30108
  • Unbaised
    jó kérdés, én is most akartam írni hogy milessz ez, talán ha megöl valakit ottmarad egy szendvics..
  • Nkrissz
    A shotgunnak sok köze lesz a szendvicshez az tuti.
  • Aquir
    persze mert a medicnek volt olyan hogy übercharge :)
  • Twetr0x
    Nekem a szendvics evés tetszik, vajon az mi lesz? :D
    "Konspicuous Konsumption: Eat 100 sandviches."
  • Ron Ragm
    "Photostroika: Provide an enemy with a freezecam shot of you taunting while invulnerable."

Istenem, azért a Valvetől nem ezt vártam volna.
  • jozing
    bocs h 2x írok: http://steamgames.com/tf2/heavy/kgb.htm megvannak az achik leírásai.
  • jozing
    mondjuk a boykesztyűktől éppen h kisebbet ütünk, mivel puhább. de a KGB rövidítés miatt kesztyű kelett. az übersaw eddi a legjobb meele fegyver updatekből.
  • Nitramk
    Az jelenthet valamit hogy most nem "The Heavy update" hanem "A Heavy update a frissítés neve? Szóval ha már A Heavy update akkor több is lesz?
  • Böcc3
    na most talán jó lesz: katt
  • Böcc3
    Krissz: Nézd meg ezt az oldalt [url]http://www.fpsbanana.com/tuts/5804[\url]
  • Aquir
    mondjuk nézd úgy hogy mit találtak volna ki a kesztyű helyett? a heavy amúgy sem szokott mindig boxolni, most legalább kapunk valamit ha sikerül kiütni mást :)
  • Aquir
    detto
  • jozing
    krissz: én is Irfanview-t hazsnálok. angoltudás nem árt, de van valahol magyarítás is. minden formátumot kezel és átis konvertálhatod vele. plusz még freeware is.
    hát, a KGB-nek én se sok értelmét látom, max ha valaki a közledbe vetődik benyomsz neki egyet. natascha meg majd kiderül, hogy mennyire van haszna. szerintem ha gyengébb kasztok ellen hazsnálod a -25% damage nem lesz sok, de egy sasha-s heavy ellen már nem sokat fog érni. majd elválik.
  • Jani21
    Én ezt használom: http://www.irfanview.com/
  • Nkrissz
    Ti mivel nézitek a játékban készített képeket (én quicktime-al de az nagyon lassú)?Mert van egy képeket átkonvertáló progim amit ha használok átkonvertálja de sokkal világosabb lesz a kép.
  • Magh
    Ez a hevi update is elég vegyes. A KGB konkrétan értelmetlen, még publicon is, mert a legócskább soldier is simán elvonszolja magát előle. Natasha nekem tetszik, hevi elől már középtávról is túl könnyű elfutni a legtöbb pályán. Ha csak 50%-al lassít, már megéri, szerintem ez a játék eddigi legjelentősebb új fegyvere. Shotgun helyett meg nyilván valami félfun support fegyvert kapunk, esetleg valamit sentryk ellen.
  • chooselee
    Óhh tényleg, scak néztem és nem olvastam.:D
    Akkor mind1.. thx
  • Jani21
    Ha az update újabb részletének felfedésére gondolsz, sajnos csak hétfőn jön a következő részlet felfedése...
  • chooselee
    Na ma új pálya lesz megint???
  • ToMee0
    Az eddigi leírások az updateről magyarul megtalálhatóak itt:
    http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=121
  • kicket
    Lassítás kb olyan lesz, mint ha cs-ben eltalálnak golyóval... sztem
    Amúgy meg egy nagy xar lesz ez az update is, mert hiába lassítja le őket, többet kell beléjük lőni, és addigra sikerül elmenekülniük. Én azthittem vmi jobb fegyvert találnak ki...mind1.
  • Aquir
    nah jó lesz
  • Twetr0x
    Azt, hogy mennyi ideig lassít azt leírták: csak addig, ameddig a töltény eltalálja.
    Nagyon király lesz, már alig várom :D
  • jozing
    ezt a lssítást egyépként nem részletezik. mennyi időre lassít és mennyire?
  • Ron Ragm
    Én már msot gyakorlok heavy updatera, wave goodbye to you head wanker!

Natashával meg így papíron kurvanagy fenntartásaim vannak, eddig se volt leányálom scouttal találkozni velük de most elég ha egyszer eltalálnak már halott agy.
  • Neoncsoves
    kém update ugy nézne ki, hogy a kékekből pirosak, pirosakból kékek lennének:D
  • shogun6
    azért azt ne feledjük, hogy a scout is fog kapni új fegyvereket, képességeket. Valszeg ellensúlyozni fogják a 100% lassítást valamivel...és ha minden jól megy, miután kijött a heavy update, mindenki a behemóttal fog játszani, az lesz az igazi "kém mennyország" (legalábbis jó lenne hhehe
    Jól tudom, hogy kb 2havonta jönnek a kaszt újítások?(medic ~ápr 15, pyro júni 15, heavy kb aug 15) remélem a kém vagy a cserkész lesz a következő október közepén :) esetleg a katona
  • Nkrissz
    VÉGRE a sok patkány scolyut értéktelen lesz és a sok kisbaba mehet majd sírni és pelenkát cserélni.MUHAHAHA
  • RatBaG #4104
    lehet túl ijedős vagyok, de az első hirtelen gondolatom ez volt: "a kurva anyád!"
  • Narxis
    Pontot nem ezzel fogsz bevédeni viszont az intelligence védelmére jótékony hatással lesz.
  • chooselee
    Pöpec... :D
  • jozing
    na ezt mondom! ez egy igazi, jó fegyver, mert végre nem vmi crittek variáltak. ez a fantázia! kédés harcban mennyire lesz hasznos natascha
  • jozing
    http://steamgames.com/tf2/heavy/natascha.htm
  • Narxis
    Haha pont ezt mondtam, lassító golyók. :D
  • Jani21
    Frissült Natashaval :)
  • Jani21
    Itthoni idő szerint este 8 és 10 között frissül a weboldal, legalábbis a legutóbbi két felfedés ekörül történt. Én úgy tudom 9 óra eltérés van.
  • Aquir
    először a medic aki ált. mindig körülnéz (egyébként gyorsan leszedhető ha nem figyel a heavy, (utána a heavy, aki hogy ha észrevette akkor mindegy, ha nem, akkor akár axetinguisherrel is szedhető) de egy csomószor volt már olyan amikor nem tudtam a hátába kerülni, hogy axetinguisherrel szedtem oldalba, utána meg következett a hátráló medic

mondjuk nyilván azért is szeretem a sima lángszórót, van neki is critje, 1-2 db soldier jól távoltartható vele, visszalök sok dolgot, a crites rakétáktól (a sentry-rakétától is) meg stick- meg csőbombától azért egyfajta védelmet nyújt ha nem nagy a pinged, szóval többfunkciós na de nem is vitatkozom, mindenki azt használ amit akar, amikor meg majd megunom úgyis lecserélem egy időre
  • PunkZoli
    6óra eltérés van kb, ha jól emlékszem, és főműsor időbe teszik ki azaz náluk este 8
  • Neoncsoves
    mivan alszanak ezek a Valvenál???
  • HeadHunter86
    http://steamgames.com/tf2/heavy/
    Még nincs ahogy látom