30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#3112 az a poén az egészben h mindez egy vicces meseszerű játékban :D mert ha mondjuk egy cod 4ben venné ilyen komolyan az megértem, na de TF2ben? :D -
#3111 Nem vagyok egy vérpro, csak sikerült 2-szer egymás után lelőnöm, nem hittem volna, hogy van olyan akit ez ennyire zavar...
Gondolom rajtam kívül is volt már ilyen ban, csak nem értem, hogy a többi klántagot, hogy nem zavarja. -
Neoncsoves #3110 Nem azzal van a baj, hanem hogy Unbaised egy statnoob, hogy kapná be a f*szomat... látja hogy valakinek jó napja van és lelövi többször, akkor nehogymár dominate legyen me romlik a buzi statja... hát kapják be az ilyen köcsög statfüggők -
#3109 ez van akkor,ha valaki nem ismeri be, sem mások, sem maga előtt, hogy van nála jobb... -
#3108 ja, nekem is volt olyan egy szerveren (nem TF2) amikor kérszter megöltem az admint és bannolt... -
#3107 Lol :D mondjuk már hallottam egy-két ilyen történetet az argoval kapcsolatban. -
#3106 Nem tudok másra gondolni mivel az alatt a 10 perc alatt amit a serveren töltöttem se nem írtam se nem beszéltem. Tehát nem káromkodhattam vagy szidhattam bárkit. Semmi figyelmeztetést nem kaptam. De tök mindegy, eddig se tartottam sokra őket. -
#3105 Ezt nem mondod komolyan?? -
kicket #3104 Miért dob ki a gameból a steam azzal az üzivel, hogy: invalid steamuser ticket vagy vmi ilyesmi :( -
#3103 Ma is volt a szerverükön egy beszélgetés:
"X: Már 5 embert dominálok a másik teamből!
Y: Az semmi! Volt amikor mindenkit domináltam..." -
#3102 lol -
#3101 Argo = skillvadászok :D -
#3100 Ennyit az Argo klántról, lelőttem kétszer pyroval Unbaisedet és szó nélkül kaptam a bant. -
Neoncsoves #3099 gondoltam -
#3098 legközelebb mellőzzük ezt a sz*rt ha lehet:) menj a humoros topikba:) -
#3097 erre még neoncsöves sem számít :D -
#3096 -
#3095 HL: Ep 3 Gameplay -
szodalit #3094 ne nagyon játszatok flash játékokkal azon az oldalon sztem, tegnap rámentem egyre aztán ujraindult tőle a gép és nem tudtam fellépni a netre -.-, ma rakhattam újra a gépem -
#3093 nem sokat vesztettél :) -
#3092 nekem az avast! kiszúrt benne vmi kódot, ezért inkább hagytam :) -
#3091 Én is. Meg én a flash verziót úgy képzeltem el h felülnézetes és stratégia stílusu. pl. érdekes lehet megcsinálni dustbowlt felülnézetben úgy h van midkét csapatnak 9 embere, és azoakt irányíthatja. -
#3090 azért az igazi játékot jobban élvezem
-
#3089 nekem is ez volt az első kérdésem :) fent a jobbfelső sarokban jobbról a 2. gomb. Ha leraktad a tervet, utánna mégegyszer oda kell kattintani a gomra fent. :) -
#3088 h lehet benn épiteni? -
#3087 TF2 flashjáték -
#3086 Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Team Fortress 2
Fixed rcon crash caused by too many incorrect password attempts
Fixed clients experiencing connection problems during round restarts
Fixed flares not always being removed on impact
Fixed 32 player servers not working correctly with SourceTV enabled
Fixed dropped flags sometimes falling through the world
Fixed number key menu input sending 2 key events
Fixed PING field being clipped in the scoreboard at 800x600 resolution
Fixed broken Medigun taunt
Changed mat_showmiplevels to only be allowed when cheats are on
-
#3085 ma mien update volt? -
#3084 Nincs még a szerver update-elve... -
#3083 Sztem senkinek sem. -
donatus13 #3082 Kartel kocsmával mivan nem találja a játék -
#3081 :D -
ScOpU #3080 kösz -
#3079 :Dd -
#3078 =)
-
#3077 -
#3076 hehe ez jó. milestone3+kritzkrieg hatása. a hátára még kéne egy szuper dispenzer ami nem hagyja h 300alá menni az életét + ammot is folyamatosan ad. -
#3075 Milestone 3 + kritzkrieg hatására:
-
#3074 Heavy. Nem tudjuk, hogy mikor. -
ScOpU #3073 Nem tudjátok véletlenül hogy melyik kaszt kap új cuccokat legközelebb és hogy kb mikor? Előre is kösz