30108
  • chooselee
    Nem mondod??Legfeelingesebb FPS "sorozat"!!Szerintem ess neki egymás után a részeknek is.Annyira jó...le sem lehet rakni.Én minden percét élveztem.Kreatív, ötletes...
  • csokalaci
    Jah és lesz valami verseny:
    http://www.thecgs.com/index.php?s=events&d=proamsignup
    ingyen van,mert ez az első verseny
  • csokalaci
    Nekem is megy
  • Nitramk
    nekem megy
  • Neoncsoves
    nektek sem megy a steam?
  • jozing
    martinez: steamen 7500ft orange box, majdnemhogy egyszerűbb mitn a dobozos! nagyon megéri, a világ legjobb csapatától, a világ 3 legjobb játékárt 8és kiegekk is vannak benne!). cedd meg, tört szervereket nehéz találni + VALVe le is tilthat örökre steamről!
  • Twetr0x
    OFF
    Portal rövid, de volt a flash verzió, amihez megcsinálták a pályákat a rendes portalba. Hosszabb, és itt-ott nehezebb is.
    Portal: The Flash Version
    Portal: The Flash Version Mappack
    Mindkettőt végigtoltam, nagyon élvezetes :)
    ON
  • Rage47
    Peggle is tök jó:)
    TF2 meg megunhatatlan, minden meccs tartogat vmi meglepetést:) nagyon ritka az ilyen game.
  • Nitramk
    meg lost coast meg vmi peggle extreme :D igazából mindegyik miatt megéri. tf2vel azóta játszom amióta megvan (karácsony). Portal sztem nagyon rövid. Half-life-ból meg még csak a HL2-t toltam végig.
  • bertino
    " [ Vásárálás Steam-en ]"
  • Jani21
    HL2 + EP1 +EP2 + Portal + TF2
  • Narxis
  • Martinez01
    5 meik játékok?én úgy tudtam 3 a TF2 a Half Life 2 EP2+ a portál nem?
  • Jani21
    Sőt, ha steamen veszed meg még ennél is jóval olcsóbb!
  • Rage47
    5 játék van a boxban
  • Martinez01
    ja 10 vagy 11 ezerért 1 új játékot veszel annyiért itt meg 3 zsír játék:D
  • Narxis
    3 ZSÍR játék egyben. :P
  • Martinez01
    aha vágom!de ha megveszem az orange boxot akkor 3 játék egyben :D
  • Nitramk
    nagyon jó lett a leírás Zseni.
  • Jani21
    Egyértelmű a válasz: vedd meg eredetiben! Érdemes elgondolkodni a steames vásárláson, akár Orange Box-ot is, jobban megéri. A steames fórumokat olvasgatva javasolják az állandó ban elkerülése miatt, ha korábban használtál nem eredeti verziót steames játékokból, akkor nem árt egy format és teljesen friss win telepítés. Ellenkező esetben a VAC kitilthat eredeti játékod ellenére is! (Eredeti szoftver, valódi előny XD)
  • Nitramk
    tudtommal nincs masgyar tört szerver.
  • Martinez01
    ok köszi a választ!
  • Narxis
    Vedd meg, megéri.
  • Martinez01
    valaki segítene nekem?az a problémám hogy meik warez verziót töltsem le ??steameset vagy a nélkülit?és vannak e magyar tört szerók?vagy vegyem meg eredetiben mert akkor fel tudok menni magyar szerókra?Köszi a választ!
  • JackMeadow
    Hiába irom be a consolba h name xy nem változik :( hogy lehet megváltoztatni?
  • jozing
    okés így már jó. kicsit furcsa az elején, de majd megszokom. így sokkal gyorsabb főleg a meele meg könyebb reagálni. nem kell a q-val vacakolni h meik volt az utolsó amit használtam, meg a görgős megoldás is gagyi volt.
  • Doki17
    Fast Weapon switchet kapcsold be és akkor jó lesz.
  • jozing
    tomee: ez azért nem jó, mert megnyomom és még tüzet is nyomnom kell, tehát sok érteléme nincs. vagy állítsam át gyors fegyó váltásra?
  • jozing
    tomee: köszi! de ez oylan h megnyomom és átvált, nem kell utána tüzelést nyomnom, ugye?
  • Nitramk
    na elolvastam. :P az a spy-os ucc nagyon tetszik :) az eleje nagyon profi. meg az új banner is jó lett.
  • ToMee0
    bind Q "slot2"
    bind MOUSE3 "slot3"
    bind SHIFT "slot1"

ezt egyébként simán be tudod állítani a menüben is
  • Narxis
    Ez durva.
  • kicket
    Most is csomószor restartolgatta.
    Ezzel a szöveggel:
    a szerveren war lesz ha nem tetszik lehet menni külföldire, holland gecikkel játszani.
  • Narxis
  • Nitramk
    mennyit írtatok már? 187 új hozzászólás? gebednétek már meg :D
  • jozing
    nkem most ment a kartel kocsma... BTW, segítenétek megírni nekem egy scriptet? igazán egyszerű a kérséem, mivel az alap gombkiosztásban nehéz a fegyverek elérése, én vmi ilyesmire gondoltam:
    q=másodlagos fegyvert vezsi elő, nem az utolsót.
    mouse3=a meele fegyvert veszi elő.
    és mondjuk a shiftet nem hazsnálja semmi sem Tf2-ben az lenne az elsődleges. vagy ezek kombinációja, nem tudna vki segíteni? minden kasztra érvényesek kéne lennie.
  • Rage47
    most kérdezed, vagy feltörték?!
  • kicket
    feltörték a cali szervert? meg az ogc-t? :S egy hülye folyamatosan restartolgatja a szervert....
  • jozing
    nem tudjátok mért van az, h HLSS-ben nem mindig megy a hang? néha igen, néha nem, pedig aktiválva van, beírtam a configba amit kelett. sőt, tegnap is ment, de ma nem....
  • Jim Morrison
    Köszi:)