30108
  • Narxis
    Így van.
  • jozing
    ja, de spy-t elég hamar kiszűrik akik veteránok, plusz ha észrevettek túlélési esélyed nagyon kevés. pyro nem nood kaszt,... van gyengéje és van erőssége. azért mert vki nem kedveli nem noob.
  • Loufee
    én legtöbbet spy-al szoktam jáccani, azzal jól meg lehet lepni az ellenséget
  • RatBaG #3649
    a pyro a legnúbabb kétgombos kaszt. ölni nem nehéz vele, csak túlélni...
  • Neoncsoves
    [URL=http://nerfnow.com/comic/44][/URL]
  • Jim Morrison
    Muhaha

Remélem észhez térnek a fejlesztők:)
  • chooselee
    Ez is durva...aktuális. :P

50HP
  • HeadHunter86
    Medic a legkönnyebb.
  • donatus13
    Nem hinném hogy ma lesz heavy update úgyis mondták volna hogy ma lesz...
  • jozing
    ma lesz haevy update? honnan tudjátok?

sztem soldier, pyro, demoman meg heavy az a kaszt, amivel könnyű játszani, de nehéz mesterének lenni.
  • Twetr0x
    Ez egy hosszú képregény sorozat egyik utolsó része :D
    Nerf Now
  • Twetr0x
    Hidd el a soldierek is sírtak. Majd abbamarad ez is.
  • chooselee
    Pontosan...aranyközép út...de ez van.
  • Unbaised
    Szerintem pedig pyro-nál jöhetett volna a köztes út: 200HP...ha az sem válik be akkor vissza a mostanira(175HP).
  • Narxis
    Sírok az 50hp miatt.
  • kicket
    Pyrot nehéz megölni Soldierrel? :) Ne röhögtessetek... Egy alá, pyro repül, ha ügyes vagy levegőben még 1 raksi, és ha leesik meghal, vagy ha nem akkor 1 shoti és fekszik. Viszont ha nem találod el levegőben, akkor meg még egyet alá had szálljon még. Nah meg nem a pyro így lett egyensúlyba helyezve a többi kasztal sztem, mert most is megégeted az ellenfelet, aztán krites baltával szépen helyben hagyod. Nem kell itt 50 hp-zni. Kreatívnak kell lenni. Ha tudod hogy sok soldier meg demoman van az ellenség csapatában, akkor nem backburnerrel fogsz szaladgálni, hanem visszaváltasz a régire, és megint te vagy előnyben. Gondolkozni kell, nem sírni az 50 hp miatt. Ennyi erővel sírhatnának a Soldierek is a 100%-os selfdamage miatt.
  • Jim Morrison
    XD
  • chooselee
    Azt írtam az egyik legerősebb. Nem lehet meghatározni melyik a legerősebb.....ki mivel jó. De a Soldier az erősek között van.
  • trident
  • Narxis
    Persze.
  • PunkZoli
    ma lesz hevi apdét
  • Doki17
    CS-s ugyhogy nem jó.
  • Narxis
    Szép. :D
  • Blacksheep333
    annyira*

OFF: Nemértem miért csak akkor lehet szerkeszteni amikor perkálok érte.
    OFF2: Milyen lett az új logom?:) jöhet negatív és pozitív kritika is:)
  • Blacksheep333
    Szerintem nem a legerősebb kaszt, csak egyszerü. A kezdők hamar megtanulnak vele használni és a tapasztaltabbak már annyi kitapasztalták, hogy trükköket is tudnak vele:D
  • Ability
    Köszi, javítottam.
  • csokalaci
    helló találtam egy hibát a leírásban :)
    A pyronál a fegyverbemutatónál a flamethower mellé az van írva hogy Rocket Launcher :P
  • norbi56
    Kb Pénteken ujra tudok jáccani:D:D:DMert apumnál(alsó konfig) is van net.Ez a gép meg má szar e helyett lesz az aláírásban látható cucc:D
  • jozing
    ja, nekem se mindig megy.
  • Narxis
    Ne tedd.
  • chooselee
    Igen én is azt hittem hogy laggolok,vagy ilyesmi. Plussz nekem még néha be sem gyullad az ellen, hogyha túl közel vagyok hozzá...azért ez is elég gáz....akkor ha belefekszek a tábortűzbe, akkor nem gyulladok meg?? :)
  • Rage47
    ja, sokszor csodálkozok, miért nem műxik a krites backburnerem. de akkor nem én vagyok a béna... :p
  • chooselee
    Szerintem Soldier a legnépszerűbb (és lehet az egyik legerősebb) kaszt, azért sírtak a soldieresek, hogy nem megy olyan könnyen lekenni a pyro-t. Az tény hogy sokkal esélyesebb lett a pyro a +HP-val (így már nem,hogy elvették),de tényleg kicsi a backburner krites felülete és még air compressor sincs benne. Így egy kalap légyfingot sem ér már szinte. Azért eléggé meg kellett így is dolgozni egy heavyt is hogy meghalljon, vagy egy sentry-t. Ha van medic vagy engy akkor meg szinte lehetetlen. A játék története elején nem úgy sikerült a pyro mint ahogy arra számítottak. Aztán nagyot javult a helyzet és tényleg erős lett...most meg szinte olyan mint az elején. Bár az update miatt egyik kedvenc kasztom lett, úgy hogy végülis nem sírok! :) ....csak akkor a backburner lehetne kicsit lazább, nem olyan hogy csak akkor aktiválódik a krit ha a heavy hátára fektetett érintőre merőlegesen pörkölök!!! :D (Szóval még is sírok! :) )
  • jozing
    hát igen... a pyro vs pyronál a backbureneres nyerhet, d ehát épp ezért kell megszerezni :). így 50hp nélkül meg szvsz nagyon leesett a használhatóság, akkor az airbalstot vissza rakhatták volna.

heavyt várom, remélem vmi ötletes lesz, nem csak ilyen, h critet kap shotival ha előtte 10 töltényt kapott minigunból... vmi hosszútávú puska jó lenne. pl: 2 töltény van benne, közepeset sebze, távolra is pontos, de nagyon lassan tölt újra. vagy pl a shotit átalakíthatnák, pl lehet duplát lőni mint HL2be.
  • HeadHunter86
    Szerverünk lehalt az update-től. Dolgozunk az ügyön.
  • vamisten
    Nagyon ütős lett a leírás, gratula hozzá! Valahogy így képzeltem el én is!

Majd beszéljük meg, hogy oldjuk meg a frissítését (mostani update miatt úgyis kellene javítani...)
  • HeadHunter86
    15 perc és Kartel Kocsma Ready lesz.
  • ToMee0
    Használd az airblastot! Jó móka :)
  • Neoncsoves
    Egyébként a Soldiereknek sír a szájuk? Én ahányszor megyek ellenük pyroval 100% hogy 2db crites raksit kapok a pofámba és esélyem sincs meglőni...
  • ToMee0
    Aki tud taktikusan játszani és kiismerte a pyrot, az update előtt és után is tud(ott) vele játszani. A lényeg, hogy úgy menj az enemy felé, hogy ne vegyen észre, kicsit pörköld meg (minél közelebbről) aztán távolodj és sorozd a sotiddal. Most akár azt is meg lehet csinálni, hogy a megpörkölés után ellököd magadtól a "pumpával" és utána sotizod és elmész. Ha tudod, hogy kb mennyit kell égetni és lőni, akkor azt is tudod, hogy el fog-e égni vagy sem. Nem vagyok egy pyro fan de a how to play the pyro videó alapján szerintem ez a legjobb módszer.