30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#3932 szerintem: max játékidő, és/vagy időmegoszlás hogy ki melyik kaszttal mennyit játszott, vagyis hogy melyiket mennyire szereti :P -
#3931 Gondoltam rá, hogy valaki tuti ilyenkor elfoglalt, és nem az átlag jönne ki. Talán nem is kellene a játékidőt alapul venni, talán elég lenne az átlag megbecslése, és mindenki úgy szavaz....
Viszont ugye a sok statisztika, mint például: max sebzés, max pontok, max ölések és társai, ezekből lehetne még jó pár szavazást csinálni. Csak ki kell találni, hogy melyik az érdekes, és milyen határokat állítunk fel az opcióknál. -
#3930 elmúlt 2 hét? terepgyakorlatom is volt, na már most az mennyire lesz hiteles ugye? :) -
#3929 mondjuk -
#3928 Igazából a Steam és a játék is rengeteg statisztikát vezet, azokra is rá lehetne kérdezni. A hány órát játszottál az... nem tudom, valahol vezeti összesítve? Lehetne a Steam Community oldalon az utóbbi két heti játékórákat alapul venni. Vagy a statisztikánál összeadni... -
#3927 "milyen gyakran veszik elő a játékot." szerintem jó kérdés ; hány órát játszottál vele eddig ? az is lehetne -
#3926 és melyik az? a zoomolást megváltoztató? -
#3925 Holnap lehetne betenni új szavazást. Valakinek valami ötlete? Esetleg meg lehetne tudni, hogy hányan játszanak klánszinten. Vagy akár az sem rossz kérdés, hogy milyen gyakran veszik elő a játékot. -
chooselee #3924 Mellette ott a link le is lehet tölteni! :) -
chooselee #3923 Duuuuurvaaaaa!! :) -
#3922 NAgyon nagy:) -
#3921 Source motor: kipróbáltam, minimum és ultra high beállítás között volt kb 5 fps eltérés, szerintem nyugodtan húzd fel. -
#3920 Ha már tf2 remix akkor ez :D
Playing With Danger (Remix) -
#3919 mortal kombat meg UT-k theme-je sztem a legjobb a videojátékok történetében. mindkettő játékhoz annyira mennek, hogy az már fáj :D nagyon szeretem őket.
ultra high beállítások mennyire veszik vissz az FPS-t? mert a textures-nál van olyan h ultra high. -
kicket #3918 Megtaláltam ezt a távolítós kódot, viszont cheat-nak számít... :((((((((((((((( -
#3917 Ez de állat xD
Nem tudjátok honnan lehet ilyen tf2-remixeket letölteni?
Az a baj hogy nem tudom a címüket.
1 már megvan:MortalKobonk Itt -
#3916 beteg -
#3915 omg :) -
#3914 Meet the cow
-
#3913 -
#3912 hát hogy hogy lehet a játékban elérni azt én is szeretném tudni. A nézetet a Source SDK / model viewerben bárki meg tudja nézni. -
#3911 És ezt hogy lehet elérni? Vagy honnan szedted ezeket? -
#3910 na még egy ezen talán jobban látszik: nálam a demoman sem tartja mondjuk ennyire ki a kezét :p
-
#3909 hát ez azért nem olyan ami a játékba van. milyen ultra high beállítások? :) -
#3908 mer ez milyen? te is az ultra high beállításokkal szórakozol? -
#3907 jah engem is egyelőre ez érdekelne hogy ilyen legyen :P
-
kicket #3906 2fort mappal az idő a nagy gond, hogy fél óra van rá. Nem kellene annyi. Nah meg az állóháború....
gravelpit sztem jó map, asszem a kedvencem, nem értem mér van ilyen kevés szavazat rá. Goldrush-al meg már a tököm tele van, hogy mindenhol mindig az megy. Pl külföldi szerverek között nem találok olyat, amelyben map rotation van. Csak ilyeneket: Only dustbowl, goldrush, meg 2fort.
A belső nézet távolítás parancsáról van vmi hír? :-) -
#3905 Jajj, hogy szerettem a TFC-ben a VIP-s mapokat! Igazán berakhatnák s TF2-be is! -
PunkZoli #3904 lehet ez lesz az új játékmód pl:D jó lenne... css ben nagyon bírtam a vip es mapokat -
#3903 A civilian egyébként a TFC-be volt a VIP akit ki kellett menekíteni, és a karikatúrája látható a Meet the Sniper videóban.
TF2:
-
#3902 na igen úgy. És ált. 90%
-
#3901 pyrok nem noobok. régebben szerettem őket, de mostanába engem is idegesítenek, sokszor leölnek velük, olyankor én is pyro leszek, mert ez az egyetlen jó válasz rájuk. sajnos. -
#3900 kesetem = kerestem. LOL -
#3899 Itt már kesetem, de nem találtam ilyen utalást. -
#3898 Mindenki barátnője: Wikipedia :D
http://tf2wiki.net/wiki/Main_Page -
#3897 Úgy érted, hogy 10%-al? Egyébként ezt hol olvastad? -
#3896 hátrafelé 90%-al lassabban futsz. tőlem meg gyorsabban futott a medic -
#3895 Mondjuk annyit megtehetne valve hogy létrehoz egy olyan filtert a szerver keresőben hogy ki lehessen választani h új fegyveres szervert is mutassa. Mert a pyrokkal nekem is tele van már a tököm. Nagy százalékban azoktól halok meg és kezd idegesítő lenni. -
#3894 Nálam is ugyan ez.Medikkel meglátok egy pyrot elkezdek futni és simán fölgyújt úgy hogy még közeledik is.Pedig a medic a 2. leggyorsabb kaszt. -
#3893 hát a backburner rosszabb