30108
  • Aquir
    szerintem: max játékidő, és/vagy időmegoszlás hogy ki melyik kaszttal mennyit játszott, vagyis hogy melyiket mennyire szereti :P
  • Ability
    Gondoltam rá, hogy valaki tuti ilyenkor elfoglalt, és nem az átlag jönne ki. Talán nem is kellene a játékidőt alapul venni, talán elég lenne az átlag megbecslése, és mindenki úgy szavaz....

Viszont ugye a sok statisztika, mint például: max sebzés, max pontok, max ölések és társai, ezekből lehetne még jó pár szavazást csinálni. Csak ki kell találni, hogy melyik az érdekes, és milyen határokat állítunk fel az opcióknál.
  • Aquir
    elmúlt 2 hét? terepgyakorlatom is volt, na már most az mennyire lesz hiteles ugye? :)
  • motyodlee
    mondjuk
  • Ability
    Igazából a Steam és a játék is rengeteg statisztikát vezet, azokra is rá lehetne kérdezni. A hány órát játszottál az... nem tudom, valahol vezeti összesítve? Lehetne a Steam Community oldalon az utóbbi két heti játékórákat alapul venni. Vagy a statisztikánál összeadni...
  • motyodlee
    "milyen gyakran veszik elő a játékot." szerintem jó kérdés ; hány órát játszottál vele eddig ? az is lehetne
  • Aquir
    és melyik az? a zoomolást megváltoztató?
  • Ability
    Holnap lehetne betenni új szavazást. Valakinek valami ötlete? Esetleg meg lehetne tudni, hogy hányan játszanak klánszinten. Vagy akár az sem rossz kérdés, hogy milyen gyakran veszik elő a játékot.
  • chooselee
    Mellette ott a link le is lehet tölteni! :)
  • chooselee
    Duuuuurvaaaaa!! :)
  • Jim Morrison
    NAgyon nagy:)
  • Twetr0x
    Source motor: kipróbáltam, minimum és ultra high beállítás között volt kb 5 fps eltérés, szerintem nyugodtan húzd fel.
  • Twetr0x
    Ha már tf2 remix akkor ez :D
    Playing With Danger (Remix)
  • jozing
    mortal kombat meg UT-k theme-je sztem a legjobb a videojátékok történetében. mindkettő játékhoz annyira mennek, hogy az már fáj :D nagyon szeretem őket.
    ultra high beállítások mennyire veszik vissz az FPS-t? mert a textures-nál van olyan h ultra high.
  • kicket
    Megtaláltam ezt a távolítós kódot, viszont cheat-nak számít... :(((((((((((((((
  • csokalaci
    Ez de állat xD
    Nem tudjátok honnan lehet ilyen tf2-remixeket letölteni?
    Az a baj hogy nem tudom a címüket.
    1 már megvan:MortalKobonk Itt
  • Twetr0x
    beteg
  • Aquir
    omg :)
  • trident
    Meet the cow
  • trident
  • Aquir
    hát hogy hogy lehet a játékban elérni azt én is szeretném tudni. A nézetet a Source SDK / model viewerben bárki meg tudja nézni.
  • RedDevilsza
    És ezt hogy lehet elérni? Vagy honnan szedted ezeket?
  • Aquir
    na még egy ezen talán jobban látszik: nálam a demoman sem tartja mondjuk ennyire ki a kezét :p

• Aquir
    hát ez azért nem olyan ami a játékba van. milyen ultra high beállítások? :)
  • Nitramk
    mer ez milyen? te is az ultra high beállításokkal szórakozol?
  • Aquir
    jah engem is egyelőre ez érdekelne hogy ilyen legyen :P

• kicket
    2fort mappal az idő a nagy gond, hogy fél óra van rá. Nem kellene annyi. Nah meg az állóháború....
    gravelpit sztem jó map, asszem a kedvencem, nem értem mér van ilyen kevés szavazat rá. Goldrush-al meg már a tököm tele van, hogy mindenhol mindig az megy. Pl külföldi szerverek között nem találok olyat, amelyben map rotation van. Csak ilyeneket: Only dustbowl, goldrush, meg 2fort.

A belső nézet távolítás parancsáról van vmi hír? :-)
  • Rip
    Jajj, hogy szerettem a TFC-ben a VIP-s mapokat! Igazán berakhatnák s TF2-be is!
  • PunkZoli
    lehet ez lesz az új játékmód pl:D jó lenne... css ben nagyon bírtam a vip es mapokat
  • Aquir
    A civilian egyébként a TFC-be volt a VIP akit ki kellett menekíteni, és a karikatúrája látható a Meet the Sniper videóban.

TF2:
  • Aquir
    na igen úgy. És ált. 90%

• jozing
    pyrok nem noobok. régebben szerettem őket, de mostanába engem is idegesítenek, sokszor leölnek velük, olyankor én is pyro leszek, mert ez az egyetlen jó válasz rájuk. sajnos.
  • TreDoR
    kesetem = kerestem. LOL
  • TreDoR
    Itt már kesetem, de nem találtam ilyen utalást.
  • Nitramk
    Mindenki barátnője: Wikipedia :D

http://tf2wiki.net/wiki/Main_Page
  • TreDoR
    Úgy érted, hogy 10%-al? Egyébként ezt hol olvastad?
  • Aquir
    hátrafelé 90%-al lassabban futsz. tőlem meg gyorsabban futott a medic
  • Nitramk
    Mondjuk annyit megtehetne valve hogy létrehoz egy olyan filtert a szerver keresőben hogy ki lehessen választani h új fegyveres szervert is mutassa. Mert a pyrokkal nekem is tele van már a tököm. Nagy százalékban azoktól halok meg és kezd idegesítő lenni.
  • Nkrissz
    Nálam is ugyan ez.Medikkel meglátok egy pyrot elkezdek futni és simán fölgyújt úgy hogy még közeledik is.Pedig a medic a 2. leggyorsabb kaszt.
  • Aquir
    hát a backburner rosszabb