30108
  • Aquir
    akkor spy, és rá medices haderő. Szoktak normálisan játszani
  • ToMee0
    Warra nem jó? :D Pont hogy warra jó, ezen a pályán akkor tudod elhozni az intelt, ha a csapatban van valami tényleges csapatmunka... (pár ember a támadásra összpontosít, a többi pedig védekezik) Pont ezért jó warra, publicon meg szokott menni a lámulás, a már említett állóháború, amikor jópár ember elkezd sniperezni és szarnak a táskákra... meg jópár engi, akik csak kempelnek stb..stb... Na az aztán nagyon "izgalmas" tud lenni. Na ilyenkor jó, ha a klánok egy oldalon vannak a csapattársaikkal, legalább ők össze tudnak dolgozni egy kicsit.
  • TreDoR
    Kilépek spawnpoint-ból és már az ellen oldalán vagyok. Nem lehet egy jót rusholni rajta, ráadásul demoman képességeit egyáltalán nem lehet kihasználni.
  • TreDoR
    Ritkán vagyok scouttal, de olyankor szeretem a pyrokat. Futok hátrafelé és a pyro rohan utánam és egyre közelebb ér... Nitro vagy nemtom mi ez.
  • Magh
    Akkor nem én hallucinálok. Rendszeresen halok instant pyrotól akár hevivel is, és nem hátulról jön, hanem oldalról perzsel egyet és már hullok is, ohne crit. A scoutomat meg rendszeresen felgyújtják nevetséges távolságokból.
  • Unbaised
    ratbag, én is tapasztaltam ilyet, ma is több pyro távolságnyiról gyulladtam meg, kezd viccbe fajulni...a másik meg hogy az a bug amikor a arcomba perzsel és 1 second alatt -150hp crit nélkül, na az még idegesítő
  • RatBaG #3886
    egyébként nemtom kinek hogy tűnt fel, de mintha az utolsó update óta sokkal távolabbra hordana a lángszóró. sőt közvetlen közelről még jobban sebez mint eddig, de ezt már lehet csak beképzelem...
  • Twetr0x
    Nekem a szimmetrikus pályák tetszenek, azon belül is badlands.
    Dustbowltól meg már hányok, mindenki csak azt ismeri :/

Kasztokról meg csak ennyit: Pyron kívül nekem most mindegyik kaszt tetszik. Pyro nagyon el lett rontva ezzel az update-el. Update előtt simán lehetett vele aprítani, van is róla szép screenem, de nem ez a lényeg. Jött neki az update a backburnerrel, ami az egész kasztot olyan szinten leegyszerűsítette, hogy szinte mindenki csak azzal tud menni. Igen, noob pyrok! ez a pontos kifejezés(nagy átlagban). "szervetlen" scoutról meg csak annyit, hogy az az egyik legfontosabb kaszt warokon.
  • motyodlee
  • Nitramk
    kedvenc taktikám mikor beszivárgok ellen inteljébe és berakok egy sentryt, teleportot meg minden ami kell, azt futószalagon viszik a flaget hozzánk. :D
  • RatBaG #3882
    a snipereket nem én írtam.
    viszont 1-2 sentry a táskához vagy a spawn elé és máris kész az állóháború. összejátszani alig szoktak, egyedül meg nem szeded ki...
  • Narxis
    Dustbowl rulez.
  • Aquir
    szerinted :)
  • Aquir
    hát én ezt nem tapasztalom. Van ahol korlátozva is van a sniperek száma, sniper demoman soldier is tudja ütni a snipereket, de nem láttam soha hogy annyi sniper lenne.. 1-2 az igen, dehát nekik ott van a helyük felül a 2forton
  • donatus13
    Nekem is c2fort és mivel ogc egyfolytába dustbowl volt már falra mászok néha attól a pályátólXD
  • Nitramk
    mert dustbowl b*zik
  • jozing
    unbaised: nem játszok rajta 100%-ban, sőt mostanában keveset vagyok rajta, de nem tudom sokan mért utálják.
  • HeadHunter86
    Ha írsz a honlapra talán még be is kerül ^^
  • Unbaised
    ja jó pálya a 2fort, de aki már 1000x játszott rajta annak elég unalmas, a másik meg hogy állóháború megy állandóan
    jozing: mindenki megfogja unni szerintem 1-2 kivétellel perszeXD
  • Fenrir
    A legunalmasabb pálya az összes közül, akkor már inkább a jó öreg Lazy Town mint 2 Forts...Nem is tudom, hogy miért nincs már bent a Cali rotációjában, nekem egyik kedvenc pályám volt.
  • RatBaG #3872
    ja pubon (szinte) mindig állóháború a vége...
  • Ron Ragm
    A 2forttal az a baj hogy pubon hajlamos sokszor sniperwarrá változni a játékosok fele álltal.
  • Blacksheep333
    Public -on utálom a 2Fort -ot, de war -on bejött :)
  • jozing
    nem tom miért utálják 2fortot, sztem, olyan egyszerűen megtanulható és játszható map, h már zseniális (mint UT-ban a facing worlds vagy a torlan). sztem nagyon jó kis cumó jó társasággal.
  • Aquir
    megmondom, hogy én az időm nem 99,5 , hanem 100%-ékát töltöm mostanában (is) a 2forton. Mintha egyelőre nem is létezne más map a számomra. Régi ismerős map a team fortress 1-ből, meg mittomén, de én is érdekesnek találtam hogy hogy elvagyok ott
  • Nitramk
    Nekem 2Fort a kedvencem. Egyszerűen nagyszerű :D
  • Nkrissz
    Az egy tök jó map szerintem és a tfc-ben is az volt.Igaz warra nem jó.
  • Narxis
    vagy/és :))
  • Narxis
    ctf_mach4 vagy dustbowl rulez nálam.
  • HeadHunter86
    2fort vezet. Jesszus.
  • motyodlee
    ami a bajom:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    5-6 napja bedobta az unalmast a merevlemezem. IDE, 80Gb szóval nem mai darab... elmentem boltba venni egy kicsit korszerűbbet SATA2, 750GB szóval mai darab... tenném is be a gépházba az új üdvöskét, viszont az alaplapom nem elég hozzá, mert az is olyan vén, mint a vinyó.
    a szekrény mélyéről előszedtem egy 2GB-os őskövületet, amit persze fogadot a gép, de akkor is csak 2GB, amire a winfos fér rá, egy két frissítés, de az SP2 már nem... gondoltma erre is, hogy talán ezért nem indul, ki tudja...
    a beszart vinyónak is csak azt a részét tudom használni, amelyiken nem az oprendszer volt, szóval elég fura a helyzet... ennyi lenne
  • jozing
    nekem néha HL2-ben kiírja h rossz a memóriacím, egyik mod néha indul néha nem, CTF modnál néha kiiírja h nem tud a VAC szerverhez csatlakozni, egy haramdiknál meg csak úgy kilép. és ezt nem oylan régen, kezdte egy pár napja
  • Unbaised
    pontosan azóta szarakodik amióta felraktad az új verzsion-t ?

egyébként engem is szivat össze vissza mostanában a játék, kész vicc az egész, direkt újraraktam az xp-t a tf2 miaat mert állandóan azt a k*rva engine error-t beadja, erre a telepítés után 2 nappal megint csinálja, valami program lehet de akkor is kész vicc
  • motyodlee
    kössz
    vki más?
  • Basimodel
    hát gondolom valami nem jó a gépeddel xD
  • motyodlee
    jóestét (vagy mit)
    ujabban nem indul el a játék, winfos kiadja egy hosszabb várakozás után, hogy hibát észlelt...blabla.
    Ezelőtt pedig a videokártyára panaszkodott, hogy régi verzsön, ezellen tettem is, de most a fentebb olvasható a probléma.
    ha valaki tudna segiteni, az ne tartsa vissza magát :D
    thx
  • Aquir
    egyébként olyan mint a Quake3A:Defrag CPM fizikára beállítva. Ott lehet így kanyarodni a levegőben :)
  • Nkrissz
    Ezért kell medickitbe ugrani.
  • Neoncsoves
    ez hülyeség, mert alig marad 50hp-ja, ilyen magasról ha leesik tuti beledöglik. :)
  • Aquir
    a demoman egyik jó képessége :)