30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#4292 qrajó ez az arena mód. nagyon teccik! -
shogun6 #4291 köszönöm az értő és magasröptű hozzászólást trident, veled is csak többen vagyunk.... -
#4290 Csak nekem nem tud kapcsolódni a steamem? -
#4289 melyik szerver lesz elöször frissitve? -
#4288 nekem tölti -
donatus13 #4287 Mondtam a + életetXD -
donatus13 #4286 NEKEM NEM:D -
#4285 Ték. Megjött az update! -
#4284 mit update-el most atf2? nem véletlenüla heavyt? -
#4283 nekem itt elkezdett steam updatelni. Csak nem...? -
#4282 -
#4281 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a szendvicses vidi elég rövid/gagyi lett :S
Pedig már kezdtem örülni hogy valamelyik classhoz lesz megint... -
#4280 A Heavy túl sok sandvichet evett és félúton elakadt.... :D -
#4279 CS (1.5; 1.6) pont nem megyek és lövök féle játék. Normálisabb publicokon sokkal több a csapatmunka, mint akármelyik tf2-es public szerón. Legalábbis régebben így volt, de már jóideje nem játszottam vele. -
#4278 Omnomnomnom :D -
#4277 újraindítottam steamet de semmi. valszeg holnap reggel töltöm le. azthittem igazi meet lesz. remélem a megamaradt 3 kasztot is "megmeetesitik"... kívnáncsi lezsek új fegyókra és új módra. holnap kiderül! -
Neoncsoves #4276 "The Sandvich is the Heavy’s first unlockable" -
#4275 Igen, utólag vettem észre. :P Amúgy elég nagy hülyeség ez a linkelés megvonása, mert aki reklámozni fog, az így is tele tudja szemetelni a topikokat. Talán annyi előnye van, hogy lehet látni a hivatkozás címét. Bár az ilyenek amúgy előre felkészülnek erre, és kijátszák a rendszert. -
Neoncsoves #4274 lehet hogy a sandvich shoti helyett lesz elérhető:) -
Loufee #4273 azt írták ma jön ki az update, de én még nem látom. lehet busszal jön? -
#4272 Sajnos én még nem tudok linkelni, majd pár nap múlva :D
Egyébként a linknél ott van a hd-s link is. -
Neoncsoves #4271 na most mi a f*sz lesz? várni kell 7végéig? -
#4270 Linkelve, és HD-ben. -
#4269 EZ DE NAAAGY XD -
#4268 Meet The Sandvich
http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=127 -
#4267 attól félek az Engik nem tudnak majd annyira kibontakozni, kevés idő lesz felépiteni a sentryt, a teleportnak semmi haszna nem lessz :D, és egy kör mulva kezdheti előröl. -
#4266 xD
kedvencem mikor tudom hogy egy esélyem van, és mellészúrok. na azt imádom. meg mikor akkor fordul meg, de pont akkor mikor éppen láthatóvá válok. -
#4265 a meele-s karteles sudden death nagyon jó móka, imádom :) igen, arenaban sztem mediceknek fokozott figyelmet fordítanakm, ugyanígy engie-nek. nekem a spy + sniper + scout elég érdekesnek tűnik ilyen kevés élettel. de maj kialakul. attól félek h esetleg soldier meg heavy túltengés lesz, és akkor az egész kaszt egyensúly elveszik. -
chooselee #4264 :D
-
#4263 lol -
Neoncsoves #4262 én múltkor cloakba mentem az ellenség vonalai mögé, erre összeütköztem az ellenség cloakolt spyjával Dx -
#4261 -
chooselee #4260 Vagy amikor mindig beleakadsz egy segglyukba és észrevesz... :D -
#4259 hidd el más lesz arénában, szerintem leginkább úgy képzeld el mint a sudden death-et (itt most nem a karteles melee modra gondolok)
sd-ben a kémek akkor a leghatékonyabbak amikor már kicsit "lecsillapodik a hangulat" (azaz az emberek 50+ %-a halott) na akkor senki nem számít rá és lecsaphat mondjuk egy medicre, akire sd-ben nagyon kell vigyáznia a saját csapatának... na így lesz ez az arénában is, mivel nincs medkit
meg persze lehet váltogatni körönként a kasztokat,ha mondjuk sokáig nincs a csapatban kém, akkor érdemes váltani mert az ellenfél nem igazán számít rá, persze ha legyaksz egy körben jó sok embert, akkor utána fix hogy vadászni fognak rád :) jó lesz ez... -
#4258 Na és a spy átok? Tudod, amikor 10ből 8 saroknál pyro fordul be veled szembe :) -
#4257 Spynál nem feltétlenül a szerencse számít. Bújkálni kell, óvatosan kell közlekedni, és az ember túléli :D -
#4256 Persze, biztos lesznek (pl én is) akik szembeszállnak az esélyekkel de attól még ez a két kaszt amelyik a legkönyebben hal és a legjobban játszik velük a szerencse. -
#4255 Egyáltalán nem. -
#4254 Már azzal hogy véges számú életet tettek bele kilőtték a játékmódból scoutot és a spyt. -
#4253 nekem tetszik ez az arena mód, de kicsit félek tőle, h elveszik a TF2-be nagyon ügyesen beültetett csapatjáték, és nem az a quake-es CS-s doom-os megyek oszt lövök akit látok stílus volt. remélem egy-egy kaszt hazsnálhatósága megmarad, nem pedig jön pár pro és kész. majd meglátjuk, h milyen lesz!