30108
  • donatus13
    port forwardolni kell nem de...
  • jozing
    ja, 1on1 kéne, de már van tippem mi okozza. most megnézem a router portjait. a routereknek megvan az a rossz szokásuk, h a gémek portjait nem hagyják békén. a poén az, h a valsóágban 5km-re vagyok pocoktól (belváros vs külváros), de a pekingi Li Madzsinggel simán tok gámálni...
  • Nitramk
    mert 1on1ozni szeretnénk :)
  • Narxis
    Van magyar server. Miért nem oda mentek?
  • jozing
    krissz, jelölj majd be. nem tudjátok mi lehet a baj, h pocokkal akarunk 1on1-t gémélni HL2DM-be, és amikro az egyikünk csinál szerót nem tud a másik felcsatlakozni rá. kiírja h server not responding... ötlet?
  • jozing
    heh ez jó. krissz akkor bejeleölsz?
  • Narxis
    lol
  • kopa1
    A történelem ismétli önmagát...
  • Narxis
    Én igen. :P
  • Danyi8888
    Köszöntem a segítséget
  • jozing
    még nem jelölt be senki :(
  • Nitramk
    menj be comunity-be steamen, és akkor az invites-nál acceptold.
  • jozing
    bocs h 2x íok, de nem látlak friends liostán pedig most fentvagyok. hol lehet átálítani h ne privát legyen? és te mikor érsz rá egy meccsre? ja és a te accountod címe? már kell egy partner :)
  • jozing
    okés, majd átálítom. de akkor benne vagy egy HL2dm-be?
  • Nitramk
    akkor már mért nem bind F10?
  • TreDoR
    Ez így nem fog menni, mert az autoexec.cfg-t (vagy saját cfg-t) a game akkor tölti be mikor belépsz, és ilyenkor még nem tudod átírni a neved.

Ezt vagy úgy oldod meg, hogy az autoexec.cfg-be beírod ezt a sort:

bind "F12" "setinfo name név"

És miután felcsatlakoztál egy szerverre megnyomod az f12-t.

Vagy úgy, hogy ezekbe a cfg-kbe berakod a

setinfo name név

sort: demoman.cfg; engineer.cfg; heavyweapons.cfg; medic.cfg; pyro.cfg; scout.cfg; sniper.cfg; soldier.cfg; spy.cfg

Ebben az esetben ha kasztot választasz a game automatikusan átírja a neved.
  • Narxis
    Na gyere csöves, felveszlek Steamen. :P
  • Neoncsoves
    jáj azthittem hogy a mondat második felében az lesz h:
    Nagyon-nagyon kellene egy acc 5-10percre.
  • Nkrissz
    A hl2dm miatt akartalak felvenni és akkor nem találtalak (gondoltam beírom).Amúgy azóta megvagy és azért nem lehet megtalálni a keresőben mert privát a profilod.
  • Narxis
    Valaki ráér most 1 percre? Nagyon-nagyon kellene a House call achi. :)

• Nitramk
    állítom tényleg bent van... :D
  • jozing
    ja most nézem h Jozing, és nem jozing. nagy J-vel.
  • jozing
    ha a jozing nem megy akkor [email protected] a mail cím. de bent vagyok, pocok is állíthatja. ha adsz meg nevet akkor felveszlek én téged.
  • vamisten
    Autoexec fileba rakva nem működött. Külön cfg filet létrehozva, abba beleírva és azt autoexecből elindítva sem ment...

Egyszerűen begépelem konzolba (illetve egy korábban létrehozott dokumentum fileból kimásolom, és a konzolba beillesztem, mert így gyorsabb :-)
  • Nivea
    autoexec filebe rakod?
  • Ron Ragm
    tf2/cfg mappában egy autorun.cfg-t is próbáltál ezzel a paranccsal?
  • vamisten
    Következő konzol parancs doksiba kimásol:

setinfo name "idejönaneved"

Minden egyes játék indításkor konzolba beilleszt/begépel.

Névváltás nekem is probléma volt, mert ugye ha több névvel / játékkal / klánnal játszol nem fogod mindig csak a TF2-ért átírogatni a steam neved...

Próbáltam a cfg fileokat is buherálni, de sehogy nem ment. Valakinek működő ötlete erre esetleg?
  • Ron Ragm
    anno ~fél éve játszottam a játékkal, és gyönyörűen futott. Mostanában újra elkezdtem, viszont olykor-olykor beszaggat, pedig még videokártya fejlesztés is volt azóta. Erről nem tud valaki valamit?
  • Narxis
    Steam neved írd át.
  • Danyi8888
    cs all bocs ha hülye kérdés de a TF2-ő be hogy lehet nevet változtatni???
  • donatus13
    Idiotákkal nem foglalkozok:D
  • Narxis
    Dehogynem, utána majd azzal jönnek, hogy "kéne egy acc 10-15percre" aztán 15-20-ra és így tovább, ha elérték az 1 órát akkor meg "add ide az accod te geci ************".
  • Nkrissz
    De ezek az acclopók nem tudnak újat kitalálni?Mindegyik ezzel a "kéne egy acc MAX 5-10 percre..." szöveggel jön.
  • chooselee
    Ja vigyázz vele, lehet az az asshole.
  • Nitramk
    Mér nem vetted fel, lehet h acc. lopó, és akkor legalább röhöghettünk volna rajta, egyet :)
  • Nkrissz
    jozing név nincs steamen.
  • donatus13
    Hi valami [[MKG]]Anonymus akart felvenni freind listre nem vettem fel,innen volt valaki?
  • Proview
    Örülök, hogy sikerült
  • rhazid
    köszi megy^^
  • rhazid
    elhagytam mindent, újra indítottam az egész steamet, megcsináltam azt az első ikonos megoldást és még mindig ablakba nyitja meg és nem megy tovább >.<