30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#3492 Rakd át a scriptet a scout.cfg -be. -
#3491 Kipróbáltam, és nekem is elrontotta, az alap konfigban is átírta a MOUSE2 bindjét. Arra azért kíváncsi lennék, ha minden osztály konfig állományába beleírnánk a MOUSE2 megfelelő bindjét, akkor mi lenne. Gondolom azok az állományok akkor futnak le, amikor osztályt váltasz. -
#3490 őő annyit még hozzátennék hogy nekem be van üzemelve scoutnal mouse3-ra a folyamatos pisztolylövés, és ha utánna áálok más kasztba, ott is működik. szóval lehet most más kasztnál nem fog menni a másodlagos. -
#3489 Steam/steamapps/<neved>/team fortress 2/tf/cfg mappában bemásolod pl. a soldier.cfg-be. Így csak a soldier kasztnál fog működni, ami külön jó, mert ez a script az mouse2 gombot használja, ami más kasztoknál foglalt lehet.
Az engem is érdekelne, hogy ez mennyire számít csalásnak. De azt hiszem, hogy ez inkább csak kényelem és praktikusság, nagy előnyt nem lehet vele szerezni. -
#3488 ja, scriotet h kell berakni és beüzemeli? és ez nem számít csítnek? VAC nem szűri ki? meg a szervereken engedik az adminok? -
#3487 Ezeket a scripteket, hogy kell beüzemelni? -
#3486 Akkor az. -
#3485 guggolás? WTF? -
#3484 csak nem gondoltam hogy ha vannak modik akkor ilyenekkel terhelné magát a szerkesztőség vagy kik -
#3483 Tessék itt scriptje:
alias +rocketjump "+jump;+duck;+attack;wait 30;-attack;+reload"
alias -rocketjump "-jump;-duck;wait 200;-reload"
bind mouse2 +rocketjump
Azt hiszem ez működik. -
#3482 nekem a script nem működött, maradtam a manuálisnál :D
Egyébként ugy szoktam h guggolás, ugrás, támadás :)
-
#3481 Köszi, ki fogom próbálni. :) -
#3480 Soldierrel: ugrás, gugolás, támadás. Ebben a sorrendben, minnél kisebb a köztük eltelt idő, annál nagyobb lesz az ugrás magassága. Scriptel ennél nagyobbat is lehet ugrani, de azt "manuálisan" nem lehet megvalósítani.
Demomannél ugyanez, kivéve, hogy pl. ha vízből ugrasz, akkor egy pici időt kell hagyni a gugolás és a támadás között. -
#3479 Lenne is egy kérdésem: Soldier-rel hogyan kell úgy magam alá lőni, hogy nagyot repüljek? Új vagyok még, vagyis annyira már nem, egész tapasztalt, de ez valahogy kimaradt nekem mindig is. Nem is nagyon próbálkoztam, csak arra emlékszek, hogy ha simán magam alá lőttem, az nem volt hatásos, ha viszont ugrás közben próbáltam, akkor megint nem értem el sokat. Viszont volt olyan amikor nagyot repültem, sőt, Demoman-nel is sikerült már pontos ugrást csinálni, de nem nagyon figyeltem ki a technikáját. -
#3478 Reklamáció esetén nem a modik döntenek saját magukról. Csak úgy alapjáraton nem tudom, hogy figyelik-e őket, de ha felül kell bírálni egy döntést reklamáció miatt, akkor az már nem a modik jogköre.
Mindegy is, inkább a játékról beszéljünk. :P -
#3477 hát... lehet...
nem ugy néz ki, mintha felügyelné őket bárki is, de ez más tészta. -
#3476 Gondolom a szerkesztőség. Modikat is felügyeli ám valami nagyobb hatalmú személy. Lehet ő dönt erről. -
#3475 Nagykutyák. -
#3474 hanem kik? -
#3473 Nem a modik osztják ki ezt a jogot (ha jól tudom), pedig szerintem sokkal egyszerűbb lenne. Arra a mélcímre írtam, amit már Bertino is említett. Egyelőre kivárok. -
#3472 onnan a [email protected] irányítják :) -
#3471 És ha modi topikba írnál? Lehet azt jobban észreveszik. -
#3470 Bocsi a dupláért. Én azért még bízok benne, hogy megkapom. Attól félek, inkább max. elkallódott a levél, vagy túl fiatal a topik, és ezért nem adták meg. Anno a Crysis topikba másnap már arra ébredtem, hogy megvan a házigazda jogom. Alkalmasság terén meg szintén jól állok, könnyebben bíznak rá olyanra egy topikot, akinek már volt tapasztalata, és bevált máshol. -
#3469 Én már írtam levelet az illetékeseknek. Senki sem jelzett vissza, amikor felvetettem. Rage írta, hogy anno már ő is javasolta, és eszembe is jutott, hogy akkor sem jelentkezett senki sem. Mondta, hogy próbáljam meg, hát megtettem. Hozzám is közel áll a játék, tapasztalatom meg már van ilyen téren. Amúgy nem tudom hol tart a folyamat, szerintem már meg kellett volna kapnom. Lehet már nem is fogom, nem tudom mennyi lehet az átfutási idő. -
#3468 Nincs ezzel semmi gond a kulturált vita hozzá tartozik az emberi társadalomhoz, csak már nem áll másból ez a topic mint offból :D -
#3467 Így van. -
#3466 Én speciel nem vitatkoztam, csak érveltem az álláspontom mellett. Szerintem amíg korrekt, normál hangnemben történik az "eszmecsere", nincs szükség moderálásra. Lehet kicsit offtopic lett a beszélgetés, azért bocsi. -
Neoncsoves #3465 Indítok egy szavazást. Ki szeretne házigazda lenni? Aki szeretne, jelezze nekem privátban, aztán összerakok egy oldalon egy szavazást, és ott lehet szavazni arra, hogy ki legyen a házigazda. Majd az eredményeket valaki elküldi a ... nem tom hova :D -
#3464 Így van. -
#3463 eddig ez volt a legjobb tf2-s fórum de úgy néz ki moderátor nélkül senki sem moderálja magát
Most már én is ezt mondom: Nézeteltéréseket Privátban. Mindenki fent van steamen, cseréljetek nevet aztan beszéljétek meg ott. -
#3462 Erre 1 megoldás: minden class configjába beleírod, hogy "mat_queue_mode 2", kivéve a sniperét, abba "mat_queue_mode -1"-et írj.
Egyébként van még pár cucc, ami 2 magra optimalizál: (a jobboldali az alap érték)
snd_mix_async "1" // 0
mat_queue_mode "-1" // -1
r_threaded_renderables "0" // 0
r_threaded_particles "1" // 1
r_threaded_client_shadow_manager "0" // 0
cl_threaded_bone_setup "0" // 0
cl_threaded_client_leaf_system "0" // 0 -
#3461 A válaszaidból következtettem... olvasd vissza amiket írtál. -
Khy #3460 Köszi az infót, még annyit, hogy tapasztaltam még 1 hibát ezzel a "mat_queue_mode 2" vel, Sniper kassztal ha ránagyítasz a célra megzakkan a távcső képe, négy darab bal felső negyedet mutat, tehát négy negyed képet látok, és így elég nehéz Snipázni
Rage: Igen.
Szép Napot Mindenkinek! -
#3459 Ezt honnan sz*ptad? -
#3458 tehát ha a garrys modban vannak tf2-s ragdollok, akkor a garrys modnak nincs köze a tf2-höz, de ha nem lennének benne tf2-s ragdollok, akkor lenne köze hozzá. jól mondom?
ja és ne hogy belinkeljetek garrys moddal készített tf2-s képeket a fórumba, még tredor megharagszik :) -
#3457 Pontosan, a Garry's Modban. Nem a tf2-ben vannak garry's modos ragdollok. De akár be is írhatsz Garry's Mod-al kapcsolatban a Crysis topicjába, elvégre mind2-ben van bloom effect. -
Neoncsoves #3456 vannak benne tf2es ragdollok meg tárgyak -
#3455 :D mondtam hogy bocs, semmi köze nincs hozzá :) -
#3454 Garry's Mod-dal akár Bloodrayne-s képeket is csinálhatsz, mégsincs köze sem a Bloodrayne-hez sem a Bloodrayne 2-höz, a TF2-höz ugyanennyi köze van. -
#3453 Oo