30108
  • Nkrissz
    Szerintem Mashé jó lesz.Nekem rohadtul tetszik.
  • Unbaised
    Mash ez nagyon állat!
  • Rage47
    ehh én is az alsót választottam a klánom oldalának :))
  • Doki17
    Összedobtam egy kis bannert tudom nem nagy szám de ennyire futja a Ps tudásomból
  • Ability
    Ezek nagyon jók, szerintem csinálok az alsóból egy jobb bannert. Amúgy megkaptam a legfrissebb leírást, el is kezdtem, de nagyon lassan haladok, nem tudom mikor lesz kész. Sok kiskép, meg szöveg tördelés... nem a legjobb része. :P
  • RatBaG #3527
    alapanyagnak...

• jozing
    fenrir: ne érts félre, a szüleimet becsülöm és szeretem tiszta szívemből! nem azzal van a baj, h rám parancsol nert sokat vagyok a gép előtt (mellesleg igazuk van), hanem azért mert 15 évesen ne fél tízkor menjek aludni. sztem nyári szünetben a 11 óra egyáltalán nincs későn.

heavy achikat várom, mostanába meg spykodok!
  • Nkrissz
    A régi banner jobb volt.A mostani már vagy ezer éves és nem is így néznek ki a kasztok.
  • Fenrir
    Majd később örülni fogsz annak, hogy egyáltalán törődnek veled, sok "sorstársad" van akit elhanyagolnak, ilyenekkel van tele pl a fiatalkorúak börtöne meg a javítóintézetek.

Én is így voltam vele amikor 15 voltam, de egyáltalán nem bánom hogy így történt mert így "öregen" (hétfőn leszek 27 :) nem vadultam el egyáltalán, mondhatni teljesen normális életet élek.
  • Nivea
    csapj az asztalra! és mond meg h akuty fáját már 15 éves vagyok, nem parancsolsz nekem! és ha kockulni akarok akkor kockulok! most job lenne ha a téren innék?
  • jozing
    nem, 15 vagyok. és ez idegesít benne. tavaly nyáron éjfélig mege gyig fent voltam most meg tízig... pfff. majd beszélek a fejével. ez a rtégi csapatkép, azért olyan furcs aza összes kaszt
  • chooselee
    Vagy hasonlót lehetne....
  • chooselee
    Majd kialakul,de a flash tényleg jobb volt, és arra oldara lehetne rakni gombokat, ha rámész egérrel bekúszik jobban. Cod2 topikból "loptam" az ötletet. :P
  • Rage47
    az enyém jobban tetszett^^, flash alá is lehet rakni linkeket :)
    de végülis mind1, ha ezt akarjátok legyen:)
  • Fenrir
    Jó a banner:

Scout kezében a sniper SMG-je :P
  • bertino
  • trident
  • trident
    Hirtelen furcsa volt, de jó egyébként!:)

Mindenkép jó, ha a legfontosabb infók elérhetők könnyen, a struktúra, design meg kialakul.
  • Ability
    Remélem nem bánjátok, de nyugdíjba küldtem a régi bannert. Úgy gondolom, hogy folyamatosan bővülni fognak az információk, amiket meg kellene jeleníteni a fejlécben, így egyelőre ez egy jobb megoldás, hogy szépen, link formájában a banner alatt sorakoznak. Ha valaki szeretne valami kreatívabb bannert, akkor ki lehet cserélni természetesen. A leírás még nincs belinkelve, remélem hamarosan megkapom a legfrissebb verziót, és akkor megcsinálom webes formába.
  • Fenrir
    Tippelek:

14 alatt vagy?
  • jozing
    ha nincsenek őseim sokáig fent lehetek. de any amár fél tízkor elkezd beszélni h lassan menjek aludni. no comment. mondjuk az érdekes, h a nővérem este egykor még mászkálhat. akkor ennyo erővel énis Tf2őzhetek.
  • Rage47
    Tudja valaki hogy lehet pörgetni egy demoban?
  • Nitramk
    te még fent vagy? :D várjál megyek
  • jozing
    én már annyira kocka vagyok, h poligonnak számítok!
  • bertino
    aha.... hát ez a gameban látom, steamben nem dolog CSS-nál volt már nekem.
    megcsinálhatnák normálisan ezt a steamet... grr
  • Nitramk
    őőő... nekem asszem azok a szerverek amiket steambe raktam be favourite-nek azok nem lászódnak, ami meg TF2-be van favolva, az meg steamen nem látszik.

Egy hétig nem leszek. Kicsit csökkentem a kockaságot.most majd háromszög leszek :D
  • Nkrissz
    Ilyen nekem is volt.Újra föl kell venned a szerókat.
  • bertino
    valaki meg tudja mondani, hogy a TF2 favorite szervereket ménem mutatja a steamem ?
  • Aquir
    szuper
  • vamisten
    Hali!

Grat a házigazdasághoz, igen ráfért már erre a topicra is (elvégre nem vitafórumot akarok olvasni, arra ott van a Mónyika só...)

Nyugodtan felrakhatod, átalakíthatod, azért csináltam, hogy mindenki profitáljon belőle. A webes formára történő átalakítás engem is érdekelne, de teljesen hülye vagyok hozzá...Ha kell az állomány, átlőhetem emilben.

Üdv,

Zseniális (G.) Teknős
  • Ability
    Megkaptam a házigazda jogot, ezek szerint 3 nap az átfutási idő. Mára programom van, de majd ha lesz időm, akkor feldobom a topikot kicsit. Van pár ötletem, hogy mivel tudnám jobbá tenni. És a legfőbb ugye: mostantól próbálom kontrollálni a vitákat, illetve takarítani utána, hogy másnak ne ezt kelljen olvasnia. Egyébként volt itt egy tevékeny srác, aki csinált TF2 leírást. Arra gondoltam, hogy ha hozzájárul, akkor valamilyen formában elérhetővé kellene tenni itt a topikban. Egy link rá, vagy konkrétan megcsinálni weboldalként is. Utóbbi jó lenne, nem mindenkinek van Office csomagja, illetve gyorsabban hozzá lehet férni. Ezt be is vállalnám, kérdés, hogy a szerző mit szól ehhez.
  • RatBaG #3501
    nem a G-n vagyok kiakadva, hanem azon, hogy minek guggolni? ezek szerint én szarul csinálom? jó tudni

egyébként elég cink, hogy még egy ilyen egyszerű játékban is scriptekkel kell szarakodni...
  • Blacksheep333
    Tudok én, csak kicsit szar érzés, mikor waron azon bukok el, hogy éppen nem sikerült:)
  • Nitramk
    én is anélkül szoktam. csak egyszer kipróbáltam régebben, nem működött atan írtam :D
  • Doki17
    Én tudok nem azért érdekelt csak kíváncsi voltam milyen vele, de rájöttem hogy ugyanígy ugrok magamtól is. Csak leírtam mielőtt bárki meggyanúsítana
  • HeadHunter86
    Script nélkül nem tudtok rocet jumpolni? Milyen TF-esek vagytok ti, szégyen :)
  • Doki17
    Köszi működik.
  • Ability
    Vagy azt csinálod, amit mondtam, és beírod ezt minden class configjába:

bind "MOUSE2" "+attack2"

... vagy a másik módszer, hogy csinálsz egy új szöveges állományt, elmented valami.cfg néven, és beleírod az összes olyan osztály specifikus bindet, amivel alaphelyzetbe hozod a beállításokat. Tehát ide is a fenti kód kell, ennek csak az lesz az előnye, hogy ha több ilyen bind is van, akkor egy helyre tudod gyűjteni őket. Ennyivel még nincs kész, ez után minden osztály config állományába be kell írnod, hogy: exec valami.cfg, amivel tulajdonképpen lefuttatod az új konfig állományaidat, ami felülírja a beállításokat, ha osztályt váltasz.
  • Doki17
    Mit kell pontosan beírni a többi karakterhez?
  • Blacksheep333
    Mi ezt úgy oldottuk meg hogy csináltunk egy cfg -t ami unbindeli azokat a scripteket amiket nem az össszes class használ és ezt a cfg -t minden class cfg -be be exec eltük.

Elnézést ha hülyén fejeztem ki magam:D