30108
  • Nitramk
    qrajó ez az arena mód. nagyon teccik!
  • shogun6
    köszönöm az értő és magasröptű hozzászólást trident, veled is csak többen vagyunk....
  • Dopti
    Csak nekem nem tud kapcsolódni a steamem?
  • Nivea
    melyik szerver lesz elöször frissitve?
  • Szega87
    nekem tölti
  • donatus13
    Mondtam a + életetXD
  • donatus13
    NEKEM NEM:D
  • Nitramk
    Ték. Megjött az update!
  • Nivea
    mit update-el most atf2? nem véletlenüla heavyt?
  • Nitramk
    nekem itt elkezdett steam updatelni. Csak nem...?
  • Nitramk
  • RedDevilsza
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a szendvicses vidi elég rövid/gagyi lett :S
    Pedig már kezdtem örülni hogy valamelyik classhoz lesz megint...
  • ToMee0
    A Heavy túl sok sandvichet evett és félúton elakadt.... :D
  • TreDoR
    CS (1.5; 1.6) pont nem megyek és lövök féle játék. Normálisabb publicokon sokkal több a csapatmunka, mint akármelyik tf2-es public szerón. Legalábbis régebben így volt, de már jóideje nem játszottam vele.
  • rhazid
    Omnomnomnom :D
  • jozing
    újraindítottam steamet de semmi. valszeg holnap reggel töltöm le. azthittem igazi meet lesz. remélem a megamaradt 3 kasztot is "megmeetesitik"... kívnáncsi lezsek új fegyókra és új módra. holnap kiderül!
  • Neoncsoves
    "The Sandvich is the Heavy’s first unlockable"
  • Ability
    Igen, utólag vettem észre. :P Amúgy elég nagy hülyeség ez a linkelés megvonása, mert aki reklámozni fog, az így is tele tudja szemetelni a topikokat. Talán annyi előnye van, hogy lehet látni a hivatkozás címét. Bár az ilyenek amúgy előre felkészülnek erre, és kijátszák a rendszert.
  • Neoncsoves
    lehet hogy a sandvich shoti helyett lesz elérhető:)
  • Loufee
    azt írták ma jön ki az update, de én még nem látom. lehet busszal jön?
  • ToMee0
    Sajnos én még nem tudok linkelni, majd pár nap múlva :D

Egyébként a linknél ott van a hd-s link is.
  • Neoncsoves
    na most mi a f*sz lesz? várni kell 7végéig?
  • Ability
    Linkelve, és HD-ben.
  • csokalaci
    EZ DE NAAAGY XD
  • ToMee0
    Meet The Sandvich

http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=127
  • Blacksheep333
    attól félek az Engik nem tudnak majd annyira kibontakozni, kevés idő lesz felépiteni a sentryt, a teleportnak semmi haszna nem lessz :D, és egy kör mulva kezdheti előröl.
  • Nitramk
    xD

kedvencem mikor tudom hogy egy esélyem van, és mellészúrok. na azt imádom. meg mikor akkor fordul meg, de pont akkor mikor éppen láthatóvá válok.
  • jozing
    a meele-s karteles sudden death nagyon jó móka, imádom :) igen, arenaban sztem mediceknek fokozott figyelmet fordítanakm, ugyanígy engie-nek. nekem a spy + sniper + scout elég érdekesnek tűnik ilyen kevés élettel. de maj kialakul. attól félek h esetleg soldier meg heavy túltengés lesz, és akkor az egész kaszt egyensúly elveszik.
  • chooselee
    :D
  • Narxis
    lol
  • Neoncsoves
    én múltkor cloakba mentem az ellenség vonalai mögé, erre összeütköztem az ellenség cloakolt spyjával Dx
  • Ron Ragm
  • chooselee
    Vagy amikor mindig beleakadsz egy segglyukba és észrevesz... :D
  • ToMee0
    hidd el más lesz arénában, szerintem leginkább úgy képzeld el mint a sudden death-et (itt most nem a karteles melee modra gondolok)
    sd-ben a kémek akkor a leghatékonyabbak amikor már kicsit "lecsillapodik a hangulat" (azaz az emberek 50+ %-a halott) na akkor senki nem számít rá és lecsaphat mondjuk egy medicre, akire sd-ben nagyon kell vigyáznia a saját csapatának... na így lesz ez az arénában is, mivel nincs medkit
    meg persze lehet váltogatni körönként a kasztokat,ha mondjuk sokáig nincs a csapatban kém, akkor érdemes váltani mert az ellenfél nem igazán számít rá, persze ha legyaksz egy körben jó sok embert, akkor utána fix hogy vadászni fognak rád :) jó lesz ez...
  • Ron Ragm
    Na és a spy átok? Tudod, amikor 10ből 8 saroknál pyro fordul be veled szembe :)
  • Twetr0x
    Spynál nem feltétlenül a szerencse számít. Bújkálni kell, óvatosan kell közlekedni, és az ember túléli :D
  • Ron Ragm
    Persze, biztos lesznek (pl én is) akik szembeszállnak az esélyekkel de attól még ez a két kaszt amelyik a legkönyebben hal és a legjobban játszik velük a szerencse.
  • Twetr0x
    Egyáltalán nem.
  • Ron Ragm
    Már azzal hogy véges számú életet tettek bele kilőtték a játékmódból scoutot és a spyt.
  • jozing
    nekem tetszik ez az arena mód, de kicsit félek tőle, h elveszik a TF2-be nagyon ügyesen beültetett csapatjáték, és nem az a quake-es CS-s doom-os megyek oszt lövök akit látok stílus volt. remélem egy-egy kaszt hazsnálhatósága megmarad, nem pedig jön pár pro és kész. majd meglátjuk, h milyen lesz!