30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#3892 akkor spy, és rá medices haderő. Szoktak normálisan játszani -
#3891 Warra nem jó? :D Pont hogy warra jó, ezen a pályán akkor tudod elhozni az intelt, ha a csapatban van valami tényleges csapatmunka... (pár ember a támadásra összpontosít, a többi pedig védekezik) Pont ezért jó warra, publicon meg szokott menni a lámulás, a már említett állóháború, amikor jópár ember elkezd sniperezni és szarnak a táskákra... meg jópár engi, akik csak kempelnek stb..stb... Na az aztán nagyon "izgalmas" tud lenni. Na ilyenkor jó, ha a klánok egy oldalon vannak a csapattársaikkal, legalább ők össze tudnak dolgozni egy kicsit. -
#3890 Kilépek spawnpoint-ból és már az ellen oldalán vagyok. Nem lehet egy jót rusholni rajta, ráadásul demoman képességeit egyáltalán nem lehet kihasználni. -
#3889 Ritkán vagyok scouttal, de olyankor szeretem a pyrokat. Futok hátrafelé és a pyro rohan utánam és egyre közelebb ér... Nitro vagy nemtom mi ez. -
#3888 Akkor nem én hallucinálok. Rendszeresen halok instant pyrotól akár hevivel is, és nem hátulról jön, hanem oldalról perzsel egyet és már hullok is, ohne crit. A scoutomat meg rendszeresen felgyújtják nevetséges távolságokból. -
#3887 ratbag, én is tapasztaltam ilyet, ma is több pyro távolságnyiról gyulladtam meg, kezd viccbe fajulni...a másik meg hogy az a bug amikor a arcomba perzsel és 1 second alatt -150hp crit nélkül, na az még idegesítő -
#3886 egyébként nemtom kinek hogy tűnt fel, de mintha az utolsó update óta sokkal távolabbra hordana a lángszóró. sőt közvetlen közelről még jobban sebez mint eddig, de ezt már lehet csak beképzelem... -
#3885 Nekem a szimmetrikus pályák tetszenek, azon belül is badlands.
Dustbowltól meg már hányok, mindenki csak azt ismeri :/
Kasztokról meg csak ennyit: Pyron kívül nekem most mindegyik kaszt tetszik. Pyro nagyon el lett rontva ezzel az update-el. Update előtt simán lehetett vele aprítani, van is róla szép screenem, de nem ez a lényeg. Jött neki az update a backburnerrel, ami az egész kasztot olyan szinten leegyszerűsítette, hogy szinte mindenki csak azzal tud menni. Igen, noob pyrok! ez a pontos kifejezés(nagy átlagban). "szervetlen" scoutról meg csak annyit, hogy az az egyik legfontosabb kaszt warokon. -
#3884 -
#3883 kedvenc taktikám mikor beszivárgok ellen inteljébe és berakok egy sentryt, teleportot meg minden ami kell, azt futószalagon viszik a flaget hozzánk. :D -
#3882 a snipereket nem én írtam.
viszont 1-2 sentry a táskához vagy a spawn elé és máris kész az állóháború. összejátszani alig szoktak, egyedül meg nem szeded ki... -
#3881 Dustbowl rulez. -
#3880 szerinted :) -
#3879 hát én ezt nem tapasztalom. Van ahol korlátozva is van a sniperek száma, sniper demoman soldier is tudja ütni a snipereket, de nem láttam soha hogy annyi sniper lenne.. 1-2 az igen, dehát nekik ott van a helyük felül a 2forton -
donatus13 #3878 Nekem is c2fort és mivel ogc egyfolytába dustbowl volt már falra mászok néha attól a pályátólXD -
#3877 mert dustbowl b*zik -
#3876 unbaised: nem játszok rajta 100%-ban, sőt mostanában keveset vagyok rajta, de nem tudom sokan mért utálják. -
#3875 Ha írsz a honlapra talán még be is kerül ^^ -
#3874 ja jó pálya a 2fort, de aki már 1000x játszott rajta annak elég unalmas, a másik meg hogy állóháború megy állandóan
jozing: mindenki megfogja unni szerintem 1-2 kivétellel perszeXD -
#3873 A legunalmasabb pálya az összes közül, akkor már inkább a jó öreg Lazy Town mint 2 Forts...Nem is tudom, hogy miért nincs már bent a Cali rotációjában, nekem egyik kedvenc pályám volt. -
#3872 ja pubon (szinte) mindig állóháború a vége... -
#3871 A 2forttal az a baj hogy pubon hajlamos sokszor sniperwarrá változni a játékosok fele álltal. -
#3870 Public -on utálom a 2Fort -ot, de war -on bejött :) -
#3869 nem tom miért utálják 2fortot, sztem, olyan egyszerűen megtanulható és játszható map, h már zseniális (mint UT-ban a facing worlds vagy a torlan). sztem nagyon jó kis cumó jó társasággal. -
#3868 megmondom, hogy én az időm nem 99,5 , hanem 100%-ékát töltöm mostanában (is) a 2forton. Mintha egyelőre nem is létezne más map a számomra. Régi ismerős map a team fortress 1-ből, meg mittomén, de én is érdekesnek találtam hogy hogy elvagyok ott -
#3867 Nekem 2Fort a kedvencem. Egyszerűen nagyszerű :D -
#3866 Az egy tök jó map szerintem és a tfc-ben is az volt.Igaz warra nem jó. -
#3865 vagy/és :)) -
#3864 ctf_mach4 vagy dustbowl rulez nálam. -
#3863 2fort vezet. Jesszus. -
#3862 ami a bajom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!5-6 napja bedobta az unalmast a merevlemezem. IDE, 80Gb szóval nem mai darab... elmentem boltba venni egy kicsit korszerűbbet SATA2, 750GB szóval mai darab... tenném is be a gépházba az új üdvöskét, viszont az alaplapom nem elég hozzá, mert az is olyan vén, mint a vinyó.
a szekrény mélyéről előszedtem egy 2GB-os őskövületet, amit persze fogadot a gép, de akkor is csak 2GB, amire a winfos fér rá, egy két frissítés, de az SP2 már nem... gondoltma erre is, hogy talán ezért nem indul, ki tudja...
a beszart vinyónak is csak azt a részét tudom használni, amelyiken nem az oprendszer volt, szóval elég fura a helyzet... ennyi lenne -
#3861 nekem néha HL2-ben kiírja h rossz a memóriacím, egyik mod néha indul néha nem, CTF modnál néha kiiírja h nem tud a VAC szerverhez csatlakozni, egy haramdiknál meg csak úgy kilép. és ezt nem oylan régen, kezdte egy pár napja -
#3860 pontosan azóta szarakodik amióta felraktad az új verzsion-t ?
egyébként engem is szivat össze vissza mostanában a játék, kész vicc az egész, direkt újraraktam az xp-t a tf2 miaat mert állandóan azt a k*rva engine error-t beadja, erre a telepítés után 2 nappal megint csinálja, valami program lehet de akkor is kész vicc -
#3859 kössz
vki más? -
#3858 hát gondolom valami nem jó a gépeddel xD -
#3857 jóestét (vagy mit)
ujabban nem indul el a játék, winfos kiadja egy hosszabb várakozás után, hogy hibát észlelt...blabla.
Ezelőtt pedig a videokártyára panaszkodott, hogy régi verzsön, ezellen tettem is, de most a fentebb olvasható a probléma.
ha valaki tudna segiteni, az ne tartsa vissza magát :D
thx -
#3856 egyébként olyan mint a Quake3A:Defrag CPM fizikára beállítva. Ott lehet így kanyarodni a levegőben :) -
#3855 Ezért kell medickitbe ugrani. -
Neoncsoves #3854 ez hülyeség, mert alig marad 50hp-ja, ilyen magasról ha leesik tuti beledöglik. :) -
#3853 a demoman egyik jó képessége :)