30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#3772 látom te se tudod ráhajlitani az ujjakat a dolgokra!:D -
Loufee #3771 -
#3770 -
#3769 nekem a "Solider" a kedvencem... -
#3768 ezt megnéztem a legelejétől ahol elrabolják az engi-t... hát de királyak má azok a képsorok! xD -
#3767 őőő akkor inkább így. -
#3766 -
#3765 szerencsétlen engineer-nek nincsen mecénása -
#3764 hát itt meloban kénytelen vagyok, de otthon csakis FF :) -
#3763 úgy tűnik ez a Bob szakmát váltott és engi lett. :D -
#3762 soldier, demoman v medic... melyik is legyen. legyen soldier -
dzsaniii #3761 Internet Explorert használsz? Annak a jó tulajdonsága, hogy nem lehet levenni a margót a radio gombokról, ezért nagyon eltördeli, nagy szüneteket hagy az opciók között, így megnyújtva az egész tartalmat. -
#3760 bár most szavaztam és már nem huzza le az alját, így már tűrhető :D -
#3759 hát ok, csak szembetűnt, asszittem megoldhato, hogy a kasztok neveit vízszintesen elhelyezni, bár oylan szavazást keveset láttam neten az igaz :P -
#3758 Javítottam. Szavazást meg nem tudom hogyan gondoltad, máshogy nem tudom elrendezni, és annyira sok helyet nem is foglal el. -
#3757 még mindig vásárálás steamen... javítsdmá plíz.
ezt a szavazósdit meg valahogy vízszintesbe kellene. -
#3756 Scout ftw :d -
#3755 Scout -
#3754 Elindítottam egy kis felmérést, remélem tetszik nektek a kezdeményezés. Kezdjük a kedvenc kaszttal. Ha tetszik nektek a szavazósdi, akkor mehet tovább pl. kedvenc pályával stb... -
#3753 Volt egy bug, amivel ki lehetett fagyasztani bármelyik szervert. Tegnapelőtt banánnal megcsináltuk, hogy ne lehessen... de tegnap este már jött is rá a javítás. ("_resetgamesats" volt a parancs, amit bárki beírhatott és kifagyott tőle a szerver) -
#3752 Törték a fenét :D Hülyeséget ne beszéljetek már. Amúgy most is megy a kocsma. -
#3751 #3695 -
#3750 nemtudjátok h kartrelkocsmával mivan? -
#3749 az van, denem teljesen jó a szkript, maradok a nomrálnál. azért köszi a sgeítséget. -
#3748 ha nincs autoexec.cfg-d akkor csinálj egyet. :D -
#3747 csak simán az autoexec.cfg-be másoljad be, ne a configba. -
#3746 ja köszi. de csak simán a végére bigyesszem oda? -
#3745 arra írta h a 'q' az a másodlagos és az elsődleges között váltson. és a config mappába kell beírni a config.cfg-be. -
#3744 twetrox: őőőő, most zavarban vagyok. ezt nekem írtad? és ezt hova rakjam? és egyáltalán mi ez? emúgy ha elmagyarázod 8de anélkül is) köszönöm szépen! -
#3743 alias "changeweapon" "secondary"
alias "primary" "slot1; alias changeweapon secondary"
alias "secondary" "slot2; alias changeweapon primary"
bind "Q" "changeweapon" -
#3742 nemnagyon értelek, pedig ez a legegyszerűbb :) -
#3741 nekem furcsa lenne, és ezeket a gombokat jobban megszokom -
#3740 xD -
#3739 Nem értem, miért nem jó az 1, 2, 3? Túl messze van a WASD -től? :) -
#3738 nekem most egész kényelmes ez a shift=elsődleges, q=másodlagos, mouse3=meele. igazából úgy lenne jó, ha a q a másodlagoson van, akkor visszavállt az elsődelgesre. de ezt már nemtom szkriptelni, a szoftverekhez hülye vagyok :) -
#3737 Én nem tudok fast weapon switch-et használni. Próbáltam, de nem tud ráállni a kezem :(
Maradok a klasszikus weapon switches darálásnál :D -
#3736 na de ezt otthonról lehet tolni? D: -
#3735 A friends nevedet írd át. TF2-ben csak az lehet a játékban a neved, ami a friends neved.. -
#3734 Fast Weapon Switch az alap, pörgős harcban minden gombnyomásnyi idő számíthat :) -
#3733 Dettó.