30108
  • donatus13
    Francba pedig annyira kéne az übersaw :( mind 1 majd valahogy össze ügyeskedek
  • donatus13
    EZ ahogy látom nem nagyon működik...
  • donatus13
    örök hála
  • csokalaci
    láttad a tecsőn a videót?

Megkönnyebbítem a dolgod
  • donatus13
    Nem értek hozzá nem is tudom hogy kell berakni :(
  • csokalaci
    használj botokat
  • donatus13
    Tudom hogy csúnya dolog de nincs valami progi ami unlockol egy két ahievmentet mert a medic ahievmentet sehogy nem tudom össze hozni csak 11 et sikerült talán:( pyro az simán ment az annyira nem nehéz.
  • chooselee
    Tényleg éjfél körül szokott jönni...
    Múltkor másnapra volt akinek már meg volt minimum 1 fegyver.. :)
    Én meg még csak akkor töltöttem le az update-t.
  • donatus13
    az van a hivatalos híren is...
  • Nkrissz
    Az amcsik kedden kapják meg az updatet ami nálunk éjfél után lesz szerintem.
  • Nitramk
    ez tisztára olyan mint a karácsonyi csokikalendárium. vagy mi.
  • chooselee
    Szerintem nem ma..még van egy kinyitható meglepetés...
  • Nitramk
    trident :D
  • donatus13
    Ahogy látom ma jön az update akkor milyen időbe ?:D
  • kopa1
    Egy mapon egy körben...
  • Rage47
    egy mapon belül, vagy az összes eddigi játékidődet nézve?
  • Blacksheep333
    Minél többet ölsz annál nagyobb lesz a crit rate.
  • trident
    A kritikál esélye az agresszív támadó taktikákkal exponenciálisan növekszik, de az újabb egerekben, billentyűzetekben van nyomásérzékelő is.

• donatus13
    Akkor pontosan mikor jön az update?:D
  • shogun6
    Hi, tényleg nagyon jól néz ki a fűrésztelep pálya! Kijöhetne már ez az update.
    Kérdés: Azt hallottam, hogy ha valaki agresszívan játszik, akkor több critical találatot vihet be, gyakran játszom scouttal, de rohangálok a pályán, mint mérgezett pók a falon, túl gyakran crit-et mégsem lőttem.
    Hogyan lehet úgy játszani , hogy megsokszoródjon a critek száma? (főleg scouttal vagy soldierrel)
  • TreDoR
    Kénytelenek lesznek hozzászokni a CS fílinghez
  • chooselee
    Még az nem is lenne baj,ha nem kb 2 perc lenne a győzelmük és ennyi lenne a játék kb 30perc-1 órán keresztül...kicsit lelombozó...
  • Neoncsoves
    ja.
    egyébként CP-ben elég sokszor van gond csapatmunkával, na meg a CTF-ben is. Nem tudom publicon mi lesz itt ARENA Modban. Főleg amikor 1 helyre állnak a legjobbak, aki meg jön a szeróra az is a nyertesekhez áll be..
  • donatus13
    Nem vágom akkor ma lesz update este és 22 meg free weekend?:S
  • Rage47
  • trident
    gj!:)
  • ToMee0
    Egy ideig ez a kép volt benn a Crit Rocketes steames grouppunkban.
  • Twetr0x
    LOOOL :D
  • ToMee0
    Aréna cikk magyarul:

http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=126
  • trident
    Fehér tüllszoknya lesz az!

• motyodlee
    4csövű soti
  • Nitramk
    az utolsó fegyver sztem nagy durranás lesz ha így rejtegetik. vagyis remélem.
  • PunkZoli
    végre egy új esély a nyomorékoknak, hogy még nyomorékabbak legyenek, és szarjanak attól, hogy előbújjanak játszani.... fertelmes mennyire félnek egy 5mp-s pihenőtől már így is...
    Sok a beszart csicska na a szervereken :)
  • donatus13
    Nekem is remélem sok lesz meg tudjátok minek örülnék :D egy ilyen barlangos pályának :D:D:D:D DE ez az alpesi nagyon fasza csak kéne a milka tehén a tájba hogy igazán ütős legyen :S:D
  • Nitramk
    Hol van még a vége... Azt bánom hogy csak 1 olyan map van aminek új a dizájnja. Nekem nagyon bejöz ez az Alpesi cucc :D
  • donatus13
    Remélem végig vitték az összes classt utána is tuningolják majd a játékot tovább :P új pályák modok stb ebből a játékból még többet ki lehet hozni.
  • Nitramk
    Ja, TF2 egy kis CS-vel vegyítve :D Nagyon várom már
  • ToMee0
    "Fák, rét, virágok, rush-oló mókusok!" Ez k*rvajó! :DDD

Ami nekem nagyon tetszik az aréna módban és szerintem nagyon okosan csinálta meg a valve, hogy az emberek nem fognak állandóan újraéledni halál után, hanem körökre van osztva a meccs. Tehát nem team deathmatch módot csináltak hanem egy "bombás módot bomba nélkül". Így kell némi taktikát belevinni a játékba, nem pedig csak megyünk azt lövünk. Persze ez publicra nem lesz annyira igaz, de azért ott is meg fog látszani kicsit.
  • Jani21
    Egy külföldi oldalon akkor mégiscsak igazat szólt az, aki azt állította, hogy belépett a szerverére egy beta tester és elmondta, hogy az új mód az aréna lesz és a szendvics pedig 100 HP-t tölt vissza, ha tauntolsz vele. Kíváncsi vagyok, hogy a szendvicses rész is bejön-e neki
  • Narxis
    Alig várom, hogy én is szippantsak egy kis hegyi levegőt. :P