30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#3972 Ezt az updatet jövő hét kedden fogják kiadni.Nálunk szerdán reggel fog megjelenni. -
#3971 igen, azért mondom. -
#3970 Igen, mert pubon folyton beragad.
cp_steel pedig egy zseniális map, már a pyro update-be is mindenki ezt várta, steamforumon ment is érte az anyázás, hogy mégis miért nem tették be :D -
#3969 Hát nem tudom. Én imádom a 2fortot, ami régi map, mégis állandóan megy az rtv, mikor egy magyar szerveren az kerül sorra. Sztem jó kis map, mégis sokan "utálják". -
#3968 Mostanság lehet hogy nem szavazzák meg, nefélj ha alap map lesz majd menni fog. Addig fos map marad...
Mert úgy vettem észre hogy a magyar TF közösség nem szereti ha új mapok jönnek, senki se akar újat megtanulni, eleinte bénázni, mire betanulja. -
#3967 eh akkor vak vagyok, sosem láttam ezt a mapot:)) -
#3966 Srácok ez a map már egy hónapja megy a Kartel Kocsmán, én tetettem fel. Állati klassz map. -
#3965 nem.
és te? -
#3964 játszottál már rajta? -
#3963 sztem tök érdekes -
#3962 ááá ez egy agyon bonyolított fos map -
donatus13 #3961 Ezt hol halottátok?:O -
#3960 minden nap felnyitnak egy update-t, és a végén jön gondolom a heavy achievement rendszer -
#3959 minden nap jön ki map eg hétig? vagy mi? és miért nem frissít magától, miért kell kézzel letölteni? no mind1, felrakom -
#3958 tökjó -
#3957 Jól hangzik amit a mapnál írnak. Egyébként új hivatalos map esetén mi a szokás, azt nyomják a szerverek orrba-szájba? ;) -
#3956 http://steamgames.com/tf2/heavy/
Heavy update + 1új játékmód 5 új mappal +1 új payload map +1 community map. -
#3955 nem izmosabb, hanem tömzsibb :) -
#3954 És egy kicsit izomosabb is :D. -
#3953 görnyedjen össze mi? :) -
#3952 az egy modogató gumikesztyű a kezén? :) Egyébként jól megcsinálta, bár az Engie kicsit alacsonyabb. -
#3951 -
#3950 ez jó! megkéne csinálni demoval, soldierrel meg pyroval -
#3949 jah :P :) -
#3948 Most nézem csak hogy heavyt kellett volna írnom spy helyett. Oh well... -
#3947 jah :P :) -
#3946 Én már alig várom a spy updatet. És ti? -
#3945 Legjobb :D -
#3944 :D -
#3943 :) -
#3942 Nekem meg ezek a kedvenceim :D :
Simpsons tf2 -
#3941 olyan ogli g-s beütése van, nem? -
donatus13 #3940 Ez az igazi repp emberek :D -
#3939 amit alapból mutat a stat (max pont, max idő), annak van a legtöbb értelme hogy ha be akarunk tenni azokból valamit -
#3938 Értem, de ugye most a szavazáshoz kellene ötlet. Az arányokat nem tudjuk megszavaztatni. Ennek a beszúrásnak nem tudom mennyi értelme van. -
#3937 először csak azt mondtam hogy hogyan aránylanának egymáshoz időben a kasztok, aztán azt hogy akkor már a sávdiagramot simán be lehet szúrni -
#3936 az melyik és mit csinál pontosan? -
#3935 Előző kérdés pont arról szólt, hogy melyik a kedvenc kasztod. -
kicket #3934 Amelyikkel látod a fegyvert tartó kezet is. -
#3933 vagy egyszerűen mindenki beszúrja a vízszintes sávdiagramos tf2 statját :P