30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Loufee #4332 nekem már reggel megvoltak, csak eddig jáccottam :P -
#4331 Nekem már rég. -
Loufee #4330 nekem már mind a három heavy fegyver megvan -
#4329 megoldotta, köszönöm ismét.:) -
#4328 re: köszönöm a gyors segítséget, még megpróbáltam a clientregistry.blob-ot törölni, update-lt, de nem oldotta meg.
Most bepróbálom ezt a két dolgot.:) -
#4327 Sajnos - ismét a fórumra hivatkozva - ez nem mindenkinek oldja meg a problémát. Elméletileg a tf2_playerstats.dmx nevű fájl törlése megoldja a problémát. Csak ne rögtön achi teljesítés után töröljétek, mert ez tárolja ideiglenesen a statodat, amíg fel nem töltődik a Valve szerverére. -
#4326 Lentebb írtam, hogy az update szúrja el a játékot. A hivatalos fórumon is ezt a hibát jelentik. Nekem eddig megoldódott úgy, hogy ablakban játszom. -
Neoncsoves #4325 havernak ugyanez volt, újrarakta TF2-t és jó lett -
#4324 Késő délután indítottam volna a tf2-t, de:
Előtte nem volt gond, mással sincs, a hiba után még lefutott egy tf2 frissítés, de a hiba továbbra is megvan.
Volt: ccleaner, tune up (hibakeresés, javítások/, eg. cleaner, defrag, etc), steamen belül integráció ellenőrzése, helyi tartalom töredezettségmentesítése, lemez töredezettségmentesítés, restartok, kikapcsolások.
Van valakinek ötlete?
(még most egy vga driver frissítés lesz, de a steam tf2 újratelepítést marhára nem szeretném)
Steampowered.com-on a supportot átnéztem.
dual core@2,7 gHz, x1950 pro, 2x1 800 Mhz RAM, gigabyte p965 DS3, winxp pro -magyar nyelven.
Kb. déltől majd eddig nem is volt gond, az új fegyvereket is megcsináltam kb. 1,5 óra alatt, kipróbáltam az arena pályákat, lecsekkoltam angol, belga szervereket.
-
#4323 http://www.steampowered.com/v/index.php?area=posts&filter=updates&cc=US
"Removed the Custom Tab in the serverbrowser, and added the Tags field to the base Internet Tab" -
Neoncsoves #4322 de. szendvics zabálás jó ám. lemegy a hpd kicsit elbujsz 1 helyre ahol nincs harc és bekajálsz 1-2 szendvicset, max 3-4mp... -
#4321 Valve azt ígérte update után a heavy medic nélkül is fog boldogulni, hát nem jött be. -
#4320 nekem most rászoott arra h 2-3perc átlag időtartamú gém után magától kilép. eddig egy map nem ment, mostmár minden meccsen ezt csinálja. restartoltam a gépet. megnézzük mit csinál most... kicsit furcsa h két update után ilyenekt csinál. vajon jót tett? -
chooselee #4319 Igen amúgy ez vagy ugyanaz az ember,vagy haverok,mert nekem eszembe sem jutna lezsidózni valakit.
Inkább kabbe vagy hasonló.....ő/ők meg egyfolytában.
Amúgy ma először léptem be az update óta és kicsit megilyedtem,full bug volt a játék.Ott maradt a heal csík a levegőbe,rémegyek kurzorral és kiírja még a doki nevét is de ő sehol.Aztán megölt egy láthatatlan pyro..szétégetett. Érdekes volt. Na meg az is hogy ha támadtunk,ha védtünk mindig kiírta hogy Now defending! :) De aztán pályaváltás után megszűntek a gondok.Kipróbáltam az Alpine-os mapot,nagyon tetszik,szép,világos,üde...jó az aréna mód is.Jót tett egy kis vérfrissítés a játéknak.A map elején úgy beszaggatott hogy azt hittem kifagyott,de szerencsére 15mp után ment tovább.Kicsit begitteltem... :D -
#4318 de nekem az a baj hogy az internet fülben a Costum jelenik meg,tehát ilyen tag-eket lehet beírni :S -
Neoncsoves #4317 gyorsabban generál übercharget -
#4316 úgy bírom ezt h nem adja oda, akkor egyből: zsidó vagy?
Ez kb. ilyen:
-segítenél gyümölcsöt szedni?
-bocs, most nem tudok.
-zsidó vagy? -
#4315 jaja ezeket elkell küldeni a picsbe. nekem már haver kérte MSN-en kártyaszámot. tiltottam és küttem neki egy mailt h jó lenne egy alapos vírusirtás egy új XP sé egy új MSN acc a gépére ;)
igen, énis egyedül voltam medic, és a csapat talán leghasznosabb tagja voltam (minden arcoskodás nélkül), mindig bentvoltam az MVP-knél és életenként néha 3-4k-t is töltöttem. mediv nagyon hazsnos lett! sőt, a kritzkrieg is hazsnos lett, mert gyorsabban tölt (10%-kal nem). és fontosabb lett a nagyobb tűzerő is. egyépként az h +25% übercharge rate mit jelent? -
#4314 Sokan találkoztatok már vele, ma én is
Capture the Account -
#4313 Kivették a patch-csel a custom fület. -
#4312 nekem meg elromlott a tf2 :(
próbáltam újrateneni,semmi.
Steamet is próbáltam,semmi.
Úgy romlott el, hogy a Find Servers-nél nincs az a Costum vagy mi,és az Internetben van ez a costum,ahol keresni lehet .
Szóval most nem tudok internet szervert keresni. -
Neoncsoves #4311 Szerintem új lendületet kapott a TF2 ezzel az ARENA MOD-dal! Itt tényleg számít a csapatjáték, hát még a medicek! Mediccel voltam és végig első voltam. 8v8ban 1 heavy+medic páros ki tudja irtani a csapat 3/4ét :) nagyon jóóó lesz ez még több mappal! -
#4310 igen, nekem is egyszer csak megjelent egy update (nem tudtam mi az mert heavy megvolt) és elkezdet tölteni. akkor már kicsit dühös voltam h nem megy. aztán eszembe jutott, h lehet h valami gixer volt és most ahoz adtak patchet, vagy steam látta h hibás a letöltés és újra lehúzta. most:
sandvich: nagyon pálya függő (ahogy maga a heavy is) és szitu függő. néha jól jön... néha viszont shoti kéne.
natascha, KGB: még nincs meg, de csak idő kédése mert ezek nem vmi nehéz achik. medic sokkal nezhezebb volt, ott fel is mentem achi szeróra.
arena: nekem bejött! igazából az az egy hátránya van lumberyardnak, h a sniperek illetve engik nem nagyon tudnak kibontakozni rajtuk. de amúgy a taktika nagyon ott van, minnyá nem ramózik senki, h 1 élete van. remélem OGC-kartel-argo hamar berakja a map vote-ba.
a lumberyard: hangulat megmaradt, bár engem kicsit zavar h engik haszna közelít a nullához. majd finomodik.
összeségébe nem rossz ez az update, ha eltekintünk attól h az elején az én gépemen "nem volt tökéletes". szerintem! -
#4309 nekem végig jó volt minden. nagyon tetszik az új játék mód, lumberyard dizájnilag is, meg játszhatóságilag is nagyon megtetszett. a fegyverekig még nem jutottam el, a CP meg a PL map meg egyszerűen fantasztikus. még sok ilyen updatet! -
donatus13 #4308 Nekem már jó . -
#4307 Egyik arénában az egész csapat kifagyott, úgyhogy valami nagyon nem gömbölyű. -
#4306 nekem tegnap 3 achi magától megvolt. ma felmentem és 0 :) -
PunkZoli #4305 nekem is! :D a 100 szendvics evés megvolt :D holott még nem is volt szendóm -
donatus13 #4304 Egyszer láttam jól akkor nagyon fasza volt sokkal taktikásabb és ez tetszik. -
donatus13 #4303 Véleményem :D : Az új minigun szart se ér lassítást nem vettem észre és a -25% dmg el már tök felesleges maradt a sima szendvics tök felesleges mert elbújni nem tudsz ma is fél népet nyírják mert zabál és közbe spy ok hátba verdesik őket XD a box kesztyű jó legyapsz valakit és adja a critet ez a legjobb másik kettő haszontalan arénázni sajnos nem tudok mert ahogy belépk ki is fagy a szeró -
#4302 Sajnos valamit elszúrtak a Valve-nél. A hivatalos fórumon is panaszkodnak összeomlásokra. Nálam ha ablakban játszom nem jött elő a probléma (eddig), amint teljes képernyőre váltottam jött a crash. -
#4301 sztem meg az a KURVAJÓ, hogy lumberyatdnál lefagy TF2. mikor már csak pár cyík hiányozna nem válaszol és csak ctrl-alt-del oldja meg. HURRÁ! -
#4300 lol azt hogy? -
Loufee #4299 nekem alapból volt 2 achievement-em :D -
#4298 Természetesen csak poén volt, kár lenne mellre szívnod.
-
#4297 én a CS-t azért veszem a megyak oszt lövök stílusba, mivel nincsenekek kasztok. az nyer akinek jobb a reflexe. Tf2-be meg mondjuk egy engie-nek vagy medicnek nem kell (annyira) reflex, így a lasúbbak is tzdnak érvényesülni. de majd meglátjuk, szerintem jó lesz! -
#4296 Jeah már van 4 achievementem :D
És ez nagyon jóóó :P -
Neoncsoves #4295 akinek van kedve egyet arenazni:
92.249.209.213:27015 -
chooselee #4294 Ja először a szenyót lehet unlockolni...:D -
PunkZoli #4293 rohatt ez a cucc:D nekem nem hendüli a rikvesztem :Ð