30108
  • donatus13
    Nem holnap?
  • Ability
    Szerintem már napokkal ezelőtt lehetett, és most fogják feloldani valamikor a játékot.
  • donatus13
    Már lehet pre loadolni a tf 2 őt?
  • chooselee
    Én örülök ha mások is örülnek! :) De néha nekem is fagy rohadjon meg,de szerintem túl meleg van a szobában azért... :D
  • Loufee
    :D amúgy nekem is tökre tetszik az arena mod
  • Aquir
    Mostanában oda-vissza kellett mennem városokba, jegyzőkönyveket készítek, most lesz kurzusfelvételi időszak...
    most megpróbálom a rövid szabadidőmben kiélvezni a heavy update-et, még ha csak kicsit is
  • jozing
    remélem is h komoylan foglalkoznak vele, mert a 2 update után sem tökéletes. enyhén szólva. és kezdem felhúzni az agyvizem.
  • Jani21
    A Valve-nél eléggé komolyan foglalkoznak a problémával. Kérték, hogy a felhasználók küldjék be ezt a tf2_playerstats.dmx fájlt. Akkor számíthatunk még frissítésre a közeljövőben.
  • Rage47
    nekem is jó minden, imádom az arena-t. tm szerveren amúgy arena mapok vannak, ha vki magyar szervert keres...
    próbáltad újra felrakni a game-t?
  • jozing
    jaja, az update után néha máshol is előjön, és attól h nektek megy engem ez nem dob fel. én is örülök h van új meg minden okés, csak nekem az fontos az élvezethez hogy menjen. szerintetek ha nektek csinálná ez nem lennétek dühösek? és megnyugtatna az titeket h nekem megy?
  • Ron Ragm
    Nem csak arénában van crash ám.
  • Neoncsoves
    Ja nekem sincs vele gondom.!
  • Nitramk
    Semmi problémám nem volt még vele. Remélem még sokáig élni fog mind TF mind az Arena mode. örülök h végre van a játékban váltoatosság.
  • donatus13
    Nekem még eddig egyszer sem volt semmi baja (peace)
  • jozing
    nekem arena mod ennyi volt. gép restart után is elkezdte a kilépegetést. remélem megbukik ez a mód... megérdemlik. ha valami ennyire elvan bszva viseljék a következményeket. az lesz a vicces ha majd jön 4ik update
  • donatus13
    Jah én is inkább külföldin megyek dustbowl már totál ideg... én a Digital Team Fortress 2 serveren játszok orosz de mindig van pálya csere és niny egymás után ugyan az mert nem szavazásos hanem sorba megy...
  • jozing
    tévedtem, most is volt egy crash lumberyard pályán. kezdek dühös lenni. vagy adjanaka ki egy normál updatet hiba nélkül vagy írják ki egy CD-re és dugják fel a seggükön... értem miért nincs magyar szerón arena... hát ezért. megérdemlik. ha warezolt lenne a gáma nem dühöngenék, de mivel ezért én pénzt adtam, elvárom, hogy kapjak kézhez valamit, ne egy 5-6 perceknént kilépgető bithulladákot. és nem érdekel h más gépén milyen, az élrdekel h nekem menjen. nem megy... és nem lehet azt mondani rá, h elavult gép, meg extrém konfig lenne. kéremszépen, nekem ez így nagyon nem tetszik
  • jozing
    nekem a 2Fort+Dustbowl+Goldrush trióval semmi bajom, mert nagyon jó pályák imádom őket. de amikor goldrush után beszavazzák dustbowlt aztán vissza kezd unalmas lenni. kifogások az arena mapokra: bugos, kifagy tőle a szerver. nekem egyszer nem volt poblémám velük új update óta
    (ma reggeli). unalmas... imádom a magyar szerókon a közösséget, mert nagyon jó velük nyomulni, de már a dbheights is kezd unalmas lenni. rotálba megy 3-4 map. egyszer ment szavazás és dustbowl nyert, 2en szavaztak arenara. szánalom kezd lenni
  • Nitramk
    jaja, update óta én is valami belga vagy holland szerveren toltam csak :D
  • Neoncsoves
    2Fort+Dustbowl+Goldrush, csak ez a 3 szar megy állandóan, nem is szar, csak amikor 20adjára játszok egymás után rajta, unalmas... 2Fortson pro vagyok () de utálom :\ sablonos
  • Rage47
    én is így vagyok vele. update óta csak külföldin játszok:D
  • Neoncsoves
    nekem a fszom kivan, Dustbowltól hányingerem van annyiszor játszottam már rajta...
  • jozing
    tök jó, hogy magyar szerókon nem szavazzák meg/egyáltalán nincs arena pálya. ha meg van is nem szavazzák meg, inkább bátran megszavaznak egy dustbowlt! nem tudják milyen jóból maradnak ki...
  • Nkrissz
    Amerikában is van ugyan olyan sivatag.
  • Ron Ragm
    Amerikában is vannak sivatagok, meg persze hogy sivatagos ausztrál környezetet mutatnak ha egyszerűen csak olyan van (hurr durr)
    Na de mostmár van hegyvidéki zöldellő táj, úgyhogy mostmár nincs kifogás egy oktoberfest Meet the Medic hiányának.
  • jozing
    most úgy néz ki harmadszorra sikerült játszhatóvá varázsolni a gammát. megnéztem épp sniper videó, és nem lehet h TF2 ausztráliába játszódik... sivatagos környezet, és a sniper ausztrál. és a háttér nagyon hasonlított. no mind1. egyépként én jobban örültem volna egy meet the pyro/medic/spy-nak.
  • jozing
    nekem is frissítette magát. remélem a rejtéjes memória hibá és crashek megszűnnek. updatelték az update update-jét. vicces. vegyük sorba: nekem nem ment a lumberyard. aztán utána az összes pályán baj volt. most mi lesz? a menüig nem juok el kezdek szkeptikus lenni :D
  • Jani21
    Hoppá a TF2 frissíti magát... Csak nem fix a memóriahibára???
  • Twetr0x
    ezen a linken kattints a "Pre-load tf2 now"-ra
  • tréj
    hogy kell pre-loadolni?
  • Nitramk
    Regisztrálsz steamre, pre-loadolod TF2-t és pénteken vagy szombaton elkezdhetsz játszani.
  • tréj
    sziasztok a nyilt hétvégére reglés folyamatát valaki pls irja le!elöre is köszönöm
  • jozing
    na meginet kezdi a véletlen kilépéseket és ledobásokat. ez az update jó, scak ez így elég nagy mínusz pont, h 3-4 percenként van vmi baj. enyhén szólva játszhatatlan így a gém.
  • jozing
    megint előjött a memóriás hiba... kezdem unni
  • donatus13
    Nekem alapvetően a kontárkodással bajom nincs csak a minőséggel pl azt a lassulást nem lehet észre venni... viszont a -25 % dmg nagyon észre vehető szóval .... viszont a BOX kesztyű egy álom:D
  • jozing
    hát aki felmegy achi szeróra és 3 perc alatt kivégzi... az lelövi benne a szórakozást. medicnél megtettem én is, de heavyvel jó szórakozás. mentünk vagy 7-en 8can heavyvel hamar megvolt pl a soviet union achi. nagyon fun gyűjtögetni. és dagad a mellem a büszkeségtől egy fegyó unlocknál!

trident: nekem is 2-3 percenként kilépett ilyen hibaüzenetekkel. egy gép restart megoldotta... de azért ilyen uődateket kiadni... kicsit kontár munkának tűnik nekem.
  • tréj
    sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy a nyilt hétvégén hogy lehet játszani pls valaki irja le
  • Narxis
    Nekem már tegnap megvolt mindhárom.
  • Jani21
    Fogalmam nincs. Azért biztos gondoltak rá Valve-nél, hogy ne lehessen csak úgy megpiszkálni.
  • TreDoR
    LOL. Most akkor ebben a fájlban úgy szerkesztem a statomat ahogy akarom?