30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#3272 achievmentek, meg 3 új fegyó. változtattak mégsem heavynek adták ki hanem spynak. nekem már minden megvan :) -
#3271 anyáknapja? az május első vasárnapja :) spy-update? achievmnetek v bug-fixek? a norbi updatet láttam, nagyon nagy :) -
#3270 meg kis ARGO szidás, spy update, dustbowl kocsma, norbi update stb... -
donatus13 #3269 Áh semmi volt egy anyáknapja más semmii.. -
#3268 sziasztok, most jöttem nyaralásból. nem olvasok mindent vissza, majd bekapcsolódok. volt vmi érdemleges hír az elmúlt 7 -8 napban? -
donatus13 #3267 hát minden bokorra azért nem vok kiváncsi:D:D:D:D
-
#3266 Legalább dustbowl részleteivel is megismerkedhetsz. xD -
donatus13 #3265 Ogc vel semmi baj sincs csak az hogy nincs pálya csere:S -
#3264 A szervereken van egy olyan beállítás, ha vki nem mozdul meg adott ideig a szerver automatikusan kiteszi spectatorba aztán ha nem jön vissza x időn belül kick. Szóval nem biztos, hogy mindig egy admint kell hibáztatni! -
#3263 Dettó így jártam valamelyik nap, tök jól bevédtem egyik pontot erre kirak specbe, LOL. Szarul van konfigolva a szerver. -
#3262 na ezért jó OGC. Totál független klántól, nincs olyan h a tagok dirigálnak, mert csak admint van, akié a szerver. namost rajta áll hogy kit bannol, kit nem, és ő tud játszani, és el tudja fogadni hogyha lelövik... -
donatus13 #3261 De jó a kartel is lerakom a sentryt a pontra és beállok mögé javítani spy al überes heavyvel nem bírtak kiszedni erre kirak spectatorba nevetséges közbe sniper vagy egy soldier simán kiszedett volna igaz jól sarokba raktam magam de akkor is köcsögség.... -
#3260 :D -
#3259 v vedd meg az team fortress classickot 5 dollárért! -
#3258 nem. vedd meg. megéri. steamen keresztül 6000 pénz. -
#3257 thx megvan -
Danyi8888 #3256 cs all lehet h láma kérdés de kehet tört játékkal achievementeket szerezni bocs a warrez témáért de sajnost most csak ez van egyenlőre nincs pénzem megvenni
-
#3255 settings->friends-> és ott -
#3254 Szépek a pingek. Csodás lehetett így játszani. -
#3253 hol tom beállitani a nevet? -
#3252 Pontja... -
#3251 azért mr.smith-nek 559 fragje van! -
#3250 grat
-
#3249 juhé, megvan a doboz, ma már játék is lesz -
pirosBoci #3248 pyro update, de élveztem, jöhetne már vmi új...
-
#3247 Kicket mi a játékbéli neved? -
donatus13 #3246 Azon már túl vagyok .... -
#3245 látom unatkoztok, húzzatok játszani! :D -
#3244 Kung-fu panda mikor leszel? -
#3243 Mé nem? XD -
donatus13 #3242 HA enigma fönt van a kartelen attóól én olyaaaaan búúúúúúúúúúúúúússsss panda leszek Játszani se tok tőleXD -
#3241 Teeeeeeeeee szeméééééééééééééét :D -
#3240 na, lehet hogy te okoztad azt is h Narxist bannolták. Lehet h te banoltad :O :D -
kicket #3239 Argo szerver tulajnak üzenem, hogy vmit csináljon a szerverrel mert nekem megáll a sending client infónál és amikor reconnectelek akkor levág mindekit róla XDDDDDDDDDDDDDD és egy üres szerver fogad -
donatus13 #3238 TOlnám csak állandoan némeik fegyónál szét esik a kép és reloggolni kell meg minden kúrva idegesítő:D fölleg amikor enginerrel bejött a csavarkulcsnál:D -
#3237 ja, láttam toltad a gamét rendesen :D -
donatus13 #3236 én már maradok kartell-nél dustbowl-ból már elég volt pár napra:D -
#3235 ogc, kartell -
Pio #3234 Soha nem járok magyar szerverre. -
#3233 én igen