30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
donatus13 #3072 port forwardolni kell nem de... -
#3071 ja, 1on1 kéne, de már van tippem mi okozza. most megnézem a router portjait. a routereknek megvan az a rossz szokásuk, h a gémek portjait nem hagyják békén. a poén az, h a valsóágban 5km-re vagyok pocoktól (belváros vs külváros), de a pekingi Li Madzsinggel simán tok gámálni... -
#3070 mert 1on1ozni szeretnénk :) -
#3069 Van magyar server. Miért nem oda mentek? -
#3068 krissz, jelölj majd be. nem tudjátok mi lehet a baj, h pocokkal akarunk 1on1-t gémélni HL2DM-be, és amikro az egyikünk csinál szerót nem tud a másik felcsatlakozni rá. kiírja h server not responding... ötlet? -
#3067 heh ez jó. krissz akkor bejeleölsz? -
#3066 lol -
#3065 A történelem ismétli önmagát... -
#3064 Én igen. :P -
Danyi8888 #3063 Köszöntem a segítséget -
#3062 még nem jelölt be senki :( -
#3061 menj be comunity-be steamen, és akkor az invites-nál acceptold. -
#3060 bocs h 2x íok, de nem látlak friends liostán pedig most fentvagyok. hol lehet átálítani h ne privát legyen? és te mikor érsz rá egy meccsre? ja és a te accountod címe? már kell egy partner :) -
#3059 okés, majd átálítom. de akkor benne vagy egy HL2dm-be? -
#3058 akkor már mért nem bind F10? -
#3057 Ez így nem fog menni, mert az autoexec.cfg-t (vagy saját cfg-t) a game akkor tölti be mikor belépsz, és ilyenkor még nem tudod átírni a neved.
Ezt vagy úgy oldod meg, hogy az autoexec.cfg-be beírod ezt a sort:
bind "F12" "setinfo name név"
És miután felcsatlakoztál egy szerverre megnyomod az f12-t.
Vagy úgy, hogy ezekbe a cfg-kbe berakod a
setinfo name név
sort: demoman.cfg; engineer.cfg; heavyweapons.cfg; medic.cfg; pyro.cfg; scout.cfg; sniper.cfg; soldier.cfg; spy.cfg
Ebben az esetben ha kasztot választasz a game automatikusan átírja a neved. -
#3056 Na gyere csöves, felveszlek Steamen. :P -
Neoncsoves #3055 jáj azthittem hogy a mondat második felében az lesz h:
Nagyon-nagyon kellene egy acc 5-10percre.
-
#3054 A hl2dm miatt akartalak felvenni és akkor nem találtalak (gondoltam beírom).Amúgy azóta megvagy és azért nem lehet megtalálni a keresőben mert privát a profilod. -
#3053 Valaki ráér most 1 percre? Nagyon-nagyon kellene a House call achi. :)
-
#3052 állítom tényleg bent van... :D -
#3051 ja most nézem h Jozing, és nem jozing. nagy J-vel. -
#3050 ha a jozing nem megy akkor [email protected] a mail cím. de bent vagyok, pocok is állíthatja. ha adsz meg nevet akkor felveszlek én téged. -
vamisten #3049 Autoexec fileba rakva nem működött. Külön cfg filet létrehozva, abba beleírva és azt autoexecből elindítva sem ment...
Egyszerűen begépelem konzolba (illetve egy korábban létrehozott dokumentum fileból kimásolom, és a konzolba beillesztem, mert így gyorsabb :-) -
#3048 autoexec filebe rakod? -
#3047 tf2/cfg mappában egy autorun.cfg-t is próbáltál ezzel a paranccsal? -
vamisten #3046 Következő konzol parancs doksiba kimásol:
setinfo name "idejönaneved"
Minden egyes játék indításkor konzolba beilleszt/begépel.
Névváltás nekem is probléma volt, mert ugye ha több névvel / játékkal / klánnal játszol nem fogod mindig csak a TF2-ért átírogatni a steam neved...
Próbáltam a cfg fileokat is buherálni, de sehogy nem ment. Valakinek működő ötlete erre esetleg? -
#3045 anno ~fél éve játszottam a játékkal, és gyönyörűen futott. Mostanában újra elkezdtem, viszont olykor-olykor beszaggat, pedig még videokártya fejlesztés is volt azóta. Erről nem tud valaki valamit? -
#3044 Steam neved írd át. -
Danyi8888 #3043 cs all bocs ha hülye kérdés de a TF2-ő be hogy lehet nevet változtatni???
-
donatus13 #3042 Idiotákkal nem foglalkozok:D -
#3041 Dehogynem, utána majd azzal jönnek, hogy "kéne egy acc 10-15percre" aztán 15-20-ra és így tovább, ha elérték az 1 órát akkor meg "add ide az accod te geci ************". -
#3040 De ezek az acclopók nem tudnak újat kitalálni?Mindegyik ezzel a "kéne egy acc MAX 5-10 percre..." szöveggel jön. -
chooselee #3039 Ja vigyázz vele, lehet az az asshole. -
#3038 Mér nem vetted fel, lehet h acc. lopó, és akkor legalább röhöghettünk volna rajta, egyet :) -
#3037 jozing név nincs steamen. -
donatus13 #3036 Hi valami [[MKG]]Anonymus akart felvenni freind listre nem vettem fel,innen volt valaki? -
#3035 Örülök, hogy sikerült -
#3034 köszi megy^^ -
#3033 elhagytam mindent, újra indítottam az egész steamet, megcsináltam azt az első ikonos megoldást és még mindig ablakba nyitja meg és nem megy tovább >.<