30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#3692 az src utáni részt kell a flash és /flash tagek közé másolni -
#3691 -
#3690 -
#3689 franc -
#3688 http://www.youtube.com/watch?v=ObKulsaHnj8... -
#3687 <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ObKulsaHnj8&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ObKulsaHnj8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> -
#3686 Ez kurvajó, ha vótmá akkor sry. :D -
#3685 k :) -
#3684 hát remélem hogy ez csak időleges izé :| már az is kellemetlen volt néha régebben amikor csak egy szerverre nem enged be egy ideig (néha). Most kikapcsolódni akarok tf2-vel -
#3683 ja amugy heavy után demo v soldier lesz, úgy halottam. spy... igen, az érdekes lesz. ha kijön a sniper spy leszek, ha kijön a spy akk pyro. ha kijön az engi akkor demo -
#3682 olyan nekem is volt, sztem az biztonsági intézkedés lehet szúrópróba szerűen. nem tom, nekem is SP3 van (igaz, előbb tlepítettem fel mint TF2-őt) de nem zavarja. -
#3681 amikor indítom a tf2-őt, tölti tölti, kéri az accout jelszavamat egy idő után ("Your Steam ticket has expired. Please re-enter your password to continue"), aztán megint elindítom a tf2-őt, és azt írja ki hogy: "The Steam servers are currently too busy to handle your request. Please try again in a few minutes"
Ez mi? windows install után frissen letöltöttem és simán futott meg minden, pár napra elmegyek terepgyakra és most ez fogad. (Közben most telepítettem az sp3-at, de már anélkül is megnéztem)
Azért kérdezem mert ilyen üzenetet még soha nem láttam, egy délutánon keresztül ezt írja ki, nem hiszem hogy ennyi ideig túlzsúfoltak lennének, meg mi az hogy ujra be kell jelentkeznem? -
#3680 Felmegy a pályára egy újonc, látja tele a szerver, és nem talál senkit se a pályán, ha talál valakit az is hátbaszúrja :D
Jó kis spy update :D -
#3679 Már látom előre...
THE RED TEAM IS NOW THE BLU TEAM -
#3678 Ja. Amúgy én is várom -
#3677 Nem az a lényeg :D -
#3676 Hol vagyunk meg attol....:) -
#3675 huhh de jó lesz :D -
#3674 Majd a spy update lesz király :D
Az elején csak pyroval fogok menni :DD -
#3673 Ez így igaz -
#3672 Magyar szerverekről nem tudok mint mondani, azoakt nem ismerem.
A 10 mp-re: persze, de csak ha jól be tudod osztani. Nagyon sok mapnál az átjáró hely a két csapat között kimerül egy max két keskeny egy/két embernyi széles átjáróban, és nagyon sokszor elég széles/hosszú ahhoz a frontvonal hogy túl hamar kelljen az a cloak ahhoz hogy még elérd az első búvóhelyet ahol várhatsz az idők végéig hogy újratöltődjön (persze tuti hogy pont akkor fog arra járni valaki). -
#3671 szerintem spy jól hazsnálható olyan kezekben aki ért hozzá. ha jól osztod be azt a 10 másodpercet csodákat művelhetsz. amugy ogc/kartel kocsma/argo-ra szoktam járni -
#3670 Cloak elég kevés és baromi lassan tölt, nem egyszer fogyott már el a lehető legrosszabbkor (és hiába van erre hogy "de bújj el" egyszerűen nem tudsz mert nincs hova), ráadásul ha végtelen is lenne előbb utóbb ki kell bújnod belőle, mert nem csinálhastz benne semmit. Amúgy meg nemtudom milyen szerverekre jártok, azokra ahova én szoktam menni még arra is megy a spycheck akinél secondary/meelee van, szal ne az instaspawnos 2fort szervereket nézzétek ahova a retardált TF2-esek 80%-a jár és képes lenne öt percig csodálkozni miért is nem tud átsétálni rajtad. -
#3669 ron ragm: a skypnál a disguise csak arra jó, h a sentry kiszúrjanak. au igazi tuti a cloak. ha van taktikád és megvan hozzá az isteni adottságod akkor nagyon jó. bár minnél jobban egybetartzik egy csapat annál nehezebb dolgod van. pl egy öszeszokott klánnál alig, egy nagy 32 slotos public szerón, ahova mindneki csak bevetődik sok, mert nem ismered a másikat + a kommunikáció sincs a helyzet magaslatán -
#3668 Először én is így voltam de minél többet játszottam a kémmel annál inkább rájöttem hogy van benne valami. Baromi sok múlik a szerencsén (élvezd a két pyrot ami belerohan a saroknál az arcodba miközben cloakban mész előre), és ha a csapattagok figyelnek egymásra és támogatják egymást esélyed sincs semmi hasznosat csinálni, max leszedni az eltévedt újoncokat mindentől távol.
Arról nem is beszélve hogy már nem új a játék és mindenki kibaszott paranoiás (ami érthető), tehát ha akár egyből álcázva spawnolnál az ellenfél helyén még akkor se mennél sokszor túl sokra. -
#3667 lol -
#3666 Nincs jó Spy csak ostoba csapat. -
#3665 Ja és ki csinálja a Leírás, annak írnám hogy van még egy hiba (gondolom nem az utolsó, de remélem). A "Sticky Bombs - Tapadós bombákat kilövő gránátvető" -nél azt írtad hogy egy tárban 6 bomba van pedig 8 és összesen 24 van és nem 32. -
#3664 Sztem a Spy a legnehezbben elsajátítható class de ha valaki nagyon jól megtanulja akkor ő lesz az ász. -
Loufee #3663 pedig a spy szerintem az egyik legtrükkösebb kaszt. pl. nem mindegy h hol nyomod be a cloackot -
#3662 én is mindennel gagyi vagyok, talán medic, demo meg spy úgy ahogy megy. mikor hogy vagyok fromába
-
#3661 -
#3660 Nem a kaszt hibája ha valaki béna vele pl.:én a kémmel nagyonnnXDde mással se vok túl jó:Pegybként holnap ujra elkezdek játszani megint jó a gép nevem:Norbi0517:) -
#3659 szerintem meg minden kaszttal lehet profin meg bénán menni, ettől még nem kell núbozni egyik kasztot sem. -
#3658 Jól teszed. -
#3657 én még full amatőr vagyok, de tanulok ezerrel -.- -
#3656 lol, de jót röhögök az ilyen kommenteken :D
Kémmel lehet nagyon jól is játszani, ott van CsendesMark, ő pl. elég jól keni.
Vagy itt vagyok én, egyszer belelendülök akkor végetek. Pl. kocsitologatásnál olyan jó hátbakéselni a kékeket mikor tolják a kocsit. Egyszerre 4-5 kill minimum :D és volt már hogy túl éltem utánna. -
#3655 sniper pl rclick&lclick! szeretm könnyü!:D -
#3654 A kémet leszámítva a többi kaszt is ilyen, ez nem egy bonyolult játék. -
#3653 lehet hogy aki játszik vele nem núb, de a pyro a többi kasztot nézve az!
2 gomb: W+LMB
(ez a pyrok 90%-ára érvényes, sajnos)