30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
chooselee #3732 Nem mondod??Legfeelingesebb FPS "sorozat"!!Szerintem ess neki egymás után a részeknek is.Annyira jó...le sem lehet rakni.Én minden percét élveztem.Kreatív, ötletes... -
#3731 Jah és lesz valami verseny:
http://www.thecgs.com/index.php?s=events&d=proamsignup
ingyen van,mert ez az első verseny -
#3730 Nekem is megy
-
#3729 nekem megy -
Neoncsoves #3728 nektek sem megy a steam? -
#3727 martinez: steamen 7500ft orange box, majdnemhogy egyszerűbb mitn a dobozos! nagyon megéri, a világ legjobb csapatától, a világ 3 legjobb játékárt 8és kiegekk is vannak benne!). cedd meg, tört szervereket nehéz találni + VALVe le is tilthat örökre steamről!
-
#3726 OFF
Portal rövid, de volt a flash verzió, amihez megcsinálták a pályákat a rendes portalba. Hosszabb, és itt-ott nehezebb is.
Portal: The Flash Version
Portal: The Flash Version Mappack
Mindkettőt végigtoltam, nagyon élvezetes :)
ON -
#3725 Peggle is tök jó:)
TF2 meg megunhatatlan, minden meccs tartogat vmi meglepetést:) nagyon ritka az ilyen game. -
#3724 meg lost coast meg vmi peggle extreme :D igazából mindegyik miatt megéri. tf2vel azóta játszom amióta megvan (karácsony). Portal sztem nagyon rövid. Half-life-ból meg még csak a HL2-t toltam végig. -
#3723 " [ Vásárálás Steam-en ]" -
#3722 HL2 + EP1 +EP2 + Portal + TF2 -
#3721 -
#3720 5 meik játékok?én úgy tudtam 3 a TF2 a Half Life 2 EP2+ a portál nem? -
#3719 Sőt, ha steamen veszed meg még ennél is jóval olcsóbb! -
#3718 5 játék van a boxban -
#3717 ja 10 vagy 11 ezerért 1 új játékot veszel annyiért itt meg 3 zsír játék:D -
#3716 3 ZSÍR játék egyben. :P -
#3715 aha vágom!de ha megveszem az orange boxot akkor 3 játék egyben :D -
#3714 nagyon jó lett a leírás Zseni. -
#3713 Egyértelmű a válasz: vedd meg eredetiben! Érdemes elgondolkodni a steames vásárláson, akár Orange Box-ot is, jobban megéri. A steames fórumokat olvasgatva javasolják az állandó ban elkerülése miatt, ha korábban használtál nem eredeti verziót steames játékokból, akkor nem árt egy format és teljesen friss win telepítés. Ellenkező esetben a VAC kitilthat eredeti játékod ellenére is! (Eredeti szoftver, valódi előny XD) -
#3712 tudtommal nincs masgyar tört szerver. -
#3711 ok köszi a választ! -
#3710 Vedd meg, megéri. -
#3709 valaki segítene nekem?az a problémám hogy meik warez verziót töltsem le ??steameset vagy a nélkülit?és vannak e magyar tört szerók?vagy vegyem meg eredetiben mert akkor fel tudok menni magyar szerókra?Köszi a választ! -
JackMeadow #3708 Hiába irom be a consolba h name xy nem változik :( hogy lehet megváltoztatni? -
#3707 okés így már jó. kicsit furcsa az elején, de majd megszokom. így sokkal gyorsabb főleg a meele meg könyebb reagálni. nem kell a q-val vacakolni h meik volt az utolsó amit használtam, meg a görgős megoldás is gagyi volt. -
#3706 Fast Weapon switchet kapcsold be és akkor jó lesz. -
#3705 tomee: ez azért nem jó, mert megnyomom és még tüzet is nyomnom kell, tehát sok érteléme nincs. vagy állítsam át gyors fegyó váltásra? -
#3704 tomee: köszi! de ez oylan h megnyomom és átvált, nem kell utána tüzelést nyomnom, ugye? -
#3703 na elolvastam. :P az a spy-os ucc nagyon tetszik :) az eleje nagyon profi. meg az új banner is jó lett. -
#3702 bind Q "slot2"
bind MOUSE3 "slot3"
bind SHIFT "slot1"
ezt egyébként simán be tudod állítani a menüben is -
#3701 Ez durva. -
kicket #3700 Most is csomószor restartolgatta.
Ezzel a szöveggel:
a szerveren war lesz ha nem tetszik lehet menni külföldire, holland gecikkel játszani. -
#3699 -
#3698 mennyit írtatok már? 187 új hozzászólás? gebednétek már meg :D -
#3697 nkem most ment a kartel kocsma... BTW, segítenétek megírni nekem egy scriptet? igazán egyszerű a kérséem, mivel az alap gombkiosztásban nehéz a fegyverek elérése, én vmi ilyesmire gondoltam:
q=másodlagos fegyvert vezsi elő, nem az utolsót.
mouse3=a meele fegyvert veszi elő.
és mondjuk a shiftet nem hazsnálja semmi sem Tf2-ben az lenne az elsődleges. vagy ezek kombinációja, nem tudna vki segíteni? minden kasztra érvényesek kéne lennie. -
#3696 most kérdezed, vagy feltörték?! -
kicket #3695 feltörték a cali szervert? meg az ogc-t? :S egy hülye folyamatosan restartolgatja a szervert.... -
#3694 nem tudjátok mért van az, h HLSS-ben nem mindig megy a hang? néha igen, néha nem, pedig aktiválva van, beírtam a configba amit kelett. sőt, tegnap is ment, de ma nem.... -
#3693 Köszi:)