30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#4012 CS: Source-ban a benti Create opció tuti LAN szervert kreált. Legalábbis mi láttuk egymást a LAN fül alatt. Az összes Steam játéknak hasonló a felépítése, TF2-ben ugyan ennek kell lennie. Tehát, nem tudom hogyan került a szerver az Internet részlegbe, de LAN-ban is ott kell szervert csinálni. -
NintendoGC #4011 Hát csak az a fura... hogy a LAN fülön belül nem látszik a szerver... az internet fülön belül pedig ott ván - nálam legalábbis ez volt mikor net is ment... amikor lehúztam a netet, akkor sem látszott a szerver a LAN fülön... S: -
#4010 A játékon belüli Create Game opció LAN szervert kreál elvileg. Internetes szerverhez van külön Dedicated Server Tools. -
NintendoGC #4009 Jogos... akkor kifejtem részletesen a gondot.
Nekem megvan az eredeti TF2 is de az nem futtatható Offline Steam-el. (Mivel NET-kapcsolat egyáltalán nem lesz LAN party-n)
Ezért beszereztem egy tört verziót, ami NoSteam-es.... nos itthon (nekem van net kapcsolatom idehaza értelemszerűen, máskülönben hogyan játszhatnék online TF2-t :D ) na a lényeg, hogy haverral megpróbáltunk csinálni egy LAN szervert.... nos a Create game -en belül SEHOL sincsen LAN lehetőség.... a létrehozott szerver pedig netes szerver csupán.... nem LAN. Internetet kihúzva (így csak a két gép volt helyi hálózatba kötve) csináltam Create game-el egy szervert ekkor pedig a Find Games-en belül a LAN fülre kattintva nem látta a másik gép a szervert.... oda vissza próbálgattuk, semmi eredmény. A két gép között jól működő LAN kapcsolat volt... (nem vagyok zöldfülű a témában) mégsem látta a szervert a LAN-on belüól..... szóval meg vagyok lőve... pénteken lan party lesz a haverokkal, amit hosszú hónapok óta tervezünk és a TF2 lett volna az ÁSZ játék a partyra.... 10 gép lesz helyi hálózatba kötve de az épületben, ahol leszünk egyáltalán nem lesz Internet elérhetőség.
Ha TF2-ben nem lehetne LAN szervert készíteni akkor nem kellene a Find Games-en belül LAN fülecskének lenni.
Ha valaki tudja hogyan kell LAN szervert készíteni vagy volt már olyan LAN Party-n, ahol zúzták 1000-el a TF2-t légyszives szánjon meg minket és avasson be a titokba... sajnos már nagyon sürget az idő!!! -
#4008 ninendoGC: próbáld meg hamachival + szerver konzolba írd be h sv_lan 1/0 (nemtom mármelyik). HL2DM-nél általában így működik. -
#4007 Kicsit jobban leszűkíthetnéd, hogy pontosan mi a probléma. Nem látod a szervert? Nem indul a játék? Nem tudsz szervert csinálni? stb... -
NintendoGC #4006 Ha valaki tud a #4000-es postra válaszolni nagyon megköszönném!
Fontos lenne nagyon!
Köszönöm előre is! -
chooselee #4005 Szerintem a készítők rajongói a Dragon Ball-nak! :D Úgy emlékszek ilyesmi mozdulat is volt benne...de hogy mit csináltak ilyenkor,arra már nem emlékszek...
-
#4004 Bocsi most látom csak hogy már írták előttem :( -
#4003 Lehet hogy ez a a taunt is ölni fog? :) -
#4002 jah és nem tok írni... ( új , boxkesztyű [THE KILLING GLOVES OF BOXKING] ) -
#4001 Jee!Új Achievementek :)) ÉS Egy ój fegyver a boxkesztű :D Itt -
NintendoGC #4000 Szevasztok!
Ne haragudjatok már a kérdésért de nagyon fontos lenne, hogy miként lehet működő lan kapcsolatot létrehozni TF2-höz (net nélkül LAN partyhoz kellene). ... sajnos egyszerüen nem tudok rájönni!
Kérlek titeket segítsen... biztos van itt olyan, aki már tolta Lan-ban a játékot!
Előre is köszönöm.... üdv és jó éjt! -
donatus13 #3999 Amúgy nitramk ha igazad lesz remélem akkor azt a 60 fokot kiküszöbölik valami pontosabb lövéssel mert ha nem akkor az sem fog érni semmit.... -
#3998 Soviet union: Kill assist Heavyvel
Kollectivization Kill assist bárkivel -
#3997 ez jó :) -
#3996 Régebbi képek:
Először is Kukac barátom, akivel megpróbáltuk megállítani a vonatot (überrel):
Másodszor meg valami egész durva dolog előzménye:
-
#3995 Meet the Spy Checker :D -
donatus13 #3994 majd meglátjuk:D -
#3993 telepíthető gépágyu. csak 60 fokban tud forogni vele :) -
#3992 Ja ez igaz.De az egyik fegyver elvileg teljesen új lesz (a heavynek). -
#3991 krissz ja ilyesmi lesz. bár ezzel a krit variákással leálhatnának (pl KGB, backburner, axtungisher) mert ezek nem új alternatívák, csak beraktak 2 kódot... egy előnyt és egy hátrányt. pl az übersaw/falre gun jó megoldások, mivel teljesen új cuccok... nem erősebbek hanem mások. ezek a kritekkel való machinálások eléggé fantázia szegények -
#3990 Ez tetszik új gépem meg lesz ezeket tuti megcsinálom a pyro annyira nem jött be -
#3989 nemtudom hogy volt e már de nekem nagyon tetszik
http://www.youtube.com/watch?v=8N3dhccOXX0 -
#3988 Lefordítottam a heavy achievmenteket ahogy tudtam.(letöltöttem a képeket és ez volt a nevük)
Spyalectical Materialism: Lőjj meg egy láthatatlan spyt.
Permanent Revolution: tf_heavy_kill_while_spunup.png
Heavy Industry: Ez kb olyan mint a pyro 1 millio dmg-e.
Communist Mani-Fisto: Ölj meg valakit egy krit pofonnal
Redistribution of Health: Szerezz x healt medikittel?
Rationing:Ölj meg x embert sotival
Vanguard Party: Legyél te az első egy control pointon.
Pushkin the Kart: tf_heavy_payload_cap_grind.png
Marxman: Ölj meg valakit aki a levegőben van minigunnal
Gorky Parked: Védj meg egy pontot
Purge: Öld meg a control pointon álló ellenséget
Lenin A Hand: Assistolj egy revenge killben
Five Second Plan: tf_heavy_teleport_fast_kill.png
Photostroika:Freezcamnek tauntolj
Konspicuous Konsumption: Egyél szendvicseket ?????
Don't Touch Sandvich: Ölj meg x scoutot.
Borscht Belt:Ölj meg egy heavyt úgy hogy csak a lábait lövöd
Iron Kurtain: Szenvedj el egy csomó dmg-t???
Party Loyalty: tf_heavy_defend_medic.png
Division of Labor: tf_heavy_assist_medic_large.png
Red Oktoberfest: tf_heavy_earn_medic_domination.png
Show Trial:Ölj meg valakit egy tauntal
Crime and Punishment: Ölj meg valakit aki viszi a táskát
Class Struggle: Ölj meg egy heavy+medic párost
Soviet Block :Blokkolj egy sérült heavyt???
Stalin the Kart: Állítsd meg a mozgó cartot.
Supreme Soviet: Egy medic nyomjon rád übert??
Factory Worker: Állj egy dispenser mellett
Soviet Union: ?
0wn the Means of Production: Lődd el a stickyket
Krazy Ivan:Gyilkolj víz alatt
Rasputin: Valami multi damage
Icing on the Cake: Ölj meg valakit aki dominált téged
Crock Block: Élj túl egy crit rakétát
Kollectivization nemtóm -
#3987 KGB :D -
#3986 Frissült a heavy weblap!!! http://steamgames.com/tf2/heavy/kgb.htm -
chooselee #3985 Volt egy rewin és meghallt a mikim,de csak a steamen.Msn-nel,skype-al hibátlan.Eddig jó volt,amikor újraraktam a rendszert,de most a steamet is formáztam, azóta rossz.Mi lehet szerintetek.Amikor teszelem a mikit a settings/Voice-nál olyan hangokat hallat mint egy ütős horrofilmben.Elég sz*r mikrofon nélkül játszani,akinek van valami ötlete az írjon plz!!Nem tudom a steam újrainstallálása segítene e...
Előre is THX!! -
#3984 Augusztus 19-én jelenik meg az update a tervek szerint. Információk pedig a héten szállingóznak róla. -
donatus13 #3983 Mikor is jönnek ezek az updateok ?:D nekem is kedvenc a c2 -
#3982 egyszer játszottam rajta támadóként és az volt vele a bajom h utolsó pontra becsesztek 2-3 sentry-t és már verhetetlenek voltak.
2Fort -
#3981 -
#3980 -
#3979 -
#3978 2Fort -
#3977 http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=121
Lefordítva a TF2 blogos cikk az update-ről, ha valaki nem nagyon vágja az angolt. -
#3976 lool már, eddig a 2 update során egyszersem voltam otthon, erre megint ez lessz, kötsög valve]
a másik meg hogy a steel egy jó map, csak megkéne tanulni rajta játszani -
Neoncsoves #3975 az én gyomrom befogadja az új mapokat, csak legyen jó... -
#3974 igen, én is azt vettem észre, h ami új attól sokan visszakoznak, pedig nagyon érdekes mapnak ígérkezik. a 2fort témát meg szerintem már kiveséztük. -
chooselee #3973 Szerintem sem rossz map,de még idegen,mert csak 3 szor voltam rajta kb.Szerintem ez a baja a többieknek is,akik nem szeretik. Majd megszokjuk,hogy a sok pont közül mi, merre, miért.... ;)