30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#4092 Ha viszont jó a heavy a pyrok a közelébe sem tudnak menni max egy kicsit megpörkölik messziről. -
#4091 "persze ha hülye a heavy és nem néz szét akkor."
Ha épp lőssz valakire nehéz nézelődni. -
Neoncsoves #4090 nincs közzétéve még új info? -
#4089 nekem a is tetszik a régi lángszóróban, h vissza tudom fújni a lvl 3-as sentry rakétáit. ha engi nincs ott akkor a sentrynek lőttek (illetve lőttem :D ) -
#4088 persze ha hülye a heavy és nem néz szét akkor. ha sérthetetlenek akkor meg te nem tudsz a back-el tenni semmit. és ha körbefutsz akkor is csak egy kis része lesz critical, miközben általában mindig 2 ember esik áldozatának a sima lángszóró critjének. Fedezékből lövi a soldier a sentryt? Belefújom hadd nézzen csak vele farkasszemet. Nagyon jól lehet rakétától meg stickytől védeni a sentryt vele! Csomószor engedtem magamnak meg másoknak utat mert el lehet fújni a crites stickybombákat a francba. Nem egyszer volt már olyan hogy 2 db rakétát löktem vissza és mindegyiktől (vagy 1 crittől) 2 ember halt meg, vagy hogy a Soldiert felfújtam és a levegőben kaptam el a sajátjával. Nem mindig háttal áll az ellenség, és ha igen akkor is lehetne a backburnernek nagyobb critszöge. Tudom használni, de én jobban elvagyok a másikkal. -
Loufee #4087 de azért megvan a backburnernek is az előnye, pl. 100% crit hátulról, de sztem az új balta nem vmi jó, plusz én csak amiatt használom a shotit, mert pl. a többi pyro ellen hatásos meg a víz alatt is van távolsági fegyvered -
Loufee #4086 én a régi lángszórót használom, mivel a backburner nem ad már plusz 50 hp-t, meg egyszer dustbowlon olyan helyen támadtam, ahol rács van és nem tud a védekezés bejönni. na ott kint állt 2 heavy+medic páros és várt ránk, én meg kimentem és lelöktem őket, aztán tudtunk nyomulni, plusz még el is foglaltuk a cp-t -
#4085 Mire előveszed az Axetuingishert már derékban kettészelt a megfordult Heavy.
Nem azt mondom hogy a backburner mindenkép jobb amúgy, neki is megvan a maga haszna (sentryvédelemnél kurvajól jöhet pl), viszont nekem baromira nem fekszik, mégse mondom hogy szarabb. -
chooselee #4084 Hát igen csak azt nézed kis láng+Axtinguisher és megmarad a régi lángszóró "lökete" is!És kb. ugyanott vagy...de kinek mi... -
#4083 igen, pyro nagyon jó lesből-hátbatámadó-hit-n-run kasztnak. ha jól hazsnálod halálos, ha szarul akkor hamar meghalsz.
szerintem steam bárhol szétnézhet a licenc értelmében a gépedben, csak egyszerűen az ilyen dolgok oylan nagy negatív viszhangot keltenének, h nem élnek bele, mint pl: a blu-ray olvasókba is van egy védelem,a mi szerint ha kalóz BD-t raksz bele, letilthatja az olvasás funkciót a firmware. ezt s ehazsnálják, mert akkor megbukna a rendszer. ezek csak amolyan biztosítékok. a steam mappát viszont tuti nézi rndszeresen. -
#4082 Nem is számolom már hány medic+heavy párost ártalmatlanítottam pilanatok alatt egy jól kivitelezett bekerítéssel. A pyro nem csak abból áll hogy "bal egérgomb + W", mindig is ambush kasztnak lett tervezve, ha ezt nem tudod kihasználni az nem a fegyver hibája. -
#4081 te is gondold át. pl 2forton a hídon 3-4 embert crititcallal szemből (is) ölni, és soldierek ellen a saját lövedékükkel ölni azt nem tudsz a "nyílegyenesen a háta felé kell hogy álljon" backburnerrel ugye. Helyzete válogatja melyik jó, nekem az eredeti jön be amivel az éppen sérthetetlen medicet el is tudom fújni a támogatott ember közeléből
amíg 50hptöbblete volt én is a backb-t használtam -
#4080 Kicsit reklámozom az ingyenes hétvégét én is :)
http://headhunter86.blogspot.com/2008/08/team-fortress-2-heavy-update.html
Ha valamit nem jól írtam szóljatok. -
#4079 A Steam csak a Steam mappát ellenőrzi, pl. CS-ben némelyik server nem enged be ha a model-s mappába új fegyver skineket stb.-t raksz be, de ez a beállítás már server függő. A VAC is gondolom a Steam mappát ellenőrzi. -
#4078 Csalás egyértelmű, többi nem. Lehet valamilyen szinten kutakodhat, de attól függ mit kell keresnie, mi a célterület. Pl. a memóriába biztos szétnézhet, viszont az adataimhoz a merevlemezen csak nem férhet hozzá. Úgyértem dokumentumok stb... De hülyeség ez a kutakodás. Van egy játékod, amit Steam-en is meg lehet venni, de boltba Steam-től teljesen függetlenül is. Honnan tudja, hogy az kalózpéldány, és nem boltba vetted? Honnan tudja, hogy nem eredeti, hanem meg van törve? Nehogymár nekiálljon ellenőrizni a játék állományait. Nem tudja kiszűrni, nem lehet mit vizsgálni, ami alapján meg tudja állapítani. Mellesleg ha elkezdene így kutakodni, akkor jóformán megenné a géped, mint valami vírusírtó. -
#4077 VAC és társai teljesen más, sok játékban van csalásvédelem, és az kutakodáson kívül máshogy nem nagyon tud érvényesülni. -
#4076 Szerintem pyronál csak a backburner, medicnél meg a Blutsauger, Übersaw ami hasznos. Waron talán mindegyik, de mivel nem warozok engem ez abszolút nem érdekel. -
#4075 "a backburner meg rosszabb mint az eredeti"
Ezt most gondold át mégegyszer kérlek. -
#4074 persze. pl a rámnyomott Kritzkrieggel kaptam meg a Pyrotechnics-t :P :) -
#4073 az 50hp
a axetinguisher jobb nála, és a puska is hatásosabb a flaregunnál
a backburner meg rosszabb mint az eredeti -
#4072 én nem azt mondom h szar a backburner, mert tényleg hasznos cucc. de lehetne kicsit jobban megmozgatni a fantáziát ebben játékban. -
#4071 Én mindig azt mondom hogy aki szerint nem ér semmit a backburner annak még nem állt háttal heavy. -
#4070 nekem nem az a bajom az új fegyverekkel, h gyengébbek vagy erősebbek, hanem h szvsz enm sokba különböznek... ez enm új fegyver, h "lasabban tüzel, de minden 3. találat crit"... úgy szúrja a szememet ez a fantáziaszegény, már 2 update-nél lejáratott téma. tessák újat kitalálni, ne csak a criteket átcsoportosítani. -
chooselee #4069 Ehhez a maphoz még nem volt szerencsém,de nem tűnik rossznak.Ez a payload játékmód felfrissítette a játékot,már csak a dbheights map-ra gondolok...iszonyat tetszik.Én azt is beleraknám az update-be,már csak azért is, mert az eredeti módosulata és ez adja meg a bukéját! :) ...szerintem
-
#4068 szépjóreggelt :D
na hajnali 2 felé lemászott az update, ki is próbáltam volna a játékot, de a VAC security-s résznél elakad a töltés.
Nem tom mi lehet a baja, az biztos hogy nem gép config -
#4067 Gentlemen :D -
#4066 Elnézést a duplapostért, de ha jól olvasom 19.-én jön az update, nem lenne érdemes kiírni?
Illetve az ingyenes hétvégét is, elvégre sokkal jobb a hangulat, ha beözönlenek az ingyen hétvégések is ide.
link.
Na jó, ha már duplapostoltam, kárpótlok minden úriembert!!!4
-
#4065 -
Loufee #4064 jaja -
#4063 A Valve DIREKT nem erősebb fegyvereket csinál! Az a lényeg, hogy minden fegyvernek van előnye ill. hátránya... -
Loufee #4062 ui: pyronál és medicnél is megvan minden plusz fegyver, csak a félreértések elkerülése miatt. :D -
Loufee #4061 Én is így volnék vele. pl: a pyronál én a shotit használom, mert különben sztem nincs hatásos fegyvere a víz alatt (mert a balta csak közelre jó :P), és sztem az új balta sem egy nagy szám (van akinek bejön, az az ő dolga), de mondjuk jól néz ki :P. És sztem a medicnél az új medigunon kívül mind jó. -
#4060 ahogy mondod -
#4059 A medic cuccok szvsz jól sikerültek, jól használhatóak.
A Blutsauger rengetegszer húzott ki a csávából. Az Übersaw-t szintén használom, jól jön. Mivel publáma vagyok, így a Klitzkrieget nem használom, de megvan a haszna annak is.
Pyro-val kevesebbet játszom, elég ritkán, nálam a léglökés miatt vonzóbb az alapfegyver, shotit használom inkább, a tapasztalt pyrok meg egyéni ízlés alapján dolgoznak, sokaknak bejön a flaregun, axtinguisher.
Az a jó a plusz fegyverekben, hogy te választod ki, melyik tetszik, jó ez így, ha meg csak táposabbnál táposabb cuccokat kapunk, annak sok értelme nincs. -
kicket #4058 Ne hülyéskedjetek már :D Pyro-val még ígyis lehet aratni mint a fene, főleg backburnerrel!
Símán összehozható vele 4-es kpd-k. Nem értem mit sírtok a -hp miatt. Ígyis lehet vele kaszálni. -
#4057 Nem csak te vagy így.. -
BGYI #4056 hy!
Ezekkel az updatekkel kapcsolatban csak én érzem úgy h a valve rendszerint HASZNÁLHATATLAN vagy jobb esetben is az eredetivel egyenértékű cuccal szúrja ki a szemünk?? eddig a pyro jelzőpisztoja az egyetlen valamire való cucc...és a jéghegy csúcsa h még a backburnerből is levették a 70 hp bónuszt(utólag, persze). Értem én ,hogy a kezdőket se akarják elijeszteni, de hogy az a fegyver amiért az ember achievementeket csinál néha még rosszabb, mint az eredeti...kissé kiábrándító.
Vagy csak én vagyok így? -
#4055 nekem is szokott hülyülni updatenel, nem tudom hogy miért. nekem 95%-nál megáll néha...
Na úgy néz ki h ez az új map is kedvenc lesz. -
#4054 tetszetős <3 -
#4053 na tessék...
10%nál tart, erre minden ok nélkül ujrakezdi.
vkinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?