30108
  • Proview
    -fullscreen :)
  • Proview
    ha a windowed parancsot elhagyod működik? (pont az rakja sztem ablakba és nem fullscreenre)
  • rhazid
    az elöbb probálkoztam egy ilyennel h beírtam ezt:-windowed -h 1024 -w 1280 és akkor az történt h ablakba nyitotta meg lejátszott a valve-os videot meg a source-os képet mutatta és utánna megállt:s
    most ezt az egészet kitöröltem kiprobáltam a te megoldásoddal és ugyanazt csinálja:S
  • rhazid
    pont az a felbontás okozta a problémát:p
    de mingyár megnézem
  • Proview
    vagy a steam elindításakor (fejből fogom írni, nincs előttem) kiválasztod a játékot - keresgélj a jobbkatt menüvel- vmi properties v ilyesmi és ott van vmi olyasmi h "advanced-launch parameters) oda be lehet írni a
    -vid_config_x 800
    -vid_config_y 600
  • jozing
    half-life2: deathmatch-be 1on1 küzdőpartnert keresek, steames nevem jozing, tudosáom kezdő! (jöhet pro is, elleshetek pár trükköt)
  • Nivea
    tedd fel ujra sztem!
  • Proview
    Készíts egy másolatot a Tf2 indító ikonjáról,jobb katt rá,tulajdonságol és írd mögé:
    -vid_config_x 800 ////vízszintes felbontás
    -vid_config_y 600 ////függőleges felbontás
    a - (kötőjel)legyen ott

• donatus13
    De jó ma kartelen végre egyedül nyertem menetet:DD
  • rhazid
    sziasztok van egy problémám amibe kéne help.
    TF2-be váltogattam a felontásokat és véletlenül egy olyan felbontást választottam amit nem támogat gondolom a monitor vagy nem tom és most ha belépek akkor totál fekete az egész kép és nem tom megváltoztatni a beállításokat. Tudna valaki segíteni valamien megoldással?
  • Nitramk
    és voltak a spectatorok (rendőrök) akiket bannoltak a játék zavarásáért :D
  • Proview
    A szombati szekszuális kissebbség felvonulás nem a goldrush játékmód feldolgozása volt?
    -zárt pályán
    -két csapat
    -egyik csapat járművet kísér (oké, itt a kékek védtek), próbálja eljuttatni a végcélig, másik támad, akadályoz
    -pyro, gumibot...
    A következő játékmód feldolgozása lesz a "Capture The Fag"
  • motyodlee
    ohohooooo
    nagy kő esett le a szivemről :D
    (ATI RADEON 9600; 2.0. Ghz; 1,25 Gb RAM)
  • Narxis
    Benga rulz. :D
  • Nitramk
    mennie kell. az én régi gépemen (radeon 9600, 1.8GHz, 512 MB ram) simán ment, legalacsonyabb beállításokon.
  • jozing
    szerintem fut. 800x600-ban minden minimum nem kell szaggatnia, igaz nagyobb tereknél és/vagy több játékonál több mint valószínű, hogy szaggat. szerintem 1 giga ram kell neki, kártyára nem érzékeny, de a CPU-ból izmos kell neki. az én gépem is CPU limites mint a fene... memó DDR1/DDR2? proci milyen foglalatos? szreintem source-nak kell a duplamagos proci. vagyis én úgy érzem (de a core mikroarchitekrúrás a minimum).
  • Narxis
    Az talán, talán.. Kevés a RAM és a videokari sincs a toppon.
  • rhazid
    nekem is kb ilyen gépem van és hát elég ratyin megy rajta :[
  • Colton
    de a mnimum?
  • Narxis
    Necces.
  • Colton
    Hi!

Egy ilyen gépen szagatnia kéne?

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz
    768MB RAM
    DirectX 9.0c
    RADEON 9800 SERIES 256 Memory
  • Narxis
    Team Fortress 2 Update Released (7/3/2008)

Fixed a memory leak affecting both clients and servers.

Fixed a malicious packet exploit.
  • jozing
    tudom, de csak így teljes a gyűjtemény :) sztem ez nem korlátos, mert nincs visszaszámlálás.
  • TreDoR
    Sztem a DM nem nagy szám, egy darabig el lehet gravity gunnal ökörködni, de utána már unalmas.
  • jozing
    ja, de ha egyszer letöltöttem és jóváírták akkor megmarad, szala kkro nincs korlátozás sem a gében sem időben?
  • Nkrissz
    Nekik is örökké megmarad a játék ez az akció nincs örökké.
  • Nitramk
    atisoknak nem örökké? :S
  • jozing
    na nem rossz ez a HL2: dm. profik gémelnek de nagyon jó, majd belejövök. TF2vel kiegészítik egymást. DM a "kvékesebb" TF2 meg egy picit küldetésesebb.
  • Narxis
    Ezer kösz, ezt nem is tudtam.
  • jozing
    jó, mind1. amikor felraktam aztírta h amíg megvan ez az accountom addig elérhetőek lesznek. remélem, h így marad, mert így most teljes a HL2 gyűjteményem :) lassan lent is lesz és kipróbálom. egyépként kösi az infót, mikor frissítettem a driverét a cuccomnak akkor is kiírta de nem ment mert akkor is firefoxszal próbáltam. mindent köszönök.
  • Nkrissz
    Nem tudom hogy van mert nekem a cs:s-hez adták tehát nem így töltöttem le.
  • jozing
    de IE-vel igen. és ez örökre jóválesz írva v demo? mert ha megadják fullosan akkor NV karim lesz a következő is ;)
  • Nkrissz
    Rámész hogy I have steam bla bla... és utánna nem jön föl egy ablak?
  • jozing
    firefox. próbáljam IE-vel?
  • Nkrissz
    Firefoxod van vagy internet explorer?
  • jozing
    krissz: rákattintok h get portal first slice/i got steam és semmi.
  • Nitramk
    csá csuli! :)
  • Nkrissz
    Nvidia: http://www.steampowered.com/nvidia/
    Ati radeon: http://www.steampowered.com/ati_offer1a/
  • jozing
    bocs h kétszer írok, de, jóváírtak nekem steamen egy day of defeat nevű gémet és aztírja h 1,4 nap van hátra? ez demo v vmi ajándéék? ja és steamen a HL2: DM 4,99 dollár szal nem hiszem h ingyenes. vki magyarázza el, ez nekem magas :) egyépéként jó rendszer ez a steam :)
  • Nkrissz
    Ha Ati vagy nvidia kártyád van ingyen letöltheted a hl2dm-et.Mindjárt adok linket.