30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#4172 Azért voltak benne hosszabb-rövidebb szünetek :D
Atyavilág, hányszor megnéztem a régi trailerét! Már akkor is hajnalokig játszottam a TFC-vel.
Trailer (benne van a lenti jelenet is:) ) -
#4171 Szívesen máskor is! -
pirosBoci #4170 kösz jani müxik thx még1* -
#4169 Persze, hiszen több mint 9 éven át fejlesztették :D -
#4168 Aha. -
donatus13 #4167 Tényleg így nézett ki régen a tf 2 ?:O -
donatus13 #4166 Egy valami átfutott az agyamon mielőtt tf el játszottam hogyha a lövést is lassítja az új heavy wepaon már mint az egész embert akkor lehet hogy jó lesz az még :) -
donatus13 #4165 heavy update :D:D:D -
#4164 Próbáld ki az itt leírtakat: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1216-JMTZ-0860 -
pirosBoci #4163 hi!
visszaálltitottam dx8 ba(mat_dxlevel 80) és most nem tudom sehogysem visszanyomni dx9 be valaki tudd valam i megoldást?ujra raktam az sem segitett..
köszi -
#4162 Szuszáááá :D -
#4161 Én meg egy idegbeteg fasz vagyok és azért írtam be ezt mert ideges voltam.Amúgy én is kíváncsi vagyok mindíg nézem a hivatalos fórumot hátha kiszivárgott valami új infó :D. -
#4160 még szerencse h nem is olyan nehezek. akkor se fogom megcsinálni mert utáloma heavyt! -
http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=125 (copy-paste) -
#4158 anx: az nem elég hátrány h nincs másodlagos fegyvere? 200töltény minigun és utána mehet ököl/KGB. és elveszti a shotit ami némely szituba hazsnosabb mint a minigun.
ugyanakkor érdekes is lehet a szitu: natascha kevesebbet sebez de egy kis plusz HP ezt ellensúlyozhatja. sztem 50-től 100HP-ig fog pluszt adni, mivela VALVe nyilatkozta h így még erősebb lesz medic nélkül, mediccel meg egy hent-gép lesz.
opsz, ezért azt még várjuk ki, h tényleg sandvich lesz-e, mert lehet h ez baromság.
krissz: én ilyen kíváncsi és találgatós természetű vagyok, ezzel nem lehet mit kezdeni :P -
#4157 Hűha. Kezd egyre érdekesebb lenni a dolog. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e hátránya a sok szendvics zabálásnak pl. a heavy még kövérebb lesz és még jobban belassul, vagy elkezd émelyegni és alig bír célozni XD -
#4156 Nem tudom mit izgultok ennyire egy kurva játék updateért.Majd megtudjuk hogy mi lesz a shotgun helyett és kész.Nem tudom miért olyan izgalmas ez... -
#4155 http://tf2wiki.net/wiki/Sandvich érdekes. -
donatus13 #4154 Bárcsak lenne olyan pálya:D -
#4153 Nem én vettem észre, de nézzétek csak meg a Natasha-s kép hátterét... -
#4152 Jó dolgokon gondolkozol elalváskor. :D -
#4151 elalváskor épp az jutott eszemve, h a boxkesztűvel új tauntnak is kell lennie, hiszem a 2 ujját nem nyújthatja ki. lehet hogy köze lesz a szendvicshez? -
#4150 jaja, meg shoti se. szerintem megahgyják nekia lassúságot meg a távolra való bénázást. különben erős lenne. pl a snipereket hamar megleckéztetné. az egyik ellen kasztját. valami erős köeltávú, vagy nagony gyenge nagy hatótávú lesz. pyronál is adtak flare gunt nagy hatótávra, nem sokat ér, épp ezért nagy hatótávú :) -
chooselee #4149 Forgócsöves bocs.. -
chooselee #4148 A forgótáras géppityu sincs a sarki fűszeresnél... :)
-
Neoncsoves #4147 Egyébként sztem azért nem boxer lett, mert illegális fegyver:) -
Neoncsoves #4146 csak ha mozgásban van az ellenfél sztem nehéz eltalálni a fejét :) -
chooselee #4145 Nekem is jobban tetszett volna a boxer...az is illett volna a KGB-be.
Remélem shoti helyett olyasmi lesz, amit régebben belinkelt valaki "álheavy update"-ről képet..elefántölő puska.Távolabbra koncentráltabban célozna, mint a többi fegyvere a heavynek.De ez szerintem csak álom marad...:) -
#4144 a tauntot tuti a shotgunos tauntal lesz megoldva. a sandvich meg lehet h mindn 5ik kill után jár... vagy hasonló. esetleg ha megölsz egy scoutot hetsz egy sandvichet. -
#4143 Miért, fél méterről üt vki lábra? :D -
Neoncsoves #4142 sztem simán lehetett volna boxkesztyű helyett egy boxer a kezein :D és akkor monnyuk ha fejrecélzol 100% crit vagy vmi ilyesmi :D -
#4141 már rég tudjuk de nembaj -
#4140 http://steamgames.com/tf2/heavy/natascha.htm -
#4139 végülis lehet, lool -
chooselee #4138 Vagy mi úgy akartam mondani a scouttal van kapcsban... előző hozzászólás del! :) -
chooselee #4137 Akkor scout lenne a szendvics??Mert lesz egy ilyen achi is: Don't Touch Sandvich: Kill 50 scouts using Natascha. -
#4136 Szerintem nem lesz semmilyen szendvics, egyszerűen a Meet The Scout videóra akarnak utalni az elnevezéssel. -
chooselee #4135 Hát igen...a definíció konkrétumot szokott takarni. Szóval a sandwichnek majd sandwichnek is kell lennie. :D Nem egy metafora.. :) Érdekes lesz... -
chooselee #4134 Ez érdekes update lesz....
Pl.: Show Trial: Kill an enemy with a taunt. A heavynek melyik tauntja öl??Lesz ezekben is akkor változás?? -
donatus13 #4133 Ja és tölti a hp ját vagy az ammot:D de inkább hp