30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
donatus13 #4252 Francba pedig annyira kéne az übersaw :( mind 1 majd valahogy össze ügyeskedek -
donatus13 #4251 EZ ahogy látom nem nagyon működik... -
donatus13 #4250 örök hála -
#4249 láttad a tecsőn a videót?
Megkönnyebbítem a dolgod -
donatus13 #4248 Nem értek hozzá nem is tudom hogy kell berakni :( -
#4247 használj botokat -
donatus13 #4246 Tudom hogy csúnya dolog de nincs valami progi ami unlockol egy két ahievmentet mert a medic ahievmentet sehogy nem tudom össze hozni csak 11 et sikerült talán:( pyro az simán ment az annyira nem nehéz. -
chooselee #4245 Tényleg éjfél körül szokott jönni...
Múltkor másnapra volt akinek már meg volt minimum 1 fegyver.. :)
Én meg még csak akkor töltöttem le az update-t. -
donatus13 #4244 az van a hivatalos híren is... -
#4243 Az amcsik kedden kapják meg az updatet ami nálunk éjfél után lesz szerintem. -
#4242 ez tisztára olyan mint a karácsonyi csokikalendárium. vagy mi. -
chooselee #4241 Szerintem nem ma..még van egy kinyitható meglepetés... -
#4240 trident :D -
donatus13 #4239 Ahogy látom ma jön az update akkor milyen időbe ?:D -
#4238 Egy mapon egy körben... -
#4237 egy mapon belül, vagy az összes eddigi játékidődet nézve? -
#4236 Minél többet ölsz annál nagyobb lesz a crit rate. -
#4235 A kritikál esélye az agresszív támadó taktikákkal exponenciálisan növekszik, de az újabb egerekben, billentyűzetekben van nyomásérzékelő is.
-
donatus13 #4234 Akkor pontosan mikor jön az update?:D -
shogun6 #4233 Hi, tényleg nagyon jól néz ki a fűrésztelep pálya! Kijöhetne már ez az update.
Kérdés: Azt hallottam, hogy ha valaki agresszívan játszik, akkor több critical találatot vihet be, gyakran játszom scouttal, de rohangálok a pályán, mint mérgezett pók a falon, túl gyakran crit-et mégsem lőttem.
Hogyan lehet úgy játszani , hogy megsokszoródjon a critek száma? (főleg scouttal vagy soldierrel) -
#4232 Kénytelenek lesznek hozzászokni a CS fílinghez -
chooselee #4231 Még az nem is lenne baj,ha nem kb 2 perc lenne a győzelmük és ennyi lenne a játék kb 30perc-1 órán keresztül...kicsit lelombozó... -
Neoncsoves #4230 ja.
egyébként CP-ben elég sokszor van gond csapatmunkával, na meg a CTF-ben is. Nem tudom publicon mi lesz itt ARENA Modban. Főleg amikor 1 helyre állnak a legjobbak, aki meg jön a szeróra az is a nyertesekhez áll be.. -
donatus13 #4229 Nem vágom akkor ma lesz update este és 22 meg free weekend?:S -
#4228 -
#4227 gj!:) -
#4226 Egy ideig ez a kép volt benn a Crit Rocketes steames grouppunkban. -
#4225 LOOOL :D -
#4224 Aréna cikk magyarul:
http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=126 -
#4223 Fehér tüllszoknya lesz az!
-
#4222 4csövű soti -
#4221 az utolsó fegyver sztem nagy durranás lesz ha így rejtegetik. vagyis remélem. -
PunkZoli #4220 végre egy új esély a nyomorékoknak, hogy még nyomorékabbak legyenek, és szarjanak attól, hogy előbújjanak játszani.... fertelmes mennyire félnek egy 5mp-s pihenőtől már így is...
Sok a beszart csicska na a szervereken :)
-
donatus13 #4219 Nekem is remélem sok lesz meg tudjátok minek örülnék :D egy ilyen barlangos pályának :D:D:D:D DE ez az alpesi nagyon fasza csak kéne a milka tehén a tájba hogy igazán ütős legyen :S:D -
#4218 Hol van még a vége... Azt bánom hogy csak 1 olyan map van aminek új a dizájnja. Nekem nagyon bejöz ez az Alpesi cucc :D -
donatus13 #4217 Remélem végig vitték az összes classt utána is tuningolják majd a játékot tovább :P új pályák modok stb ebből a játékból még többet ki lehet hozni. -
#4216 Ja, TF2 egy kis CS-vel vegyítve :D Nagyon várom már -
#4215 "Fák, rét, virágok, rush-oló mókusok!" Ez k*rvajó! :DDD
Ami nekem nagyon tetszik az aréna módban és szerintem nagyon okosan csinálta meg a valve, hogy az emberek nem fognak állandóan újraéledni halál után, hanem körökre van osztva a meccs. Tehát nem team deathmatch módot csináltak hanem egy "bombás módot bomba nélkül". Így kell némi taktikát belevinni a játékba, nem pedig csak megyünk azt lövünk. Persze ez publicra nem lesz annyira igaz, de azért ott is meg fog látszani kicsit. -
#4214 Egy külföldi oldalon akkor mégiscsak igazat szólt az, aki azt állította, hogy belépett a szerverére egy beta tester és elmondta, hogy az új mód az aréna lesz és a szendvics pedig 100 HP-t tölt vissza, ha tauntolsz vele. Kíváncsi vagyok, hogy a szendvicses rész is bejön-e neki -
#4213 Alig várom, hogy én is szippantsak egy kis hegyi levegőt. :P