30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#3612 Annyiban jó hogy kivették azt a +50 hp-t mert így pyro vs pyronál nem fog automatikusan a backburneres nyerni. Pyroval meg még az update előtt is el lehetett játszani, nem azt mondom hogy nem örültem a + hpnak de nem ráz meg nagyon hogy kivették, air compressort eddig se használtam sose a plusz backstab meg kurva hasznos lehet (csak anno nagyon lecsökkentették a felületet, régen közel oldalról is néha behozta ma meg teljesen hátból alig szal kicsi szerintem, belőhetnék valahova a kettő közé) -
#3611 Érdekes, hogy még update előtt simán lehetett aprítani pyroval, most meg új fegyverrel nem lehet. -
#3610 Backburner -
#3609 Tényleg taktikusabb: van +50 HP-d, szemből megrohansz egy demomant vagy egy soldier-t, demoman 3x eltalál pipe bombbal, soldier egy egész tár rakétát ereszt beléd, te felgyújtod és megölöd.
És mire is lett kitalálva? Hátulról megrohanásra... Elvették a +50 HP-t, mostmár ki lehetne próbálni, azt amire kitalálták. -
#3608 Nekem spec az nem tetszik, hogy 4! stickyt (ált. demomannal vagyok) sniper seggébe lövök és smgvel lekap. Medichez meg csomószor 5 sem elég... Megyek sírni steam fórumába. -
#3607 Milyen noob fegyó? Sokkal taktikusabb mint a sima. -
#3606 Betettem a TF2 leírás első webes változatát, amiben tuti sok hiba van, mert eléggé zombi módban csináltam, de azért használható. Majd javítok pár dolgot benne, én is láttam egy-két hibát. Egyébként ez még nem teljes, a vége lemaradt, de most nincs erőm folytatni. Hamarosan pótolva lesz. :P -
#3605 Egy nagy vicc lesz így a játék, nem tudom lelőni valamelyik játékost és rohanok sírni a steam fórumra? lol -
#3604 Milyen noobgun? -
#3603 állítólag azért szedték ki mert sok soldier panaszkodokk hközelről lehetetlen kinyírni a pyrokat... viszont így med sok értelme nincs í pyronak, mert közelről nem jó, távolról nem jó... akkor mikor jó? ennyi erővel nekem se tetszik, h a snieprnek van távcsöve, mert nem lehet távolról kiszedni... -
#3602 Én spec. örülök, hogy kiszedték a noobgunból a +50HP-t. -
#3601 "Players killing themselves will now give a kill credit to the last enemy who damaged them"
Ennek viszont örülök, k*rvára utálom, mikor 8 stickyt belelövök enemy soldier képébe és a végén megpörköli magát egy rakétával... -
#3600 Detto így vagyok vele. Valve sucks. -
#3599 Update után megszerettem pyrot (backburner + axtinguisher), de mostantól kb. soha nem fogok vele menni sztem... -
JackMeadow #3598 ma jön meg ámericábúl a tf2-öm húú de izgi -
#3597 Xaid, de amugy Steamen, TF2 -ben: Blacksheep
Age of Conanba volt a karim neve Xaid, csak lusta voltam csinálni egy másik logot ide sg-re:) -
#3596 tudom, h nem volt benne, de most h kivették a +50hp-t visszarakhatnák. vagy valami. xaio-nak igaza van. alig térnek el az eredetiktől, és pl kritzkriegnek semmi értelme nincs. 1x kipróbáltam és visszatértem sima überre, mivel taktikailag több értelme van. remélem heavyknél keratívak lesznek -
#3595 Szvsz az a baj, hogy kis mértékben térnek el az előző fegyverektől. Pölö én k*rvára lesz*rom, hogy most annál a Pyronál Backburner van vagy a másik és ugyanez a medices cuccoknál. Persze, jó móka a Kritzkrieg, de azért valljuk be a natúr übercharget többen használják. -
#3594 Backburner eddig sem tudott sűrített levegőt fújni... -
#3593 heh... ezeknek az új fegyóknak kezd elveszni az ételmük... most már a backburner is egy szar (mert az, kivették a visszalökőt, és az az 50HP nem nagy előny...). kritzkrieg se jó semmire... egyre szarabbak lesznek. -
macman507 #3592 Ki mit tud a "high fps configról"??? -
chooselee #3591 Hátulról krit....az is valami. Bár örülnék neki ha be is adná mindig,mert néha csak perkelem a hátát és csak ég,semmi krit... -
Neoncsoves #3590 pfffff akkor mostmár lényegében semmi értelme nem lesz a Pyro új fegyverének... -
#3589 Most jött ki egy Update: nem ad plussz HP-t a Pyronál a backburner, és még sok más bugfixet és módosítást tartalmaz.
Bővebb infó magyarul itt: http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=115 (még nem járt le a 30 nap :( copypaste) -
#3588 Nekem a solderrel könyebb ugrani mint demomannel :P nemtom miért . álltalában fordítva van
-
#3587 Én soldierrel eddig csak jump pályán voltam, úgyhogy ugrani tudok vele, ölni meg nem :DD -
#3586 én nekem a jump csak sticky-vel megy, soldierrel képtelen vagyok. nem tom a trükkös mozgását. -
#3585 És inkább az esésbe halsz bele:D -
#3584 jaja! majd letesztelem ha felmegyek legközelebb, 2 hete nem játszottam... -
#3583 közvetlen magad alá lősz? Mert ha igen akkor tényleg erősen pro vagy :D -
#3582 én nem szoktam nézni hogy mennyit megy le a hp-m :Pcsak az a lényeg hogy maradjon.
Amúgy ha pl 46 a hp-m és akkor még rocketjumpolok guggolva akkor még marad vagy 3 vagy 6 hpm -
#3581 akkor viszont pro vagyok (?) mert nekem guggolás nélkül szokott 50et sebezni... -
#3580 Pyro update óta muszáj leguggolni, mert ha nem akkor 80-90 HP-t levesz a rakéta.
Rendes rocket jumpban van guggolás, akkor csak 40-50 az önsebzés -
#3579 hát kb -
#3578 én meg nem tudtam, hogy le kell guggolni, mert quake-ben sem szoktam leguggolni rocket jump-nál:O -
#3577 Én is leszoktam guggolni -
#3576 Ha leguggolsz sokkal nagyobbat tudsz rocket jumpolni. -
#3575 köszii :) -
#3574 Na, oldalunkra kitettem egy tutorialt a spray készítésről/importálásról
Ez itt a reklám helye -
#3573 Nekem sosem konvertálta, mindig nekem kellett elkészítenem a .vtf-et. o_O
Mondjuk én tettem bele áttetszőséget is :D