30108
  • Rip
    Azért voltak benne hosszabb-rövidebb szünetek :D
    Atyavilág, hányszor megnéztem a régi trailerét! Már akkor is hajnalokig játszottam a TFC-vel.
    Trailer (benne van a lenti jelenet is:) )
  • Jani21
    Szívesen máskor is!
  • pirosBoci
    kösz jani müxik thx még1*
  • Jani21
    Persze, hiszen több mint 9 éven át fejlesztették :D
  • Narxis
    Aha.
  • donatus13
    Tényleg így nézett ki régen a tf 2 ?:O
  • donatus13
    Egy valami átfutott az agyamon mielőtt tf el játszottam hogyha a lövést is lassítja az új heavy wepaon már mint az egész embert akkor lehet hogy jó lesz az még :)
  • donatus13
    heavy update :D:D:D
  • Jani21
    Próbáld ki az itt leírtakat: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1216-JMTZ-0860
  • pirosBoci
    hi!
    visszaálltitottam dx8 ba(mat_dxlevel 80) és most nem tudom sehogysem visszanyomni dx9 be valaki tudd valam i megoldást?ujra raktam az sem segitett..
    köszi
  • Narxis
    Szuszáááá :D
  • Nkrissz
    Én meg egy idegbeteg fasz vagyok és azért írtam be ezt mert ideges voltam.Amúgy én is kíváncsi vagyok mindíg nézem a hivatalos fórumot hátha kiszivárgott valami új infó :D.
  • Nivea
    még szerencse h nem is olyan nehezek. akkor se fogom megcsinálni mert utáloma heavyt!
  • ToMee0

http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=125 (copy-paste)
  • jozing
    anx: az nem elég hátrány h nincs másodlagos fegyvere? 200töltény minigun és utána mehet ököl/KGB. és elveszti a shotit ami némely szituba hazsnosabb mint a minigun.
    ugyanakkor érdekes is lehet a szitu: natascha kevesebbet sebez de egy kis plusz HP ezt ellensúlyozhatja. sztem 50-től 100HP-ig fog pluszt adni, mivela VALVe nyilatkozta h így még erősebb lesz medic nélkül, mediccel meg egy hent-gép lesz.

opsz, ezért azt még várjuk ki, h tényleg sandvich lesz-e, mert lehet h ez baromság.

krissz: én ilyen kíváncsi és találgatós természetű vagyok, ezzel nem lehet mit kezdeni :P
  • Jani21
    Hűha. Kezd egyre érdekesebb lenni a dolog. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e hátránya a sok szendvics zabálásnak pl. a heavy még kövérebb lesz és még jobban belassul, vagy elkezd émelyegni és alig bír célozni XD
  • Nkrissz
    Nem tudom mit izgultok ennyire egy kurva játék updateért.Majd megtudjuk hogy mi lesz a shotgun helyett és kész.Nem tudom miért olyan izgalmas ez...
  • jozing
    http://tf2wiki.net/wiki/Sandvich érdekes.
  • donatus13
    Bárcsak lenne olyan pálya:D
  • Nitramk
    Nem én vettem észre, de nézzétek csak meg a Natasha-s kép hátterét...
  • Narxis
    Jó dolgokon gondolkozol elalváskor. :D
  • jozing
    elalváskor épp az jutott eszemve, h a boxkesztűvel új tauntnak is kell lennie, hiszem a 2 ujját nem nyújthatja ki. lehet hogy köze lesz a szendvicshez?
  • jozing
    jaja, meg shoti se. szerintem megahgyják nekia lassúságot meg a távolra való bénázást. különben erős lenne. pl a snipereket hamar megleckéztetné. az egyik ellen kasztját. valami erős köeltávú, vagy nagony gyenge nagy hatótávú lesz. pyronál is adtak flare gunt nagy hatótávra, nem sokat ér, épp ezért nagy hatótávú :)
  • chooselee
    Forgócsöves bocs..
  • chooselee
    A forgótáras géppityu sincs a sarki fűszeresnél... :)
  • Neoncsoves
    Egyébként sztem azért nem boxer lett, mert illegális fegyver:)
  • Neoncsoves
    csak ha mozgásban van az ellenfél sztem nehéz eltalálni a fejét :)
  • chooselee
    Nekem is jobban tetszett volna a boxer...az is illett volna a KGB-be.
    Remélem shoti helyett olyasmi lesz, amit régebben belinkelt valaki "álheavy update"-ről képet..elefántölő puska.Távolabbra koncentráltabban célozna, mint a többi fegyvere a heavynek.De ez szerintem csak álom marad...:)
  • jozing
    a tauntot tuti a shotgunos tauntal lesz megoldva. a sandvich meg lehet h mindn 5ik kill után jár... vagy hasonló. esetleg ha megölsz egy scoutot hetsz egy sandvichet.
  • Nitramk
    Miért, fél méterről üt vki lábra? :D
  • Neoncsoves
    sztem simán lehetett volna boxkesztyű helyett egy boxer a kezein :D és akkor monnyuk ha fejrecélzol 100% crit vagy vmi ilyesmi :D
  • Unbaised
    már rég tudjuk de nembaj
  • HeadHunter86
    http://steamgames.com/tf2/heavy/natascha.htm
  • Unbaised
    végülis lehet, lool
  • chooselee
    Vagy mi úgy akartam mondani a scouttal van kapcsban... előző hozzászólás del! :)
  • chooselee
    Akkor scout lenne a szendvics??Mert lesz egy ilyen achi is: Don't Touch Sandvich: Kill 50 scouts using Natascha.
  • Jani21
    Szerintem nem lesz semmilyen szendvics, egyszerűen a Meet The Scout videóra akarnak utalni az elnevezéssel.
  • chooselee
    Hát igen...a definíció konkrétumot szokott takarni. Szóval a sandwichnek majd sandwichnek is kell lennie. :D Nem egy metafora.. :) Érdekes lesz...
  • chooselee
    Ez érdekes update lesz....

Pl.: Show Trial: Kill an enemy with a taunt. A heavynek melyik tauntja öl??Lesz ezekben is akkor változás??
  • donatus13
    Ja és tölti a hp ját vagy az ammot:D de inkább hp