30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#3032 -fullscreen :) -
#3031 ha a windowed parancsot elhagyod működik? (pont az rakja sztem ablakba és nem fullscreenre) -
#3030 az elöbb probálkoztam egy ilyennel h beírtam ezt:-windowed -h 1024 -w 1280 és akkor az történt h ablakba nyitotta meg lejátszott a valve-os videot meg a source-os képet mutatta és utánna megállt:s
most ezt az egészet kitöröltem kiprobáltam a te megoldásoddal és ugyanazt csinálja:S -
#3029 pont az a felbontás okozta a problémát:p
de mingyár megnézem -
#3028 vagy a steam elindításakor (fejből fogom írni, nincs előttem) kiválasztod a játékot - keresgélj a jobbkatt menüvel- vmi properties v ilyesmi és ott van vmi olyasmi h "advanced-launch parameters) oda be lehet írni a
-vid_config_x 800
-vid_config_y 600
-
#3027 half-life2: deathmatch-be 1on1 küzdőpartnert keresek, steames nevem jozing, tudosáom kezdő! (jöhet pro is, elleshetek pár trükköt) -
#3026 tedd fel ujra sztem! -
#3025 Készíts egy másolatot a Tf2 indító ikonjáról,jobb katt rá,tulajdonságol és írd mögé:
-vid_config_x 800 ////vízszintes felbontás
-vid_config_y 600 ////függőleges felbontás
a - (kötőjel)legyen ott
-
donatus13 #3024 De jó ma kartelen végre egyedül nyertem menetet:DD -
#3023 sziasztok van egy problémám amibe kéne help.
TF2-be váltogattam a felontásokat és véletlenül egy olyan felbontást választottam amit nem támogat gondolom a monitor vagy nem tom és most ha belépek akkor totál fekete az egész kép és nem tom megváltoztatni a beállításokat. Tudna valaki segíteni valamien megoldással? -
#3022 és voltak a spectatorok (rendőrök) akiket bannoltak a játék zavarásáért :D -
#3021 A szombati szekszuális kissebbség felvonulás nem a goldrush játékmód feldolgozása volt?
-zárt pályán
-két csapat
-egyik csapat járművet kísér (oké, itt a kékek védtek), próbálja eljuttatni a végcélig, másik támad, akadályoz
-pyro, gumibot...
A következő játékmód feldolgozása lesz a "Capture The Fag" -
#3020 ohohooooo
nagy kő esett le a szivemről :D
(ATI RADEON 9600; 2.0. Ghz; 1,25 Gb RAM) -
#3019 Benga rulz. :D -
#3018 mennie kell. az én régi gépemen (radeon 9600, 1.8GHz, 512 MB ram) simán ment, legalacsonyabb beállításokon. -
#3017 szerintem fut. 800x600-ban minden minimum nem kell szaggatnia, igaz nagyobb tereknél és/vagy több játékonál több mint valószínű, hogy szaggat. szerintem 1 giga ram kell neki, kártyára nem érzékeny, de a CPU-ból izmos kell neki. az én gépem is CPU limites mint a fene... memó DDR1/DDR2? proci milyen foglalatos? szreintem source-nak kell a duplamagos proci. vagyis én úgy érzem (de a core mikroarchitekrúrás a minimum). -
#3016 Az talán, talán.. Kevés a RAM és a videokari sincs a toppon. -
#3015 nekem is kb ilyen gépem van és hát elég ratyin megy rajta :[ -
#3014 de a mnimum? -
#3013 Necces. -
#3012 Hi!
Egy ilyen gépen szagatnia kéne?
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz
768MB RAM
DirectX 9.0c
RADEON 9800 SERIES 256 Memory -
#3011 Team Fortress 2 Update Released (7/3/2008)
Fixed a memory leak affecting both clients and servers.
Fixed a malicious packet exploit. -
#3010 tudom, de csak így teljes a gyűjtemény :) sztem ez nem korlátos, mert nincs visszaszámlálás. -
#3009 Sztem a DM nem nagy szám, egy darabig el lehet gravity gunnal ökörködni, de utána már unalmas. -
#3008 ja, de ha egyszer letöltöttem és jóváírták akkor megmarad, szala kkro nincs korlátozás sem a gében sem időben? -
#3007 Nekik is örökké megmarad a játék ez az akció nincs örökké. -
#3006 atisoknak nem örökké? :S
-
#3005 na nem rossz ez a HL2: dm. profik gémelnek de nagyon jó, majd belejövök. TF2vel kiegészítik egymást. DM a "kvékesebb" TF2 meg egy picit küldetésesebb. -
#3004 Ezer kösz, ezt nem is tudtam. -
#3003 jó, mind1. amikor felraktam aztírta h amíg megvan ez az accountom addig elérhetőek lesznek. remélem, h így marad, mert így most teljes a HL2 gyűjteményem :) lassan lent is lesz és kipróbálom. egyépként kösi az infót, mikor frissítettem a driverét a cuccomnak akkor is kiírta de nem ment mert akkor is firefoxszal próbáltam. mindent köszönök. -
#3002 Nem tudom hogy van mert nekem a cs:s-hez adták tehát nem így töltöttem le. -
#3001 de IE-vel igen. és ez örökre jóválesz írva v demo? mert ha megadják fullosan akkor NV karim lesz a következő is ;) -
#3000 Rámész hogy I have steam bla bla... és utánna nem jön föl egy ablak?
-
#2999 firefox. próbáljam IE-vel? -
#2998 Firefoxod van vagy internet explorer? -
#2997 krissz: rákattintok h get portal first slice/i got steam és semmi. -
#2996 csá csuli! :) -
#2995 Nvidia: http://www.steampowered.com/nvidia/
Ati radeon: http://www.steampowered.com/ati_offer1a/ -
#2994 bocs h kétszer írok, de, jóváírtak nekem steamen egy day of defeat nevű gémet és aztírja h 1,4 nap van hátra? ez demo v vmi ajándéék? ja és steamen a HL2: DM 4,99 dollár szal nem hiszem h ingyenes. vki magyarázza el, ez nekem magas :) egyépéként jó rendszer ez a steam :) -
#2993 Ha Ati vagy nvidia kártyád van ingyen letöltheted a hl2dm-et.Mindjárt adok linket.