30108
  • jozing
    jaja, csináld meg mondjuk gimppel (nekem nagyon bevált, inygenes és van oylan pofi minr potoshop, csak kicsit bonyolult), mentsd el .jpeg formátumba, mad a játékban options/multiplayer/improt spray megkeresed és átkonvertálja .jpegről a megfelelő formátumba. ennyi.
    ui: olyan mappákat aminek a nevébe ékezet van nem vezs be.

trident: egyépként beálítotattamúgy a portokat ahogy írtad és megy. de nem értem h 2 hónapig mért ment e nélkül is, no mind1.
  • Twetr0x
    Nem .VMF hanem .VMT, és nem kell, mert ha importálsz, akkor magától létrehozza.
    Egy .VTF file kell a \Steam\Steamapps\felhasználóneved\Materials\VGUI\logos mappába
  • jozing
    nekem csak az a kérésem h Tf2be jó sokáig legyenek jó szerók és legyen meg az összes class update :)
  • Neoncsoves
    Valve-nál még az év se biztos
  • csokalaci
  • Jim Morrison
    XD

Nem rossz próbálkozás
  • csokalaci
    bocs hogy kétszer írok de nem illik össze a két komment.
    Szerintem Augusztus közepén vagy elején lesz a heavy update :)

The Gold Rush Update (4/29/08)

The Pyro Update (6/19/08)

Heavy Update (8/?/8)
    ha megnézed kettesével nő a hónap,szóval Augusztus.
    ha megnézed a napokat 10-esével csökken(ez szerintem véletlen)
    ha megnézed az év ugyan az.... ez hülyeség hisz egyértelmű xD
  • csokalaci
    Hát amiket letöltöttél.
    Nem lehet bmp-t vagy JPG-t betenni.VTF editorral tudod megcsinálni hogy saját képed legyen.Amúgy fpsnananról tudsz letölteni sprayeket amiknek vtf a kiterjesztésük.És bocs rosszul írtam mert 2 fájl kell a sprayhez. VTF(Valve Texture File) és VMF(Valve Matrerial File)
  • Neoncsoves
    nem július végére ígérték az updatet? vagy ennyire pontosak akarnak lenni és 31.én adják ki?
  • Zickler
    De ilyen .VTF fájlokat?
  • jozing
    most megy, vmit UDP/TCP portokat kelett toszogatni. de nem értem h eddig ezek nélkül mért ment.
  • HeadHunter86
    Én is router mögül játszom, mégse kell portokat kinyitnom. Megy az anélkül is. Próbáld meg hogy leállítod a stem-ed majd kitörlöd a clientregistry.blob-ot, aztán elindítod a steam-et.
  • jozing
    trident: írtam h a portok bevannak állítva, és már két hónapja megy router mögül a TF2, semmit nem állítottam.
  • trident
    Nem biztos, hogy tudok segíteni:

Required Ports for Steam

Your network must be configured to allow Steam access to the following ports:
    Steam Client

* UDP 27000 to 27020 inclusive
    * TCP 27020 to 27050 inclusive

Dedicated or Listen Servers

* TCP 27015 (SRCDS Rcon port)
    ----

Client dropped by server and Warning: Connection Problem
    ----

Using a Firewall with Steam
    ----

A steampowered.com-on ilyen hibaüzenetet nem láttam. A fentiekkel tűzfal és router esetén is megnézheted, minden jól van-e beállítva. Akár csak újraindítást is megpróbálhatsz, bár kétlem hogy a steam vacakol.
  • jozing
    nem tudjátok mért nem tudok egy szerverre se felmenni TF2-ben? tegnap estig játszottam kartel kocsmán, semmi probléma nem volt (nem szakdt meg soha, felmentem rá, nem volt se ban se kick), ma reggel pedig ezt írja ki: connection failed after 4 retries. és az összes szervernél, akár magya akár nem, az összesnél. nem tudja valaki mi lehet a probléma? portok be vannak állítva. plz help
  • csokalaci
    Be kell másolni a .vtf fájlt / fájlokat a SteamApps/felhasználóneved/team fortress2/tf/materials/VGUI/logos-ba.
    Ha nincs a materials-ban VGUI akkor csinálj egy ilyen nevű mappát.
  • Zickler
    Valaki leírná nekem hogy hogyan tom berakni a Spray-eket. Mert amikor én akarom berakni akkkor flyton hibát ír ki a képpel kapcsolatban.
  • Rage47
    hm azt hiszem át kell szerkesztenem a logomat, ha Rags-nak nézik az írást rajta... :D
    amúgy priviben is kérdezhetsz ilyeneket, ha offnak érzed. honlapot Photoshoppal, Dreamweaver-el szoktam szerkesztgetni.
  • Zomil
    OFF:

én egy egyszerü Editplus 3-at használok :)
  • Ability
    Ha kezdő vagy, akkor pl. Dreamweaver, aminek nagyon idegen lesz a kezelőfelülete, de bele lehet jönni, és tudsz lesekedni a kód nézetben. Ha már el tudod hagyni a grafikus szerkesztőnézetet, akkor kódolásra egy PSPad-ot ajánlok.

Többieknek: Már majdnem kész van a TF2 leírás webes változata, eddig sokat kellett tökölni, de most már nem kell olyan sok kép, meg táblázat, most már csak a szöveget fogom tördelni, ergó holnap lehet el is készülök vele. (Utána meg jöhet a hibakeresés, mert tuti lesz benne, amit át kell dolgozni.)
  • jozing
    akkor mért kezdték el a class updatekekt? én meg azt gondoltam, h mivel több hely volt az itemeknek esetleg több update is lesz egynek... azért ez nagy csalódás, h félbe hagyják a munkát. ez kábé oylan h:
    - john csinájunk klássz ápdéteket
    - fasza öti will
    - kiadtunk hármat
    - akko elég is john...

felnem fogom mért nem addnak ki az összeshez
  • vamisten
    Sziasztok!

Rags egy kérdés, milyen programmokkal készítetted el a honlapotokat? A photoshop gondolom alap, de azon kívül mit használsz? (nagyon tetszik a dizájn, ötletes, átgondolt és TF-es) Egy hete "kezdtem" a honlapkészítést, szóval nagyon kezdő vagyok..

Sry az offért....

• donatus13
    Szerintem lesz update még elég és végig fogják vinni a játékot :)
  • chooselee
    Csak lesz....
  • RatBaG #3548
    és erről tudsz mutatni linket is vagy csak a kisujjadből szoptad?
  • lololol
    nem lesz minden class updatelve, ugyanis novemberben jön a left 4 dead és utána nem lesz több tf2 update. imádkozzatok hogy addig minél többet kiszarjanak :]
  • Aquir
    vagy ha megcsinálod az achikat majd minden kaszthoz, jutalmul kapsz belőlük még 100-at
  • Rage47
    akkor jöhetnek az új class updatek :)
  • donatus13
    JA szerintem is, kíváncsi leszek mit kapunk ha már minden class updateolva lesz :) gondolom lehet jön majd még néha egy két új pálya aztán team fortress 3 :D
  • Aquir
    időt is hagyhatnak azonkívül, hogy esetleg úgy látszik hogy kicsit később adnak ki dolgokat. Időt arra, hogy várjunk újabb dolgokra. Képzeld el milyen lesz amikor minden újítás meglesz, és semmi új nem jön már azután. Szóval ne is zavarják le túl gyorsan :)
  • bertino
    vagy nyaralnak.
  • Narxis
    Mestermunkát csinálnak.
  • jozing
    már nagyon vár heavy achikat. remélem hamarosan kiadják. nem értem mit ülnek rajta ennyit.
  • Aquir
    okés
  • chooselee
    Ez a napkeltében osonós kép állat!! Nagyon tetszik....
  • jozing
    ha elérted a milestone 3-mat utána nem kapsz semmit, csak a dicsőséget. pyro achokat elég sokáig vittem simán, de a medicnél felmentem egy achi szeróra, mivel többb hete küzdőttem és sehol nem voltam. nagyon nehezek lettek. heavyt várom!
  • Aquir
    ha jól számoltam 20 achit kellett megcsinálnom mindkettőnél hogy meglegyen a 3 fegyver. Vannak igen nehézkesen teljesíthetők is, de én nem nagyon csinálnám meg megrendezetten őket, mert például igen jó volt az amikor épp összeálltam harmadmagammal a resupplyban ismeretlenekkel, és akkor egyre gondoltunk, hogy most na akkor csináljuk meg a Group Health-et! Szóval amikor így sikerül egy achi (főleg a nehezeknél), az sokkal élvezetesebb.
    És azért megkérdezem hogy ha a további achikat is megcsinálom így hogy már megvannak a fegyverek, kapok valamit, vagy minden marad ahogy van, ez utóbbi esetben főleg nem akarnám megrendezetten megcsinálni őket a fentebb leítak miatt, mert ekkor amúgy sincs miért elkapkodni őket.
  • csokalaci
    köszi
    Amúgy tényleg tök vicces h sc out kezében a sniper smg-je van :D
  • Ability
    Galériámban megtalálod. Nekem is tetszik az új banner.
  • csokalaci
    Tök jó az új banner :D
    De én nem láttam ami az ez előtti volt :S
    Valaki be tudná linkelni?