30108
  • Ron Ragm
    Annyiban jó hogy kivették azt a +50 hp-t mert így pyro vs pyronál nem fog automatikusan a backburneres nyerni. Pyroval meg még az update előtt is el lehetett játszani, nem azt mondom hogy nem örültem a + hpnak de nem ráz meg nagyon hogy kivették, air compressort eddig se használtam sose a plusz backstab meg kurva hasznos lehet (csak anno nagyon lecsökkentették a felületet, régen közel oldalról is néha behozta ma meg teljesen hátból alig szal kicsi szerintem, belőhetnék valahova a kettő közé)
  • Twetr0x
    Érdekes, hogy még update előtt simán lehetett aprítani pyroval, most meg új fegyverrel nem lehet.
  • Twetr0x
    Backburner
  • Twetr0x
    Tényleg taktikusabb: van +50 HP-d, szemből megrohansz egy demomant vagy egy soldier-t, demoman 3x eltalál pipe bombbal, soldier egy egész tár rakétát ereszt beléd, te felgyújtod és megölöd.
    És mire is lett kitalálva? Hátulról megrohanásra... Elvették a +50 HP-t, mostmár ki lehetne próbálni, azt amire kitalálták.
  • TreDoR
    Nekem spec az nem tetszik, hogy 4! stickyt (ált. demomannal vagyok) sniper seggébe lövök és smgvel lekap. Medichez meg csomószor 5 sem elég... Megyek sírni steam fórumába.
  • HeadHunter86
    Milyen noob fegyó? Sokkal taktikusabb mint a sima.
  • Ability
    Betettem a TF2 leírás első webes változatát, amiben tuti sok hiba van, mert eléggé zombi módban csináltam, de azért használható. Majd javítok pár dolgot benne, én is láttam egy-két hibát. Egyébként ez még nem teljes, a vége lemaradt, de most nincs erőm folytatni. Hamarosan pótolva lesz. :P
  • Narxis
    Egy nagy vicc lesz így a játék, nem tudom lelőni valamelyik játékost és rohanok sírni a steam fórumra? lol
  • Narxis
    Milyen noobgun?
  • jozing
    állítólag azért szedték ki mert sok soldier panaszkodokk hközelről lehetetlen kinyírni a pyrokat... viszont így med sok értelme nincs í pyronak, mert közelről nem jó, távolról nem jó... akkor mikor jó? ennyi erővel nekem se tetszik, h a snieprnek van távcsöve, mert nem lehet távolról kiszedni...
  • Twetr0x
    Én spec. örülök, hogy kiszedték a noobgunból a +50HP-t.
  • TreDoR
    "Players killing themselves will now give a kill credit to the last enemy who damaged them"

Ennek viszont örülök, k*rvára utálom, mikor 8 stickyt belelövök enemy soldier képébe és a végén megpörköli magát egy rakétával...
  • Narxis
    Detto így vagyok vele. Valve sucks.
  • TreDoR
    Update után megszerettem pyrot (backburner + axtinguisher), de mostantól kb. soha nem fogok vele menni sztem...
  • JackMeadow
    ma jön meg ámericábúl a tf2-öm húú de izgi
  • Blacksheep333
    Xaid, de amugy Steamen, TF2 -ben: Blacksheep
    Age of Conanba volt a karim neve Xaid, csak lusta voltam csinálni egy másik logot ide sg-re:)
  • jozing
    tudom, h nem volt benne, de most h kivették a +50hp-t visszarakhatnák. vagy valami. xaio-nak igaza van. alig térnek el az eredetiktől, és pl kritzkriegnek semmi értelme nincs. 1x kipróbáltam és visszatértem sima überre, mivel taktikailag több értelme van. remélem heavyknél keratívak lesznek
  • Blacksheep333
    Szvsz az a baj, hogy kis mértékben térnek el az előző fegyverektől. Pölö én k*rvára lesz*rom, hogy most annál a Pyronál Backburner van vagy a másik és ugyanez a medices cuccoknál. Persze, jó móka a Kritzkrieg, de azért valljuk be a natúr übercharget többen használják.
  • Fenrir
    Backburner eddig sem tudott sűrített levegőt fújni...
  • jozing
    heh... ezeknek az új fegyóknak kezd elveszni az ételmük... most már a backburner is egy szar (mert az, kivették a visszalökőt, és az az 50HP nem nagy előny...). kritzkrieg se jó semmire... egyre szarabbak lesznek.
  • macman507
    Ki mit tud a "high fps configról"???
  • chooselee
    Hátulról krit....az is valami. Bár örülnék neki ha be is adná mindig,mert néha csak perkelem a hátát és csak ég,semmi krit...
  • Neoncsoves
    pfffff akkor mostmár lényegében semmi értelme nem lesz a Pyro új fegyverének...
  • ToMee0
    Most jött ki egy Update: nem ad plussz HP-t a Pyronál a backburner, és még sok más bugfixet és módosítást tartalmaz.

Bővebb infó magyarul itt: http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=115 (még nem járt le a 30 nap :( copypaste)
  • csokalaci
    Nekem a solderrel könyebb ugrani mint demomannel :P nemtom miért . álltalában fordítva van
  • Twetr0x
    Én soldierrel eddig csak jump pályán voltam, úgyhogy ugrani tudok vele, ölni meg nem :DD
  • jozing
    én nekem a jump csak sticky-vel megy, soldierrel képtelen vagyok. nem tom a trükkös mozgását.
  • Blacksheep333
    És inkább az esésbe halsz bele:D
  • RatBaG #3584
    jaja! majd letesztelem ha felmegyek legközelebb, 2 hete nem játszottam...
  • Twetr0x
    közvetlen magad alá lősz? Mert ha igen akkor tényleg erősen pro vagy :D
  • csokalaci
    én nem szoktam nézni hogy mennyit megy le a hp-m :Pcsak az a lényeg hogy maradjon.
    Amúgy ha pl 46 a hp-m és akkor még rocketjumpolok guggolva akkor még marad vagy 3 vagy 6 hpm
  • RatBaG #3581
    akkor viszont pro vagyok (?) mert nekem guggolás nélkül szokott 50et sebezni...
  • Twetr0x
    Pyro update óta muszáj leguggolni, mert ha nem akkor 80-90 HP-t levesz a rakéta.
    Rendes rocket jumpban van guggolás, akkor csak 40-50 az önsebzés
  • RatBaG #3579
    hát kb
  • Rage47
    én meg nem tudtam, hogy le kell guggolni, mert quake-ben sem szoktam leguggolni rocket jump-nál:O
  • csokalaci
    Én is leszoktam guggolni
  • TreDoR
    Ha leguggolsz sokkal nagyobbat tudsz rocket jumpolni.
  • Rage47
    köszii :)
  • Twetr0x
    Na, oldalunkra kitettem egy tutorialt a spray készítésről/importálásról
    Ez itt a reklám helye
  • Twetr0x
    Nekem sosem konvertálta, mindig nekem kellett elkészítenem a .vtf-et. o_O
    Mondjuk én tettem bele áttetszőséget is :D