30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#3312 Nagyon nemérted ezt a dolgot.
Mondmár meg ha ilyen komoly gyerek vagy, hogy mi a neved a Steamen?
-
PunkZoli #3311 warra az a legegyszserübb, hogy felcsaptok egy passot a szerora és restartoljátok :Ð -
#3310 én nem folytatom tovább ezt, nem érdekel annyira az egész játék, de a kick-nél már írtam, hogy benyöghetnék, hogy war vagy valami mielőtt kidobják az egész népet. egyébként ezelőtt még 1-szer kaptam ban-t asszem ogc-n de ott tudom, hogy káromkodásért kaptam 1 órásat vagy 1 naposat, közvetlenül azután volt, hogy teleanyáztam a csetet mert felidegeltem magam, argo-n viszont meg se szólaltam viszont elolvastam azt a szép rövid szabályzatot mielőtt csapatot választottam. ennyi, részemről már mindegy, a továbbiakban nem foglalkozom ezzel, van elég magyar és van elég külföldi szerver is, szerencsére. -
#3309 unbaised: jók a képez, honnan szerezted? a glassos várható volt, h ilyesmi lesz, vagy boxer. a shotinak az elephant gun is jó, valszeg erőset és pontosat lő, de az újratöltése sztem nem lesz egy villám gyors művelet. a duplacsöves minigun+pajzs, nekem így elég erősnek tűnik, sőt, nagyon erősnek, de lehet vmi hátránya. még lassabban lősz és -50 élet például... majd meglátjuk, ha ezek lesznek. -
#3308 nem tudom mi volt, nem voltam ott. egyszer kaptam kicket de akkor valami war lehetett vagy gyűlés mer mindnekit ledobtatok. az nem érdekel, mi9vel a ti szerótok, warozni warozhattok ott, ezért nem lehet haragunni. viszont ha meg is érdemelete a bannt, előtte illik mondani egy figyelmeztetést vagy megmondani mért kapta... na mind1, nem rám tartozik.
heh, a VALVe-nál is meglepődtek, h a spy-on dolgoznak! ez volt a megeleptés számukra is! mondjuk én is becumiztam :) -
#3307 Nem kell magyarázkodnod, utólag meg főleg nem. Akkor írtad volna le mielőtt bannoltál. Megelőzhetted volna, hogy itt páran bemocskolják a hírnevetek. Nem tetted, így jártál. Innentől leszarom az egészet, sírhatsz nyugodtan, nem változik semmi. -
#3306 http://img261.imageshack.us/img261/4479/tf2heavyyf6.jpg
Sry nemtudtam URL-be rakni, mert nemrég regisztráltam...-.- -
#3305 Először is gratulálok, hogy csak "eggyüt megy" az okoskodás... Szemtől-szembe friendsen bellül már semmi sem megy...
(--ATOM--)ReaLee(Neoncsöves):
"Nem azzal van a baj, hanem hogy Unbaised egy statnoob, hogy kapná be a f*szomat... látja hogy valakinek jó napja van és lelövi többször, akkor nehogymár dominate legyen me romlik a buzi statja... hát kapják be az ilyen köcsög statfüggők"
- Na a színvonaladon is látszik, hogy paraszt vagy! Már megbocsáss..., hogy lebuzizol embereket másra nem tudok gondolni.
- Ráadásul egy szót sem váltottunk, ha egy szerveren játszottunk eddig... te meg itt okoskodsz és szidalmazol... Gratulálok!
"magyar színvonal béka segge alatt, nem csak TF2ben"
- Veled eggyüt...
--------------------------------------
[M2R] EnigmA__(NARXIS):
"Ennyit az Argo klántról, lelőttem kétszer pyroval Unbaisedet és szó nélkül kaptam a bant"
- Azt valószinűleg nem véletlen kaptad... Ok nélkül nem szoktam bannolgatni... sok oka lehetett, de az biztos, hogy nem azért mert 2x megöltél...
- A bannolás napján meg kéne keresni friendsen és megkérdezni, hogy miért kaptad a bannt...nem kéne idejönni és azonnal sírni, hogy ilyen gonosz és faszszopó ez az Unbaised...
Papa jól mondta: vérPistike szinten vannak eggyesek...
Ami meg különösen tetszett, hogy Szombat este fentvoltál az Argo szerverén, akkor erről ennyit...
--------------------------------------
Kicket: -Tényleg nemtudom mi lehet a baj de vegyél fel friendsen és kiderítjük hogy mi lehet a probléma.
Ha valakit bannolva van és belépne a szerverre akkor kiírja Angolul hogy bannolva van a szerverről szerintem. -
#3304 majd a #3333 -.- -
#3303 hehh, erről lemaradtál :P -
#3302 ték :( -
#3301 lal -
#3300 http://youtube.com/watch?v=Mu50tqb50tc&feature=rec-fresh -
donatus13 #3299 Akkor most mi a fákk van heavy lesz és készXD -
#3298 Spy update
őőő... a rajongók verték át a Valve-ot? :O Azt hittem a Valve csak tudja hogy most a Heavy update-n vagy a Spy update-n dolgoznak. De ezek szerint ha már a rajongók is átverik őket, akkor gondok lehetnek a fejlesztésnél. :D
Ezt nem írták el? :D -
#3297 Én meg scouttal foglalgattam be úgy hogy körülöttem voltak csomóan, csak mire odaértek a bénák már el is foglaltam, eat my dust! :D -
#3296 nem én csak néztem, és kill. met én védtem a seggedet :P és persze foglaltam is :D -
donatus13 #3295 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ
én foglaltam mindet te csak nézted hogy kelll ....D: -
#3294 hehe, az melyik volt a sok foglalásom közül? :D -
donatus13 #3293 No nem baj volt ma is egy két nagy jelenet :D fölleg amikor pocokkal ketten foglaltunk két menetet XD -
donatus13 #3292 Ocg n vissza rakták a dustbowl ot vissza mentem fél órával később üres a szerver :S nem tudom miért nem akarnak autómata pálya cserét legalább csomoan lennének a szerón mindig. -
#3291 Forget -
#3290 itt nézd meg az achivementeket, és a Fire and Forgot képét -
#3289 Ja egy nagy adag sz*r nagyon megutáltam. -
donatus13 #3288 ogc n végre van pálya csere mert éppen a badlans volt a páyla? vagy csak valami véletlen:D -
#3287 MMMMMMMMMAGOTS -
#3286 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
PunkZoli #3285 nemhinném:D
-
#3284 Ölj meg 5 ellent halálod után... Lehet hogy lopták a jelet? -
#3283 ja, orange box meg 7000. bocs vmit elnéztem :) -
#3282 4500 inkább. -
#3281 Pyro achivementek...? -
PunkZoli #3280 az ég világon semmi O.o -
#3279 Ismerős valami? -
#3278 Mar kijött a Spy update?? Ennyi minden volt az elmúlt 3 hétben?
feltűnik valami a képen? -
#3277 nekem 8, engem ok nélkül bannoltak ez tuti, lehet szar napja volt, kurvára nem érdekel. -
donatus13 #3276 látom gw ztél az a játék olyan unalmas hogy hihetetlen:D:D -
#3275 tegnap játszottam argo-n és jobb eredmményt értem el mint Unbaised. ÉS NEM BANNOLTAK! Én nem hinném hogy csak úgy bannolnak bárkit, vagyis én nem így ismertem meg az ARGOsokat. -
#3274 Van több lehetőség is! AFK voltál vagy magas volt a pinged és ezért, persze olyan is lehet, hogy vmi hiba miatt néha kidobál. -
#3273 Nekem többször volt olyan hogy a szerver csak úgy kidobott.