30108
  • Unbaised
    Nagyon nemérted ezt a dolgot.
    Mondmár meg ha ilyen komoly gyerek vagy, hogy mi a neved a Steamen?
  • PunkZoli
    warra az a legegyszserübb, hogy felcsaptok egy passot a szerora és restartoljátok :Ð
  • Narxis
    én nem folytatom tovább ezt, nem érdekel annyira az egész játék, de a kick-nél már írtam, hogy benyöghetnék, hogy war vagy valami mielőtt kidobják az egész népet. egyébként ezelőtt még 1-szer kaptam ban-t asszem ogc-n de ott tudom, hogy káromkodásért kaptam 1 órásat vagy 1 naposat, közvetlenül azután volt, hogy teleanyáztam a csetet mert felidegeltem magam, argo-n viszont meg se szólaltam viszont elolvastam azt a szép rövid szabályzatot mielőtt csapatot választottam. ennyi, részemről már mindegy, a továbbiakban nem foglalkozom ezzel, van elég magyar és van elég külföldi szerver is, szerencsére.
  • jozing
    unbaised: jók a képez, honnan szerezted? a glassos várható volt, h ilyesmi lesz, vagy boxer. a shotinak az elephant gun is jó, valszeg erőset és pontosat lő, de az újratöltése sztem nem lesz egy villám gyors művelet. a duplacsöves minigun+pajzs, nekem így elég erősnek tűnik, sőt, nagyon erősnek, de lehet vmi hátránya. még lassabban lősz és -50 élet például... majd meglátjuk, ha ezek lesznek.
  • jozing
    nem tudom mi volt, nem voltam ott. egyszer kaptam kicket de akkor valami war lehetett vagy gyűlés mer mindnekit ledobtatok. az nem érdekel, mi9vel a ti szerótok, warozni warozhattok ott, ezért nem lehet haragunni. viszont ha meg is érdemelete a bannt, előtte illik mondani egy figyelmeztetést vagy megmondani mért kapta... na mind1, nem rám tartozik.

heh, a VALVe-nál is meglepődtek, h a spy-on dolgoznak! ez volt a megeleptés számukra is! mondjuk én is becumiztam :)
  • Narxis
    Nem kell magyarázkodnod, utólag meg főleg nem. Akkor írtad volna le mielőtt bannoltál. Megelőzhetted volna, hogy itt páran bemocskolják a hírnevetek. Nem tetted, így jártál. Innentől leszarom az egészet, sírhatsz nyugodtan, nem változik semmi.
  • Unbaised
    http://img261.imageshack.us/img261/4479/tf2heavyyf6.jpg
    Sry nemtudtam URL-be rakni, mert nemrég regisztráltam...-.-
  • Unbaised
    Először is gratulálok, hogy csak "eggyüt megy" az okoskodás... Szemtől-szembe friendsen bellül már semmi sem megy...

(--ATOM--)ReaLee(Neoncsöves):
    "Nem azzal van a baj, hanem hogy Unbaised egy statnoob, hogy kapná be a f*szomat... látja hogy valakinek jó napja van és lelövi többször, akkor nehogymár dominate legyen me romlik a buzi statja... hát kapják be az ilyen köcsög statfüggők"

- Na a színvonaladon is látszik, hogy paraszt vagy! Már megbocsáss..., hogy lebuzizol embereket másra nem tudok gondolni.
    - Ráadásul egy szót sem váltottunk, ha egy szerveren játszottunk eddig... te meg itt okoskodsz és szidalmazol... Gratulálok!

"magyar színvonal béka segge alatt, nem csak TF2ben"
    - Veled eggyüt...

--------------------------------------

[M2R] EnigmA__(NARXIS):
    "Ennyit az Argo klántról, lelőttem kétszer pyroval Unbaisedet és szó nélkül kaptam a bant"

- Azt valószinűleg nem véletlen kaptad... Ok nélkül nem szoktam bannolgatni... sok oka lehetett, de az biztos, hogy nem azért mert 2x megöltél...
    - A bannolás napján meg kéne keresni friendsen és megkérdezni, hogy miért kaptad a bannt...nem kéne idejönni és azonnal sírni, hogy ilyen gonosz és faszszopó ez az Unbaised...
    Papa jól mondta: vérPistike szinten vannak eggyesek...
    Ami meg különösen tetszett, hogy Szombat este fentvoltál az Argo szerverén, akkor erről ennyit...

--------------------------------------

Kicket: -Tényleg nemtudom mi lehet a baj de vegyél fel friendsen és kiderítjük hogy mi lehet a probléma.

Ha valakit bannolva van és belépne a szerverre akkor kiírja Angolul hogy bannolva van a szerverről szerintem.
  • bertino
    majd a #3333 -.-
  • Narxis
    hehh, erről lemaradtál :P
  • bertino
    ték :(
  • Narxis
    lal
  • Nitramk
    http://youtube.com/watch?v=Mu50tqb50tc&feature=rec-fresh
  • donatus13
    Akkor most mi a fákk van heavy lesz és készXD
  • Nitramk
    Spy update

őőő... a rajongók verték át a Valve-ot? :O Azt hittem a Valve csak tudja hogy most a Heavy update-n vagy a Spy update-n dolgoznak. De ezek szerint ha már a rajongók is átverik őket, akkor gondok lehetnek a fejlesztésnél. :D
    Ezt nem írták el? :D
  • Narxis
    Én meg scouttal foglalgattam be úgy hogy körülöttem voltak csomóan, csak mire odaértek a bénák már el is foglaltam, eat my dust! :D
  • Nitramk
    nem én csak néztem, és kill. met én védtem a seggedet :P és persze foglaltam is :D
  • donatus13
    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ
    én foglaltam mindet te csak nézted hogy kelll ....D:
  • Nitramk
    hehe, az melyik volt a sok foglalásom közül? :D
  • donatus13
    No nem baj volt ma is egy két nagy jelenet :D fölleg amikor pocokkal ketten foglaltunk két menetet XD
  • donatus13
    Ocg n vissza rakták a dustbowl ot vissza mentem fél órával később üres a szerver :S nem tudom miért nem akarnak autómata pálya cserét legalább csomoan lennének a szerón mindig.
  • Jim Morrison
    Forget
  • Jim Morrison
    itt nézd meg az achivementeket, és a Fire and Forgot képét
  • Nkrissz
    Ja egy nagy adag sz*r nagyon megutáltam.
  • donatus13
    ogc n végre van pálya csere mert éppen a badlans volt a páyla? vagy csak valami véletlen:D
  • Ron Ragm
    MMMMMMMMMAGOTS
  • Narxis
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • PunkZoli
    nemhinném:D
  • Jim Morrison
    Ölj meg 5 ellent halálod után... Lehet hogy lopták a jelet?
  • Nitramk
    ja, orange box meg 7000. bocs vmit elnéztem :)
  • Rage47
    4500 inkább.
  • Jim Morrison
    Pyro achivementek...?
  • PunkZoli
    az ég világon semmi O.o
  • Jim Morrison
    Ismerős valami?
  • Jim Morrison
    Mar kijött a Spy update?? Ennyi minden volt az elmúlt 3 hétben?

feltűnik valami a képen?
  • Narxis
    nekem 8, engem ok nélkül bannoltak ez tuti, lehet szar napja volt, kurvára nem érdekel.
  • donatus13
    látom gw ztél az a játék olyan unalmas hogy hihetetlen:D:D
  • Nitramk
    tegnap játszottam argo-n és jobb eredmményt értem el mint Unbaised. ÉS NEM BANNOLTAK! Én nem hinném hogy csak úgy bannolnak bárkit, vagyis én nem így ismertem meg az ARGOsokat.
  • DJ bigpapa
    Van több lehetőség is! AFK voltál vagy magas volt a pinged és ezért, persze olyan is lehet, hogy vmi hiba miatt néha kidobál.
  • Nkrissz
    Nekem többször volt olyan hogy a szerver csak úgy kidobott.