30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#3812 nekem nincs klánom és nem is vágyódok rá. szeretnék oylanokat akikkel jóban vagyok, de ilyenek h "edyésre KELL menni, warozni KELL" na ilyet nem akarok. -
#3811 Tetszett nektek a szavazósdi? Arra gondoltam, hogy mehetne tovább holnap valami új kérdéssel. Vélemény? A kérdés mondjuk lehetne olyan irányú, hogy van-e klánod, milyen gyakran játszasz a játékkal, vagy mi a kedvenc játékmódod, stb... -
JackMeadow #3810 No akkor ez mégsem egy független játék ha a soldier a nácik ellen harcolt :P -
JackMeadow #3809 nincs valami Sg.hu klán? Vagy itt van mindenkinek? Meg milyen néven toljátok játékban? -
#3808 Szerintem valami olyan fegyvert kap a heavy hogy a scoutot még könnyebben tudja majd ölni (utálom a sok kis patkány scoulyutot).Várom MÁ! -
#3807 mindenesetre én még se public szerón, se klánoknál nem láttam oylat, h a scout szervers részelett volna a taktikában. sztem jbban teszik ha inkább plusz egy medicük van és az überét rászójáé egy soldierre, kiveszi a snetryket és bemegy a többi. önmagában egy scoutnak nincs sok értelme, mert leraknak egy sentryt és megvan oldva. vagy nagyon összekell szokniuk a scoutoknak a többi emberrel, vagy kikell hagyni őket. -
#3806 csak hiszed -
#3805 jaja, scoutot én se szeretem. a személyisége jó, de mint kaszt nem nagyon szeretem. sztem igazából se vmi hasznos, csak ha valami über-klánod van, amibe mindenki a taktikádat követi (ilyen viszont nincs) -
#3804 Lehet valami lassító lövedék. :D -
#3803 heavy ránéz a scoutra és megfagy :D -
#3802 "ez az update a scoutot értéktelenné teszi. "
Scout így is az, de mi teszi még inkább azzá? -
#3801 terdor: nekem jó ez így, most megszoktam már. megyünk gémelni, nyugi. -
#3800 Új petykák a heavy updateről!
A heavy update már kész van ,de a valve most csinál egy új játék módot ezért lehetséges hogy szeptemberben jön ki a heavy és az új játékmód update (a heviset már most ki lehetne adni hülye valve).A heavy 3 új fegyvert kap az egyik a egy átalakítás lesz (mint a backburnernél) a másik 2 pedig teljesen új fegyver és ez az update a scoutot értéktelenné teszi. -
#3799 most keltem. mindjart. -
#3798 Gyertek gamélni. -
Need a dispenser here xD
-
#3796 Én pl. ha felfele görgetek, akkor vált elsődleges és másodlagos fegyver között, ha lefele akkor pedig másodlagos és melee között.
Ezzel a scriptel működik az elsődleges-másodlagos fegyver közötti váltás (q gomb):
alias "weapon_a" "use tf_weapon_scattergun; use tf_weapon_rocketlauncher; use tf_weapon_flamethrower; use tf_weapon_grenadelauncher; use tf_weapon_minigun; use tf_weapon_shotgun_primary; use tf_weapon_syringegun_medic; use tf_weapon_sniperrifle; use tf_weapon_revolver"
alias "weapon_b" "use tf_weapon_pistol_scout; use tf_weapon_shotgun_soldier; use tf_weapon_shotgun_pyro; use tf_weapon_flaregun; use tf_weapon_pipebomblauncher; use tf_weapon_shotgun_hwg; use tf_weapon_pistol; use tf_weapon_smg; use tf_weapon_medigun; use tf_weapon_knife"
alias "weapon_c" "use tf_weapon_bat; use tf_weapon_shovel; use tf_weapon_fireaxe; use tf_weapon_bottle; use tf_weapon_fists; use tf_weapon_wrench; use tf_weapon_bonesaw; use tf_weapon_club; build 4"
alias "secondary_melee" "secondary"
alias "primary" "alias secondary_melee secondary; weapon_a"
alias "secondary" "alias secondary_melee melee; weapon_b"
alias "melee" "alias secondary_melee secondary; weapon_c"
bind "MOUSE3" "melee"
bind "q" "secondary_melee"
bind "SHIFT" "primary"
Nem kell hozzá fast weapon switch, és akkor is tudsz vele fegyót váltani, ha pl. a radio message panelt előhívtad vagy éppen map szavazás van (a slot1; slot2; stb.-vel ezt nem lehet megcsinálni). Beleraktam a pyro flaregunját is, szóval avval is müxik a script.
Hibák:
- ha meghalsz és éppen a másodlagos fegyver volt nálad, akkor meg kell nyomnod a q-t, hogy respawn után tudjál secondaryra váltani (kiküszöbölhetetlen).
- megtörik a script ha használod a "last weapon used" (alapesetben q), "next weapon", "previous weapon" (alapesetben görgő) gombokat. Meg lehet oldani, hogy ezekkel is menjen a script, de azt megírni eltart egy darabig, és sztem értelme sincsen.
-
donatus13 #3795 Hely pocok nem tudsz majd este segíteni achievmentezni ? nekem meg haveromnak :D kéne pár medic achievment. pls -
#3794 ez rohadt jó :D -
chooselee #3793 ENVIRONMENTS
-
#3792 azok a képek úgy mik úgy? -
#3791 Ha még nem volt -
#3790 arra a területszerzésre gondolsz amit "tc-hydro"-nak hínak? :) -
Loufee #3789 ez nagyon jó ötlet:D pártolom -
PunkZoli #3788
-
#3787 igen, vagy igazi terület szerzős is lehetne. ha az egyik csapat birtokolja az egy területen lévő 3CP-t akkor övék a terület és választhatnák h melyiket támadják meg. így a másik védekezik, ha ők foglalják el a 3 pontot akkor ők válsztanak szomszédos területet támadásnak. minnél több területed van, annál hamarabb respawnolsz. kis RTS feeling is lenne. -
Neoncsoves #3786 vagy szerintem az is elég lenne, ha a játékmód scriptet megírnák, 1 sample mapet csinálnának, és szerintem a mapperek csinálnának hozzá mapot (ha lusta a Valve) de jobb lenne ha kiadnának 5 olyan mapot, 3PL mapot, 4CP mapot... faja lenne de csak álom marad -
#3785 te kis UT3 fan warfare :D de tényleg jó ötlet -
Neoncsoves #3784 ja ezt kéne írni a valvenak :) lehet megcsinálnák! -
Dizson #3783 Ez egész jó ötlet ;) -
#3782 Például én el tudnék képzelni olyan játékmódot, amely egy picit hasonlít már egyre: egyik csapat védekezik, a másik támad. Azonban a védekező csapat feladata a védekezésen kívül az lenne, hogy mérnökökkel felépítsen egy gigantikus rakétát, amelyet a másik csapat bázisára kilő. Több mérnökkel gyorsabban épülne, de akkor gyengébb lehet a védekezés. Így az ellenfél feladata pedig a rakétakilövő platform elpusztítása. Még tovább lehetne gondolni úgy, hogy a pályán lennének olyan stratégiai pontok, amiket egy ideig birtokolnia kéne a védekezőknek, hogy a rakétába megfelelő mennyiségű hajtóanyag kerüljön, vagy robbanóanyag stb... Lehet most egy kicsit elszállt a fantáziám :D -
donatus13 #3781 Eddig még nem találkoztam vele csak intelligenc essel :D szóval én zászló szerzésnek is örülnék :P igaz nagyon hasonló a kettő :D meg mit lehetne még ami jó lenne ? dzsungeles pálya sztem isteni lenne:D -
#3780 én nem arra gondolok h pl dzsungeles mapok lesznek, (bár lehet), hname hogy esetleg teljesen új mapok új módokkal. -
#3779 jah. Merthát mostanában csak sivatagos, ipari vagy iparszerű sivatagi környezetben vannak a tf2 pályák :) -
chooselee #3778 Új környezetbe öltöztetett pályák
Na erre kíváncsi vagyok... :D -
#3777 ja nem én csináltam, csak úgy találtam :) -
dzsaniii #3776 Bejelentésre vár a jelentése. -
#3775 voltak már találgatások hogy mit kap majd a heavy?
TBA: ez to be announce vagy mi és mit jelent -
#3774 :DDDDDDDDDddd -
#3773 Ezzel a Garry's mod-dal annyi hülyeséget lehet csinálni (jó értelemben XD). Youtube-on jobbnál jobb videók vannak. Kedvencem, amelyikben egy irodaházban robbanás történik és egy Combine katona kirepül az ablakon ezt ordítva: F*cking Windows 98 XD