30108
  • kopa1
    Olvastam hogy a föld mégis lapos.
  • Nkrissz
    Ja és azt is olvastam hogy a team fortress 2-n 15-en dolgoznak .
  • Nkrissz
    Olvastam hogy a valve majd egyszerre több kasztnak akarja megcsinálni ezt a fegyver updatet.
  • Pio
    Nade ez egyáltalán nem zavar be. Ha alap "Sasha" van berakva, akkor másodlagosra bepörög, ha pedig az új, akkor nincs előre bepörgetés, mint az eredetinél viszont jobbgombra bepajzsol.
    Ez még logikus is lenne, illeszkedne az eddigi modellbe, hisz minden új fegyver ad egy kis bónuszt és egy kis maluszt, itt a bónusz a pajzs funkció lenne a malusz pedig az, hogy pajzsolva nem tudsz sehogy támadni illetve nem lehet bepörgetni ("spinelni") az új fegyvert.
  • donatus13
    Bocs srácok nincs kedvem végig olvasni a regényeket de én annyit tennék hozzá hogy ez nem a fikázós topic elég volt, menjetek privibe különben jönnek majd az adminok és vége lesz :) csak nem biztos hogy simán szóval én szóltam le kéne állni. NEM UGATÓS TOPIC
  • Unbaised
    Menjetek?
  • HeadHunter86
    Na mi van miért vagy kiakava ennyire? Csak nem magadra vetted. Jajj szegény gyerek, de sajnállak. Menjetek vissza oda ahonnan jöttetek, mióta itt vagytok a fórumon nem is a TF-ről szól a dolog.

Tudod kivel beszélj így te kis taknyos.
  • TreDoR
    Naja, de pyro-nál eredetileg nem volt másodlagos tüzelés, heavy-nél viszont igen.
  • chooselee
    Spin,de pl akkor az nem lenne! :D Mint a lángszórónál: a réginél most már a "léglöket" van a backburnernél meg nyista...
  • TreDoR
    Jobb klikk a spin (bár nekem az a fire).
  • Unbaised
    NE már....annyira megy az egymás baszogatása hogy nemigaz...
    Lefogadom hogy mindenki idefog jönni hétvégére, és mondja a maga igazát.

Neoncsöves: Általában mindig odaírjuk ha war következett...max 1-2 fordult elő hogy nem...azt is valószinűleg időhiány miatt, ezért elnézést is kérek. A többiben igazad van!
  • chooselee
    Remélem lesz ilyen kreatív a tényleges update is.
  • chooselee
    Nagy ötlet ez a páncél,jobb klikkre beraknák nem lenne rossz.Bár a rakéta ellen akkor sem védene teljesen,bár csökkenthetné a hatását.Az elefántlövő sem kutya.Csak két golyó+lassú töltés szerintem ellensúlyozná a 100% kritet!! :D Jöhetne már valami infó a tényleges update-ről...
  • TreDoR
    Egyébként mikor hozzátok ide a többi ARGO-st? Mert sokan vagytok, de nem vagytok elegen.
  • TreDoR
    Sry, legközelebb úgy oldom meg helyzetet, hogy veszek demot és küldöm valvenak. Jah, failed, mert többet nem megyek szerótokra.
  • pirosBoci
    tibcsi mielött bárkit is kritizálsz nem hiszem, hogy körülötted mindenki hülye... lehet, h veled van a baj és ez mutatja a kis "tibcsi" a.k.a soulmate fan group ot ami erre van
  • pirosBoci
    szia soulmate, megy az animal pr0n?aki cr. s azt utálod???az msc, argo, g2ß, gff klánokat miért szereted?pacijuice
  • jozing
    ja amúgy stemem: Jozing, bárki felvehet, csak legyen normális, és ne legyen normáltalan.
  • jozing
    na, én a világért se akarok belefolyni, de belefogok! ngem az ARGO klánnál (bár nem sokat TF2őzök) még nem ért sérelem semilyen fokon, ugy h valszeg mindennek van oka-okozata (kauzalitás), és az igazság valszeg megint az arany középút, de mind1 is.
    a kérésem: rendezzétek ezt e-mailben, privátban vagy steamen vagy nemtudom min, de ne itt a TF2 fórumon, mivel a topic címe TF2, nem pedig "ki-kit bannolt ok nélkül és ellenérvek" vagy valami hasonló... szal értitek.
    nekem is vannak gondjaim bizonyios ember típusokkal, emberekkel szerverekkel meg sok mindennel, de azt nem itt kezdem el regény formájában publikálni.
    remélem nem csa én gondolom így, a vitát folytassátok, de engem speciel cseppet sem érdekel, főleg nem itt!
  • Soulmate
    sőt szerintem többen is csak nem merik ezt felválalni..
  • Soulmate
    "Én igazából a cR-eseket utálom de nagyon" már ketten vagyunk Neoncsöves
  • Neoncsoves
    Jó figyelj, régen kurva sokat jártunk a szerveretekre, nem is volt gond. Csak számunkra néha érdekes volt, hogy teli volt a szerver kövmapon meg már kb 10en maradtunk. Meg szó nélkül jelszavazás... Oké, ti szerveretek, de nem tart semeddig szerintem beírni hogy: Bocs srácok, achievementezni szeretnénk, ezért lezárjuk a szervert... x óra múlva nyitva lesz. Mostmár csak külföldi szerverekre járok fel, ott nincs anyázás, nem mikrofonon keresztül beszélik meg JÁTÉKBAN minden gondjukat, hogy XY jösz-e BF2zni meg CoDozni... Engem nem érdekel, lehet több multis játékkal játszok mint Te... BF2-ben is megszűntek a magyar EA RANKED Szerverek mert sok láma TKzott, stb. CoDozni meg magyar szerverre erkölcsből nem ajánlott fölmenni, mert esetleg jobban megy mint szokott és megy a kurvaanyádattegecicsiteeeeeeer, stb. Lehet jobban tudom mint te, mivel CoD1 óta játszok az összes részével. a CoD4 röviden szánalmas játék, ezért maradtam CoD2nél, ahol általában a magyar ellenfél miután kikapott úgy lép le hogy: a kurva anyátok geci csiterek mentek a szégyenfalra, blablabla... CS:Source-ban van 1-2 kultúrűlt szerver, köztük az SG. Igazából csak ott szoktam játszani, de a nagyobb pubszeróko is biztos megy az anyázás. Azt vettem észre, külföldi szervereken tized ennyi beszólogatós ember van. Néha följön 1-2 de azok vagy kilépnek, vagy kirugják őket. Egyébként én elismerem, hogy lehet jobban játszol, sőt! Régebb óta is. Első vagy a Kartel-en, ehhez gratulálok, de most minden sértegetés nélkül. Viszont, azt utálom aki csak a STATRA MEGY!!! Én igazából a cR-eseket utálom de nagyon, nem nyilatkozok arról, hogy miért. Csupán azért, mert mindig egy oldalra beállnak és kör végén arra élveznek, hogy ők most nyertek. ARGO-sok legalább próbálnak "balanszt" teremteni a szerveren. Igazából ha több cR-es van fent, néha felzúdulunk ATOMosok, 3-4en és beállunk ellenük. Csak aztán jövünk rá, hogy sok a láma mellettünk, tehát támadóban lerakja a legelső pontra a sentryt :))))) meg ilyenek... MEg idióta helyekre raknak teleportot például... Igazából egyedül BF2-ben volt egy időben kultúrált magyar réteg, csak amióta olcsó lett a játék sok lett a paraszt. Egészen CoDUO-ig még normális volt a CoDos magyar réteg... Aztán jöttek az olyanok akiknek fingjuk nem volt a játékról de fikázni tudták a játékot, meg csíterezni...
  • Unbaised
    Neeeeeee...Vége!!!!!!
  • Soulmate
    head légyszives takarodj innen el....nincs szükségünk a tomee stilúsra..
    ha anyád tudná milyen hülye vagy bemenne az állatkertbe és kivenne egy pávián-t és azt tartaná helyetted...nem szeretem az ilyen nyálas köcsögket mint te..menj be pesten a Kék Kaviárba és ott éld ki meleg hajlamaidat...sok embernek segitenél evvel...
  • Ability
  • Khy
    Igazad van Pio és ellnézést mindenkitől...

Én személy szerint remélem tudok tanulni a hibáimból.
    Még 1x bocs.
  • Pio
    Eszem ágában sincs belefolyni a vitába, úgyse játszok magyar szerveren, de ezek megfogtak:

"Ban-t kinek és miért adunk... Egy részt miért kéne megindokolni, hogy miért? Public szerver az igaz, de mi béreljük és nem "te"." by Khy

és

"értem én csak leszarlak :D:D" by Unbaised

Természetesen nem akarok állástfoglalni az ügyben, csak annyit szeretnék mondani, hogy srácok, szerintem próbáljátok meg másképp, ha gondoljátok. Ezzel pont táptalajul szolgáltok az ilyen "magyar mentalitás" jelzőknek. Természetesen felvehettek ilyen stílust, mert tényleg lehetőségetek van rá, de tényleg szépen kérem, hogy csak azért, mert megtehetitek még ne feltétlenül tegyétek meg. Ti sokat adtok a magyar TF2 scenehez, mert egyrészt van egy jókis klánotok, egy honlapotok és egy fasza szerveretek is. Próbáljátok meg legalább átgondolni, hogy nem lenne-e érdemes mentalitást váltani és úgy felfogni ezt az egészet, hogy nem a playerek vannak értetek, hanem Ti vagytok a magyar közösségért? És a legbicskanyitogatóbb postot is éretten, tisztelettel kezelni és barátként viszonyulni a magyar játékosokhoz, úgy, mintha Ti is egyek lennétek közülük és nem úgy, hogy Ti vagytok a szervertulajok és Ti emiatt megtehettek sokmindent és meg is teszitek, mert "felsőbbrendűek" (idétlen szó ide, de máshogy nem tudtam megfogalazni) vagytok.
    Egyrészt így sokkal reálisabb esélye lenne az ilyen helyzetek megoldásának, mert az biztos, hogy az ilyen adokkapok szájkarate sehova sem vezet. Másrészt pedig rövidtávon nehéz, hálátlan munka lenne de hosszútávon ezerszeresen megtérülne, mert nagyon nagyra becsülne, tisztelne Titeket a magyar scene ha amellett, hogy egy szervert, egy jó klánt és néhány jó játékost még tisztességes, korrekt, segítőkész embereket, intelligens, türelmes viselkedést is "adnátok" a közösségnek.

Nagyon szépen kérem, hogy ne vegyétek flamegerjesztőnek a postomat, a célom tényleg az, hogy "gondolatot ébresszek" mert bár nem vagyok nagy TF2-s de szoktam nézegetni a honlapokat, fórumokat és nagyon szomorú azt látni, hogy mindig ez megy... Lehet ezt egészen másképp is csinálni, na.

És természetesen a másik oldalt is lehet kritizálni, a "másik oldal" is lehet ugyanúgy primitív, de értsétek meg, hogy Ti egy közösségformáló erő vagytok és éppezért sokkal nagyobb a felelősségetek, sokkal nagyobb súlya van a tetteiteknek, amikre sokan megkockáztatom hogy akár példaként is tekintenek ebben a kis közösségben.

Na elnézést a hosszúért és boccs, ha néhol túlzásokba estem, további jó fregelést mindenkinek :D
  • Khy
    Nem arról van szó Kedves Narxis, hogy nem tetszik az, hogy felemeled a hangod és kiállsz 1-2 úgymond "jogtalan" bann miatt, hanem az, hogy ezt ilyen módon teszed. Ez az Internet csodája, otthon ül az ember a kis szobájában és irogat egy fórumba (mint ahogyan azt én is teszem) és szidja a másikat össze-vissza. Kibannoltak, fájt? Menj és sird ki magad, majd menj vissza játszani. "Én nem csináltam semmit és mégis kidobtak" ... biztos van ilyen, de nem hiszem, hogy kollektiven Ránk kéne nyomni a bélyeget.

Idézet:
    "Az, hogy szerinted nem fontos megindokolni mert ti bérlitek csak titeket minősít. Indítok egy országos napilapot ahol csak az argo-t mint klánt szidom, azért mert enyém a napilap bármit megtehetek? Vagy indítok egy szervert ahonnan mindenkit bannolok mert enyém a szerver. Ez olyan szinten dedós, hogy elképesztő."

Dedós, szerintem nem. "Vásárolsz egy biciklit, majd kiteszed az utcára, hogy had bringázzon a többi srác is egy kicsit, akinek nincs bringája, majd az egyik megkarcolja, mit teszel, odamész és megveregteted a hátát, hogy ügyes vagy, vagy elveszed tőle a biciklit?" Tessék itt egy jobb hasonlat, csak, hogy a Te szinteden maradjunk...

Van egy szerver szabályzat, be kéne tartani és nem lenne gond. Az a dedós, ha ennyire egyszerű dolgokat nem lehet elvárni... Vagy nem tudsz olvasni????

Kértem, hogy gyere oda játszani? Reklámoztam bármilyen fórumon is, hogy gyere az Argo szerverre, NEM. Saját döntésed, hogy jössz-e vagy sem.

Amúgy is utálom a névtelenségbe búrkolozó kis Nubokat...

• DJ bigpapa
    A bann oka például könnyen az is lehetett,hogy laggoltál, mint az állat! Ahhoz képest mennyire nem tetszik a szerverünk, ahhoz képest túl sokszor látlak fent és nem egyszer úgy laggolsz, hogy levitálsz a levegőben!
    A fórumos bann beíros dologról meg annyit,hogy ha bannolunk max 1-2 órát kap az ember, mire a sértett véletlenül felmegy a fórumra olvasgatni már régen nem aktuális a téma, így csak a hosszabb bannt kapott emberek szerepelnek a listában!
    A másik, hogy itt rettentő mód jár a szád, ennek ellenére tegnap jelölsz friendsnek, hogy segítsek! Na szép! Itt nagyokat mondasz, de civilben meg sunnyogsz össze-vissza! Még a Steam-es nevedet sem vagy képes felvállalni!
  • Ability
    Azért nehogy azt hidd, hogy különb a stílusod nála. Bejöttök ide fennhangon ... és tényleg, igazatok van, Ti szerveretek, azt csináltok amit akartok, de fogadd el, hogy másoknak véleménye van, és ha meg akartok oldani a problémát, akkor változtatni kellene a Ti hozzáállásotokon is.
  • Unbaised
    Szóval a permanent bann jobb lett volna neked...értem én csak leszarlak :D:D
  • Narxis
    Mondtam, hogy nem érdekelsz, ha permanent ban lett volna akkor talán, de nem hiányzik még az, hogy steamen is felbasszátok a vérnyomásom.
  • Narxis
    1. Normális helyeken megindokolják. Méghozzá ezt az üzenetet kapja a delikvens: You have been banned from this server. Reason: káromkodás/csitelés stb.

Az, hogy szerinted nem fontos megindokolni mert ti bérlitek csak titeket minősít. Indítok egy országos napilapot ahol csak az argo-t mint klánt szidom, azért mert enyém a napilap bármit megtehetek? Vagy indítok egy szervert ahonnan mindenkit bannolok mert enyém a szerver. Ez olyan szinten dedós, hogy elképesztő.

"Bár mint ahogy az látható, a honlapunkon direkt nyitottam egy ilyen fórum topicot, hogy kit és miért ban, de csak én használom ezek szerint."

"nem nézitek a szerver loggot? Normális vagy? Látszik, hogy életedben hozzá sem szagoltál még ilyen dolgokhoz.. nyálazz már át 5000 oldalt..."

Ezt úgy oldották meg CS-be, hogy minden klántag köteles kiírni a klán weboldalára a ban időpontját, bannolt nevét, okot. Aki nem teszi az úgyis lebukik, mert mennek a fórumra panaszkodni, így aki oktalanul bannolt az elbúcsúzhat egy időre az admin jogkörétől. Ajánlom figyelmedbe az SG CS:Source szerverét. Hozzáállás tekintetében pedig bármelyik külföldi szervert.

Nagyon jól szervezett klán, ismét gratula.

"Narxis: Passt rakunk a szerverre... És? Baj? Te mondtad van több szerver is... Ja, hogy nem férsz be Calira..... :)"

Onnan jövök most is, ég és föld a különbség a két szerver és az adminok viselkedése között.

"Utálom, ha a hátunk mögött ócsárol bárki bárkit, Legyen annyi vér a pucádban, hogy a honlapunkon teszed azt..."

Amit csak te látogatsz?

"Befejeztem."

A baromságok írogatását? Örülök. Eddig is felemeltem a hangom ha jogtalanul ért ban/kick egyéb probléma ezután is fel fogom, nem érdekel, hogy ez az argo klánnak nem tetszik.
  • Unbaised
    Ennyi vagy látod....
  • Narxis
    Leszarom, nem érdekelsz.
  • Unbaised
    Narxis-ra....osztja az észt "névtelenül".
    Khy-nak milyen igaza van
  • Khy
    Szervusztok!

Kicsit megkésve bár, de csak most kapcsolódtam be a témába. Pár dolgot szeretnék itt rendbe tenni, az szerverünkel és muködésével kapcsolatban. (Argo szerver).

-1 dolgoban igazat adok mindenkinek, nem csak az Argo szerver létezik, tehát nyitott a pálya. De ha már vagyunk és van egy szerverünk, ne ócsárold kérlek a másik munkáját, pl szerverbeállitások vagy muködés, mert nem te szenvedtél vele órák hosszat, vagy ha ilyen Pro vagy, miért nem kezded el reklámozni magad.

-2 Ban-t kinek és miért adunk... Egy részt miért kéne megindokolni, hogy miért? Public szerver az igaz, de mi béreljük és nem "te". Bár mint ahogy az látható, a honlapunkon direkt nyitottam egy ilyen fórum topicot, hogy kit és miért ban, de csak én használom ezek szerint.

-3 nem nézitek a szerver loggot? Normális vagy? Látszik, hogy életedben hozzá sem szagoltál még ilyen dolgokhoz.. nyálazz már át 5000 oldalt...

-4 Narxis: Passt rakunk a szerverre... És? Baj? Te mondtad van több szerver is... Ja, hogy nem férsz be Calira..... :)

-5 Tredor: Imádom, hogy imádsz minkent, emlékszem egy esetre, gyepáltam az arcodat, mint az állat és gyerekes módon benyomtad chatbe, hogy "Köcsög wh-s" és azonnal disconnectáltál, hát ez nagyon felnott viselkedés mondhatnám...

-6 AFK és High Ping Kicker azért van, mert különben mindenki pampogna, hogy Jaaaaaaj már megint afkn van ez meg az, meg már megint laggolok.....

-7 Utálom, ha a hátunk mögött ócsárol bárki bárkit, Legyen annyi vér a pucádban, hogy a honlapunkon teszed azt...

Befejeztem.
  • Jim Morrison
    Sztem rád. írd meg esetleg én veszlek fel :D
  • jozing
    nem rossz koncepció, mondjuk arra van esély h az öklös megoldás nagyon hasonló loesz.

unbaised: rám gondolsz vagy narxisra? mert megadom szívesen.
  • Nkrissz
    Ezt csak egy rajongó rajzolta ,nem ilyenek lesznek az új fegyók.