30108
  • Ability
    CS: Source-ban a benti Create opció tuti LAN szervert kreált. Legalábbis mi láttuk egymást a LAN fül alatt. Az összes Steam játéknak hasonló a felépítése, TF2-ben ugyan ennek kell lennie. Tehát, nem tudom hogyan került a szerver az Internet részlegbe, de LAN-ban is ott kell szervert csinálni.
  • NintendoGC
    Hát csak az a fura... hogy a LAN fülön belül nem látszik a szerver... az internet fülön belül pedig ott ván - nálam legalábbis ez volt mikor net is ment... amikor lehúztam a netet, akkor sem látszott a szerver a LAN fülön... S:
  • Ability
    A játékon belüli Create Game opció LAN szervert kreál elvileg. Internetes szerverhez van külön Dedicated Server Tools.
  • NintendoGC
    Jogos... akkor kifejtem részletesen a gondot.

Nekem megvan az eredeti TF2 is de az nem futtatható Offline Steam-el. (Mivel NET-kapcsolat egyáltalán nem lesz LAN party-n)

Ezért beszereztem egy tört verziót, ami NoSteam-es.... nos itthon (nekem van net kapcsolatom idehaza értelemszerűen, máskülönben hogyan játszhatnék online TF2-t :D ) na a lényeg, hogy haverral megpróbáltunk csinálni egy LAN szervert.... nos a Create game -en belül SEHOL sincsen LAN lehetőség.... a létrehozott szerver pedig netes szerver csupán.... nem LAN. Internetet kihúzva (így csak a két gép volt helyi hálózatba kötve) csináltam Create game-el egy szervert ekkor pedig a Find Games-en belül a LAN fülre kattintva nem látta a másik gép a szervert.... oda vissza próbálgattuk, semmi eredmény. A két gép között jól működő LAN kapcsolat volt... (nem vagyok zöldfülű a témában) mégsem látta a szervert a LAN-on belüól..... szóval meg vagyok lőve... pénteken lan party lesz a haverokkal, amit hosszú hónapok óta tervezünk és a TF2 lett volna az ÁSZ játék a partyra.... 10 gép lesz helyi hálózatba kötve de az épületben, ahol leszünk egyáltalán nem lesz Internet elérhetőség.

Ha TF2-ben nem lehetne LAN szervert készíteni akkor nem kellene a Find Games-en belül LAN fülecskének lenni.

Ha valaki tudja hogyan kell LAN szervert készíteni vagy volt már olyan LAN Party-n, ahol zúzták 1000-el a TF2-t légyszives szánjon meg minket és avasson be a titokba... sajnos már nagyon sürget az idő!!!
  • jozing
    ninendoGC: próbáld meg hamachival + szerver konzolba írd be h sv_lan 1/0 (nemtom mármelyik). HL2DM-nél általában így működik.
  • Jani21
    Kicsit jobban leszűkíthetnéd, hogy pontosan mi a probléma. Nem látod a szervert? Nem indul a játék? Nem tudsz szervert csinálni? stb...
  • NintendoGC
    Ha valaki tud a #4000-es postra válaszolni nagyon megköszönném!

Fontos lenne nagyon!

Köszönöm előre is!
  • chooselee
    Szerintem a készítők rajongói a Dragon Ball-nak! :D Úgy emlékszek ilyesmi mozdulat is volt benne...de hogy mit csináltak ilyenkor,arra már nem emlékszek...
  • csokalaci
    Bocsi most látom csak hogy már írták előttem :(
  • csokalaci
    Lehet hogy ez a a taunt is ölni fog? :)
  • csokalaci
    jah és nem tok írni... ( új , boxkesztyű [THE KILLING GLOVES OF BOXKING] )
  • csokalaci
    Jee!Új Achievementek :)) ÉS Egy ój fegyver a boxkesztű :D Itt
  • NintendoGC
    Szevasztok!

Ne haragudjatok már a kérdésért de nagyon fontos lenne, hogy miként lehet működő lan kapcsolatot létrehozni TF2-höz (net nélkül LAN partyhoz kellene). ... sajnos egyszerüen nem tudok rájönni!

Kérlek titeket segítsen... biztos van itt olyan, aki már tolta Lan-ban a játékot!

Előre is köszönöm.... üdv és jó éjt!
  • donatus13
    Amúgy nitramk ha igazad lesz remélem akkor azt a 60 fokot kiküszöbölik valami pontosabb lövéssel mert ha nem akkor az sem fog érni semmit....
  • Ron Ragm
    Soviet union: Kill assist Heavyvel
    Kollectivization Kill assist bárkivel
  • Aquir
    ez jó :)
  • Nitramk
    Régebbi képek:

Először is Kukac barátom, akivel megpróbáltuk megállítani a vonatot (überrel):

Másodszor meg valami egész durva dolog előzménye:
  • Nitramk
    Meet the Spy Checker :D
  • donatus13
    majd meglátjuk:D
  • Nitramk
    telepíthető gépágyu. csak 60 fokban tud forogni vele :)
  • Nkrissz
    Ja ez igaz.De az egyik fegyver elvileg teljesen új lesz (a heavynek).
  • jozing
    krissz ja ilyesmi lesz. bár ezzel a krit variákással leálhatnának (pl KGB, backburner, axtungisher) mert ezek nem új alternatívák, csak beraktak 2 kódot... egy előnyt és egy hátrányt. pl az übersaw/falre gun jó megoldások, mivel teljesen új cuccok... nem erősebbek hanem mások. ezek a kritekkel való machinálások eléggé fantázia szegények
  • norbi56
    Ez tetszik új gépem meg lesz ezeket tuti megcsinálom a pyro annyira nem jött be
  • Guer
    nemtudom hogy volt e már de nekem nagyon tetszik
    http://www.youtube.com/watch?v=8N3dhccOXX0
  • Nkrissz
    Lefordítottam a heavy achievmenteket ahogy tudtam.(letöltöttem a képeket és ez volt a nevük)

Spyalectical Materialism: Lőjj meg egy láthatatlan spyt.
    Permanent Revolution: tf_heavy_kill_while_spunup.png
    Heavy Industry: Ez kb olyan mint a pyro 1 millio dmg-e.
    Communist Mani-Fisto: Ölj meg valakit egy krit pofonnal
    Redistribution of Health: Szerezz x healt medikittel?
    Rationing:Ölj meg x embert sotival
    Vanguard Party: Legyél te az első egy control pointon.
    Pushkin the Kart: tf_heavy_payload_cap_grind.png
    Marxman: Ölj meg valakit aki a levegőben van minigunnal
    Gorky Parked: Védj meg egy pontot
    Purge: Öld meg a control pointon álló ellenséget
    Lenin A Hand: Assistolj egy revenge killben
    Five Second Plan: tf_heavy_teleport_fast_kill.png
    Photostroika:Freezcamnek tauntolj
    Konspicuous Konsumption: Egyél szendvicseket ?????
    Don't Touch Sandvich: Ölj meg x scoutot.
    Borscht Belt:Ölj meg egy heavyt úgy hogy csak a lábait lövöd
    Iron Kurtain: Szenvedj el egy csomó dmg-t???
    Party Loyalty: tf_heavy_defend_medic.png
    Division of Labor: tf_heavy_assist_medic_large.png
    Red Oktoberfest: tf_heavy_earn_medic_domination.png
    Show Trial:Ölj meg valakit egy tauntal
    Crime and Punishment: Ölj meg valakit aki viszi a táskát
    Class Struggle: Ölj meg egy heavy+medic párost
    Soviet Block :Blokkolj egy sérült heavyt???
    Stalin the Kart: Állítsd meg a mozgó cartot.
    Supreme Soviet: Egy medic nyomjon rád übert??
    Factory Worker: Állj egy dispenser mellett
    Soviet Union: ?
    0wn the Means of Production: Lődd el a stickyket
    Krazy Ivan:Gyilkolj víz alatt
    Rasputin: Valami multi damage
    Icing on the Cake: Ölj meg valakit aki dominált téged
    Crock Block: Élj túl egy crit rakétát
    Kollectivization nemtóm
  • Nkrissz
    KGB :D
  • Jani21
    Frissült a heavy weblap!!! http://steamgames.com/tf2/heavy/kgb.htm
  • chooselee
    Volt egy rewin és meghallt a mikim,de csak a steamen.Msn-nel,skype-al hibátlan.Eddig jó volt,amikor újraraktam a rendszert,de most a steamet is formáztam, azóta rossz.Mi lehet szerintetek.Amikor teszelem a mikit a settings/Voice-nál olyan hangokat hallat mint egy ütős horrofilmben.Elég sz*r mikrofon nélkül játszani,akinek van valami ötlete az írjon plz!!Nem tudom a steam újrainstallálása segítene e...
    Előre is THX!!
  • Jani21
    Augusztus 19-én jelenik meg az update a tervek szerint. Információk pedig a héten szállingóznak róla.
  • donatus13
    Mikor is jönnek ezek az updateok ?:D nekem is kedvenc a c2
  • Nitramk
    egyszer játszottam rajta támadóként és az volt vele a bajom h utolsó pontra becsesztek 2-3 sentry-t és már verhetetlenek voltak.

2Fort
  • csokalaci
  • jozing
  • Narxis
  • norbi56
    2Fort
  • ToMee0
    http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=121

Lefordítva a TF2 blogos cikk az update-ről, ha valaki nem nagyon vágja az angolt.
  • Unbaised
    lool már, eddig a 2 update során egyszersem voltam otthon, erre megint ez lessz, kötsög valve]
    a másik meg hogy a steel egy jó map, csak megkéne tanulni rajta játszani
  • Neoncsoves
    az én gyomrom befogadja az új mapokat, csak legyen jó...
  • jozing
    igen, én is azt vettem észre, h ami új attól sokan visszakoznak, pedig nagyon érdekes mapnak ígérkezik. a 2fort témát meg szerintem már kiveséztük.
  • chooselee
    Szerintem sem rossz map,de még idegen,mert csak 3 szor voltam rajta kb.Szerintem ez a baja a többieknek is,akik nem szeretik. Majd megszokjuk,hogy a sok pont közül mi, merre, miért.... ;)