az ő csapatában voltál :D
na mind1 nem úgy értettem. vamisten-t kell idehozni. :) -
donatus13 #2975 Bazeg ide ne hozd kamiktzet mert megölöm magam:D az mit müvelt a szerón tegnap:D:D -
#2974 Várjál, hívni kell Zseniteknőst(by Kamikatze, aki mindig beszél), ő belinkeli majd a leírását :D -
Extraneous #2973 Punkzoli kössz a tájékoztatást! -
#2972 :DDDDDDDDD -
donatus13 #2971 Komolyan azt hittem azt írja szóval valaki tudna segíteni és kölcsön adná az accját 10 percre komolyan elsírtam volna magam :D:D:D:D:D -
#2970 vamistent kell keresni. :D -
PunkZoli #2969 szerverek a bannerban(fentikép), vagy a játékon belül a népes zsúfolt szerokra járj, ahol alacsony a ping, latency
és asszem van valami faq is, vki minyá belinkeli -
Extraneous #2968 Sziasztok,most vettem meg a játékot, de még nem nagyon ismerem a dolgokat vele kapcsolatban, szóval ha valaki tudna nekem segíteni egy kicsit, hogy mi hogy van, vagy legalább zsír szervereket ajánlana, akkor azt nagyon megköszönném! -
#2967 nekem tetszett spec. :) -
#2966 Hát én kérek elnézést.
(valóban, tényleg helytelenül van leírva a szó, ami nem véletlen) -
#2965 hát akkor ez most nem jött át.. :D -
#2964 ööö...szándékosan írtam a poén kedvéért? Mert a kép is egy poén? -
#2963 LOL most olvasom: arcsivemenetetetent :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2962 1. "Achievement"
Nem igaz, hogy senki sem tudja rendesen leírni.
2. "Ácsívment" fonetikusan
Nem igaz, hogy senki sem tudja rendesen kimondani.
Nem "archívment", meg "arcsivemenetetetent"...Ez még nem is egy nehéz angol szó. -
#2961 A következő arcsivemenetetetent a kémnek:
-
#2960 Cali szerveren láttam egyszer amikor valaki fújta. -
#2959 lol, azt megnézném :D -
#2958 Nincs meg valakinek az a spray amin az van, hogy: "Put Bud Spencer here!" és mellette ott vigyorog Bud Spencer feje? :) -
Neoncsoves #2957 -
#2956 igen én is sokat nevettem rajta :D
meg akarta ölni a loch ness-i szörnyet :D -
#2955 nemááár kérlek neee :D
Azóta a fülemben cseng állandóan, amióta beléptem abba a klubba :D -
#2954 Ezt hogy? Wikipedián? 10 perce a földön röhögök -
Neoncsoves #2953 Pyro bug Dustbowlon