30108
  • donatus13
    mivan beálsz a tf 2 vel ?:(
  • motyodlee
    az eddig ment is, csak nem vagyok mindig pyroval
  • kopa1
    Meg ha ráfújsz lángszóróval felgyullad...
  • motyodlee
    köszönöm a segitséget
  • HeadHunter86
    www.game-monitor.com
  • HeadHunter86
    Annyivel kiegészíteném még hogy: Csak elsődleges fegyver lehet nála, tehát csak a flamethower, és feltűnően a hátad mögött akar jönni :)
  • Nitramk
    bocs h 2x írok, de hol találok magyar Gmod és CSS szervereket?
  • Nitramk
    onnan h ha belelő egy ellen, akkor sebződik, hogy nem tud átmenni rajta az ellenség, és hogy valamiért nem az ellen bázisán spawnolt :) Ja meg hogy valakinek a nevét viseli.
  • motyodlee
    nos... lehet lenooboztok lámáztok meg hasonlók,de egyet kérdeznék:
    hogyan lehet felismerni a pl: pyro álcában levő spy-t?
  • kopa1
    http://garrysmod.blog.hu/
  • Narxis
    Jaja.
  • Nitramk
    oda van ám írva a HSZ alá h kinek ment, hogya éppen válasz az a HSZ.
    Nekem 8 h ki a moderátor itt.

Más: Megvettük CS:S-t meg G-modot packban. CS:S-t még frissíti, addig kipróbáltam Gmodot, és hát elkellene valami tutorial azokon kívül amik bent vannak. Ja meg felléptem egy szererre és nem volt fegyóm :) nem tudtok vmi tutorialt ajánlani?

Idáig már eljutottam:
  • Nkrissz
    Na jó remélem kiveszekedtétek magatokat egy időre most beszéljetek a játékról meg ilyenek.Inkább vegyetek egy boxzsákot azt üssétek azt (tök jól le lehet vele vezetni a feszültséget).
  • chooselee
    Jöhetne valaki aki oszt egy pár jelet...
  • chooselee
    Erre gondoltam én is...
  • Khy
    Te jó isten, Tibcsi ezt azért végképp nem kéne, ember gondolkozz már egy kicsit kérlek és moderáld magad!
  • Neoncsoves
    Én szívesen elvállalnám a házigazdaságot... Még sosem voltam házigazda, de szivesen törlöm a nem ide illő HSZeket :)
  • Ability
    Na mégiscsak sikerült jól agyondícsérnem magam, nézzétek el nekem. :P A lényeg, hogy ha nem is nekem, de valakinek el kell vállalnia. Szokás itt az SG-n viszont, hogy ha valaki felveti, akkor elmennek mellette, vagy senki sem jelentkezik. Szerintem mindenképp beszéljétek meg, látjátok, hogy milyen irányt vesz a topik, és utána az itt kialakult közösség jelöljön egy személyt.
  • jozing
    aha, most látjuk ki mennyire ízlésesen káromkodik. nem lehetne ezt abbahagyni? amúgy kinek ment az a "kultúrált" üzenet?
  • Ability
    Mit szólnátok, ha lenne egy házigazda a topikban? Szerintem elkellene. Közösen válasszátok meg akit érdemesnek tartotok erre. Ha nincs senki, akkor én szívesen elvállalom. Igaz engem nem ismertek, csak olvasni szoktam a topikot, de páran tudják ki vagyok. Annak idején én felügyeltem a Crysis topikba, amikor még napi 1000 üzenet jött, és úgy érzem ott is megálltam a helyem. (Meg mások is biztattak.) Mellesleg értek a webfejlesztéshez, szóval könnyebben boldogulnánk ha módosítani kell valamit, lenne is pár ötletem ide, hogy feldobjam a topikot. Ezen kívül sokat vagyok gépközelbe, tehát ha kell, akkor azonnal meg tudok akadályozni egy nagy flémháborút. Persze ez nem térítés, valószínűleg mindenki jobban szeretne olyan embert választani, akit már ismer. Én nem gyakran érzem szükségét annak, hogy hozzászóljak. Nem is magamat akarom jelölni, de szeritnem valakinek el kellene vállalni, és ha nincs más, akkor én szívesen megteszem.
  • PunkZoli
    engem csak az érdekel ,hogy te kinek lehetsz a lelki társa:DDDxd
  • donatus13
    NEEm beszélünk csúnyán :D itt kultúra honol politika
  • CoD23
    de igen az azzal ne is próbálkozzam?
  • Narxis
  • kopa1
    In the upcoming months --> Never
  • Nkrissz
    5 hete volt asszem a pyro update :D . (valamelyik kommentben írtam hogy Douggal csinálták az interjút ,de nem mert valami másik valveos csávóval)
    valve time
  • PunkZoli
    aszongya kb 5 hétes rendszerességgel jönnek a classok updatei:D hát mikor volt már a pyro?:D szvsz ezen a héten kell lennie egy hevi update nek
  • jozing
    nem, akkor add hozzá a steam listádhoz. tudtommal a black box ATi kártyákhoz járt régebben. de nem értem hogy most mi van. szedd le steamet meg black boxot, rakd fekl újra steamet majd black boxot, és add hozzá BB-t a listádhoz.
  • Nitramk
    ŐőŐőŐ... az nem tört véletlenül?
  • CoD23
    nincs is fenn a steam xD ez ilyen black boxos izé telkepítésnél nem telepedett
  • CoD23
    hogy lehet frissíteni ?? amúgy meg a régi gépemben nvidia vga van és azzal le lehet tölteni a gamet ingyen ott nincs ilyen gond??
  • Khy
    Hali! Steam mappád alatt van egy ilyen fájl: ClientRegistry.blob , töröld le és restartold a Steamed, elvileg le fog frissülni újra. Sok probléma szokott történni az új Steam kliens letöltéseknél, és lehet, hogy ezek miatt nem műkszik rendesen!
  • Code92
    nem ingyenes, csak "olcsó" 3e körül van most az ára, olvass figyelmesebben.
  • Nitramk
    valószínűleg a verziószámoddal van a probléma. frissítsed. gondolom warezoltál
  • CoD23
    hali!!
    segítsetek pls abban hogyha kapcsolódni akarok 1 szarverre akkor valami protokolos izét ír ki, meg ha egy szervert hozzá akarok adni a kedvencekhez akkor meg is találja a szervet és ott van hogy add... valami de nem lesz semmi nem látom a szervert a kedvencek közt!!
    ebben segítsetek pls!!
    előre is thx!!
  • Nkrissz
    link
    Itt van.
  • Nkrissz
    Az E3-on készítettek Douggal egy interjút és ő mondta ezeket.
  • jozing
    nyilváűnosan beszéljék megm, de a vita témába, és ne itt. pl amir krissz mondott az igenis ide vág, mert TF2, de a sok sárdobálás közepette elveszik az a 2 sor, ami engem jobban érdekel, mint narxis meg unbaised vitája...
    BF2 ingyenes? és krissz, hol olvastad? kiváncsi vagyok rája
  • Nitramk
    Hú de sokat írtatok.
    Pio: Valamiért neked mindig igazad van. :)
    Soulmate: lehtne szerényebben is.
    Neoncsöves: BF2 ingyenes? :O erre rákeresek :D
    Jozing: De TF2-vel kapcsolatos bannok. és szerintem egyáltalán nem baj hogy nyilvánosan beszélik meg a nézet eltéréseket.
    Tredor: Ne kötekedj... mind1.
    Head: ne húzd fel magad. Nyugi.
    Dodzylla: pedig érdemes lenne :)
    Krissz: Hol olvastad? Linket de gyorsan :) 15-en? :O
    Kopa: Persze mert szétstickyztem.
    RatBag: Nem rohamrendőrré updatelik :) Remélem.

Na asszem ennyi (nyi). Nem akartam 10 kommentben írni, csak h mindenkinél ott legyen h "Válasz 'xyz' üzenetére". :)
  • RatBaG #3353
    nekem ez a pajzsos minigun annyira nem jön be. inkább a pajzs magában + gumibot = tömegoszlató heavy. vagy esetleg melee upgradenek boxer az öklére.