30108
  • Twetr0x
    na lessétek meg az új payload pályát
    Badwater Basin
  • motyodlee
    na a probléma megszűnt, már 6 %-nál jár :D
    viszont érdeklődnék, hogy kinek milyen gyorsan megy fel ez a cucc
  • motyodlee
    estét!
    szerintetek mitől lehet az, hogy az update alatt (most telepitettem ujra, mert van uj masinám :] ) 0-2%ig ugrál a mutató? hol csökken hl növekszik
  • TreDoR
    Hiába kutakodik, ha jó a törés a reg kulcsokból nem tudja kiszűrni, hogy neked megvan-e a tf2 törtben.
  • TreDoR
    Mint írtam pacsteam, starsteam, fuckedsteam, stb., annó volt steam down, ezek mind ilyen programok. De persze nem használom őket
  • jozing
    ui: egyépként én is bunkóságnak veszem, h kutakodhat a gépedben.
  • jozing
    sjanos kutaodhat a gépedbe, mert ha megnézed az end user's licence agreementet láthatod, h elfogadtad a feltételeket. ez van, ha nem nézd meg mit írsz alőá ne csodálkozz. persze a steam enm nagyon kutakodik, mert ez sok ember kedvét elveheti, h még1x vagy valah ott vegyen játékot. de a hacket mindenképp szigórúbban kezelik... (az is benne van a szerződésben, tessék rákeresni a cheat szóra). amúgy az is lehet h VAC-es szerón bekapcsolva felejtette, meghát mivel ugye az ott van a játék fájlaiba könnyen belenézhetett.
  • Nitramk
    ebben van valami. nekem is volt non steames Gmod meg HL 1. de mindenesetre nem akarom kipróbálni.

Pl. néhány haverommal tört CSS szerverekre mentünk, mert egyiküknek nem volt eredeti CSS-e. Azóta már megvette mielőtt elekzdenéek paraszt warezjóskázni.

Na szóval egyikünk agyát felcseszte a sok csíter, és bekapcsolta a hacket. Meg amúgyis volt a gépén hack, szóval AIM, WH SH, minden ami kell. pár héten belül permeset kapott steamtől, pedig a tört szervereket nem ellenőrzi. szal nyilván a gépében kutatott.
  • Ability
    Ez nem igaz. Nehogy már a Steam kutakodjon a gépemen. Mekkora jogsértés lenne.... Mellesleg hogy akarja kiszűrni, elég komplex valami ez, főleg, hogy Steam-en kívül is megveheted ugyan azt a játékot. Honnan fogja tudni, hogy tört, vagy eredeti? Ez csak egy pletyka, paráztatják az embereket. Mellesleg én régen tört HL2 EP1 és EP2 játékokkal játszottam úgy, hogy közben Steam-en be voltam jeletkezve Online módban. Semmi sem lett belőle. Azóta persze megvettem a narancs dobozt mielőtt valaki beszólna, hogy köcsög warezjózska. :P A Steam azokat bannaolta anno, akik manipulált Steam klienst használtak, és jogtalanul töltöttek le bármilyen Steam játékot. Nem csak Valve játékokat.
  • domib
    Ty Pocok, sikerült :)
    Szerintem a képméret miatt nem volt jó eddig.
  • Rip
    Ja, persze, így világos, de előző kommented kicsit kusza volt :D
    Nyílván egy játék miatt, aminek nincs steames verziója, nem bannol a steam :) Mit érdekli azt! :D
  • jozing
    azt akrtam mondani, h ha van mondjuk Hl2-őd amit megvettél, és leszeded törtbe a Hl1-et és kiszűri a steam (online módba) akkor letiltja az accodat és Hl2-nek is kampec, akár megvetted akár nem. de ha letöltesz mondjuk eg EA játékot (pl. NFS, sims, crysis) vagy egy ubisoftot ami NINCS regisztrálva steamen (ergo nem veheted meg steames változatba) azt nem érdekli. azokat nem szabad warezba hazsnálni, amik léteznek steames változatba
  • Rip
    Na meg ki játszik tört Valve játékokkal? :)
  • Ability
    Volt egy olyan manipulált Steam kliens, amivel vásárlás nélkül lehetett egyenesen a hivatalos Steam szerverekről letölteni a játékokat. Viszont ezt ki tudta szűrni a Valve, és azok a felhasználók akik használták szépen bannolva lettek. Másról nem tudok, szerintem egy teljesen különálló játék, aminek köze sincs a Steam-hez nem tud problémát okozni.
  • Aquir
    Igen, azzal együtt volt változó, nem máshogy :)
  • TreDoR
    Ha packsteammel szedi le vagy starsteammel akkor lehet, de ha egy teljesen steam mentes törést szed le, akkor sztem képtelenség, hogy a steam felismerje.
  • Nitramk
    bocs, most nézem h baomságot írtam. szóval ha Offline módban játszol tört VALVe játékkal, attól még kiszűri a Steam, és permeset kapsz.
  • TreDoR
    Asszem 300KB a határ.
  • TreDoR
    Nem véletlenül engedi meg a steam az offline módot, teljesen legális.
  • Rip
    Kösz! :)
    De "kampec az acc-odnak". ez most hogy? Honnan veszi? Butaságnak tűnik, már csak azért is, mert mint írtam, én jászottam valve játékkal offline (nem volt net egyáltalán), és nem volt gond.
  • Rip
    Mióta kipipáltam, hogy megjegyezhesse a user nevet és passwordöt, mindig enged offline-ba menni.
  • Aquir
    nálam régebben mikor nem volt netem albiban, az offline módban egyszer nem engedte elindítani, mikor online voltam és azután röviddel megint offline-ba kerültem akkor meg engedte, de igazából változó volt
  • Nitramk
    Ide kell betenni, és jó ha csinálsz egy VTF és VMT fájlt is. a Képnek 256*256-os (vagy 2 hatványainakkell lenni. (4*4, 16*16, 64*64, stb...)) méretűnek kell lennie, nem szabad átlépnie valami fájlméret határt, pontosan nem tudom mit. Animációt képkockánként kell beszúrni.
    Izé, szóval ide kell berakni a fájlokat:

\SteamApps\<FELHASZNÁLÓNEVED>\team fortress 2\tf\materials\VGUI\logos

Mellesleg 4030-as TÉK!
  • Nitramk
    varj majd én lefordítom (józing barátom szövegét =D ): Szóval ha Offline módban futtatod a steamet, és mondjuk Offline módban elindítasz egy VALVe játékot, azt kiszűri a Steam amint átlépsz Onlineba. Azt hiszem ezt akarta mondani.
  • domib
    Hello!
    Tudnátok abban segíteni hogy miért nem teszi be a játék a képemet?
    VTF Edit nevű progival átkonvertáltam egy képet és azt a játékban betallóztam a logos mappából. Azt hallottam hogy így kell. De nem sikerül.
  • Rip
    " vigyázz a VALVe gémekkel, mert azokat ha észrevezsis team kampec az acc-odnak. ha EA, atari stb... nem kell aggódnod, azokat nem figyeli steam, de másik VALVE gammákat igen"

Ezt nem értem világosan. Mit és hogy vesz észre a steam, ha offline módban vagy?
    Én játszottam már nem egy valve játékot offline módban, soha nem volt probléma.
  • trident
    "To give all gamers a chance to check out the new gameplay introduced in "The Heavy" update, Valve will be running a Team Fortress 2 Free Weekend via Steam, a leading online platform for the delivery and management of PC games. The Free Weekend is open to gamers the world over and scheduled to begin Friday, August 22 at 11 am PDT."

• jozing
    alap port 27015-ös. azt kell engedélyezni, főleg a routereknél van gond néhanapján
  • Ron Ragm
    Vagy csak a controlsnál az advanced gombnál bepipálod hogy toggle console.

Amennyiben ezek nem működnek (valamiért néha nem szereti a magyar bilelntyűkiosztást) csinálsz a tf2\cfg mappában egy autoexec.cfg-t amibe a következőt rakod:
    bind "F12" "toggleconsole"

Persze az F12-őt átírhatod bármelyik másik billentyűre.
  • Aquir
    steamben jobbgomb a játékra, properties/set launch potions és beírod hogy "-console"
  • NintendoGC
    Köszi a válaszokat....

Nem CS-zek (nem szerettem soha,... szóval ezért kérdezősködöm sokat a témában) és ezért is teszek fel még egy láma kérdést .... TF2-ben hogyan hívom be a konzolt?
  • Ability
    Kipróbáltam, nem tudok csatlakozni.
  • donatus13
    VAlaki megnézi tud e ide csatlakozni? :) 192.168.100.101:27015
  • donatus13
    Azt nem tudja valaki milyen port on fut a játék?:S
  • donatus13
    KÖssz
  • Ability
    Steam -> Tools -> Team Fortress 2 Dedicated Server
  • donatus13
    Azaz hogy honnan lehet letölteni?:D
  • jozing
    nintendoGC: megy offline módba, csak jegyeztesd meg vele a jelszavad és a felhazsnáló neved, és ha nincs netkapcsolat felajánlja az offline módot. és vigyázz a VALVe gémekkel, mert azokat ha észrevezsis team kampec az acc-odnak. ha EA, atari stb... nem kell aggódnod, azokat nem figyeli steam, de másik VALVE gammákat igen
  • Blacksheep333
    próbáljatok meg csatlakozni IP -n keresztül. Beirod a console -ba: connect xxx.xxx.xxx.xxx:xxxxx
  • donatus13
    Mit kell letölteni ahoz hogy netes szeród lehessen?